Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delfanboy
csendes tag
Egyszer ez jobb máskor a másik.... , de egy komoly kérdés, egyáltalán releváns dolog az ilyen mértékű zoom? Személy szerint, a szenzor max 4x-es, de inkább 2x-es cropot tartok elfogadhatónak/ használhatónak és szvsz. ezek a 20-30x zoom fölötti tesztek teljesen semmit mondóak, mindegy melyik telefon javára dönti a mérleget. Főként egyik eszköznek sem a kamera rendszerét bírálja. Nagyon menő, hogy a gép, így meg úgy beleálmodik szép formákat és részleteket, de ezek max yt thumbnail-nek jók, mert 100%-on inkább Edvard Munch egyik művében érzem magam tőlük.
-
Ixion77
addikt
-
Throst
csendes tag
Kint vannak az első tesztek hát nem tudom amekkora kinövés van rajta nem estem hasra a képeken.
https://www.youtube.com/watch?v=Bxr0H4gRPd8
-
hdavid1
tag
Azért ez a kamerasziget vastagság már röhejes szerintem. Ez már lassan olyan lesz félig mint egy sima fényképező.
-
Ixion77
addikt
az X200 Ultra jó eséllyel a Vivo hazai piacán marad.
Ez miért éri meg nekik?
-
Alaaf Pi
senior tag
Az a szuperzoom használat mutató kép röhej.
-
F.tibooo
junior tag
Nagy kár, hogy itthon nem lesz kapható. Brutális telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megirigyelte az X200 Ultra a Xiaomi fotós kiegészítőjét.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Path of Exile 2
- Óra topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest