Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 4
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
Sziasztok.
Sikeresen eltört a vezető oldali ülésem vasa ami a sínben fut a Suzuki Wagon r-emben.
Javítsatok ki ha tévedek de gondolom ezt csak úgy lehet javítani ha a komplett ülést megveszem bontóban.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz r.levente75 #37633 üzenetére
Eggyetértek.
Februári hidegben egy 1.5 éves gyerekkel hátul nem győztem hálálkodni a fazonnak a segítségért.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz tboldi #37630 üzenetére
Lehet de se előtte se utána nem ilyen típusú gondom.
Cserébe hogy lefulladtam tolhattam ki a kocsit az első parkolóba.
Majd mehettem el a boltba venni bika kábelt.
Majd próbálkozhattam segítséget kérni.
Az első áldozat egy hölgy volt elmondtam mit szeretnék majd rám förmedve elzavart.
Gondolom annyira hülye volt az autókhoz hogy attól félt kárt okozok benne.
Sebaj elküldtem az édesanyjába a stílusa miatt.
Érdekes a második ember egy munkásfigura volt.
Ő szó nélkül segített.
Úgyhogy vannak még normális emberek.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz tboldi #37553 üzenetére
De készülj rá hogy ezek az akkumulátorok nem fogják addig bírni.
Nekem a második exide van az autóban két év garis 2.5 évet bírt.
Cellazárlatos lett hirtelen egy forgalmas úton városon belül.
Ráadásul nálam még bika kábel sem volt.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz E.Kaufmann #37271 üzenetére
Dacia szalonban akár.
Ott ha olyat rendelsz ami gyakran megeshet 6 hónapot is várakozhatsz az új autóra.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz sagesz93 #37155 üzenetére
Nekem mondod.
Én is az enyémnél rosszabb állapotú kocsikat nem nagyon szoktam látni.
Ritkán mosom.
Így erre fogják hogy a téli sós latyakos hós időjárás kimarta.
A testvéremnek van egy 98-as 5-ös BMW-je meg egy Wolkswagen Poloja.
Majd minden második héten mossa takarítja óvja vigyázza.
Ugyanúgy rohadnak.
Akkor hol itt az igazság.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Egyértelmű.
2-3 éve kezdett kijönni a rozsda rajta.
Ezen a télen meg még jobban.
Az a luk meg egy gőzborotva műve.
Ősszel mindenképp javíttatom az autót mivel még legalább 2 évig fő autó.
Utána ha minden jól megy másod autónak megtartjuk.
Az évek során nagyon megszerettem.
Ősszel meglátjuk mit mond árban a lakatos rá mert számítok egy jóval nagyobb problémára mint a két oldali küszöb.
HA 100 e ft alatt megáll az összeg festéssel akkor már boldog vagyok.
Mivel 15 éves autó nagy illúzióim nincsenek.
De úgy vagyok vele ha eladnám ki tudja nem e egy olyan kocsit veszek helyette meg ami motorikusan vagy karosszériailag hibás volt.
Ezt legalább ismerem.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz sagesz93 #37150 üzenetére
Egy rohadó Ignis.
Nem mindenki szerencsés.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz sagesz93 #37150 üzenetére
Ne röhögtess már.
Azért mert rohad kívülről? Gazdasági totálkár?
190 e km van benne.
Eddig több dologgal szívtam vele de 15 év alatt semmi más kocsikhoz képest.
Benzin betöltő cső szétrohadt.
Megjavítva de ha újra bajos lesz cserélem 15-ért.
Wagon r tipushiba.Szétolvadt a lámpakapcsoló.
Wagon r tipushiba.
Gyenge anyagból készült annó a kapcsoló.Elengedett a hűtő könnyezni kezdett fogyni kezdett a hűtővíz.
Sokat jártam járok földúton kínzom.
Ezért hátul a dobban széttört a rugó.
Szétszedve rendberakva.Ezen kívül csak gyári és kopó alkatrészek lettek cserélve.
Ősszel lakatoltatva lesz és marad fő autónak míg tud menni.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
A Lodgy már túl nagy.
Szerintem egy új turbós motortól nem kell félni ha az ember körültekintő és nem hajtja túl.
Értékvesztéssel nem számolok feleslegesen mivel az autót használatra veszem nem befektetésnek alapvetően 10 évre vagy 200 000 km-re aztán majd eladom.
Nyilván azt a tipikus kényelmet nem ebben a kocsiban keresem tudom mire gondolsz egy Wagon r-em van most azt is utálom kényelem szempontjából.
De egy 4-6 óra hosszás utat pár havonta bármiben le tudsz vezetni.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Mutass nekem egy olyan tágas kombi új autót ahol ennyi pénzért te kapol egy kocsit fényezve elektromos első ablakokkal, könnyűfémfelnivel navigációs panellal hátsó tolató kamerával,színre fújt külső elemekke klímávall.
De ha sokallod akkor vedd meg a fapados verziót 2.2 millióért.
Azért te ma hol kapsz kocsit nem csak kocsit kombit eggyáltalán?A 3 hengert már kár lefitymálni manapság már a legtöbb autó turbós ez a jövő sajnos.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz tboldi #36936 üzenetére
Mint a kolléga is elmondta az 5-6 éves autó soha nem lesz új amellett szerintem nincs egy árkategóriában a Honda Accord Tourer egy Daciával szemben.ha az alkatrész árakat nézzük.
Nekem elég a 90 lóerő nem kell egy 2000-es motor hogy a gatyám is rámenjen a kötelezőre.
Én eleve új autón ezért is gondolkoztam egyrészt mivel ha veszel baromi olcsón lehet lízingelni 5 % körüli THM-mel. Míg egy használt autót ha hitelre veszel rámegy a gatyát a 20%-os THM-re.Suzukiról meg annyit hogy baromi szépek biztos jobb minőségűek a kocsik de nekem egy kicsike városi terepjárócska ennyi pénzt nem ér meg amiben kevesebb hely van pakolni. Szépnek szép de 5 millió sok. Kezdi magát túlárazni a Suzuki is.
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz tboldi #36929 üzenetére
Valahol spórolni kell.
Hiszen azért az ismerjük el hogy most 3.3-3.6 milla környékén kapok egy egész fullosan általam felszerelt Logan MCV kombit 0.9 TCE motorral Míg egy fapados bármilyen más kombit 4 milláért csak és akkor még nem is ugyanolyan felszereltségűről beszélek,
Egy ideje tag vagyok egy Dacia-s facebook-os közösségben ott le is írják vékony a festék rajta a fényezés se igazi és a kipufogó is rozsdásodik.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Egy jó kis cikk 3 autó alkatrész áraival kapcsolatban.
[link]Én eleve egy ideje Dacia Logan MCV-t szeretnék venni de ez a cikk is megerősít abban hogy ár érték arányban verhetetlenek.
-
mirci18
addikt
válasz Motion_Blur #36064 üzenetére
Köszönöm a választ.
A mindenki általában az autósok, a szerelők a szervizesek.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
-
-
mirci18
addikt
válasz tboldi #35997 üzenetére
Persze.
Ezt mondhattad volna nekem akkor is mikor másnaposan fáradtan a Zánkai táborban nekikezdtem tolatni és nem vettem észre hogy valamelyik gyerek berakott egy iskolai padot abba a nagy üres parkolóba pár méterre a kocsim mögé amit nem vettem észre holt térben.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz tboldi #35991 üzenetére
Most Wagon R-el tlm magasan ülök így nem csak tükörből de hátra felé is látok.
De a következő kocsi egy Dacia Logan MCV lesz. Na annak a méretei miatt már szükséges egy kis segítség.
Inkább használok segítséget minthogy büszkeségből törjem a kocsit.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Sziasztok. Érdekes dolgot vettem észre a Suzuki wagon r-emmel kapcsolatban.
Ma vettem észre hogy a kocsi két oldala tiszta olaj fröccsenéses folt.
Találtam egy keveset a motor háztető alatt is a foltokból.
Fékolajam megvan a váltó-val sincs gondom.
A motorolaj elvileg félig van de álló helyzetben olaj nem csöpög sehol.
Szerintetek mi lehet a gond?
-
mirci18
addikt
válasz Sza_Sa #35123 üzenetére
Olvasgatva a hozzászólásaitokat egy kicsit azért elrémiszt hogy ha ez ember most akar vagy pár éven belül egy relatíve fiatal autót venni felkötheti a gatyáját.
Alapvetően én egy családi autóban gondolkozom a közeljövőben ami két évet jelent.
Kevés tapasztalattal lsd egy autó eddig saját használatban meg nyilván más emberek elbeszélése amiből az ember infókat gyűjthet és tapasztalatot.A sedanokat elvetettem mivel számomra fontos a tér és a csomagtartó helykihasználtsága.
A kombik egy része tetszik de nem a tipikus alacsony kombi passat vagy éppen opel stb.
Az alacsonyabb hasmagasság és beszállás miatt.
Lévén mivel most egy wagonr-ben ülök imádom hogy nem kell a "földön" ülnöm.
Egy jó ideig s talán még később is célpontban voltak az egyterűek.
Hiszen ott eleve magasabb az autó hasmagassága nagyobb a tér belül.
Csak ahogy olvasom a legtöbb helyen pl egyterű fórum nagyon sokan panaszkodnak a drága szervíz költségekre. Kettős tömegű lendkerék,kályhaproblémák,plussz ugye a nagyobb kategória és sokszor az egy fokozattal magasabb minőségérzetű autómárkák jóval magasabb alkatrészárai miatt.Mostanában a Dacia Logan MCV-vel szemezek vagy épp a Lada Kalinával vagy hogy maradjunk a fórum keretein belül egy Suzuki Liana. Szóval a felsorolt listából látszik nem a legszebb kocsik de számomra nem is volt lényeg. Hanem inkább ami fontos az ár a fenntarthatóság és a faék egyszerű felépítettség hogy minnél kevesebb probléma legyen az autóval.
Éppen ezért olvasok egyre többet az újjabb turbós kissebb három hengeres autókról amikről egyre többször azt olvasom tesztekben hogy kis helyigényű takarékos motorok ha nem nyomja az ember de ha tartósan 120-130 km-el megy a fogyasztás drasztikusan megnő.
Arról nem is beszélve hogy mennyire figyelni kell egy turbó motorra hogy ne nyírjuk ki.
Van olyan szaklap ahol használt turbós autót nem is annyira ajánlanak megvenni.Bőre zárt gondolataim végére.
Kérdésként felteszem nektek hogy szerintetek mibe érdemes fektetni pénzt?
Érdemes e pár év múlva a ma turbós kis motoros autóiból venni vagy inkább keresni kell egy régebbi benzinest?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz CoolBoy323 #34793 üzenetére
Régebben nekem is hol elaludt hol feléledt.
De immár több mint 6 éve kitartóan ég sose alszik már el.
Lambda szonda vezeték sérülés miatt Wagon r.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
-
mirci18
addikt
válasz tboldi #32546 üzenetére
Na látod ez a különbség.
A vidék számomra falu nem az ami Pesten kívül van.
Én imádom a földutakat.
Sokat járunk rajta mivel szőlőnk van plussz szeretek kirándulni.
Földút szélén a kocsit eldobva sétálgatni.
Nekem ez a kocsi munkásautó nem azért van hogy féltsem hanem hogy kiszolgáljon.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz blakey #32544 üzenetére
Abba most feleslegesen nem mennék bele hogy miért volt értelme vinni egy kempingbe vinni fürdető kádat.
Az a durva inkább hogy egy felnőttel ellentétben mennyi mindenre fel kell készülni egy gyereknél.
A speciális igények miatt majdnem ugyanannyi cucca volt mint nekünk.
A tápszerek gyógyszerel forralóedények üveges kaják egyebek miatt.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz tboldi #32465 üzenetére
Én is vittem már.
Meg időnként 3-4 mázsa cementet vagy éppen más tüzépes cuccot.
Hogy a 2-3 mázsányi szőlőt málnát vagy más gyümölcsöt ne említsem.Egyébként le a kalappal a kocsi előtt a 91 lóerejével 8-10 mázsákat is simán elhúz bármerre.
-
mirci18
addikt
válasz Kornel #32537 üzenetére
Gondoltam hogy ez fog válaszként érkezni.
Nyilván a cuccok rádőlhetnek.
De szerintetek nem veszélyesebb egy rádőlő nagy utazó táska helyett azok a cuccok amik egy utazás közben a kocsiban vannak.
Telefon Gps tablet akármi ha nagyobb a gyerek akkor a játékai?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz blakey #32463 üzenetére
Azt csak halkan jegyzem meg hogy ennyi cucc 3 napra kellett.
Faházban voltunk így oda több cucc kell mint egy felszerelt lakásba.
Plusz mivel babáról volt szó 11 hónapos csöppség így oda nagyon sok cucc kell.
Gyógyszerek fürdetőkád babakocsi stb.
Tudnék mesélni.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
-
mirci18
addikt
válasz Kornel #32004 üzenetére
Persze.
Nem büntethet maximum ír egy feljegyzést.
Én is így jártam.
Az éj közepén megállítottak a rendőrök.
Hiába védekeztem azzal hogy a repedt szélvédőm most a héten repedt be és folyamatban van
(3 évig simán eljárkáltam vele) ők akkor is udvariasan kijelentették nem büntetnek meg csak egy figyelmeztetést írnak.
Megkaptam. Ők a figyelmeztetést továbbküldték az előadónak aki a szerinte legkisebb kiszabható bírságot adta 25 e ft-ot.Szégyen.
-
mirci18
addikt
Tudom trafiról írtál.
De nem csak az van a világon.
De azért mert a trafi ennyire van bekalibrálva nem érdemes mindíg és mindenkor gyorshajtani.
Más rendőrök mérhetnek kevesebbet s akkor hiába szentírás amit ír a te gps-ed meg a táblázatok.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz tboldi #30555 üzenetére
De legalább ahogy olvasom és értelmezem nem is nagyon van gond a wagon r-el.
Ezt imádom a sajátomban.
Megölhetetlen.
Így is komoly dillemmában vagyok mert szeretnék váltani egy egyterűre de anyni rosszat olvasok a wv-ről plusz más márkákról drága alkatrészek gyakori hibák.STB.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Már ezért megéri ide járni.
Nem is tudtam hogy ilyen létezik.
Km óra állás lekérdezés.
Ez még nagyon jól jöhet ha közelebb állok az autóvásárláshoz.
Egyterűn gondolkozok és azokban tudtommal nagyon szeretik visszapörgetni az órákat.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz blakey #30280 üzenetére
Szégyen hogy már ezen is spórolnak.
Pedig ennek alapnak kéne lennie.
Egy javítószettel mit érek a semmi közepén?Nyilván ez is csak egy sima emelő de egy fokkal jobb a gyárinak hazudott csúfságtól.
Másik dolog valószínűleg az én hibámból hajlott el az emelő a kocsi súlya alatt de mivel egy úton álltam így azért az út mellett lett felemelve hogy ne lassítsam annyira a forgalmat.
Pont a falu végén levő terelőszigetnél robbantunk le egy kanyar előtt így nem akartam az úton emelni a kocsit.Mint írtam is az emelő sérült de amilyen gyenge a wagon r kasztnija az sem bírja jobban az emelés ott is hajlik közben azok a vasrészek ahol az emelő és a kocsi találkozik.
-
mirci18
addikt
Csak érdeklődésképpen kérdem:
Mostanában gyakori az hogy az új autókhoz nem adnak pótkereket?
Mert annó a mienkhez kaptunk szerszámokat pótkereket normálisat nem ezt a mankókereket.Másik dolog ezt a sima emelőt nem ajánlom nekem ilyen volt évekig.
Elég volt egy földes talajra való letétel a kocsi súlya alatt megrongálódott.
Plussz eléggé használhatatlan nehézkes vele dolgozni.Én ezt használom könnyű vele dolgozni:
-
mirci18
addikt
Szevasztok.
Tapasztaljátok ti rajtam kívül hogy elég szépen emelkednek a kötelező biztosítások díjai?
Míg tavaly 20 e ft-ból kjöttem egy évre most mindegy hová szerződök nem úszom meg 26 e ft alatt.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
És ha lambda szondát nem cserélsz hosszabb távon lehet valami gond?
Nekem 5 éve elszakadt a kábel azóta jelzi a kocsim de változást hogy rosszabb lenne azóta sem vettem észre rajta.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Fiúk.
Suzuki wagon r üzemanyagcsővel van valakinek tapasztalata mennyire nehéz cserélni illetve a kocsit hozzá szétszedni.
Egy ideje tankolás közben az üzemanyagcső teteje ereszt így tankolás közben eresztek némi benzint a földre.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz Kornel #29456 üzenetére
Valószínűleg örökéletű olaj nincs de ahogy több márkánál olvastam 2003 utángyártott autók jó része már olyan váltóolajat tartalmaz amivel elmehet bőven több kilométert mint 45 e.
Nyilván ez motor és fékolajra nem igaz.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
-
mirci18
addikt
válasz Kornel #29450 üzenetére
Szervízkönyvben benne van mégis nagyon sok márka nem ajánlja a felesleges cseréket.
Én laikusként nem jelenthetem ki hogy felesleges lenne de több ismerősöm elmondása alapján 100 vagy akár 160 e kilométeres cserénél a váltóolajnál számottevő változást nem tapasztaltak.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Benne van a kézikönyvemben.
De tudtommal ha nincs akkora igénybevétel. És vagy nem dobálja ki a sebességeket a váltó nem szükségszerű cserélni.
Nekem azt mondták hogy láncos a kocsink de itt is ilyen alkatrészt látok.
Tehát ha láncos és nem hallom csörögni akkor nincs miért cserélnem?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Szevasztok.
Érdeklődnék a nálamnál jártasabb embereknél hogy (Suzuki wagon r-em van) hajtómű láncot és váltó olajat mikor hány kilométernél érdemes cserélni?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
-
mirci18
addikt
Szevasztok.
Tudtok nekem abban segíteni hogy lehet valahonnan venni a 2004-es suzuki wagon r-emhez isofix rendszert?
Alapból nincs a kocsiba és úgy tudom utólag rakható bele.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Kikérem magamnak hogy valaki trollnak nevezzen azért mert nekem más a véleményem mint a fórum többi tagjának.
Senkit nem ordítottam vagy hülyéztem le pusztán csak a véleményem írtam le amit illik elfogadni.Számomra felesleges jelenleg a klíma a kocsiban és az elektromos ablak.
Ezek kényelmi extrák a legtöbb embernek fontos nekem nem.Én ezzel nem akartam vitát indítani csak a véleményem leírni.
-
mirci18
addikt
válasz Mercutio_ #19897 üzenetére
Őszintén használtam több kocsiban is.
De feleslegesnek tartom mert nem hal bele senki ha tekerni kell.
Másrészről már több ismerősömnek halt be a tekerő motor és nem olcsó addig amíg nem cseréled nem tudod az ablakot se le se fel emelni.
Túlságosan kényelmesek a mai emberek.Erre jó példa az amikor az oszkáron meghirdettem a kocsim eggyütt utazásra egy tag azt kifogásolta miért nincs klíma az autóban anélkül nem megy egy autóval sem.
Én mondtam neki hogy számomra felesleges mert egy kis autóban lefogja a motort nő a fogyasztás és egészségtelen is.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz tomi5244 #19887 üzenetére
Apud már sok éve fizet kötelezőt ezért neki olcsóbb.
A jogosítvány nem a legfontosabb tényező az árban hanem az inkább hogy volt e eddig köteleződ.
Nekem tavaly volt az első kötelezőm mert addig apum nevén volt.
Fel is ugrott szépen 8-ról 30-ra az összeg.
Ebben az évben váltani akartam de elfelejtettem és két héttel az évforduló előtt jelzett a cég hogy kész az új kalkuláció ugyanannyi mint tavaly.
Erre fogtam magam és újrakötöttem náluk mert azt még lehet.
Egyből 21 e ft lett.
Ami azért durva hogy nekem nagyobb kedvezményt adnak új belépőként mintha már évek óta ott vagyok.
Lehúzás a köbön.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz roberto211 #19877 üzenetére
Még a klímát megértem de az elektromos ablakban mi a jó?
Hogyha elromlik az elektronika le sem tudod hajtani az ablakot és a cseréje sem olcsó.
Kibírom hogyha tekerni kell az ablakot.Arról nem is beszélve minnél több elektronika van egy kocsiban annál több hibalehetőség.
-
mirci18
addikt
Nálam is ez van.
Évek óta motorhibát jelez.
Egy kábel van kiégve mert annó hozzáért a kipufogó.
Tipushiba mert direkt rossz helyre rakják.
Nekem évek óta megy a kocsi gond nélkül ezért nem költök rá 30 e ft-ot.Más nem tud valaki a Wagon r-re olcsón féklámpabúrát?
-
mirci18
addikt
-
mirci18
addikt
válasz Kornel #19700 üzenetére
Látok sok szutyok autót de szerintem jelenleg egyre kevesebb aki még fekete műszakin átmegy mivel kamerázzák a vizsgaműhelyeket.
Ha gond van a kocsiddal könnyen utánanéznek a vizsgahelynek.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz roberto211 #19699 üzenetére
Én eddig a motorról beszéltem. ha kezelve van elnyűhetetlenek.
A kopóalkatrészek mennek mindíg tönkre de ez minden autóra igaz.
Azonban egy régebbi suzukinak a javítása jóesetben csak a töredéke a komolyabb autónak.Nekem pár évente csapágycsere volt már dobszerelés fékbetétek de ezeket ne vedd a meghibásodások közé.
Ahogy én megfigyeltem a legtöbb baja francia autókkal van meg az újabb fajta elektronikás autókkal.
Sokkal több hiba előjön egy jobb márkájú agyon elektronikázott kocsinál.Astráknál azt is vedd figyelembe hogy abból kevesebbet adtak el mint a Suzukikból.
Plussz azokat sokkal többet használtak szerintem tuningra sokat törnek is.
Nem attól hal ki egy autó az utakról mert már nem divat használni hiszen tele van golfokkal a hazai utak.
Hanem a kasztnik szétrohadnak a motorokat kinyírják a fiatalok törnek össze is autók.
Stb érdekes ezekről beszélni.
Egy biztos ma Magyarországon túl magas az autók átlagéletkora.
Magyarul egyre kevesebben vesznek új autót.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz Kornel #19693 üzenetére
Az hogy te facebook csoportban látod a kocsikat egy dolog.
Én is látok sok gányolt kocsit de a legtöbb fiatalok miatt van márkafüggetlenül.
Én és sok más ismerősöm évente egyszer olajcserézzük a kocsit , ha kell javíttatjuk ennyi.
Mivel olcsó megtehetjük hogy nem gányolunk.
Én nem vagyok a tunning híve mert egy kis tunningtól nem lessz szebb egy suzuki swift vagy wagon r.
Egyszerűen ezek nem tuning autó alapok.
De egy vicces matricázás feldobja őket.
Így ezeknek is kijárhat a 25-30 év.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz roberto211 #19690 üzenetére
Ugyan már kérdezz meg bárkit hogy a régi suzukik arról híresek hogy ha szervizelteted normálisan kimennek a világból úgy mint annó a Ladák akik még mindíg vannak is itt.
Igénytelen egyszerű felépítésű motorjaik vannak ez a titkuk.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz roberto211 #19688 üzenetére
Hidd el ahogy az ország elszegényedik ezek a kocsik egyre kelendőbbek lessznek arról nem is beszélve hogy sokan belebuktak kocsi és lakáshitelekbe ezért már nem is gondolkoznak újabb hiteleken inkább vesznek saját pénzből egy olcsóbb autót.
-
mirci18
addikt
válasz roberto211 #19683 üzenetére
Nem értek eggyet mert még ladák is vannak az úton.
A swiftek és wagon r-ek még sokáig lessznek az utakon nincs ilyen utolsó fénykor mert ezek kicsik olcsó őket fenntartani és tankolni ezért ezek a fiataloknak és kispénzűeknek lessz az alternatíva mindíg.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz Kornel #19682 üzenetére
11 éve a családban van ebből 9 évet jogsival vezettem 2 pedig anélkül időnként amúgy 27 vagyok tehát még effektíve fiatal.
Egyenlőre a saját lakásom van előtérben kipofozni biztos hogy nem veszek autót ha veszek is nem újat hanem minimum 3-4 éveset mert addigra megy le jobban az ára az autóknak.
Az első 3-4 évben sokat vesztenek az értékükből.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz tboy93 #19677 üzenetére
Kockának kocka és én ezért szeretem.
Imádom a formáját az erejét.
De próbáltam egy kicsit fiatalítani mert nem az a tipikus fiataloknak szánt autó hanem inkább a kalapos bácsiknak.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz batai15 #19623 üzenetére
Wagon r-t nem is szántam tuning alapnak.
Nem is tuningoltam csak az arculatán változtattam.
A kettőnek semmi köze hozzá.
Pusztán annyit tettem hogy adtam egy kis egyéniséget az autónak hogy ne a 100 milliomodik kocka suzuki legyen az utakon.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz Motion_Blur #19615 üzenetére
Semmi gond kinek a pap kinek a papné.
-
mirci18
addikt
Szevasztok.
Gondoltam megosztok veletek két képet a kocsimról egy Suzuki wagon r-ről.
Már régóta akartam adni egy kis különlegességet arculatot az autóra.
És nekem nagyon tetszik a sticker bomb díszítés.
Nektek mi a véleményetek illik az autóhoz.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest