Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Nekünk 5 éve van Swift (Sedan, 1.3-as, GC Cool 2-es felszereltség)
Semmi gond nem volt vele, annyi, hogy a középkonzolon zörög minden. De 2 milláért nem szabad csodákat várni. Viszont teljesen megbízható és igénytelen. Csak a 68 ló nagyon kevés, főleg ha nem pörgeti az ember.
Ja és 60e km van benneVan egy nagy szervíz a közelben, ahová fater viszi, azt mondta a tulaj, hogy nagyon kevés gond van velük, opelből pl. sokkal többet visznek be arányaiban
[Szerkesztve]Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
Szia!
Nekem is egy picit balra áll. Ez igazából nem probléma, mert az autó nem húz semerre, jól vannak centírozva a kerekek. Én acélfelnivel + téli gumival vettem az autót, már akkor is ilyen volt, most az új felnivel/nyári gumival is ilyen.
(az autóm soha nem volt törve, se futómű elütve, semmi)
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
"Az tényleg igaz, hogy még az új Swiftek is 9-10 litert esznek városban?
"
Itt melyik "új" Swift-re gondolsz?
Ha a 2005-2010 közötti szériáról van szó akkor annyit mondanék, hogy vegyes használatban (kb. 40% város, 60% autópálya) télen -10 fokban legutóbb 5.9L/100km-t mértem (700km-en).
Nekem is azt mondták az okosok amikor megvettem hogy 8 liter alá nem tudom bevinni a fogyit. Hát erről ennyit.. az 'új' Swift pedig kerek 1 literrel eszik kevesebbet mint az előző generáció (1.3 16V benzinről beszélünk ofkorsz).
üdv és grat az autóhoz!
mod: a km óra állásról meg annyit hogy tökmind1 hogy átfordul-e vagy nem. minden órát visszatekernek ezt nekem több kereskedő is megmondta anno. ezért kell a szervizkönyv, ahol be van írva az óraállás rendesen. bár biztos hogy azzal is lehet trükközni..
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
kb. 2500-ig minden fordulatban, és soha nem nyomok padlót (persze amikor kell, előzés, sárga lámpa stb akkor igen)
városban rakok 5. fokozatot, óra szerint 60, gps szerint 55km/h
közúton meg óra szerint 100 (kb. 2750rpm), ez gps szerint 93km/hmeg persze próbálok minél kevesebbet fékezni, és a városban előre gondolkozva közlekedni, nem stop&go módra lámpától lámpáig
-
Motion_Blur
félisten
válasz
stangli #7123 üzenetére
Sajnos ez is megmutatja hogy egyre nagyobb a szakadék a szegények és a gazdagok között. Teljesen eltűnőben a középréteg, aki meg tudná még fizetni ezeket az új alsó-középkategóriás autókat. Lassan már csak azok tudnak új autót venni, akik lopnak csalnak hazudnak stb... Q7-es, Panamera, stb. ezeket egy ember se tisztességes keresetből veszi meg...
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Mecy_Lacee #7172 üzenetére
Nekem 25K-ért csinálták meg (kb. 1 éve).
-
Motion_Blur
félisten
"mert a pár évesek is 3milla felett vannak jócskán"
Itt most az SX4-ről van szó?
Mert pl. 3 évesek mennek 2milla alatt [link], sőt 2 éves is van már 2milláért klímával [link]
2,5-ért mennek az 1.6-os GS felszereltségűek, 8 légzsákkal, klímával, ülésfűtéssel, minden jóval..
-
Motion_Blur
félisten
válasz
netmesterke #7218 üzenetére
1 milláért?? Az irreálisan alacsony, mit lehet 1M-ért kapni?
-
Motion_Blur
félisten
Nekem is a lemezfelni csavarjai fogják az alufelniket. De sokkal kevesebbet fognak... talán 4 menetet. Gumis azt mondta rá hogy oké, ki is bírtak már egy szezont.. A kerékőr sokkal többet fog. Akartam már venni jó párszor megfelelő menethosszúságú és krómozott csavart, de sehol nem volt készleten. Árban egyébként 7-8K-t mondtak rá (Norauto).
-
Motion_Blur
félisten
Én csak wax-ot szoktam felvinni (Sonax, tudom nem a legjobb, de most nincs Zaino-ra della + ez nem tartalmaz dörzsanyagot), polírral még várok. Még nem elég karcos az autó
Sajnos előző tulaj nekem is szépen elintézte hogy tele legyen mikorkarcokkal.
Ez van.. ez legyen a legnagyobb bajaSzép lett a verda!
-
Motion_Blur
félisten
Köszi
Én is feketét akartam (vagy kéket) de nem találtam olyat aminek ne lett volna valami kehéje.. egyet találtam abban meg nem volt klíma. Az meg egy fekete autóban szerintem alapfeltétel.vikvuk: karibi kék gyöngyház
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
3+2 év garival [link]
-
Motion_Blur
félisten
válasz
burasu4 #7357 üzenetére
Reálisan egy 15 éves autóban azért benne van 200-250e km minimum.
Ha rendesen szervizelve van, és nem gyilkolták, minden gond nélkül elmennek ezek a motorok még1x ennyit legalább..
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz
mefistofeles #7470 üzenetére
most voltam 90e km-es szervizen..
18k volt, ebből 10k az olajStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
Micsoda fogyik
Én akkor vagyok 6 liter alatt ha úgy vigyázok a gázra mint a hímes tojásra. Télen, vagy ha kicsit jobban tolom akkor 6,5 körül eszik.Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
"m13a-t swift2-ben sose sikerült 5,5 alá vinni átlagban, tele tankon"
Nekem 5,7l a rekordom de jellemzően 6-6,4 körül eszik, pedig nem talpalom. Ez 70% országút, 30% város. Mondjuk 195-ös gumik és klíma. Benya: Shell V-Power 95
Nagyon finoman vezethetsz ha ilyen jó értékeket produkálsz. Vagy 3 báros virsligumikkal mész
-
Motion_Blur
félisten
válasz
fokukac #9916 üzenetére
Amikor vettem mindenki azzal riogatott hogy 7 alatt nem áll meg, de inkább 8.
Nagyon finoman 6 liter alatt épphogy. De mondom, a 195-ös gumi is lehet szerintem pár deci. Télen 175-ös gumival hidegben is ennyit eszik.
konkrétan itt vannak a fogyasztási adataim: [link] - kicsit nagyobb fogyira emlékeztem, így már akkor hasonló mint amit a kolléga írt
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr Fekete/Platinafehér BONTATLAN 24 hónap
- Irodai munkaszék PROFIm Raya 21S
- Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, garanciával!
- ÁRZUHANÁS: Spinalis Hacker szék Újszerű állapotban + extra hangtalan szilikon kerekek ajándékba
- 2 kazános Jura Z5 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Sencor konyhai aprítógép. (SHB 4310)
- Parkside kézi elektromos sövényvágó 2 az 1-ben. (akkumulátor nélkül PAGS 20 LI A1)
- Parkside pneumatikus szögbelövő és tűzőgép. (PDT 40 F4)
- Parkside dupla akkumulátor töltő. (20V 2x4.5A PDSLG 20 B1)
- Parkside 12V 2Ah akkumulátor, 2.4A töltővel. (PAPK 12 A3 PLGK 12 A3)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest