Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KZP
őstag
18.3 dev béta kijött.
-
KZP
őstag
Én is fejlesztői bétázom, ma ugyanaz/ugyanakkora frissítés jött mindhárom csatornára.
-
félisten
-
KZP
őstag
De ez nem béta.
-
félisten
-
sgeza
veterán
És megint jött egy újabb frissítés!
-
sgeza
veterán
Jött frissítés fejlesztői fiókkal.
-
aktív tag
válasz szabonagyur #1021 üzenetére
Különös. Nálam mindkét funkció rendben teszi a dolgát.
-
félisten
-
aktív tag
válasz szabonagyur #1019 üzenetére
Megtervezett útvonalon mutatja.
-
félisten
-
esbii22
őstag
-
esbii22
őstag
Sziasztok. Feltettem a 18.2 RC-t. A mail appot hogy tudom ilyenre beállítani? Eddig Outlookot használtam.Angol nyelvre állítva a telefont már ilyen.
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Dimond G
senior tag
válasz szabonagyur #1011 üzenetére
i15 pro ios 18.2 Public bata 18 óra van hátra!
-
félisten
18.2 RC
-
aktív tag
válasz ZsoltGoku26 #1008 üzenetére
Bétaverziós iOS- vagy iPadOS-szoftver eltávolítása [link]
-
ZsoltGoku26
junior tag
Sziasztok! Hogyan lehet eltávolítani a betat? És legyen sima verzióra. Én sajnos nem találtam megoldást
Zsoltika
-
sgeza
veterán
Beta 4
-
gretzky77
veterán
Public béta 18.2 béta 2 kint van
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
őstag
Üdv Urak. Érdemes feltennia Beta 2-t ?
-
félisten
-
ronin79
addikt
válasz szabonagyur #1000 üzenetére
Nem tapasztaltam ilyen hibát sem iPad Pro, sem iPhone 16 Pron idáig.
-
félisten
-
ronin79
addikt
Elérhető
-
atee_13
őstag
Üdv!
1 hete váltottam droidról almára. 2 simet használok. E sim saját fizikai céges. Beállítottam, hogy a hívásindítás a másodlagosról menjen. Ha a telefonkönyvből hívok arról is megy, de ha egy nemfogadott hívást hívok vissza ami az e sim-et hívta akkor nem amásodlagosról hívja hanem az elsődlegesről ami nekem nem jó.
Be lehet állítani, hogy fixen bárkit bármikor a másodlagosról hívjon? Vagy minimum akkor inkább kérdezzen minden hívás előtt?
Meg olyat is csinált már többször, hogy hiába állítottam sötétre visszavált világosra anélkül, hogy én csinálnám. Ezt hogy leget kivédeni?
-
KillerATi
tag
18.2 Public béta!
Safari a megnyitott tabok között görgetve (szerintem) random módon bezárogat tabokat Marha bosszantó, mert en a safariba jegyzetelek kb, mindig van 20-50 tab nyitva, és most folyton figyelnem kell hogy mennyi van nyitva mert miközben görgetek közöttük bezáródik 1-1. Más is tapasztalta ezt? Régóta bétázok, de ilyen valóban használatot befolyásoló bug még nem volt nekem.
15PM, ha számít. -
kentucky
őstag
18.2 Beta 2-ben még a régi recent calls screen van?
-
sgeza
veterán
válasz szabonagyur #988 üzenetére
Valami ilyesmi rémlett. Sejtettem, hogy nem véletlen.
-
félisten
-
sgeza
veterán
válasz szabonagyur #985 üzenetére
És egyből beta 2! Hova lett a beta 1?
-
félisten
18.2 beta2, megjelent i13-ra is
-
Mano66
senior tag
válasz szabonagyur #978 üzenetére
Biztos, hogy kell. Mert csak a Béta letöltési lehetőség tűnt el. A Developer megmaradt.
sgeza : Kipróbálom írok a supportnak.
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
sgeza
veterán
válasz szabonagyur #978 üzenetére
Nem kell mást, csak azt, amit írtam. Te a public beta kilépést írtad le. A developer programból nem tudsz úgy kilépni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Mano66
senior tag
válasz szabonagyur #975 üzenetére
Elnézést a lámaságomért. Tényleg elolvastam. Csak nem léptem tovább. Most kiléptem : De a beállításokban a Bétafrissítések ott maradtak. És az almenűben pedig ott van még mindig az : iOS 18 Developer Beta bekapcsolási lehetőség.
-
félisten
-
Mano66
senior tag
válasz szabonagyur #973 üzenetére
Ezt olvastam. Ismerem. De itt csak a kikapcsolást írja a kilépést nem a Béta programból.
-
félisten
Ha átmész iPhone részre alul lesz egy ilyen: How do I leave the Apple Beta Software Program? még ez kell neked.
[ Szerkesztve ]
-
Mano66
senior tag
Sziasztok. Hogy lehet teljesen kilépni a Béta frissítésből? Azt tudom, hogy lehet kikapcsolni. De szeretném ha a szoftver frissítésnél is eltünjön a bekapcsolási lehetőség. Vagy ezt a beállítás már alapból benne van az ios 18-ba?
-
sgeza
veterán
Jött újabb frissítés. Simán csak 18.1
-
gretzky77
veterán
Igazából az app Storeban kell csak a másik account, de amúgy igen, nem feltétlen ér ennyi macerát! Én kíváncsiságból csináltam egy új USA régiós accountot amivel beléptem az app Store-ba és így működésre lehet bírni! De igazából csak kíváncsiságból tettem, visszaállítom majd a rendes accountot.
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
félisten
-
ronin79
addikt
válasz szabonagyur #958 üzenetére
Igen, hasonló mint anno a 18.1 esetén volt az első build
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ronin79
addikt
válasz szabonagyur #955 üzenetére
Mindannyian az Úr kezében vagyunk....
-
félisten
-
ronin79
addikt
válasz szabonagyur #953 üzenetére
Az Úr 2024-ik esztendejében iPhone 16 a min testvérem még ha félisten is vagy.....nem Jézus
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ronin79
addikt
-
laci laci
addikt
18.2 béta
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
SharpSA
veterán
válasz szabonagyur #947 üzenetére
Tudom, én igazából leginkább a telefon app változásai miatt léptem be, a többi nem volt lényeges számomra.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
félisten
-
gretzky77
veterán
válasz szabonagyur #947 üzenetére
Én is lefrissitem most amit Public béta alatt dobott fel, így akkor elég ha csak a beállításokban kikapcsolom a bétát és így marad a stabil frissítés csak!?
-
félisten
-
SharpSA
veterán
Na és akkor így én ki is lépek a bétafrissítésekből.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
gretzky77
veterán
válasz szabonagyur #944 üzenetére
-
félisten
-
gretzky77
veterán
válasz szabonagyur #939 üzenetére
Ez azt jelenti ha most lefrissitem (jelenleg dev béta van) akkor ez már a "rendes" 18.1?
-
ronin79
addikt
Kár h az itt felsoroltakból nálunk semmi sem érhető el
-
Morgenstern
tag
Szedem már én is
-
mAtThEw0319
senior tag
Köszi az infót!
-
félisten
RC kint
-
Bondix
tag
Megvan:
Beállítások / fent névre - Apple fiók és legalul kijelentkezés és vissza és jó lett. -
Bondix
tag
i15ProMax
Ma frissítettem 18.1 Beta 7 és azóta az appstore nem tudom semmit letölteni. Rá nyomok pörög és ennyi vissza áll mintha rá se nyomtam volna.
Gondoltam kijelentkezem és vissza de nem tölt be az a rész se.
Azt írja nem lehet csatlakozni
Ujrainditottam a telefon is de semmi.
De Wi-Fi se mobilnettelMi a túró lehet???
[ Szerkesztve ]
-
-
ronin79
addikt
Úgyhogy két újdonság, kamera vezérlőbe előlapi kamera + Vezérlőközpont AirDrop persze van több is [link]
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
Beta 7
-
Bondix
tag
Szerintem ennyi!
Gondolom akkor nem jönnek javaslatok de értesítés semmi, ha igen akkor Beállítás és felül a keresőbe be írod "Siri" és amit kidob beállítások azokat kilővőd.
i15ProMax béta
Nekem a safariba a weboldal fordító (Website Translator) nem működik már leszedtem ujra tettem de nem akarja minden oldalon.
S ahol nem akarja, ott eddig jó volt az tuti...
Pl.: fragrantica.com ez egy parfüm teszt oldal.
Azaz Safari / megosztás és katt erre és azt írja ellenőrizni kell h ember vok e nem robot xy másodperc vagy kis idő és várok várok de nem ment tovább...
Valaki aki használja vagy esetleg ami működik még safariba van?[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
sirit hogy lehet teljesen kikapcsolni? Nem használom, felesleges.
Vagy ennyi?[ Szerkesztve ]
havri
-
esbii22
őstag
Public béta 3-nál van késleltetés a hívás megszakítása után. Legalábbis nekem feltűnt. Bár oldalsó gombbal rakom le, de legalább 1 mp-ig ott marad a kép még.
-
Bondix
tag
Köszi
Pont írtam igen ezt írták máshol de nekem ez nincs is bekapcsolva ez iCloud+ ba van ami nekem nincs.
Nekem a megoldás a fentebb írt volt. -
Bondix
tag
Ha estleg valakinek ez lenne akkor:
Megvan a megoldás!
Írták a privát atjatszot de én az iCloud + privát atjatszora gondoltam azt nem használom.
De közbe Google-n néztem, hogy vam mobilhálózat és wifi beállításoknal is van és ezt találtam
Ki is kapcsoltam azóta jó minden.[ Szerkesztve ]
-
Bondix
tag
i15ProMax 18.1 Beta 6 tegnap este tettem fel
Ma délután azt kezdte el csinálni a safari hogy nagyon lassan vagy be se tölt oldalakat. Úgy csinál mintha töltené de nem jön be.
Ilyenkor van hogy új lapot nyitok és utána betölti vagy megint egy új lap és akkor
Próbáltam Wi-Fi és mobil net is ugyan az
A telefon három gombos ujrainditas is volt.
Több oldal is próbáltam ugyan az vagy jó vagy nemTegnap még semmi baja nem volt és azóta semmit nem állítottam és nem is telepítettem.
Facebook jó YouTube vagy bármi más netes app jó tehát safari bug tuti
Tehát nem tudom mi lett vagy miként oldható meg?Vagy logikus ez béta és épp ez van most ami nem jó majd javítják csak hát elég sokat netezek rajta és..
De semmi bajom nem volt eddig béta alatt semmivel ha volt is kis bug nem zavart de a safari sose volt rossz. 🫣[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
nalunk egyébként mit ad majd a 18.1? valami használható feature?
-
esbii22
őstag
18.1 public beta 3 is tölthető.
-
-
evooo
aktív tag
Ugy latom megjavult nalam a billentyuzet es kijeloles lagg
-
sgeza
veterán
Beta 6
-
esbii22
őstag
18.1 public béta hogy muzsikál? Használja valaki i11-en?
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest