Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
Sziasztok!
Párom Suzuki SX4 autójában szeretnék pollenszűrőt cserélni, tudtok ajánlani bevált típust?
Köszi!
-
domojko
senior tag
Személyes átvétellel rendeltem. Nem tudom mit molyolnak annyit.
-
domojko
senior tag
Közben nekem is jött az sms, már át is vettem.
Megerősítem, duopakk.[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
A Lodgy már túl nagy.
Szerintem egy új turbós motortól nem kell félni ha az ember körültekintő és nem hajtja túl.
Értékvesztéssel nem számolok feleslegesen mivel az autót használatra veszem nem befektetésnek alapvetően 10 évre vagy 200 000 km-re aztán majd eladom.
Nyilván azt a tipikus kényelmet nem ebben a kocsiban keresem tudom mire gondolsz egy Wagon r-em van most azt is utálom kényelem szempontjából.
De egy 4-6 óra hosszás utat pár havonta bármiben le tudsz vezetni.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Tudnátok segíteni, sx4 biztosíték táblánál melyik jelölés mit takar? Most konkrétan a szivargyújtó biztositékot keresem, de nem lenne hátrány ha a többiről is tudnám micsoda.
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
tboldi
nagyúr
Most vettem át az izzókat.
-
Tibko8
senior tag
válasz tboldi #37016 üzenetére
Én is
Egyébként tutira mentek a csomagolásnál [kép][ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
domojko
senior tag
válasz tboldi #37016 üzenetére
Este beraktam a cool blue helyzetjelző izzókat....ég és föld a különbség a hagyományos izzó és ez között.
Először csak az egyiket cseréltem ki...látványosan fehér a cool blue, a hagyományos pedig kimondottan sárga.A tompított cool blue szinével is harmonizál....legalábbis jobban mint a hagyományos izzó.
-
koanla
aktív tag
válasz Bandus99 #37015 üzenetére
messze a teljesség igénye nélkül (biztosan lesz, aki javít még benne, illetve kiegészíti):
S/H: ?
IG2 SIG: talán gyújtás jel 2, de majd korrigálják
RR FOG: hátsó ködlámpa (aka ködzárófény)
RR DEF: hátsó valami
DOME: talán az utastér világítása, de ebben nem (sem! ) vagyok biztos
HORN HAZ: Horn duda, a haz nyilván valami rövidítés, de fene tudja, micsoda
IMMOBI: feltehetőleg az immobilizer biztosítéka
WIP: ablaktörlő, feltehetőleg a mosó motorja is erről lesz biztosítva
IG1 SIG: talán gyújtás jel 1, de majd korrigálják
A/B: ?
ABS: ez eléggé önmagáért beszél
TAIL: feltehetőleg a hátsó helyzetjelzők
STOP: féklámpa talán
D/L: ?
4WD: összekrékhajtás valamije
ST SIG: valami jele
RR WIP: hátsó ablaktörlő, feltehetőleg a mosó motorja is erről lesz biztosítva
IG COIL: gyújtótekercs, de vélhetően maga a gyújtás kompletten
BACK: ?
MTR: ?
ACC: ez vagy (automata talán?)klíma, vagy távolságtartó tempomat. tekintve, hogy kttő van belőle, inkább a klímára tippelnék
ACC2: ld fent
P/W: feltehőleg az elektromos ablak biztosítéka -
tm5
tag
-
tboldi
nagyúr
-
SirKero
őstag
válasz tboldi #37026 üzenetére
Sajnos csak nappali képet tudok csinálni azt is telefonnal
Ilyen volt: [kép]
Ilyen lett: [kép]
Párban: [kép]
Esetleg sötétedés után még próbálok egyet de telefonnal nem tudom milyen minőségű lesz.[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
V.T.
aktív tag
Sziasztok.
Gondolkodom a cserén.
Van egy 2017.07. havi 1.6 GLX Narancs fekete Vitarám.
Első tulaj garázsban tartott, karcmentes, gyári könyöklővel és a turbós hűtőmaszkjával.
9ezer km van benne.
Szövet plusz gumi szőnyeg.
Téli kerék garnitúra szeleppel.
Mennyiért lehetne eladni szerintetek?
Kia Sportage-t szeretnék venni helyette amúgy semmi baja.
Köszi -
BigBlackDog
veterán
Új Swifttel (MK6) kapcsolatban van valakinek tapasztalata, hogy milyen az automata/CVT konfigos felállás a gyakorlatban?
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz BigBlackDog #37032 üzenetére
Automatával nincs, de kézivel az egyliteres, turbós qrva jó, a tesztkör alatt végig vigyorogtam. Azt a 900 kilót nagyon könnyen mozgatja, a 170 Nm sem kevés hozzá, szóval mindenképp azzal a motorral legyen!
-
BigBlackDog
veterán
válasz tboldi #37033 üzenetére
Tegnap este nézegettem a lehetőségeket, eddig egész tetsztetősek a 1.0 6AT GLX Swiftek. Bár árban nem tudom, hogy mennyire lehetne faragni, a HaHus 4.7-4.8M Huf még kicsit sok számomra egy ilyen méretkategóriás autóért.
Mondjuk kérdés, hogy pályán mennyire élhető vajon ez az összeállítás? Jazzhez képest halkabb/hangosabb volt (gondolom csak városban próbáltad)?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Az 1 éves suzukikat általában vételár felett próbálják eladni Viccen kivül én a helyedben 4,6 millióért raknám fel és hetente levinném 50 ezerrel. És nem vinném semmilyen sms-re sehova. Majd a piac eldönti.
Minden használtautómnál ezt követtem (+ mindig a hibákkal kezdtem ha van), mindig bevállt. Beadod valahova akkor majdnem csak az árengedmény + takarítás kombót csinálják meg neked 10 %-ért. Jobban megéri ezeket magad végezni
Bigblackdog: Gusztávnál volt múlt ősszel swift 1.0t at glx 4,2 vagy 4,3-ért. Egy telefont megérhet.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Az hogy szerintem sok-e az nem lényeges (az eladott i30-amért kapott árat is sokaltam, de azért örültem ). Tehát szerintem sok az 5 milla , de időn kivül semmit nem vesztesz. Legfeljebb ha senki nem hív (semmilyen sms-re ne reagálj, akinek nincs ideje felhívni az komolytalan, a te időddel akarja megoldani a saját dolgát), akkor egy hét után többel viszed le az árat.
Szerk újabb válaszodra: Telfonon nincs alku (udavariasan, mert sokan érdeklődnek). Élőben is csak átvizsgálás után szoktam adni minimális engedményt hogy túl legyünk az ügyön
[ Szerkesztve ]
-
V.T.
aktív tag
Igen. De ahhoz nincs téli kerék kompletten illetve könyöklő. Már nem 200 a difi. Illetve az 5 - ből lehet alkudni de ha 4.7-re rakom fel a magyar abból is alkudozik
Illetve hiába 200-al drágább az új ha várni kell rá 3 hónapot. Én is így voltam vele csak akkor ráért és megvártam.[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Én 4.8-ért tenném fel és ha 4.7-be elvinnék akkor oké
Turbós hűtőrács + könyöklő jó dolog, de ilyenkor ezt nem fizetik meg.
jah, amúgy el nem adnám ezt az autót, 5 év múlva az 1.6 szívóért kb. lesz*nak majd
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
tboldi
nagyúr
válasz BigBlackDog #37034 üzenetére
Mentem vele városban és azon kívül is, kb. egyforma a zajszint.
Egyébként szerintem nem olyan rossz az ára, pláne ha SVHS is van benne.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nekem tetszik ez a KIA (a testvére a Tucson még inkább), de az tudod hogy az 1.6-al sokkal gyengébb lesz mint a vitara. Főleg nem 0-100-ban, hanem rugalmasságban. Nagyon sokszor nagyon keményen vissza kell majd váltanod. Hiába 1 kategóriával nagyobb.
Nálam ott bukott el a sportage/tucson hogy benzineshez nem volt hagyományos automata csak “száraz” duplakuplungos.
-
tboldi
nagyúr
de abból nincs szívó csak turbó sajna
Miért fél mindenki a turbótól?
Csak egy tengely két lapátkerékkel a végein. Ha olajat kap, és egy autópályás menet után nem rögtön állítják le, nemigen lesz baja. Ha mégis (jó sok évvel és több 100k km után), akkor is 80-100k forint a felújítása, de ~10 éves koráig lesz idő gyűjteni rá, de ez is csak feltételes mód.
Arról nem is beszélve, hogy új autó garanciával.A közvetlen befecskendezés nagyobb szopó lehet a későbbiekben (a Kiában is az van, hiába nem turbós).
-
Benhill
senior tag
Sziasztok.
Uj vitaraba vennék szivargyújtóba usb-t
Mire figyeljek? Bármilyen jó bele?
-
domojko
senior tag
Most még olcsóbbak az osram izzók mall.hu-n.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Friss szettet kapott az iPad Mini (2024)
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- SAMEBIKE MY275 Elektromos Kerékpár 27,5 500W 625Wh
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Eladó Osram Xenarc D3S Night Breaker Laser Next. gen+220% Duo Box
- OPTIDESK - Állítható Magasságú Elektromos Asztal (Garanciális)
- Új, szépséghibás DXRACER Prince Series L gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen