Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
veterán
válasz norbertoth #593 üzenetére
Nem, mert az iMessage iPhone-ról Droid felé SMS-ként megy el, és visszafelé is.
Ez mindaddig így lesz, amíg az Apple hivatalossá nem teszi az RCS formátum támogatását.
-
ronin79
addikt
válasz norbertoth #493 üzenetére
Fotók app személyre szabható, előrébb teheted a videókat és nem kell annyit görgetni
-
ronin79
addikt
válasz norbertoth #478 üzenetére
Dehogynem, aki Androidról jött tudja mi a system/data partició közti különbség ha járt valaha xda-n. Max a vezérlőközpont ikonjait kell majd újra rendezned. Biztonsági mentés a felhasználói adatokat állítja vissza, nem a rendszert.
-
Bunda555
tag
válasz norbertoth #480 üzenetére
Újabb verzióval készült biztonsági mentést régebbi rendszerre elvileg nem lehet feltenni, de azért megpróbálhatod a mentés verziószámát átírni az itt leírtak szerint: [link]
Itt azt írják, hogy pl. a 18 beta 2 mentés visszaállítását 17.5.1-re tesztelték és az sikerült.
Nem hiszem amúgy, hogy egy 18 és 18.1 backupban annyi eltérés lenne, hogy ne menjen ezzel a módszerrel. Egy próbát megérhet. -
félisten
Nem olvastad el amit írtam? 18-ra 18.1 nem fog menni, se a 17.6-ra a 18.1 vagy a 18.0 sem.
-
gretzky77
veterán
Így van a sima 18-ra nem fogod tudni sztem feltenni a 18.1 mentést.
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
félisten
válasz norbertoth #478 üzenetére
Így van, 18.1 nem megy fel 18.0-ra
-
félisten
válasz norbertoth #476 üzenetére
Csak ha újra flasheled, tehát mintha visszaállnál a 17.6-ra akár.
-
félisten
válasz norbertoth #458 üzenetére
Miért látndá a 18.0 beta 5-t amikor 18.1-en vagy ami fentebbi verzió? Teljesen más branch.
-
senior tag
Miért ne lenne update?
Párhuzamosan megy a két verzió fejlesztése. Jön majd a 18.1.x.[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
Egyáltalán nem biztos, hogy így lesz.
-
gretzky77
veterán
válasz norbertoth #237 üzenetére
Én nem vettem észre jelentős romlást vagy egyáltalán romlást üzemidőben.
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
nagyúr
válasz norbertoth #197 üzenetére
Settings - photos - download and keep origonals legyen bekapcsolva. Ha optimalizálva van akkor egy kicsi képet tölt be majd kicsit később mutatja jobb minőségben, miután letöltötte, ha egy ideig egy képet nézel.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz norbertoth #197 üzenetére
Nalam a wifi meg vaku bug nincs, AM nincs használatban az passz, fotók app is jó, kamera nálam ritkán fagyott 2 verzióval korábban, de már nem, email-re gmailt használok, az néha olyat csinál, hogy marad a szám az ikonon hiába olvastam el, de ha belépek újra meg ki, akkor jó. Ez ios verziótól függetlenül néha van, néha nincs, és csak a gmail csinálja, szvsz ez gmail bug. Dupla jelzés viszont nincs. A 18 beta 1 jóval problémásabb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest