Új hozzászólás Aktív témák

  • tboldi

    nagyúr

    válasz dethroner #60842 üzenetére

    Jó, akkor tereljük arrafelé. :D

    Én lusta vagyok, nekem a lándzsás mosó good enough, nem szoktam mindenféle kemikáliákkal szórakozni ezen felül. A móvári Xtreme Wash-hoz szoktam ellátogatni 2-4 hetente, mindig végigmegyek majdnem az összes programon (aktív hab-samponos mosás-lágyított vizes öblítés-wax-cseppmentes öblítés; a kefés kimarad, azzal nem vagyok hajlandó az autóhoz nyúlni), a kosz mértékétől függően 1200-1400 Ft/alkalom. Ha végeztem, egyből indulok haza, nem bohóckodok ott még félreállva, mert valóban megszárad cseppmentesen.

    A belső takarítást már otthon csinálom, mert a mosónál lévő porszívó ugyanolyan gyenge, mint a garázsban rendszeresített Zanussi, úgyhogy akkor minek dobáljam oda is a 100-asokat? :D
    Szóval porszívózás, aztán a műanyagokat áttörlöm Sonax ápolóval (de a Pronto sem rossz), a szőnyegeken meg gyökérkefével megyek át, és kész.

    Télen még szoktam minden második vagy harmadik alkalomnál alvázat is mosni, további 2-300 Ft.

    Az egésszel végzek egy óra alatt, nem megy rá az egész napom, ami 3 autóval szorozva azért nem mindegy. :D

    Ja, és ezen kívül legfeljebb csak a bogarakat szoktam letörölni autósampomos vízzel és mikroszálassal egy-egy hosszabb út után hazaérve. Viszonylag frissen, nem odaszáradva még egész könnyen lejönnek így is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák