Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Megérkezett a határozat, elnyertem az állami támogatást! Vitara vagy Swift választása még nem dőlt el.
-
Bandus99
őstag
válasz tomi5244 #27002 üzenetére
Vitara bár nem tudom te hogy vagy vele mennyit próbáltál be ill kiszállni egy swiftből .... Ill. Az is érdekes lehet rendben hogy most nem probléma de mi lesz mondjuk 5 év múlva.
Persze csak akkor vitara ha van rá keret.
Amúgy grat hozza.
Készülj sokáig fog tartani mire autó lesz belőle. Ha megvan a döntés irány a szalon induljon a papírmunka gyorsanVan me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
roberto211
őstag
válasz CoolBoy323 #27004 üzenetére
Lehetőségautó amit vagy magadnak ha valamilyen szinten beletartozol a csoportba vagy családtagod nevén tudod igényelni ha van valami "probléma" vagy hátrány és szükséges az autó.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz roberto211 #27005 üzenetére
akkor a "csak csóri vagyok mert becsületesen dolgozok és nincs ismerősöm ott fent" nem indok?!
-
roberto211
őstag
válasz CoolBoy323 #27006 üzenetére
Nem, de ez azért nem teljesen így működik.. Gondolom neked is többet számít az egészséged egy vitara vagy új swiftnél minthogy rehabilitációra szorulj, vagy életed végéig tartó egészségkárosodásod lenne, esetleg tolószékes lennél,stb... Legalábbis én így gondolom.
-
tomi5244
őstag
Mozgáskorlátozottak, siketek, autisták, értelmi fogyatékkal élők vehetik igénybe.
Bandus99: igen, holnap hívom is az értékesítőt. Januárban indul a lízing program, addig nem lehet a hitelkérelmet beindítani, de jó lenne, ha valami úton módon félre tennének nekem egy swiftet Vitara az B megoldás lesz, egyelőre a Swift van előtérben.
-
Bandus99
őstag
Minden sértődés nélkül erre szoktam mondani, szívesen cserélek bárkivel .... A támogatást is vigye nyugodtan.
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz roberto211 #27007 üzenetére
ez egy k. jó dolog, hogy így kitalálták, és tényleg az kapja meg, akinek szüksége van rá!!!
én attól tartok (szerintem jogosan, hisz mind ebben az országban élünk) hogy lesz olyan, aki makk egészséges, és kap, mert haver.... sajnos!!!
nekem hál'Istennek nincs semmi bajom, azon kívül h a szemem annyira rossz, hogy műteni sem lehet, és a térdem is 4 műtét után továbbra is fos...
Bandus99: használd egészséggel, sok örömöd legyen benne, és sokat segítse az életed!
-
CoolMan
MODERÁTOR
Arra kérlek benneteket, hogy ne folytassátok ezt a vonalat. Maradjunk a Suzukinál. Köszönöm.
-
gerii
addikt
SX4 automata váltó olajat mikor kell cserélni, mert a füzetében csak annyi van, hogy bízzam a szervizre? 105k km van benne, 10 éves.
-
tboldi
nagyúr
Nem lesz Ignis, ma viszik el. Sajnos apum csak hétvégén ér rá, én meg nélküle nem akarok autót nézni/venni.
-
TommyNagz
senior tag
válasz Motion_Blur #27023 üzenetére
Tapasztalat. A cbf-emet en is ugy vettem hogy mazli volt meg hienazas. 2007es, 9279km-rel, szervizkonyvvel, kereskedesbol. Sose szoktam olyan hirdetest megnezni aminel nincs kep...most kivetelt tettem. Nem volt meg ideje feltenni, es igy is egtek a vonalak.
encapsulation dot1q
-
tboldi
nagyúr
válasz Motion_Blur #27023 üzenetére
Tudom, de azzal nem tudok mit csinálni, hogy apum csak este 6-kor ér haza...
Közben azon gondolkodunk, hogy valahogy ki kellene tolni a keretet 1,5M-ra, és egy ilyen Swiftet vennénk. Holnap lehet, hogy meg is nézzük ezt.
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
Mennyit erhet gyari swift 14" lemezfelni?
2005os, alig hasznalt, talan 30k km van benne.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz CoolBoy323 #27026 üzenetére
Én 4000ft ért vettem darabját,bontóban.Centírozással együtt.
-
tboldi
nagyúr
Az a "baj", hogy apum részéről nagy az elvárás, majdhogynem csak egy új autó felelne meg neki. Például ha már egy picit is meghúzták parkoláskor, már fordul is el tőle. Tőle származik a km-fétis is.
Másik probléma, hogy Mosonmagyaróvár és max. 100 km-es körzetében kellene találni, mert sok idő/pénz egy olyan autóért az ország túlfelére utazni, ami élőben nem is tetszik, vagy ha igen, akkor is el kéne menni többször az ügyintézés miatt.Ezek jelentősen leszűkítik a kört. A fenti feltételek mellett nem találtunk se 1.5-öst, se GS-t, se Sportot, ami megfelelne. A linkelt példány éppenséggel tetszik neki.
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz tboldi #27029 üzenetére
jah értem, akkor hajrá.
a többszöri elmenés hülyeség, ha megveszed akkor mész, hozod, ennyi.
amugy apud tipikus magyar használtautó vásárló, legyen fiatal, kevés kmes, törésmentes, javításmentes, de olcsó is legyen ám. na ezért van ennyi tekert kocsi az országban.. ahhoz képest pl h ebben elvileg 70 van, elég szarul néz ki kivulrol, de lehet csak a képek. fakó az egész fényezés[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
A szervizes átvizsgáláshoz is ragaszkodik, azt meg nem könnyű egy napra összeegyeztetni, pláne hétvégén.
Néha úgy érzem, hogy rosszabb vele autót nézni, mint ruhát egy nővel.
válasz a szerk.-re: Nekem nem tűnik olyan rossznak, de majd élőben meglátjuk, ha megyünk holnap.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
CsakEgySrác
csendes tag
Hali!
Nagyjából egy áron vannak a swiftek és a wagon r+-ok, melyiket ajánljátok? Ismerősöm keres megbízható kisautót félmilláért, gondoltam ezekkel nem lesz gond Olyan szempontot is vegyetek figyelembe, hogy biztonság. Már ha elvárható ezen a szinten.
-
TommyNagz
senior tag
válasz tboldi #27029 üzenetére
Apukák már csak ilyenek, nyilván a legjobbat akarják, ami nem baj Hadd ne mondjam, hányat néztünk meg, mire megvettem a kocsimat És nem 1,2 meg másfél millió forintokról beszélünk, hanem csak 300ezerről De ismerem az érzést, türelmetlen vagyok én is, alig bírtam kivárni
[ Szerkesztve ]
encapsulation dot1q
-
roberto211
őstag
válasz CsakEgySrác #27035 üzenetére
Biztonság szót, régi suziknál felejtsd el mivel nem ez volt az erősségük. WagonR+ talán 1-2 fokkal biztonságosabb, cserébe jobban is borul.
Én 500ért/ig néznék egy tiptop patika 1.3 8 vagy 16v swiftet... Ennyiért már kapsz,klímásat szervósat minden sz@rral telit.
Ha mindenképpen a biztonság akkor meg lehet kapni Renault Megane I-et 400körül. ha gond van akkor picit drágább de ez valóban biztonságos autó.
-
batai15
félisten
válasz roberto211 #27037 üzenetére
ritka, és csak szedanba van,de letezik 1.6 benzines is,altalaban azok is fullosak, és az megy a legjobban is ha ez is fontos.
-
TommyNagz
senior tag
válasz roberto211 #27037 üzenetére
Barmit csak fhansziat ne. Ha megbizhato kell akkor tyutyu. Fel misibol rogogve kijon egy full extras kesei regi swift. Enyem 280 volt, klima szervo central riaszto van benne. Csak az elektromls ablak es a legzsak hianyzik. Minden van hozza nevetseges aron. Megnyomtam a bal hatso ajtot, szinazonosat vettem hibatlant elso hatsot 20 alatt
encapsulation dot1q
-
roberto211
őstag
-
TommyNagz
senior tag
válasz roberto211 #27040 üzenetére
Akkor maker vagy. Paromnak 2004es kombi megane-ja van, borzalmas egy fospermet. Mar a fel auto ki lett cserelve kb. most meg mar inkabb hirdetik csak vigye el valaki a francba. Csak ugy tolonganak erte mondhatom... o meg jar villamossal.
encapsulation dot1q
-
TommyNagz
senior tag
Inkabb nem szallok be a vallashaboruba.
encapsulation dot1q
-
batai15
félisten
nekem jelenleg mind2van , muhaha.
-
biker
nagyúr
válasz roberto211 #27046 üzenetére
volt scenic I és II is, megane is, soha többet franszia
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
TommyNagz
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen