Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
válasz
SirKero #18198 üzenetére
Én a swifttel (régen az előzővel) jártam így, azt javasolták, hogy másoltassak immo nélküli kulcsot, és ha 1 karikán van az immos kulccsal akkor működik. Működött is (2500-ból megúsztam), de ugye kérdés, hogy miért akarsz másoltatni. Az enyém repedt volt, és kopott is azért kellett (hogy nehogy eltörjön). Ha elveszett nyilván nem opció, illetve nem tudom biztosan, hogy megy-e a lianánál is!
Esetleg utána járhatsz még a suzuminn-nál.[ Szerkesztve ]
-
blakey
félisten
válasz
SirKero #29361 üzenetére
Mindenre van megoldás, én az autó átvétele előtt mindent beszereztem, itteni fórum olvasása után valamint az index megfelelő topikját követve minden kiegészítőt megvettem, fél- vagy negyedáron a szalonárakhoz képest, természetesen eredetiről van szó. előttem már írták az eléréseket.
(#29377) Tom1939
Szerintem ez fölösleges, elég éventa vagy 15e km-ként olajat cserélni. Igaz nekem nem turbós autóm volt, de 9 év alatt soha semmi gondom nem volt, évente volt benne olajcsere km-től függetlenül[ Szerkesztve ]
"Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja
-
M_AND_Ms
addikt
válasz
SirKero #29717 üzenetére
Tök mindegy ki mennyiért, mert teljesen személy- és autófüggő egy casco ajánlat Menj, kalkuláltass több helyen (netrisk, biztositas.hu, suzuki márkakereskedő, biztosítók weblapja) és akkor láthatod te mire számíthatsz
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
kisza25
félisten
válasz
SirKero #29722 üzenetére
azért mert itt pl. az i30-ra fizetek évi 40eFt cascot, mert vidéken kisebb a kockázat
a kereskedésben kor nélkül mondott rá 5eFt-ot, bár lehet csak hasra ütött, nem tudom, mindenesetre egy 1,6 vitara GL+ és metálra kellene 84 hóra fizetnem havi 19eFt-ot + 5eFt casco-t 3M önerővelAmúgy azon agyaltam, hogy engem jobban vonz az allgrip, mint a GL+ felszereltség, szóval, ha nem az alapot venném, lehet inkább azt kérném bele, mint a "+"-t
Kornel: ma láttam egy olyan vasat, mit a tied, szembe szomszéd előtt, szép az is, de nekem vitara jobban adja[ Szerkesztve ]
# A józan ész nem ajándék, hanem büntetés, mert meg kell küzdened azokkal, akik nem rendelkeznek vele. #
-
kisza25
félisten
válasz
SirKero #29874 üzenetére
azt hittem 32GB vagy 16Gb mert azzal lehetne gond, akkor passz
Zoleee83: én a vitara és a RIO között vacilálok, én is láttam a tesztet, csak nem mertem linkelni, mert én KIA bérenc vagyok álítólag[ Szerkesztve ]
# A józan ész nem ajándék, hanem büntetés, mert meg kell küzdened azokkal, akik nem rendelkeznek vele. #
-
Kicsirics77
veterán
válasz
SirKero #29880 üzenetére
akár az enyém, csak nekem van ajtóvédö is nehogy az 1200-est a tesco parkolüban rányissák
remélem hamarosan vihetem javitásba mert idegesit,hogy lassan egy hónapja törött a bal hátulja..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
-
blakey
félisten
válasz
SirKero #29889 üzenetére
Én még a szalonba kértem az élvédőt (is), úgy vettem át, nem tudom hogy mennyit ér a táskák és a közel "elkerülöm, megkerülöm, stb" mellett, az ajtók ellen sem véd minden esetben, de legalább ott van. Remélhetőleg nem bántják. SD-kártya működik FAT32 és NTFS is működött, próbálj meg egy másik kártyát, lehet, hogy nem szereti, nekem is volt ilyenem egy médialejátszóval. GL+ 3,8M-ért senki sem írt
"Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja
-
-
blakey
félisten
válasz
SirKero #30117 üzenetére
Az utángíártott légterelő egyelőre nem ajánlott ugyanis tönkreteszi az ablakemelőt. index fórumán sokat lehet erről olvasni. Épp a múlthéten gyártottak egy új prototípust és fejlesztés, tesztelés alatt van. Egyelőre a gyári ami ajánlott.
-
SirKero
őstag
válasz
SirKero #30117 üzenetére
Köszi mindenkinek
Akkor a HEKO még reszkír vagy jó vagy nem
Nekem az előző kocsin is volt én szerettem mert amikor esett az eső nem párásodtak úgy az ablakok. A klímát rühellem csak végszükség esetén használom ( araszoló kocsisor a +40 fokban pölö )
[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Danex
addikt
válasz
SirKero #30168 üzenetére
Plusz ha csak nem túrázni meg az ember a senki földjén ,hogy szükség legyen a teljes tankra akkor ugyan annyi az 5ezerért tankolás féltanknál is mint a világító lámpánál
, azon a 20kg üzemanyaggal meg nem fogyaszt sokkal többet
Bocs a szarkasztikáért, mutert tankol így, hogy inkább majdnem lámpáig hadja majd arra tankol 5K-t hetente, mint sem teletolná és akkor ráér 2-3 hetente tankolni, összességében ugyan annyiba kerül.
SirKero
plusz amit Kornél is mond, hogy hűtési szerepet is szokott betölteni, turbósnál meg már ugye nagynyomású rendszer van, valszeg jobban is melegszik. Ilyen dolgokkal lehet azt a plusz kilométert összeszedni az alkatrészeknek hosszútávon (sok-sok év, nagy futásteljesítmény)[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz
SirKero #30170 üzenetére
Lehet, mindent lehet.
Érdemes megnézni a legutóbbi TC videót (mesterkurzus 2.), ugyan pont erről nem beszélnek, de sok érdekes dolog van benne.
Egyébként optimális esetben mindig legalább negyedig legyen a tank. Egyszer ugye hűti az AC-t, ami a tankban van, kétszer pedig az idő során folyamatosan lerakódó dzsuvat, vizet sem fogja felszívni, és rosszabb esetben az injektorokat eltömíteni.De mindenki azt csinál, amit akar, én ennyit megteszek a sok munkám árán megvett autómért.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz
SirKero #30168 üzenetére
Nekem sikerült egyszer Bp-Debrecen autópályarészen porzó tankkal lejönni a pályáról hajnal 3-kor koncertről haza, nem volt vicces.
De ha km-ben kérdezed: 80 km-t jöttem világító tankolást jelző lámpával (II.-es Swift 2005)
Utána pedig az első kúton tankoltam 45.07 litert* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Danex
addikt
válasz
SirKero #30261 üzenetére
Ahogy írták, erősebb akku, nagyobb generátor, erősebb önindító meg nem tudom, hogy a suzukinál ilyen, de azzal is szoktak segíteni, hogy a hengereket megfelelő pozicióban állítják le így azonnal tudnak indítani nem kell még ehhez is fordítani a motoron.
De személy szerint kikapcsolom ,mert automatánál ahogy beállsz a parkolóhelyre le is állítja magát, majd ahogy D-ből kiveszed ,hogy betedd P-be azonnal el is indítja magát, majd aztán te állítod le.
Akkor szoktam bekapcsolni mikor órás lámpa van és tudom, hogy legalább 20s-ig állni kell. Illetve tegnap állítottam be, hogy a klima econ legyen, így később lép ki magától a start/stop-ból ,ha várakozás közben meleg lenne és kéne a klíma.
-
blakey
félisten
válasz
SirKero #30261 üzenetére
Semmi különös, fel van készítve a rendszer és könnyen megtanulható a kezelése de ki is kapcsolható, szerintem mint minden új dolog ez is egy picit túl van lihegve, teszi a dolgát és kész, van olyan rendszerbeállitás ahol nem minden esetben kapcsolja le a motort. Szóval bátran lehet használni ha meg nem tetszik akkor minden indítás után rögtön kikapcsolod.
-
blakey
félisten
válasz
SirKero #30284 üzenetére
Ez nem kerámia bevonat, olyan wax ami némileg kerámia bevonat tulajdonságokkal rendelkezik, tehát bizonyos időközönként meg kell újítani, azt nem tudom, hogy mennyire jó ár-e vagy sem. Most már kezdek elbizonytalanodni abban, hogy kell-e nekem kerámia wax vagy sem, most úgy vagyok, hogy 2-3 havonta waxoltatom az autót. A jó kerámia wax meg nem olcsó.
-
Tomics
addikt
-
Kornel
veterán
válasz
SirKero #30674 üzenetére
Én még mindig azt mondom, hogy ár érték aránybam megéri varratni egyet minőségi plüssből.
1. Komforosabb
2. Tartósabb
3. Szebb
4. Tovább tartSokszor az olcsóbb később drágább lesz.
yaneez: nem rendeltem meg, őszinte leszek, amíg meg nem jelenik a frissítés a központi fejegységre - amivel Android auto kompatibilis lesz - addig a fogamat összeszorítva kibírom, utána meg waze a központi kijelzőn
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz
SirKero #31094 üzenetére
A hátsó sárvédő ívek alatt megáll minden, tipikusan, mint az F Astra-nal, ezért belülről fog kilyukadni, atrozsdalni. Ezt pont mire észreveszed, már csak lakatos munkával javítható. Több példányon is ugyanígy, ugyanitt rozsdál, az, hogy a tiédnél még nem jelentkezett láthatóan, nem jelenti azt, hogy ne létezne ez a "hiba". Egyszerűen rosszul van megmunkálva ez a rész, ami bemegy oda dzsuvat, sár, só, azt nem lehet kiszedni, és szépen fokozatosan elrozsdal ott a fém. Az új autókon ezért van a műanyag sárvédő ív borítás, mert alatta úgy van kiképezve a fém, hogy ne tudjon ott semmi nem oda való megállni.
Ezen kívül tízen X évesen az alvázo is szépen elkezd látszani a felületi rozsda, bár ugye linkeltek itt magyar swiftet is, amin ugyanígy volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó BMW 318i E36 kabrió-ból maradt bőr ülések és vászontető!
- Acaia Lunar 2021 White, Black barista mérlegek eladóak
- Újból elérhető Nitro Concepts S300 székek több színben.
- Eladó egy új, bontatlan Govee RGBIC Night Light éjszakai fény/hangulatfény/bluetooth hangszóró!
- Újszerű 185/65 r15 Nexen Snow G 3 gumik felnivel +ajándék Michlein dísztárcsák.
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest