Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt azért megnézném, hogy új alkatrészekkel ennyiből kihozzák....kizárt!
Azért azt is gondold végig, hogy "olcsó húsnak híg a leve" főleg ha ennyire olcsó.....
nekem az új swiftemen első lökhárítót kellett csak cserélni és tokkal, vonóval, fényezéssel, munkadíjjal az volt majd' 200e. Biztos nem vágtak át, ennyi az ára.....A légzsákok pontos árát nem tudom, de az tuti, hogy minden tipusu autóhoz aranyárban adják. és abból ugye nem vehetsz használtat......
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Amit írsz az igaz, de ez mindennel így van a gumicukortól a télikabátig. Sőt a suzuki alkatrészek a leg olcsóbbak még mindíg...
De ennek ellenére ami sérülést leírt a srác azt max egy útszéli bekőtóni csinálná meg rozsdás használt cuccokból gányolva 400 ezerért, vagy talán még ő se.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-
Tegnap 500 kilcsit pakoltam az 1.3-as swiftembe (Szombathely-Budapest-Szombathely) és 120-140 es átlag tempóval, szinte végig légkondival 5,6 lett az átlagfogyasztásom. Ha beleszámítom, hogy mindkét városban is volt egy rövid köröm, plusz a légkondi, akkor ez szerintem nagyon jó fogyasztás!
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-
Attól függ mit értesz rosszabb alatt...
pl. azt azért megnézném, hogy 5 vagy akár 10 év alatt melyiket viszed többet szervízbe. Ott a swift igen csak lekörözné a pandát (pozitív értelemben)Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Kicsit láma kérdés....
Tudjátok, hogy van rögzítve a váltógomb az új swiftekben, talán ragasztott, menetes?
Ki szeretném cserélni....Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Köszi skacok....
Amúgy lájtosan már próbálgattam de elég keményen rá van nyomva, még nem jött le....
Fekete a verda és belül sportos, fekete-piros dizájnt szeretnék.
Ha jól megy egy effélét szeretnék felpaszírozni
[link][ Szerkesztve ]
-
Egyre jobban szeretem a swiftemet....
Már teljesen összeszoktunk, nagyon meg vagyok vele elégedve, ráadásul új hobbit is találtam magamnak, elkezdtem (szolidan) optikailag tuningolni a gépet.....[ Szerkesztve ]
-
válasz
SzalaiG #5287 üzenetére
Párducfekete metal, 1.3-as GLX CD AC
hibalista: az üzemanyagkijelző gyárilag szar volt, kicserélték gariban, most ok!
Fogyasztás: városban ha nem figyelek () megeszi a 8,1-et, de autóúton, ha lehet nyomni és folyamatosan zúzni (100-140 között) akkor 4,7 is elég!
persze ha klímával nyomom akkor erre jön szűk egy lityó (5,6)
Amúgy imádom! gyorsul is mint álat ha kell, csak legyen a fordulatszámmérő 3000 felett!
Nagyon kezes és bár még csak 5000 kilcsi van benne már összeszoktunk. Könnyű vezetni a váltója könnyű, jó. A rugózás a magyar utakhoz kissé keményre van hangolva, de sportos, megszokható.
A külsőt, mivel fekete a "jószág" csak szolid króm díszítés vadítja. Tanksapka ajtó króm feltét, oldalindex króm keret. + jön még első-hátsó lámpa króm keret.
Belül most kezdem egy piros-fekete tér kialakítását.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-
válasz
Latissimus Dorsi #5288 üzenetére
Ezt a designet inkább kihagyom.....
-
válasz
SzalaiG #5296 üzenetére
Most le vagyok égve, de ha első lámpa akkor fekete:[angel eyes]
A fekete verdában egyszerűen brutális lenne....[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
-
-
-
Ha valaki autót akar venni és kispénzű akkor nincs jobb alternatíva a suzukinál! Nekem 2007-es Swift 2-esem van és a fenntartási költségeit nehéz lenne überelni szerintem. Most voltam az első 4 éves műszakin és az egész hercehurca zöldkártyával miazmással 23 ezres volt! Alkatrész hiba még csak mutatóban sem volt természetesen, ami gáz ezekben az autókban az a kis nyomaték, bosszantóan kicsi csomagtér, és hogy hátsó ablaktörlőlapátot csak kompletten lehet hozzá venni.
-
-
A 2007-es Swiftemnek elég hektikus a fogyasztása, város, légkondi, 110+ nagyon odavág neki. De pl egy hete volt egy Szombathely-Badacsony-Szombathely utam, végig légkondival, két felnőtt+ két pici gyerek 5,3 ra jött ki!!! Ez szerintem igencsak faxa! A rekordom két felnőtt egy kissebb (50-100 km) távon légkondi nélkül 4,7!
Városban akármit csinálok 7 l körül belemegy. (monnyuk nem vagyok egy óvatoskodó vezető)
[ Szerkesztve ]
-
5 éves Swift II GLX CD AC autóm van és szigorúan városon kívül, klíma nélkül ésszerűen haladva (max 110 km/h) megáll a tütü 4.5 - 4,6 litykóbol! Városban is le tudom vinni 7 alá ha figyelek!
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Nekem a splash nagyon nőcis autó kívül belül! Biztos jó (egy métert se hajtottam) de férfiként semmiképp nem vennék!
igazából általánosságban írtam és nem neked címezve de félrenyomtam......
[ Szerkesztve ]
-
-
Gyerekek, azért a gyári az gyári! Ha lelkiismeretes rutinos szerelők rakják össze a gyárban full új alkatrészekből azzal csak egy kivételesen jó műhely versenyezhet! ....szerintem.....
-
Nem tudom srácok de én az 1.3-as swift 2 -vel országúton 100-110 es tempóban simán 6 alatt megyek még légkondival is! Vegyesben most éppen 6.5 -6.6 az átlagom de nem igazán nyugdíjas stílusban........
Egyébként a swiftet szokni kell! Én is simán feltoltam neki 8 litykóig (sőt) városban az elején......
...az a véleményem, hogy ha jól bánnak vele akkor a suzukinál megbízhatóbb autó nem sok létezik.....[ Szerkesztve ]
-
-
Szűk 40k van a swift 2 ben de a váltója teljesen rendben van (még jó hogy!). Halk, akadásmentes.
A fogyasztási adatokhoz...
Az uccsó tankolás óta 140 kilót tettem bele full városban és 6.5-öt eszik stabilan![ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
-
-
Skacok!
2007-es 2-es swiftem van. Olyan mint a doxa, sosem volt vele semmi gond. Nem zörög, nem köhög, halk stb. Eddig csak szakszervíz látta és ezután sem lesz másképp... tehát egy megkímélt verda (nincs benne még 50k km) de mostanában elkezdett "nyikorogni" a kuplung. Kinyomáskor és viszaengedéskor is elég zavaró hangot hallat, mint egy rozsdás rugó. Mi lehet ez?..Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-
Skacok. Swift II-be jobb első indexkábel (foglalattal) hol lelhető vas megyében?
Nem akaródzik adnom egy fél méter kábelér meg egy lámpafoglalatél majd' 8000 Ft-ot.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Skacok a 9 éves swift II-es kocsim központi zárát kezelő gombok az indítókulcson megadták magukat (nem működik). Gondoltam biztos elem van benne és ki kell cserélni de szétcsavarozva egy kompakt belső található mindenféle elem tartó rész nélkül. Akkor most ez, hogy van? A tartalék kulcsal sem működik a dolog, viszont maga a központi zár kulcsal, hibátlanul szuperál. Akkor most a kocsiban lévő érzékelő
halt meg?
-
Üdv! Uraim, lenne egy triviális kérdésem. Adott egy suzuki swift II IIetve az ő akksija.Nem zselés és egy égve hagyott belső világítás miatt lemerült. Ha tölteni akarom akkor erről is tanácsos levenni a kupakokat ugye? A használati utasítás (az akksié) nem említi és eléggé el is van fedve a cucc! Előre is köszönöm a választ!
[ Szerkesztve ]
-
Szevasztok!
Egy 2007-es Suzuki Swift II-es 1.3 -as autó, hozzá nem értő gazdája vagyok.
Még sosem volt semmi gebasz a motorral de tagnap egy 100 km-es autópályás vezetés után, felforrt a víz mint állat. A hőfok jelző kiverte a plexit. Szerencsére félre tudtam állni. A motortér csurom gőz és víz volt, a puffertartály kupakját lenyomta a gőz és a tartály alján forrt a maradék víz! megvártam míg lehül, feltöltöttem és elmentem a 8 km-re lévő pihenőig. A motor mint a doxa, szép csendes, szóval nem főtt meg. A hőfok sem ment fel de enyhe csepegést észleltem az autó ball eleje alatt. nem tudtam honnan jön és családdal nem mertem neki vágni az M3-as nak. kihívtam egy szerelőt aki aranyárban rá nézett és azt mondta, hogy szerinte a termosztát miatt forrt fel a víz (vagy esetleg a vízpumpa) Tréleren jött haza az autó Szombathelyre. Vizem szervízbe a gépet de szerintetek mi lehet a gebasz? Amilyen hirtelen felforrt a cucc, azóta semmi hőfok gond.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-
Srácok! A swift II-es autón (2007) hol a leg egyszerűbb leengedni a hűtővizet?
-
Új swift vásárlását tervezem, ha meglesz akkor elmondom a tapasztalataimat a régi ( 2007-es) swiftel kapcsolatban....
-
Skacok! A 2007-es swift lemezfelnije passzol a legújabb 2020-as 1,2-es hybridre?
-
válasz
ldn218 #48525 üzenetére
Ezzel a keréknyomás érzékelővel kapcsolatban lenne egy kérdésem mert fingom nincs a dologról. Elviekben pár hét múlva egy új 1,2-es swift boldog tulaja leszek. Nem tudom azt se, hogy téli gumival kapom a szalonból, vagy külön kell vennem hozzá egy szettet. Ez az érzékelő gondolom az abroncsban vagy az abroncs szelepében van. Szóval akkor ezentúl ilyen spec. gumikat kell majd vennem igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Trade (csak csere!)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Kormányok / Autós szimulátorok topic-ja
- Synology NAS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elrajtolt az új Loongson processzor
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest