Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
félisten
válasz
Dark Archon #40996 üzenetére
és ott van alatta a csilli-villi gyári huzat. - semmit nem fog számítani, nem azt fogják nézni. A gyereknek magyarázd el, hogy mit és hogyan, a kutya alá meg tegyél valamilyen takarót.
"Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja
-
vzsryl
nagyúr
válasz
M_AND_Ms #40998 üzenetére
Ez ugyanolyan, mint a telefontok dilemma. Én pl. nem használok, mert a telefon választásnál fontos szempont az is, hogy tetsszen, érezzem, hogy milyen jó minőségű anyagból készült stb... Persze ha komoly veszélynek van kitéve a készülék, az más téma, de ez ugyanúgy vonatkozik pl. egy munkára használt autóra is, mert abba már lehet én is raknék üléshuzatot, amit sűrűn mosnék/cserélnék, de átlagos felhasználásra a hideg is kirázna tőle.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
M_AND_Ms
addikt
-
vzsryl
nagyúr
válasz
M_AND_Ms #41004 üzenetére
Majdnem 2 éve vettem az első üveg hátlapos, fémkeretes telefonomat, és fél évvel ezelőtt egy még csúszósabb, kerámia hátlaposra, és még jobban lekerekített telefonra váltottam. Kézben tudom tartani, és nem szoktam leejteni őket.
Szerintem ugyanolyan a helyzet, mint az autónál. Ha az ember átlag felhasználásra veszi, és tud rá vigyázni, akkor maximum apró sérülések lesznek, nem kell tőle besz@rni.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
SirKero
őstag
Ez egész vállalható. Én is tettem minden autómra eddig mert a nyaraláskor pl. a tengeri sót nem lehet kitisztítani rendesen a kárpitból. Hol vetted és mennyi volt?
Az ezres szervizzel kapcsolatban nekem az mondták,hogy hivatalosan úgy kellene történnie,hogy a gyár által meghatározott csavarokat kell átnézni és szükség esetén utána húzni. Gyakorlatilag erről kéne hogy szóljon az egész. Ennyi kilométernél olajat cserélni felesleges szerintem azért ez már nem a zsigulis korszak
A Vitaránál engedték a hozott olajat ( beírták a szerviz könyvebe és állítólag a garanciát nem befolyásolta ) de az C-Cross-nál már kihangsúlyozták,hogy csak az ő általuk adott olajat tehetik bele. Van ahol balesetvédelmi előírásra hivatkoznak ezért nem engednek be de van ahol nem csinálnak belőle nagy dolgot.
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Hát nem nagyon mivel 99%-ban nem a strandra járunk hanem keresünk valami eldugottabb partszakaszt ahol nincs tömeg.
Egyébként csak nekem tűnik úgy mintha az S-Cross üléshuzata gyengébb anyagból lenne mint a Vitaráé
Valahogy nekem puhábbnak tűnik és bolyhosodik.De lehet,hogy csak képzelődőm
[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
eami
addikt
válasz
kisza25 #41009 üzenetére
nálunk 3 gyerek a gyerek üléssel simán ki tudnak végezni egy huzatot (és a gyerek ülések sincsenek barátságban vele).... szóval maradjunk annyiban hogy kinek milyen körülmények közé kell huzat. ha csak én ülnék benne, akkor valószínűleg én sem csináltattam volna hozzá.
(#41006) SirKero: innen van. méretpontos. első ránézésre meg sem mondanád hogy nem gyári. 59k volt a hímzéssel és felszereléssel. (2 ember rakta fel és kb 1,5 órát vett igénybe).
-
blakey
félisten
nálunk 3 gyerek a gyerek üléssel simán ki tudnak végezni egy huzatot (és a gyerek ülések sincsenek barátságban vele)....
A gyerekülések alá teszel IKEÁ-ban (vagy bárhol) kapható lapos (szék)párnákat, 18 év alatt 3 autóban egyik gyerekülés sem tett kárt a gyári huzaton semmilyen módon, makulátlan maradt."Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja
-
eami
addikt
válasz
blakey #41013 üzenetére
erre most mondhatnám azt hogy én ugyan el nem rondítom semmi ilyen extra dologgal az üléseket
de tényleg kinek mi. az unisex huzatok tényleg gagyin néznek ki. egy méretpontos huzat, olyan anyagokból készítve amit te választottál, nézhet ki sokkal jobban is mint a gyári. szubjektív / ízlés kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
félisten
A huzat nem véd meg a gyerekülések merev, műanyag kiálló részetől, a párna viszont igen. Persze, ízlések, stb, de a gyári huzat erősebb, mint bármelyik 50-100e Ft közötti méretre gyártott huzat, arról nem beszélve,hogy csak akkor érdemes huzatot használni ha havonta ki is mosód, mert ha nem akkor szépen összegyül alatta a por, stb. 2-300e-t meg nem adok egy valóban kiváló huzatért.
"Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja
-
eami
addikt
válasz
blakey #41015 üzenetére
gyári huzat anyagból készült
amúgy nem az élesebb ívekre gondoltam a gyerekülésnél, hanem hogy rojtosra szaggatta az előző autón a huzatot.
de ha már itt tartunk, nekem meg azok az alátétek nem tetszenek. tök igénytelenül néznek ki (szerintem, nekem, stb).
btw, ki szoktad mosni a gyárit? mert az anyag alatt ugyanúgy ott a por
[ Szerkesztve ]
-
D@ny7
aktív tag
Szerintem jól néz ki azzal az s-cross felirattal.
Énis gondolkodtam hogy vegyek-e, de inkább próbálom megkímélni.
Az a baj a legtöbb ülés huzattal hogy elmozdul, csúszkál stb.Egyébként meg nem az számít hogy hány éves az autó, hanem hogy mennyi kilómétert futott, plusz ki vezette. Ezt értsd úgy hogy egy 100 kg+ ember alatt hamarabb ki fig kopni az ülés mint egy 50 kg-os ember alatt.
-
blakey
félisten
Bármi mellett lehet érvelni, de ha a gyerekülés alatt nincs semmilyen plusz réteg akkor az erős nyomot fog hagyni 2-3 év használat után, tapasztalat. Amúgy igen, rendszeresen porszívózom az üléseket, mivel csak 1 réteg így könnyen tisztítható, amikor egyik autómban volt huzat azt bizony 5 hetente kimostam. Nem tudok érveket felhozni a huzat mellett csak akkor ha állatot, létrát és egyéb koszos dolgot szállítunk.
-
kisza25
félisten
ja én évente cserélem az autókat, így nem tudok nyilatkozni a gyerekülésről, hogy mit tesz az autóval, pedig van gyerek, meg gyerek ülés is
i20, i30, honda civic 1999, golf4 2004-ban semmi nyoma a gyerekülésnek, meg még a tipoban sem
[ Szerkesztve ]
# A józan ész nem ajándék, hanem büntetés, mert meg kell küzdened azokkal, akik nem rendelkeznek vele. #
-
-
kisza25
félisten
válasz
Napfénysüti #41022 üzenetére
giulia
eddig nem mertem olaszt venni, most meg már csak azokat nézem
ez most minimum 4 éves koráig meglesz, de lehet, hogy sokkal tovább.
Van rá ingyen szervizem 5 évig/75e km-ig, 5 év gari, meg 5 év aszisztansz
Vannak apróbb hibái, de nagyon halk, nagyon jól rugózik, a 6 sebességgel nekem elég jól használható,
koptól koppig 2,5 fordulat a kormány, szóval egész direkt
hasmagassággá is pont jó, mérete is (440 liter csomi 1800széles, 4370 hosszú, 160 *75-ös kiságy simán befért)
egyedül a fogyasztása ami nem az igazi, eddig 7,9 az átlag az első 3500 km-en, ez már javult, mert utoljára 7,3 és 7,5 volt, most meg fedélzeti 6,9-en áll, majd 6000-nél kiszámolom (minden tankolási blokk megvan, most 5500-nál vagyok)# A józan ész nem ajándék, hanem büntetés, mert meg kell küzdened azokkal, akik nem rendelkeznek vele. #
-
válasz
M_AND_Ms #40998 üzenetére
Ez is egy nézőpont, de néhány év múlva le is vehetem a huzatot, ha már elhasználódott és még pár évig ülhetek a gyárin, mielőtt eladom. Ha eladom, attól függ, kijön-e a Suzuki egy kicsit nagyobb SUV-val addig
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-8600 - RTX 3070 - 16Gb - Windows 10 | Cube Nature EXC | BF4: DarkArchonHUN
-
HKorn
addikt
-
tboldi
nagyúr
Nem biztos, hogy azzal ki leszek segítve.
----------------------------------------------------------
A Mazda MX-5-ben ülve pont szemmagasságban van a szélvédő kerete, és csak olyan 5-10 centi a távolság, ergo nem látok semmit. Plusz a lábam is jobban be kell hajlítanom, a combomtól a kormányt sem tudom tekerni.
Pedig nem is vagyok olyan kirívóan magas a 194 centimmel. -
r.levente75
addikt
2008-as 3 ajtós Suzuki swiftre szeretnék gyári tetőcsomagtartót venni.
Ugyanaz való rá mint az 5 ajtósra? Van valami különbség? -
angyalpc2
aktív tag
Gyújtógyertya kérdésem lenne. WagonR+
1.0 2003-as évjárat
G10A 3 hengerMivel szerelték eredetileg? cikkszáma van valakinek? Mert ahány oldal annyit ajánl...(pl Swift elvileg ugyan ez a motorkód de oda csak 0,8-asokat ajánl.)
[link]
[link]
Egyedül a [link]on találtam olyat, hogy a 2001-ig gyártott GA10-es Swift-be a sima 0,8-ast ad, utána már a '11'-es jelölésűtSzóval mekkorának kell lennie a szikraköznek? 0,8 vagy 1,0-1,1mm ?
A sima NGK BPR6ES jó lehet 0,8-al vagy inkább NGK BPR6ES-11 ?
Vagy valami más kifejezetten ajánlott?
[ Szerkesztve ]
-
Clubforum2
tag
Sziasztok
Vettem egy ilyen kártyát a kocsiba,amin működik a térkép,kérdés az,hogy hol találok friss térképet?
Remélem a kérdés nem illegális.
KösziMagyarosítás kell? szórd le pirospaprikával, kösd át nemzetiszín szalaggal, dobd be gulyáslevesbe és már kész is...
-
blakey
félisten
válasz
Clubforum2 #41038 üzenetére
Milyen kártyát, milyen kocsiba, stb?
-
laca891
aktív tag
válasz
Clubforum2 #41038 üzenetére
Újra kell meg venni a kártyát, ha nem gyári navi.
Szükségem van egy erős PC-re, mint gyenge Téesznek az erős traktorra!!!!!
-
blakey
félisten
válasz
laca891 #41042 üzenetére
Be lehet bemenni (de annyira nem izgat a dolog, megbízom bennük), sok a kocsiállás, nyított így jól lehet látni, hogy mikor és mit csinálnak. Kannás olaj volt, flakonost nem töltenek hacsak nem kéred viszont úgy nem jár a 6 év garancia.
-
blakey
félisten
jaja, akkor ok az olajválasztás. - mert 1.4T nem lehetne?
Inkább szívó vs. turbo lett volna jó.
Illetve most nézem, hogy a 15k-s munkadíj az 0 nálad. Mi az a "Big Deal", hol lehet olyat kapni?- a kereskedésben ahol vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Musk tudta, hogy baj van a Tesla Autopilot rendszerével
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szennyvízcsatornának nevezte Musk platformját Párizs polgármestere
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asztrofotózás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 32:9-es képarányú, játékra is alkalmas monitor az AOC és a Porsche keze nyomán
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Érintőgombos Jura C60 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Klímát keres olcsón fűtésre hosszú garanciával?
- Eladó ÚJ Xiaomi robotporszívó
- Bontatlan. ÁFÁS számla. noblechairs HERO , ICON Valódi Bőr Fekete, Valódi Bőr Konyak 2023.11. 28 -ig
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó! AKTUÁLIS BOLTI ÁRA kb 50ezer Ft!
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest