Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdigit
addikt
Nem márka specifikus kérdés. Még sose volt akkumulátor töltőm.
Szóval kb 2 hónapja kivettem az autóból egy 12v aksit mert gyanús volt azóta egy Exide agm aksi van helyette. Gondoltam veszek egy töltőt és a régi talán még jó lesz csak rá vagy fel kell tölteni.Ez valami CMF 45L-DIN 45h 80RC 410CCA SAE. Fingom sincs ez milyen gyártmány.
Tegnap rátéve az intelligens töltőt 12.7v mutatott. Ment 12 órát a töltés 14.3v 5A töltve. Az állapot jelző a 4 csíkbol először csak 1 mutatott de valami rohadt gyorsan felment a max 4 csíkra viszont a töltés nem állt le. Elvileg magától leáll ha kész és kiirja FULL. A végén mikor lehettem mert nem akartam éjszakára is úgy hagyni 13.2v amit mutatott. Most kb 20 órával később gondolom folytatom és megint csak 12.7v amit mutat a mérő.Ilyenkor végül is mi van? Ez egy kuka aksi lenne?
Error üzenet nincs mert elvileg ha valami baja lenne neki error üzenetek kellene lennie. -
bigdigit
addikt
-
bigdigit
addikt
válasz szabonagyur #69059 üzenetére
4 évig Swift utána majd 2 évig Scross. Mindig gondom volt android autóval. Még az aawireles se ment rendesen. Kínlódás volt az egész. Mindig jött ez a biztos xar a kábel meg biztos elszarták magát a szoftvert. Mióta off elektromosra váltottam mind kábelen mind wifin teljesen hiba mentesen fut. Egyszerűen valamiért szar fejegységek vannak bennük évek óta ilyen téren. Ez is volt az egyik ok amiért váltottam 28 év Suzuki után.
-
bigdigit
addikt
válasz burgatshow #68669 üzenetére
Hát szerintem van némi különbség.Az asszony Springje még a 30L 120N esetén is jobban érezhetően indul meg mint az Scross ellenben hamar elfogy. Ez meg beleprésel az ülésbe.80-ig elkapar az első kerék sajnos.Az elektromosnál már 0-ról ott a teljes nyomaték.
De tényleg nekem se ez a lényeg benne.Jó lett volna kisebb teljesítményű is de akkora aksival olyan nem nagyon van.Nekem meg fontos az egész országban eljussak ha akarok bárhova télen nyáron.[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
válasz szabonagyur #68653 üzenetére
2022 AT volt. Mindig is követtem az elektromos autózást erre az asszony beelőzött és vett második autónak egy Román Springet. Nekem egy autóm van/volt így váltok egy 64KW-os Konára. Igaz egy évvel idősebb meg több km de mivel ez is import nem nagy ráfizetéssel át tudok ülni. Új árában ment el az Scross. 58 évesen biztos elkapott a kapuzárási pánik. Csak én nem motorra ültem hanem 294L elektromosba. Röviden ennyi.
-
bigdigit
addikt
Ma eladtam az Scrossom de maradok figyelni hátha vissza térek egyszer.
-
bigdigit
addikt
válasz szabonagyur #68323 üzenetére
Pedig elvileg pont ebben javították a kapcsolódási problémákat. Nekem utána egyből jó lett S23 ultra kábellel. Viszont az AA-t meg pont elb.xták vezeték nélküli esetén. Szóval most kb megint megy nem megy.Még a végén ezért fogok megválni a Suzukitól. Még sose volt 1 hónapnál hosszabb idő menjen is rendesen.Sőt volt amikor sehogy se ment.
-
bigdigit
addikt
Ha már izzók a téma egy kis off auto de ugye én alapból Scrossos vagyok. Asszonynak most folyik autó csere. Off dacia spring lesz de valami tetves régi izzókkal ami kb gyertya főleg led után. Mit lenne érdemes bele rakni szerintetek ami persze hivatalosan nem zavarja a szerveket? Nem vagyok benne ebben a témában.
-
bigdigit
addikt
válasz F4ther #67833 üzenetére
Jó tudni azért valamit csak ér a kiterjesztett garancia is még ha huzavona is volt. Nagyon szervize is válogatja bár itt nem a szerviz volt a probléma mint olvasom. Nekem a fejegységet nem akarták ott kicserélni ahova 10 éve járok. Kénytelen voltam Pestről Paksra lemenni ahol vettem az autót. Pont akkor vettem amikor elég nehéz volt autót kapni. Ott egyből intézték a cserét.
-
bigdigit
addikt
Új Scrossba milyen bevált dashcam ami ajánlott? Kellene előre hátra jó, minőségben vegyen fel, parkolás figyelés ha akarom folyamatosan vegyen fel akkor is ne csak koccra. Gondolom nem ártana ha wifis. Meg persze jó lenne ha egyből be is szerelik normálisan és nem úgy aztán zörög utána minden ahol bontottak hozzá.
-
bigdigit
addikt
válasz szabonagyur #67565 üzenetére
Nem követem melyik autó. Scross esetén középkonzol. Az usb csati hátulján keresd ahol van csak bent oldalról benyúlva.
-
bigdigit
addikt
válasz burgatshow #67236 üzenetére
Spoilert!
-
bigdigit
addikt
válasz AMD Power #66869 üzenetére
Pontosan bár nem fogom erőltetni. Talán a kokszosodás miatt jót tesz és ha tudom még pályázni is fogok akkor azt kap majd. Bár nem tudom egyáltalán van-e jelentősége ilyenkor pálya vagy csak sima használat is elég. Mondjuk abban sem hiszek tesz valamit kokszosodás ellen csak kicsit jobb a lelkemnek ennyit tettem érte.
-
bigdigit
addikt
Én most kivételesen 100-ast tankoltam mert a top 100 annyiba kerül mint máshol a 95. 3dl többet kér belőle ugyanazon az útvonalon ugyanabban a forgalomban. A 95 is achuan volt eddig. Fogyasztás szempontjából megközelíteni ordas baromság. Még csak nem is mérhető. Legalább akkora baromság mint a külföldi esetén jobb a fogyasztás. Mondom ezt úgy minden tankolásnál kiszámolom mennyi volt a fogyi mert ez a fétisem.
-
bigdigit
addikt
[link] luxus
-
bigdigit
addikt
válasz Moleman #66685 üzenetére
Teljesen igazad van. Asszony kölke most van itthon 3 hétig mert németbe van kint 3 éve. Hát be van táblázva rendesen. Fogászat allergiológia és a szemét is itt lézerezi. Ezenkívül mást se hallok ezt is veszek még azt is mert csak sorolja kint mi épp a xar. Ettől függetlenül mást se hallok mint kint mennyivel jobb. Ha az én kölköm is lenne ezzel a dumával nem jönne haza ide az biztos. Nagyon uncsi már a szöveg. Offoltam is magam gyorsan.
-
bigdigit
addikt
Ha még nem volt 3 évig ingyenes a suzuki connect.
-
bigdigit
addikt
Újabb zörgés jött elő miután már ugye a műszerfal zörgést a gumicsíkkal megoldottam. Ki is derítettem már honnan jön. Jobb oldali légbeömlőhöz a kesztyűtartó mellett benyúlok és mozdítom abba marad. Ott nyöszörög a jó q anyját.2022 Scross.
[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
válasz dethroner #65720 üzenetére
Ott a pont.
A cikket azért tettem be mert nem volt kedvem ilyen hosszan kifejtett a véleményem.
Majd ha a gumi helyett lesz más anyag ami esetleg kiváltja. Lehet az tőlem gyurma is akár ami minden körülmény között megfelel na majd akkor elhiszem elég egy szett. Ez így csak be van lőve ilyen átmeneti időszakra is .
Aki próbál a körülményekhez képest minnél biztosra játszani az marad a cserénél. Illetve nem játszós autót tart vagy hétvége sofőr.
Egyébként meg pont a Suzukisok általában azok akik szerintem pont nem szoktak gumin spórolni vagy csak én vagyok ilyen nem tudom de pont akik szidják azok szoktak ilyen olcsó esetleg használt gumikat venni. -
bigdigit
addikt
válasz tboldi #65698 üzenetére
[link] én meg ezzel érték egyet és pont.
A korábban itt linkelt teszt csak egy szinte átmeneti időszakot ölelt fel. Nem volt -10 fok és ami még fontosabb nem volt pl jégeső vagy jég és ugyanígy 35fok sem. A fizika továbbra is fizika marad ha minden időben el kell indulni. -
-
bigdigit
addikt
válasz ncc1701 #65664 üzenetére
Vagyis évi 1 cserével centirrel kevesebb meg egy szett szeleppel úgy 5-6 évre.Cserébe tuti több benzint kér.
Én mivel bármilyen időben is el kell indulnom nem merem bekockáztatni.Na és a szépséges polírozott felniket sem hagyom fent télen.Jó olyankor a gyári is.[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
4 évszakos gumi=spórolás?
Csupán az jutott eszembe mivel 4 évszakos és gondolom akkor azért valahol a nyári-téli között van minta,tapadás,keménységi szempontok miatt.Ergo mérhetően többet is fogyaszt vele az autó.
Biztos van az az éves megtett km mennyiség ami után már nem is spórolás főleg ha figyelembe vesszük ajánlott lenne azért évente egyszer centíroztatni is.Ebben az esetben már csak 1db kerékcsere ára ami kihagyható évente.
Ha 0.5l többlet van 100km-en és 10.000km beszalad máris 15.000 magyar pénz.Vagyis majdnem ugyanott vagyunk már egy alap futás esetén is.Írtam ezt úgy nem tudom többet fogyaszt-e a 4 évszakos de logika szerint biztos.
-
bigdigit
addikt
válasz burgatshow #65643 üzenetére
Na csak ki kell próbálnom hogyan fér be a teljes értékű 17-es kerék.Azt olvastam befér az is csak ekkor nem lehet teljesen letenni azt az emelő bigyót a csomagtartóban.Nekem eleve fent van mert jobban tetszik,hogy szintbe van....
[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
válasz burgatshow #65643 üzenetére
Basszus erre pont nem gondoltam.17 mind.Gondolom nem szempont Scrossról van szó.
Mondjuk pont most fizettem be a kötelezőt és a groupama évente egyszer állja ilyen esetben ha gumi miatt vinni kell az autót és vállalja 1 órán belül ki is ér. Ellenkező esetben 3 havi díjat elenged.
[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
Arra gondoltam bevágom hátra pótkeréknek az éppen levett téli vagy nyári szett egyik kerekét. Mire kellene figyelni vagy mit is kellene venni? Még azt se néztem meg mit is adtak a kompresszoron kívül.
Illetve ha már ezt a kereket akarom használni ha szükség lenne rá ugyan mégis mennyivel mehetek ne legyen baja majd a guminak? 50% ugye az esélye épp ellenkező forgásirányba kapok defektet mint amit betettem. A kerék méretek ugyanazok mindkét szett esetén. -
bigdigit
addikt
Scross automata 150.000km a csereperiódus szerviz szerint.K14D. De csak simán leengedős azt hiszem nem holmi szipiszupi egyben átmosós is.
[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
válasz Qtya123 #65429 üzenetére
Én is utána néztem már mennyibe mennek ezek a dolgok. Bárhogy számolom 16400ft a legdrágább. Vagyis egy tízessel lehúztak.
Ez is 1 személyes kis gumis. Gondolom a manusz 4 órára bejelentve minimálra többi zsebbe. De tényleg én voltam a barom miért is nem gondoltam a 100 méterre mellette lévő gumisnál 10 autó várt itt meg senki.
A súlyokat csak egyszer lehet használni? Ellenkező esetben amit tőlem levesz cserél másnak meg felrakja jelen esetben mintha arany lenne.
-
bigdigit
addikt
válasz szabonagyur #65427 üzenetére
Oké akkor én fizettem 4 kerék centírozásert 22800-at.
-
bigdigit
addikt
válasz szabonagyur #65425 üzenetére
Mi került ennyibe? Centirozás?
-
bigdigit
addikt
válasz szabonagyur #65414 üzenetére
Ősszel volt nekem 18 egy teljesen új szett összerakása ráadásul úgy egyik szettről átkerültek a gumik a másik felnire.
Persze én is hibás voltam de ezért tart itt az ország árakban meg keresetekben. Minden vállalkozó gusztustalan és ezt a foglalkoztatásra is értem.
Én 5 évente mindenkire kiterjedő vagyonosodási vizsgálatot rendelnék el ha kell 100.000 adóellenőrrel. Aztán minden adat menne gépbe. Nem lenne ezt örököltem pl vagy bármi baromság. Aztán gulág és teljes vagyon elkobzás.[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
Jól beleszaladtam ma a cumiba....
Mondom jó idő kerékcsere centírrel.
Szokásos gumisom csak ült kint nincs áram még majd órákon keresztül. Van még út közben kettő megnézem azokat ha már bepakoltam.
Az elsőnél vagy 10 autó még az utat is elálják.
Megyek tovább utolsó esély és nincs senki. .........
Gyanútlanul elvégeztetem a melót és áldom magam micsoda szerencse de aztán....
Mennyi lesz a számla???26800Ft!!!!!!
Legszivesebben leszedettem volna a kereket.
Az azért durva lehúzás. A főnök asszony aki közben érkezett meg mint egy tapló picsa. Még annyit se mondott búúú te looser.
Mindez Csepelen ha valaki esetleg belefutna. Gumiambulancia a nevük erdősor úton.Jobb híján fizettem de már Google értékelést szöveggel meg is kapták.
-
bigdigit
addikt
-
bigdigit
addikt
A gyár elfogadta a garanciális fejcserét viszont backorderbe került....lesz egy kis idő mire ebből lesz valami. Gondolom nem pioritás egy csere számukra. Tolják be a xar clarion fejeket az új autókba.
-
bigdigit
addikt
Na most ülök a szervizben ahol vettem az Scrosst. Kíváncsi vagyok mire jutnak ezzel az usb BT problémával...
-
bigdigit
addikt
Még egyszer nekiugrottam a dolognak. Kivételesen vol BT így elindítottam telóról zenét..ahogy elkezdtem ott matatni meg is szakadt a kapcsolat. Mondjuk megcsinálni most sem sikerült. Majd a fejem is beszorult meg a kezem is.
-
bigdigit
addikt
Közben kaptam Suzuki üf-től egy semmit mondó levelet.Gyorsba válaszoltam is rá köszönöm a szerviz részéről a semmi hibafeltárást mert pont annyit csináltak amennyit én is tudok.Megállapítom ez nem működik! Mert más nem történt mint próbáltak felcsatlakozni sikertelenül.Ez még a csepeli eset.
Megírtam ha így haladunk fogyaszó védelem lesz az ügyből.
Sajnos Pakson csak szerdán tudnak fogadni. -
bigdigit
addikt
válasz 2ozzmexy #65206 üzenetére
Feladtam elvileg megyek le Paksra és ők majd próbálkoznak. De köszönöm az információt elmondom nekik legyen támpont mégis mivel kellene kezdeni gyakorlati tapasztalat alapján.
Egy utat ha minden jó így is spórolok mert szerintem ők garis cserét igényelnének előzetes konzultáció alapján..[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
válasz 2ozzmexy #65203 üzenetére
Hát valami történt BT most megy de az usb csak tölt. Usb kapcsolat instabil telefon szerint. Igaz nem éreztem semmi kattanasást. Usb csati hátulján tud szétcsúszni? Elég rosszul látom mi is van.ott. öreg vagyok ehhez a művelethez. Rosszul is látom mert ebben a pózban leesik a szemüvegem meg be is szédülök ebben a.kicsavart pózban.
Ráadásul ha jól látom pont a túloldalon is megy bele valami vezeték. Számomra elérhetetlen.[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
válasz Kolondrum #65198 üzenetére
Na jó most már BT csatlakozásom is elég kétséges.Van amikor fel sem csatlakozik.Gyári visszaállítás után egyszer sikerült nagy nehezen újra párosítani de aztán megint nem csatlakozott fel.Újabb gyári visszaállítás most nem is látja a telefon a suzuki fejegységet.....
Ismét benézek a kérdéses szalonba....
Lehet nem is a usb csatlakozó gond van hanem a fejegység szar. -
bigdigit
addikt
Android auto:
Scross 2022 GL+
Mivel épp AAwireless eszközöm garanciában cserébe ment.(mint kiderült feleslegesen)elkezdtem volna vezetékesen használni az android autót.Mondom csak kezdtem volna mert nem csatlakozik fel.Az enyém se az asszonyé se és hogy teljes legyen a kép carplay sem.
Másik nem márkatárs autóban kipróbálva mind működik.Tölteni ugyan tölt de itt meg is áll a tudomány.
Suzuki szerviz be mutat mi a probléma és az illetőnek egyszer nagynehezen ugyan carplay csatlakozott de aztán soha többet az sem.
Konklúzió várjak egy frissítésre.Gondoltam a jó a...d.
Mást nem tudtam tenni írtam egy levelet Suzuki ügyfálszolgálatnak illetve majd vidéken ahol vettem már látatlanba is azt mondták valószínű félig halott a usb foglalat vagy valami ilyesmi.Mindegy első kőrben azt cserélnék.
Ami még eszembe jutott mivel a legújabb szoftver van fent nincs meg valakinek véletlen az előző vagy bármi korábbi mint a legújabb?
Csak a legújabbat engedi letölteni a suzuki globalsról nincs tárhelyezve korábbi verzió.Hátha fel lehet korábbit is varázsolni. -
bigdigit
addikt
válasz szabonagyur #65183 üzenetére
Ezt látva nem is tudom hogy jön ki náluk 37. Valószínű levegőszűrő nincs benne de akkor is.
-
bigdigit
addikt
válasz szabonagyur #65180 üzenetére
Én is elkezdtem érdeklődni árakról. Hát van szórás. Helyben Csepelen 75 ahol vettem viszont 37-et mondtak. A különbségből meg van ha 10 évig minden évben inkább lemegyek vele vidékre.
-
bigdigit
addikt
Új Scross GL+.
Hosszas huzavona után kitesztelve se almás se androidos telefon alkalmazása nem indul el a fejegységen.Gondolom vagy usb csatlakozó vagy fejegység hiba.
Cseréltek már valakinek fejegységet vagy csatlakozót?
Gondolom nem lesz egyszerű átverni rajtuk.... -
bigdigit
addikt
Felmerült bennem a kérdés,hogy vajon 3+7 garancia esetén a 7 év alatt is kell a kötelező szervíz? Bár kétlem nem kellene.
-
bigdigit
addikt
válasz Cunaja #64348 üzenetére
Nekem is 149-en megy. Azóta Bálna mellett sosem szakadt meg. Azóta viszont pont a melóhelyem sarkán szakad le.13.ker árbóc utca sarok. Üllőn viszont 2 helyen is amerre jártam már. Szóval biztos frekit még nem találtam de bevallom nem is keresgetem. Ez ilyen. A 149-et az AAwireles suportja tanácsolta.
-
-
bigdigit
addikt
válasz Cunaja #64247 üzenetére
Ezzel csak félig tudok egyetérteni. A kényelemmel meg a csatlakozó kímélésében. Viszont az aksinak így is annyi lesz mert sokkal gyorsabban merül mint vezetékkel ráadásul még melegedni is fog rendesen. Nekem nyáron volt égette a zsebem és az aksit gyorsabban nyírja ha meleg.
-
-
bigdigit
addikt
válasz szabonagyur #64086 üzenetére
-
bigdigit
addikt
Nos végre nekem is megjött ez a gumi csík vagy hogy hívjam a műszerfal és a szélvédő közé.Kimentem le is teszteltem még macskaköves úton is.Most már tényleg nem zörög a műszerfal.
Viszont rohadtul zörög valami hátul macskakövön.Gondolom vagy a kipufogó ver fel vagy esetleg a csomagtartó lehet.Scross.[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
Én ebbe az egészbe nem is karok bele bonyolódni csak egy érv még kimaradt a pályás dologból ami szerintem elég fontos.
Nem csak a sebesség miatt szoktak emberek a belső sávban haladni.Azért is mert általában
a külső sáv ótvar szar állapotú a belsőhöz képest. -
bigdigit
addikt
Van esetleg valakinek fotója hogyan is néz ki a szélvédő és az üveg közé betett gumicsík a zörgés miatt?
Igaz még nem jött meg de jó lenne látni is.... -
bigdigit
addikt
válasz roti86 #63411 üzenetére
Igaz nem innen de már 6 megrendeltem a gumit csak még nem ért ide. Eddig minden suzukim műszerfala zörgött télen. Minden piros lámpánál azt nyomkodjuk előre rá a szélvédő felé. Csak akinek először van suzukija annak újdonság. Korábban már írtam róla mik a tipikus betegségei.
Váltó konzol zörgés ellen azt találtam ki egyik oldalon nincs teljesen vissza nyomva így feszül és kussba van. Jobb oldalon nekem is még zörög valami amit még nem találtam meg. Nehéz ott nyomkodni menet közben mégis mi a jó k anyja zörög.
-
bigdigit
addikt
válasz dethroner #63045 üzenetére
Új Scross esetén a fejegységen és a központi kijelzőn is lehet nézni tpms adatokat.
UPDATE!
Hajnalban 25 fokos mélygarázsban fújtam 3-ra. Hazafelé reggel még hideg volt és nem történt semmi. Voltam márka szervizben ahol azt mondták ennyi volt többet nem tudnak tenni ez ilyen. De! Ahogy kijöttem indultam volna az üzletbe már volt adat! Mondjuk ekkor már 15 fok volt és így mutatott 2.8-at. Szóval a hidegben még kevesebb volt. Ergo tényleg számít mennyire van fújva.A lényeg jó lett valahol 2.7 felett! Köszönöm a tanácsokat.
-
bigdigit
addikt
Update:
Ma 3 báron majd 20km de továbbra is semmi.
Vissza olvasva azt találtam engedélyezni kell az új szelepeket szervizben.....de ha nincs engedélyezve miért nem dob hibát.
Mondjuk simán kinézem a sráccból csak ráfújt mert szerinte 2.7 felett jónak kell lennie és gépet rá se akasztotta. Korábban nem láttam itt dolgozni. -
bigdigit
addikt
válasz Gyöször #63028 üzenetére
Reggeli utam 18km. Kijelzőn előttem a tpms menü....végig semmi értek. De néztem már a központi kijelzőn is megállás után hátha valamiért csak ott látom de itt se mutatja.Mondjuk ide nem szeretek belépni mert nem jövök rá hogyan is kellene úgy hogy ne nullázza le az aktuális fogyasztást amikor belépek hosszan nyomva a pöcköt.
-
bigdigit
addikt
válasz Qtya123 #63022 üzenetére
Majd rápróbálok bár nem tudom az autóhoz kapott fújóka megbirkózik vele. 2.5re is elég keservesen fúj fel. Mondjuk a gyárból is majd 3-al jön ki. Lehet pont ezért. Ha mégse találja meg az infót teszek még egy kőrt márka szervizben mégis most mi volt ez rendben minden aztán még sem. Mondjuk a srác elég flegma volt. Ha ott se jutunk előre mehetek a Suzuminba. Megpróbálok valami egyeszségre jutni velük. Ha nem dob hibát én idén már nem akarom szereltetni mert 16800 pénz volt össze meg felrakatni. Mit tudom én valahova jegyezzenek fel és tavasszal vissza megyek akkor adjanak cserét pl.
[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
válasz mefistofeles #63016 üzenetére
Valami olyasmit regéltek szervizben minimum 2.7re kell fújni a gumikat hozzá beinduljon. Fogalmam sincs mennyi van benne perpill. Én 2.5re kértem gumisnál de azt mondták csak 2.3 2.2 volt benne. Igaz el vagyok értékek nélkül is de csak bosszantó nem látom. Hibaüzenet továbbra sincs.
-
bigdigit
addikt
válasz szabonagyur #63005 üzenetére
Köszi remélem megoldja majd.
-
bigdigit
addikt
Ma én is felrakattam a téli szettet Scrossra.Suzumin Utángyártott TPMS szelepet kapott.Hibajelzés egyenlőre semmi de értékeket sem mutat sehol sem.Bementem vele márka szervizbe ahol azt mondták fel regisztrálta magát a szelep.....érdekes.Akkor miért nem mutat semmit?????
Én voltam a hülye mert egyből nem néztem rá csak miután eljöttem így ott nem kérdeztem rá most mi is a helyzet ilyenkor. -
bigdigit
addikt
válasz szpeti40 #62905 üzenetére
Swift betegség a beesés 1.3 esetén. Nekem anno el is volt gázosítva. Nos gázzal már annyira beesett időnként az alapjárat jellemzően pont kuplung kinyomásra időnként le is állt a motor. Jó érzés volt kanyarban így vissza váltani egyben szervó nélkül is. Külön meg kellett tanulni kanyarban nincs kuplungozás. Soha senki nem jött rá miért esik be kb 500-ra úgy hogy remeg a motor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Automobilista 2
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Kuponkunyeráló
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó