Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz szabonagyur #70639 üzenetére
Sajnos így van, lassan az összes autó hasonló lesz, már mindenhonnan csak lopkodják a formai elemeket de saját ötlet alig van.
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz AMD Power #70590 üzenetére
Én meg pont azt érzem mintha az utóbbi időben a Suzuki megfáradt volna dizájn téren. Bár belül ez az eVitara nem lett rossz de a külsejére hirtelen azt hittem hogy egy Ssangyong Tivolit látok. Az új Swiftról nekem egy mobil bili ugrik be mindig, az Scrosst meg ha néznem kéne fél napig még a Kennedy gyilkosságot is bevallanám.
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz fogkefe21 #66951 üzenetére
Enyém 6 éves 41.000 km-rel de semmi baja a futóműnek. Voltam már hegyen vele (Mangart, Vrsic) ott is jól tartott. Pályán is max az oldalszél amire a kocsi érzékeny kissé.
Nem lehet hogy az ismerősödében rosszak voltak a lengéscsillapítók.
Amúgy a csoportjában eléggé szeretik (van taxis, oktató is).Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz fogkefe21 #66928 üzenetére
Balenonk van, nem borzalmas a minősége. Ja és 2 gyerekkel tök jól elvagyunk vele.
Vannak típushibái persze, nem tökéletes autó de annó a 3-4M Ft-os ársávban szerintem igen jó vétel volt, nem is érti senki a FB csoportjában miért futtatták ki mindössze 3 év után.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
Apropó ha már gumi, van kifejezetten négyévszakos összehasonlító teszt?
Més que un club!
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Gyöször #64896 üzenetére
Te akkor a 100-ból 1 vagy aki tényleg ki is használja hogy magasabban van az autó alja.
szabonagyur: és az tényleg megér egy kategóriát hogy néha magasabbra pakol meg ül az ember? Azért egy átlag sima autóban sem a füldre kell ülni. Mondjuk a magasabbra pakolást nem értem az nem pont hátrány hogy nagyobbat kell emelni?
Én örülök hogy a bringámat fel tudom tenni az autó tetejére ha magasabb lenne már szívnék vele.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz burgatshow #64883 üzenetére
A SUV kategóriát létre se kellett volna hozni szerintem. Van egyártalán bármi értelme?
Még ha földutakra járnának az emberek...[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz dethroner #61577 üzenetére
Nekem az előző és egyben első autóm egy Honda Civic Vti volt (1.6 L, 160 Le). Ahhoz képest a Baleno a kis 1.2 literes, 90 lovas motorral tényleg gyengébb de szerintem egész korrekten mozgatja a könnyű kasztnit. Bár 4 felnőttel már azért érezhető a kis motor erőlködése.
Més que un club!
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz hemaka #61460 üzenetére
Itt kezdődik a probléma, lusták hozzá az emberek.
Nekem az egyik első dolgom volt átlapozni.2ozzmexy: akkor lehet én vagyok furán bekötve de a klímát is átnézetem évente, sőt a bringámat félévente viszem nagyszervizre.
Amúgy egy autó gondolom sokkal bonyolultabb mint egy elektromos hálózat egy lakásban, amiben szinte nincs mozgó alkatrész, stb.
De igazad van ebben nem értünk egyet szóval hagyjuk.Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz dethroner #61104 üzenetére
Ehhez képest nálunk úgy nézett ki hogy anyósék hívtak hogy van a szalonban egy kék Baleno (nekik már egy éve volt ilyen) ha szeretnénk gondolkodjunk rajta max 2 napot és menjünk papírozni.
Aztán azon a héten le is mentünk, ott állt az autó bent intéztük is a papírokat.
Nem mondom hogy nem izgultam mert korábban soha nem gondoltam volna hogy valaha lesz új autóm szalonból, de nekem például a bringám nagyobb izgalmat okozott (több mint fél évig olvastam mit vegyek és 3 hetet vártam rá mivel elkeverte a német UPS )...Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz mefistofeles #61046 üzenetére
Igen, itt különösen gyatra szokott lenni a közlekedés.
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz mefistofeles #61039 üzenetére
Szoktam néha Somogy megyében tekerni, ott is van ahol majd egy métert hagyni kell az út szélétől annyira rossz.
Még Székesfehérváron (itt lakom) is vannak botrányos útszakaszok.Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz mefistofeles #60940 üzenetére
Na a Daciát el is felejtettem, igen kb azt vehet aki újat akar és nem hajlandó már a Suzuki árait se kifizetni.
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
Én csináltattam Fehérváron egyedi huzatot a Balenoba. 60k volt de szerintem jobb mint a gyári. Igaz nálunk van két kisgyerek szóval kapja a huzat a kiképzést.
Més que un club!
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz hemaka #59222 üzenetére
Dettó ugyanezt gondolom. B oszlopig még igazából egy pofás kiasutó. De az a kopoltyú a C oszlopon meg az az összepréselt Lada hátsó forma valami borzasztó.
Amúgy kövezzetek eg de a Suzukinál sokszor érzem azt hogy tök más ember tervezi az autó elejét és a hátulját, annyira nem passzolnak össze. Vagy csak elkezdik az egyikkel, aztán jön egy tervezői buli ahol lecsúszik fejenként vagy 10 szaké és a végét már úgy hányják össze.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz mefistofeles #59151 üzenetére
Ó ilyen BMW szalonban is volt pedig az BMW nem Suzuki, nincs túl sok szalonjuk országszerte.
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz szabonagyur #58979 üzenetére
Matricák! Ki ne hagy azokat, +x lóerőt hoznak virtuálisan.
A legfontosabbat majd elfelejtettem: koppány kipuffogó!
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz burgatshow #58686 üzenetére
Az egy gyönyörű hely és igazi kihívás az autónak. Én egy Renault Trafficcal toltam le a két oldalt illetve bringával tekertem fel Bormio felől.
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz AMD Power #58362 üzenetére
Én a Vitarától abszolút nem vagyok hanyattesve, nem is értem hogy tetszik az annyira az embereknek. Elölről még oké de a hátulja... Bár a FL-el egy fokkkal jobb lett hogy azokat a 90-es évek végi lámpát végre lecserélték.
Ignis dettó: B oszlopig korrekt aztán hétulról emg olyan mint egy összenyomott Lada. A szaksajtóban meg ódákat zengtek a formájáról.Hozzáteszem én nagyon kritikus vagyok, sokáig szerettem volna autós formatervező lenni.
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
Ma találkoztam egy 3 éves Vitarával amiben kemény 3000 km volt.
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
Úgy nézem elég jól fogy az új Scross, itt Fehérváron egyre többet látok belőle.
Més que un club!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest