Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dvix
senior tag
válasz SyMbioTe #54000 üzenetére
40 fokba is kényelmesen bele tudsz szállni, mivel a közepén hatalmas az az alcantara bőr rész. Ha teljes sima felületű műbőr lenne 3x is meggondolnám h beleüljek! Melegben vezetni kényelmes nem csúszol rajta és többet izzadtam a gyári üléshuzattól mint ettől. De nem süt, ami nagyon fontos! Nekem bejött!
[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
S-Cross-ból próbált már valaki benzint leszívni?
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
2ozzmexy
aktív tag
Egyáltalán nem macera, némi józan logikát igényel és egy kis kézügyességet, mivel a hátsó biztonságiövcsatoknak a kivágása nincs megcsinálva. Lehetne normálisabban is feltenni, de nem óhajtottam szétboritani az utasteret ezért. Az első üléseknél figyelni kell melyik oldalon van az "Airbag" felirat és okoz némi fejtörést a magasságállító karja, de ezeken kívül gyerekjáték. Ezt ketten alkottuk úgy 30-40perc alatt, ebben benne volt a kivágás és a varrás is, meg az is hogy kibontottuk. Mindezt szakadó esőben, szóval csak az utastérben működhettünk... És a fejtámla helye sincs kivágva. De a Tesco, Auchan, Homista, Aldi, kínai bolt, barkács áruházak, stb. terméke is ugyanilyen, ami 30ezer alatt van az mind ilyen. Biztosan fel lehet tenni szebben, de nekünk védő funkciót lát el és jobban mutat mint néhány pléd az ülésekre hajigálva. Ha megnézed a képet amit a jobb1ről csináltam ott látszik milyen szinten volt koszos, elhiszed hogy 5 hete volt takarítva!? Na ezért vettem ezt, ha nagyon szét eszi az UV vagy feladja a Pampers, akkor nem a gyári kárpitot kell drágán takarítatni a kozmetikában, csak betaposom az Indeshitbe, ha ez sem segít akkor kuka és veszem a kövit.
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
2ozzmexy
aktív tag
válasz mefistofeles #53988 üzenetére
Nem is a szépsége miatt fotóztam.
Ahogyan Gyöször is írta mint tehénen a gatya... Alapból két gyerekülés van hátul, úgyhogy én nem látom, az elsőkön elviselhető a túlnyúlás, de nem mozdul el. Az a dolga hogy védjen és feláldozható legyen, ha valami "baleset" van. (kilöttyen a kakaó pl mint ma a nulláson, mert 120-ról állóra kellett satuzni úgy 30 méter alatt és hát olyankor repül előre minden is... Igen, kijöttek elem a felhajtobol majd megállt...)"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
2ozzmexy
aktív tag
A képeken szereplő piros-fekete dobozra felhivom a figyelmedet, ülésben kajáló gyerkőchöz ajánlom. Nekem van a kocsiban egy szorofejes flakon (talán az egyik képen látszik is) benne egy házi APC-vel (Koch Chemie Green Star + ioncserélt víz), mikroszálas és körömkefe, foltokra frankó, rágóra valami aerosol ami hűt, megdermed és kijön. Ha ilyenre használod akkor javaslom legalább szappanos vizet tarts magánál és néhány rongyot. Ami viszont a legfontosabb hogy dobj be gumiszőnyeget, minél nagyobb annál jobb, mert bízva abban hogy a kormány még a gravitáció irányán nem változtatott minden ami leesik az a padlón végzi, a gyári szőnyeget pedig takarítani egy borzalom...
-
SirKero
őstag
Sajnos a családban történt egy halál eset. A gépkocsi már több mint fél éve nem mozdult és a hagyatéki miatt úgy néz ki nem is fog még min. fél évig. Ezért akarják leszedni belőle a benzint.
Sima csővel le lehet szívni vagy van benne lopásgátló?Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
2ozzmexy
aktív tag
válasz SirKero #54011 üzenetére
Ezesetben visszavonom a korábbi poént és fogadd részvétem.
A tank alján van leeresztő, én azzal operálnék, vagy van benzin adalék ami megakadályozza hogy a benzin szétessen, de ehhez pontosan kell tudni mennyi van benne és milyen. C terv hogy kijárjátok ha minden örökös nyilatkozik írásban hogy az állagmegóvás végett történik a használat... Az ingatlanbol sem kell kiköltözni amíg nem dől el a tulajdonjog megoszlása... Évek óta nem láttam olyan autót amiből le lehet szívni, lopóval talán, vagy a betöltő bilincset eloldva és ott a csövet betolva...[ Szerkesztve ]
-
Részvétem...
Hasonló cipőben járunk, apósom pár hónapja halt meg, és a skodája, csak ott áll. Mondjuk én meghajtom néha, hogy az akksi meg egyebek szuperáljanak és járóképes legyen, de nagyon ritkán érek erre rá.
A hagyatéki mifelénk (Szombathely) úgy fél év.
A benzin leszívásban nincs tapasztalatom.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
AMD Power
titán
válasz mefistofeles #53993 üzenetére
Nálam is csak ennyi volt. Soha semmi "kárt" nem tett egyik autóban sem. Vettem az anyós és mögé ilyen védőt és ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Gyöször
senior tag
Az nem jó. Mondok mást, mióta van E10? 2019 november? Direkt vettem egy 10 literes kannával amit antikoltam és most vettem elő. A nyáron el rotakapa/fűnyíró/permetező satöbbiztem és nincs semminek semmi baja.
Viszont az áramfejlesztőbe belerohadt ahogy az meg vagyon írva. De azt sosem használom csak van, ha véletlenül kell. Így viszont rájöttem, hogy olyan mintha nem is lenne. Karbiból kék szmötyi vakargatás alatta rozsdásodott karbi pohár fúvókák (műanyag) halálos sebeket kaptak ahogy piszkuráltam ki belőluk az ethanol mázt. Mire beindítottam visszaadták délután az áramot :-))Ha néha beindítjátok hogy az injektorokba ne kulálódjon bele akkor a tankban szerintem nem lesz baj.
ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
SirKero
őstag
Köszönöm srácok
Nagy valószínűséggel az lesz.hogy kimegyünk az első kúthoz tele tankoljuk ( így tudjuk mennyi van benne ) és kap egy flakont ebből: [link] 100-as benzin van benne.
Időnként be lesz indítva.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Gyöször
senior tag
Az az érdekes, hogyha a kannába elő van rohasztva egy évig, akkor semmi baja. Kb 20 éve mindig megveszem a köv évi benzinkészletet előre mikor olcsó, de van, hogy 2 évig áll kannában. Régen is volt benne ethanol csak 4,4%.
Sűrűn előfordul, hogy a nagy husqi láncfűrészt 2 évente veszem elő. Pöcc röff. Soha semmiből nem engedem le / járatom ki a nyálat. Tavasszal minden indul küllöre. Az aggregátorba direkt friss benzint öntöttem, hogy bbbbiztos jó legyen. Itt voltak a kőmérgesek áram nuku én műtöttem a heront ők meg kavargattak magához húzogatós fanyeles keverővel :-) a slussz poén meg az, hogy mikor készen lettem a nagy művel, akkor kiderült, hogy el se bírja indítani a betonkeveröt, egyből lenyomta a biztijét :-)) majd mire ezen is túl voltunk megjött az áram de du 3 lett és hazamentek, mert egy nagy keverönyi májtert már nem tudtak volna felnyalni a falra :-)ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
Egy érdekes dolog történt tegnap és nem tudom az okát.....
Mint sok más, a start-stop rendszer is új számomra, bár nagyon élvezem. Tegnap egy piroslámpa után el akartam indulni, de egyszerűen nem indult újra a motor, (talán kettőt pittyent a rendszer) de egyébként semmi. kiírt valami háromsoros üzenetet de nem azzal foglalkoztam, vissza engedtem a kuplungot, újra nyomtam és minden oké volt. Tapasztalt már valaki effélét? Mi lehetett a gond? Túl hamar raktam egyesbe? Nem szoktam elkapkodni és a motor nagyon gyorsan indul, de nincs más tippem. Természetesen előtte és azóta is hibátlanul működik a dolog.[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
xmad
őstag
válasz mefistofeles #54024 üzenetére
kézikönyv nem ír semmi lehetségest?
én amúgy mindig kikapcsolom, nem szeretem
-
Gyöször
senior tag
Még a penny gazdazágos üléshuzaton is van airbag felirat, abból 2500 volt egy szett. Ez 5000 volt ezen is van airbag. Viszont a raccsing feliratot hála a magasságosnak elhagyták, csak nehogy olyan tehéngatya legyen manapság ez mint Mexynek
-
Gyöször
senior tag
Valszeg hozzáértél a váltókarhoz. Én sosem használom, mindig kinyomom. Egyszer elfelejtettem és egy forgalmas úton gyors meg akartam fordulni Y ba kocsi megállt. Gyönyörű szitu lett belőle, nyomtam kapcsoltam mindent kb 1 percig :-) mire eszembe jutott a windows módszer. Újraindítva kilőttem a kínos szituból.
-
AMD Power
titán
Megfizethető autó, okos, jól sikerült fedélzeti rendszerrel Fedélzetmester Suzuki SX4 S-Cross
-
-
Chereiose
addikt
válasz mefistofeles #54030 üzenetére
Azonos igen.
Más kérdés, hogy elég idegesítően működik. A sebességével nekem nincs bajom, még ennyi idősen is normálisabban működik mint a 10+ milliós autókban lévő szoftverhibás csodák, de azt még mindig nem értem, hogy miért nem működik instant ha rádugok egy telót, van, hogy kb 4. alkalommal ismeri fel, vagy nem tölt be a gps rajta, stb. Ezekkel néhány indulás előtt elmegy pár perc, elég idegesítő. Ha már lassan félévente drágul minden autójuk, akkor fejleszthetnének rajta valamit.
-
Ármester
válasz Chereiose #54031 üzenetére
Ott valami nem kerek, ha nem ismeri fel azonnal, én bedugom és megy is az AA pár másodperc után. Több telefonnal is csinálja?
Korábban nekem a kábellel volt hasonló gondom, hogy vagy egyátalán, vagy csak huszadszorra ismerte fel.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz SyMbioTe #54032 üzenetére
Ugyan én CarPalay-t használok, de az is teszi hibátlanul a dolgát.
Start Stop: én mindig használom, de soha nem tapasztaltam a korábban leírtakat, szépen és észrevétlenül teszi dolgát.HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
blakey
titán
válasz Chereiose #54031 üzenetére
Melyik SW verzió van fent?
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Chereiose
addikt
-
Ármester
válasz Chereiose #54035 üzenetére
Érdemes megpróbálni, AA-nál nálam nincs gond a nem gyári kábellel (egy régebbi Blitzwolf van a kocsiban erre a célra (micro usb-s), bár igaz, hogy gyári type c átalakítóval használom, amit a telefonhoz kaptam)
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
csubuka
addikt
válasz Memmaao #53962 üzenetére
Köszönöm a rippet neked is! Nincs gyári navi benne, csak az Android Autos Wazet használjuk. Nincsenek benne csippantásra állítva Védák...
Látszólag se sebesség limit se tempomat nincs beállítva. Ahogy nézem a párhuzamos közlekedés hülyíti meg, mert pályán meg városban szokta a pittyogást, most sima főutakon nem csinálta sosem.
-
addikt
Igen, ezt akkor csinálja, amikor túl gyorsan rakod be sebességbe kuplungolàs után és a start stop nem érzékeli a kuplung kapcsolót. Úgy veszi, mintha kuplung nélkül tettedd volna sebességbe.
My name is Bond, James... Dean.
-
válasz Memmaao #54042 üzenetére
Köszi, én sem tudtam más magyarázatot rá. Azóta újra tökéletesen működik. csak egyet tudok érteni Winklerrel, hihetetlen, hogy az elektromos rendszer milyen finoman (de gyorsan) indítja a motort. Gyakorlatilag észrevehetetlen az egész.
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
2ozzmexy
aktív tag
válasz Gyöször #54027 üzenetére
Fel lehet tenni ezt is, van címke a varráson hova kerüljön a lufi, gondolom ott meg van gyengitve...
Azért áll olyan furán mert takarítás közben fényképeztem és nincs is rendesen rá feszitve, tuti jobban meg lehetne csinálni, csak nem volt rá igény mivel két gyerekülés van rajta mindig. Ha szétszeded az ülést és nem csak átnyomod a résen jobban meg lehet csinálni, szerintem.
A Start-stopot mindig kilövöm mióta Székesfehérvártól nyomtam neki és az első lámpánál kirugta a vizet meg az olajat a turbó alól, 2 perccel korábban még forgott 3200-at a főtengely..."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
Gyöször
senior tag
válasz 2ozzmexy #54044 üzenetére
Én se szedtem szét semmit. Nagyon nehezen sikerült átgyilkolni a tépőzáras fület az anyósülés ülőlapja meg háttámlája közt. Olyan érzésem volt mikor raktam fel, hogy a huzat XSes, ez mindig így áll rajta nem simogattam a fénykép kedvéért. A tiéd így kép alapján olyan mintha nagyobbat varrtak volna.
-
Dvix
senior tag
Bocsi, most nézem nálam, mivel Dusterem van, ezért ahova kell a gyerekülést tolni, rögzítő vasdarabok egyszerűen csak kilógnak ott! lol! Én úgy emlékeztem, hogy ki van vágva, de nálam csak kilógnak az ülés fölött, de szerintem a Vitara-nál tutti van hagyva rés neki! Szóval csak pontos akartam lenni!
-
2ozzmexy
aktív tag
válasz Gyöször #54045 üzenetére
Igen, mintha kicsit túlméretes lenne, főleg a hátsósor ülőlapján. Feszül, csak elrángatta a porszívó és meggyűrte, nem igazán mozdul el, persze sosem fog annyira stabil lenni mint egy méretpontos gyári, főleg a drágábbik fajta, vagy egy egyedileg a típusra gyártott huzat. Természetesen az ára is olyan. Használható, de van jobb megoldás ennél.
-
2ozzmexy
aktív tag
válasz Chereiose #54035 üzenetére
Egyrészt a kábel, másrészt érdemes megvárni amíg teljesen magára talál a fej indítás után. Amint összedugod az AA-nak is kell pár másodperc hogy rádöbbenjen mi történt, nem szabad sietetni a dolgokat, ha kapkodsz porszem kerül a rendszerbe és ez történik. Nekem fagyasztotta már meg a telefont is egyszer...
Ha megszólalt a rádió, akkor rádugod és vársz, nem piszkálod nem nyomkodod, nem oldod ki a képernyőt, hanem vársz hogy egymásra találjanak a "szerelmesek"."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen