Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
-
sgeza
veterán
Beta 3
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
iOS 18 Photos appban a “recent” lista merre van? Ez kikerült mint funkció? Sehol nem találom.
Azok a képek kerülnek ide amit pl lementek netről, de még nincs iCloudba felszinkronizálva. A fő fotó folyamban ezek még nem jelennek meg.
-
fil
őstag
A bétában már benn van az új Password app, vagy az majd csak később jön?
-
F.B.I.
veterán
A legújabb 17.6.2 béta frissítésben a Jegyzetek mappa hiába van kihelyezve bármilyen méretben, azt írja: A mappa már nem érhető el.
Hiába nyomok rá visszadobta az üres méretezett widgetet.Nálatok is?
Csak úgy tudom megnézni a jegyzeteket ha megkeresem az appot és abból nyitom.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
SharpSA
veterán
válasz captainnemo #280 üzenetére
Ez nem hit kérdése, hanem tettek kérdése. Sok kicsi sokra megy és végül mégis lett belőle valami. Ha így állsz a dolgokhoz, akkor ne is csodálkozz, ha nem lesz semmi változás. Szerintem igenis számít az az 1 javaslat is, amit beküldesz. Van aki így mondta egy csoportban: aki kér csokit, kap csokit, aki nem kér csokit, nem kap csokit.
Ugyanilyen jó példa ide a PlanMakerbe küldött kérésem, jelentésem, miszerint a magyar dátum megjelenítése évekig hibás volt, aztán egyszer csak helyrerakták.[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
SharpSA
veterán
válasz captainnemo #278 üzenetére
Be kell írni javaslatnak és akkor még lehet is belőle valami.
-
captainnemo
aktív tag
válasz Zsolt,72 #276 üzenetére
Köszi de ezt én nem érzem megoldásnak, ezt szerintem az idős embereknek találták ki, akik félrenyomogatják a dolgokat a telefonon. Pl. Anyukám rendszeresen rosszul kezeli a képernyőn levő dolgokat. Én azt szeretném ha a képernyő a lehető leggyorsabban reagáljon. A probléma megoldás a képernyő zárás opciója lenne, ami a konkurens oldal régóta lehetővé tesz. Nem egy nagy dolog, de idegesítő a hiánya.
-
SharpSA
veterán
válasz captainnemo #275 üzenetére
Neked érdektelen, nekem meg hiányoztak. Nekem még nem sikerült véletlenül szerkesztő módba lépnem a főképernyőn, de az is hasznos beállítás lehet.
-
aktív tag
válasz captainnemo #275 üzenetére
Beállítások
Kisegítő lehetőségek
Érintés
Haptikus érintés
menüpont alatt válaszd ki ezt: [kép]A “lassú” esetén csökkenthető az esély, hogy véletlenül a szerkesztési módba lépj.
Ez egyúttal azoknak is segítség lehet, akik el kívánják kerülni a zárolt képernyő esetén előforduló, nem kívánt kamera-indítást. -
sgeza
veterán
válasz captainnemo #267 üzenetére
Az első kérdésedre nem tudom a választ, mert sosem néztem. Ezeket simán csak az adott alkalmazás értesítéseként kezelem.
-
SharpSA
veterán
válasz captainnemo #265 üzenetére
Van még jó pár dolog a T9 tárcsázáson kívül:
- híváselőzményekben keresés
- ikonok szaba elhelyezése
- hívás után nem tűnik el azonnal a képernyő, így nincs véletlen hívás, mint korábban
- lényegesen jobb és jobban testreszabható vezérlőközpont
- valamelyest rendezettebb beállítások
- jegyzetek és üzenetek bővítéseNa és majd még érkeznek hasznos dolgok, pl az RCS használata, amely jóval nagyobb lehetőséget ad majd és nem kerül SMS díjba a használata, ha támogatott Androidos készülékre kell küldeni vagy onnan fogadni üzenetet.
-
tuzpenge
őstag
válasz captainnemo #267 üzenetére
"Az akku widget is hajhullató, ha csatlakozik bluetooth eszköz, akkor nem látom a telefon töltöttségét, mert átvált arra." -> azt lehet fixálni hogy ne váltson át hanem fixen a telefonét mutassa...
ˣ
-
captainnemo
aktív tag
-
sgeza
veterán
válasz captainnemo #265 üzenetére
De hát már az ikonokat is tudod bárhova tenni!
Egyébként van egy tényleg érdemi hibajavítás: végre nem tűnik el azonnal a hívásképernyő, így ha a másik fél teszi le előbb, kényelmesen észrevehető. -
tuzpenge
őstag
Még egy furcsaság: aki használ watch-ot is, de olyat amin nincs a béta feltéve vagy meg se kapja az új watchOS-t az búcsút inthet a szabálytalan ritmus értesítéseknek, mert az az új ios és a régi watchos-el nem működik. Legalábbis jelenleg nem elérhető. Ugyan ez a véroxigén méréssel is, bár az olyan órán úgyse elérhető ami nem lesz frissíthető majd a watchos 11-re....
ˣ
-
tuzpenge
őstag
Ok..köszönöm hogy megnézted. Még ha lenne türelmed akkor azt is megnéznéd, hogy pl korlátozod a gyereknél, hogy pl a youtube-ot csak 5 percig használhatja és mikor letelik és ő szeretne több időt, akkor arról az időkérésről az értesítés megérkezik hozzád? Nálam ez nem jön meg. Ezért a gyerek mindig küldd egy sms-t, hogy több időt szeretne xy apphoz oldjam már fel. Ekkor belépek a screen time-ba és látom hogy valóban kérte, de értesítés az nem jött, hiába keresem az értesítési központban…nincs ott semmi.
Köszi ha megnézed!ˣ
-
SharpSA
veterán
válasz tuzpenge #257 üzenetére
Használjuk a szülői felügyeletet, de mivel mostanában nem volt ilyen, ezért majd mondom a gyereknek, hogy csináljunk egy ilyen helyzetet.
Viszont a telefonálás vége utáni probléma is megszűnt, mert ahogy lerakja a másik fél a telefont, van egy kis szünet és így nincs véletlen hívás a részemről.
-
tuzpenge
őstag
válasz gretzky77 #254 üzenetére
Köszi a választ.
Esetleg van szülői felügyelet valamelyikőtöknél? Ott a gyerektől érkező engedélykérések / értesítések megérkeznek (több időt kér egy apphoz vagy le szeretne tölteni valamit a store-ból, ilyenek)??? Nálam ez béta 1 alatt nem megy (írtam már feedbacket de nem tudom javították e a béta 2-ben).ˣ
-
Boss81
senior tag
Nyilván mivel béta, ráadásul csak a második fejlesztői, vannak benne hibák. Én elég régen raktam fel béta rendszert utoljára, mivel csak egy telefonom van, azon pedig nem szerettem volna kísérletezni, de amit eddig láttam tetszik és nem voltak rossz vélemények róla. Hamarosan kijön a public béta, az talán már jobb lesz egy kicsit.
Ami bosszantó, hogy az EU miatt nagy esély van arra, hogy mi jó pár dolgot nem kapunk meg sajnos sem iOS, sem pedig macOS rendszerre sem -
sgeza
veterán
Kint van a béta 2 fejlesztői fiókkal.
-
ferrari1
őstag
Használ a 18 bétázók közül valaki Garmin órát? Garmin Connect működik rendesen? Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz norbertoth #237 üzenetére
Én nem vettem észre jelentős romlást vagy egyáltalán romlást üzemidőben.
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
norbertoth
senior tag
Üzemidőről mi a tapasztalat i15 pro max-on?
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
gretzky77
veterán
válasz ZsoltGoku26 #235 üzenetére
Milyen tapasztalatra vagy kíváncsi ha te is használod!? Az a legtisztább amit te tapasztalsz! Én komolyabb hibába még nem futottam bele
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
ZsoltGoku26
junior tag
Sziasztok! Akinek lett frissítve ios 18 béta-t és van valami tapasztalatok róla? Nekem úgy néz ki h kicsit másabb
Zsoltika
-
M1995
aktív tag
válasz gretzky77 #231 üzenetére
Gondolom mert te csak sima fehér hátteret használtál. Próbáld ki ezzel [link] és a remek algoritmus elemzi a képet, hogy a nagyobb része sötét ezért fehér betű kell, aztán hiába világos a tetején a kép, ott is a fehér betűt erőlteti a rendszer a státusz sávban. iOS 16 előtt ez normálisan le volt programozva.
-
M1995
aktív tag
válasz gretzky77 #228 üzenetére
Sajnos szövegnél (Javaslatok, Nemrég hozzáadott...) nem fordul át feketére a betű, továbbra is fehér betű ronda árnyékkal. Státusz sáv is inkább képtől függ. Találtam egy reddit posztot, itt látszik a 2 éves probléma: [link]
Olyan félmegoldást találtam, hogy a háttérképet módosítani, egy fekete csíkot rakni a tetejére és akkor jól néz ki és még a notch is beleolvad. Ez pár kedvenc háttérnél oké, de évek alatt felhalmozott képeket nem fogok egyesével szerkesztgetni.App Library részt gondolom továbbra sem lehet módosítani, csak a főképernyő ikonok elrendezését nyitották ki.
-
M1995
aktív tag
Kérdés: javították a bugot, hogy olyan háttérképnél aminek világosabb a teteje, a státusz ikonok nem váltanak sötétre? Amióta iOS 16-17 a háttérkép menüt megváltoztatták azóta rossz. Régen kézzel le volt programozva tökéletesre, most a machine learning dönti el a képet elemezve. Szarul. Fele háttérkép gyűjteményem kukába ment. Főképernyőn is az appok neveinél a ronda drop shadow fehér betűs szöveg körül, ahelyett átváltaná feketére a betűt, ahogy régen.
-
captainnemo
aktív tag
Én 2 éve egy 13-asra váltottam a droidról, kizárólag azért mert ár/érték arányban a szolgáltatói részletre vásárolható készülékek között magasan, a legjobb fényképezési tulajdonságokat produkálta és ez nekem elsődleges szempont volt. Nem igazán akartam az ios-t, mert nagyon zavart annak zártsága, és pár bosszantó hiányossága, mint pl. a T9 tárcsázás hiánya (ami úgy tűnik végre a 18-ba benne lesz). Két év után nagyon megszerettem, mert sok év droid után az ios hozzá képest, atomstabil. Soha nem kellett újraindítanom, és minden működik rajta, gyors nem melegszik stb. Az élet úgy hozta kaptam céges telefont egy pixel 7-et. Tudtam brutálisan jó a fényképező képessége. Ez igaz is, jobb, mint a 13-asé, de valóságban mindennapi használat során azt kell mondanom mindkét telefonnal alapvetően nagyon jó képeket lehet csinálni. Nagy örömmel váltottam vissza, de aztán jöttek a problémák. Szembesültem azzal, hogy a faceid mennyire jó, az újjlenyomat olvasással szemben. Nagyon idegesító amikor fel akarom oldani a telefont, az nem mindig sikerül. Itt is van face feloldás, de nem működik jól, és nem azonosít bionikusan. Az iphone faceid az ultimate, minden módon működik, nem tudom úgy tartani ne oldjon fel, akár sötétben, akár világosban. A kegyelem döfést az adta meg, a bankom nem támogatja a google wallet-et, így próbálkoztam kerülő megoldással, de abból gondok adódtak, nekem meg az nfc fizetés mindennapos fontos használat. Szóval váltottam vissza. Az AOD hiányzott csak és ezért gondoltam a 13-as megy ajándékba a lányomnak és váltok 15 pro-ra. Persze a jobb kamera is motivált, meg a 120Hz, de az aod csalódás, mert nem úgy működik ahogy droidon. Viszont összességében az iphone egy sokkal jobb rendszer mint a droidos megoldások.
-
captainnemo
aktív tag
A lezáró képernyőre a betán vannak újabb widgetek? Gondolok itt arra, hogy lehessen látni volt nem fogadott hívás, nem eolovasott üzenet stb. Elég lenne erre egy piktogramm, mint a droidon. Én többek közt az aod miatt vettem 15 pro-t, de az aod nem igazán aod, mert idővel kikapcsol és nem lehet állítani ezt ne tegye, továbbá a kijelzett információl totál irrelevánsak. pl. egy százalékos akku kijelzés sincs, vagy ha töltöm mennvi idő van hátra a töltésből stb.
-
nVIPER
senior tag
+1 Sajnos ki kell mondani, hogy S sorozatú Samsung sok esetben stabilabb, a beállításokról nem is beszélve , + normálisabb tárcsázó és billentyűzet. Egy baj van a Samuval, aki nem akar féltéglát venni, annak csak az S24 jut, ami exynos hányadék procival jött megint, és ennek tetejében egy nagyon gyenge kameraszettje van az Iphone-hoz képest...
-
sgeza
veterán
válasz ittakary #218 üzenetére
Ezt a véleményedet betudom annak, hogy valószínűleg sosem használtál az iPhone-nal egy kategoriájú (S sorozatú) Samsungot. Az utóbbi 8 évben nem volt azzal annyi bugom, mint itt egy év alatt, arról nem is beszélve, hogy ez mennyire fapados a Samsung/Android lehetőségekhez képest.
Nem akarok ezzel idetrollkodni, vitát indítani semmiképp, csak reagálni szerettem volna a szerintem eléggé szemellenzős hozzászólásra.[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
Kia Connect app nem megy, azt írja, hogy jailbroken iphone, és kilép.
Hátha más is belefut. Nekem emiatt megy vissza a 17.5. -
gretzky77
veterán
válasz ittakary #218 üzenetére
Miért kell ezért embereket kiröhögni, fikázni? Én is így szoktam meg korábbról és sztem is egyszerűbb! És nem csak az általad kiröhögött Samsungon, bár sztem itt semmi jelentősége a gyártónak!
-
sgeza
veterán
válasz Zsolt,72 #211 üzenetére
Amint egy névben ékezetes betűhöz érsz, kiesik az eredmények közül. Remélhetőleg javítják majd. Vagy nem.
Meg elfelejthetnék végre azt a nyomni tone üzemmódos hang visszajelzést a tárcsázó gombjainak megnyomásakor. Falra tudnék mászni tőle. Ki az a nem mondok jelzőt, aki még mindig azt mondja az Apple-nél, hogy "az bizony kell oda"?
[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
CIB bank alkalmazást próbálta valaki 18 beta-val? Működik rendesen?
Köszi! -
atosan
veterán
Azt hiszem kinézet bug. Ma átváltozott ilyenné az időjárás widget, mint a képernyőfotón. Előtte vízszintes elrendezésben volt. Aktuális hekyzet, hőmérséklet, aktuális front írottan. Alatta vízszintesen óránkénti hőmérséklet. Most függőlegesen a napi.
Maine coon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest