- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
válasz ServerWorks #166650 üzenetére
Úúúú ne is mond, azért rendesen örülök hogy ennek egy részéhez volt szerencsém anno.
A Highlander, a Palace, Flash, Sáránd... ezek összejöttek anno.Nem akarok boomer lenni, de a bulik például (szerintem) régebben tényleg jobbak voltak.
Örülök neki hogy még a hősidők végébe belecsúsztam anno@KROK640
A Flash is fekrata balmaznewyorkot egy jó időre a térképre.
A régió talán egyetlen helye ahol volt habparty.
Csípte a szemet mint a veszedelem, de attól még hatalmas volt[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
KROK640
nagyúr
válasz ServerWorks #166650 üzenetére
A kamelot - Tiszaújváros és a Bambusz - Veszprém se maradjon ki
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
ServerWorks
aktív tag
válasz Shokkolo #166641 üzenetére
jaja, meg Polgár - Aréna, Sárospatak - Highlander, Siófok Flört.. Palace..., Budapest E klub, E play stb stb... mind a múlt
jah, fentebb hivatal lett volna nem hivatás
[ Szerkesztve ]
Szólásszabadság 2024: “A Politika témából a regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/1. és III 10/8. pontjának megsértése miatt. Semmi szükség rá, hogy felforgasd a topikot!“
-
ServerWorks
aktív tag
válasz Cs1csó #166646 üzenetére
jaja, tudod C mint cinege vagy cintányér a kokain meg drága, az aljanépnek nem telik csak kristály és egyéb kínai mérgekre (olcsóbb tőle beállni, mint egy fél literes vodkától) - nem mintha használója lennék bármelyiknek, de tudom amit tudok "hivatásból"
Szólásszabadság 2024: “A Politika témából a regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/1. és III 10/8. pontjának megsértése miatt. Semmi szükség rá, hogy felforgasd a topikot!“
-
KROK640
nagyúr
válasz ServerWorks #166639 üzenetére
Kikötő, Tornado, Sárkány ... Egyszer egyszer megfordultam azokon a helyeken is
-
Cs1csó
félisten
kristályos C
-
robag93
aktív tag
Ha esetleg valaki váltana eurót forintra középárfolyamon, az keressen meg legyen szívesen. Nagyjából 2000 euróra lenne szükségem.
-
Shokkolo
addikt
válasz ServerWorks #166643 üzenetére
az ah ely is rég lecsúszot...
ami ott ment amikor utóljára voltam is már ez a diszkósz@ros lassú totyogó vacak zene ment, amint pont az említett matuzsálem erőltet.
Nem rosz, hallgatni munka / vezetés közben, de nem bulizni.
Lézengtek az emberek, mentek körbe körbe, öltönyben lötyögtették a rozét 1 pohárral egész este...
pár részeg és "hölgy" vonaglott, de ennyi. Sajnos az a hely is elesett már régebben mint "buli""A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
ServerWorks
aktív tag
válasz lorcsi #166642 üzenetére
Haj, de a Pince is pang kb, meg az buli előtti hely volt
A klinika mozira gondolsz? Az van, ahogy a kazan is - de ezek egyetemi helyek.
Barany, a masik “csak” helyi hiresseg - NemetiSzólásszabadság 2024: “A Politika témából a regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/1. és III 10/8. pontjának megsértése miatt. Semmi szükség rá, hogy felforgasd a topikot!“
-
lorcsi
veterán
Melyik ked hires DJ ?
a klinikanal is volt hatul valami, ha jol emlekszem
meg a pince is mukodik meg a piac utcan
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Shokkolo
addikt
R.I.P M47
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Csöves
őstag
A nyolcvanas években a Grill volt a kedvenc, éjjelente jó műsorok is voltak zenészek, színészek és humoristák is léptek fel.
Aquila non captat muscas.
-
ServerWorks
aktív tag
válasz Cs1csó #166638 üzenetére
A klasszikus helyekből már csak a Chicago Club működik. A teljesség igénye nélkül bezártak: Flamingo, Cream, Utopia, Red Line (white angel / avantgarde), vigado (meg ami volt alatta kikoto, szembe tornado, a felett sarkany), matanza
A régi Genius még működik - sokadik nevén - épp most két híres DJ a tulajdonosi kör, de a vendég kör meg sajnos a kristályos C kategória :/
Volt még biztos más hely illetve más néven is ment ilyesmi, pl. a régi Unio mögött, ami most a zsidó étterem.Szólásszabadság 2024: “A Politika témából a regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/1. és III 10/8. pontjának megsértése miatt. Semmi szükség rá, hogy felforgasd a topikot!“
-
Cs1csó
félisten
válasz Aryes #166635 üzenetére
Amikor nyitva volt a bejárat közelében lévő klotyó (ahol mindig volt folyóvíz, szappan sőt zárható budi és kló papír) akkor okés volt persze ha azt bezárták és csak ott a belső térnél lévő volt nyitva na az úgy is nézett ki sajnos.
Az árak botrányosak voltak, de jól bealapozva kellett odamenni és ott egy-két söritalt fogyasztani max.
Én a biztonságiakkal is elégedett voltam, egy-kétszer engem is kivittek (totál készen dülöngéltem a tánctéren ) de nem bántottak vagy ilyesmi. Volt réges régen olyan más helyen városban, hogy ha haverok nincsenek akkor bajom lehetett volna hasonló helyzetben)
Úgyhogy nekem hiányzik, a belső teremben a bulik is jó voltak (ha eleget iszok a lábamban van a "bugi" ) -
KROK640
nagyúr
válasz ServerWorks #166629 üzenetére
A romkocsmákra fenálló igény nekem sem fér a fejemben, nem tudom miért jó bomlófélben lévő épületekben lomtalanításból kiszedett bútorok között túlárazva inni. Mert ha cserébe bitang olcsó lenne, akkor még érteném is, valamit valamiért. Plusz hozná a "fiatal voltam és semmi pénzünk nem volt" feelinget.
Nem voltam egy nagy roncsba járó, a 2013 nyitása után megfordultam ott párszor, aztán 2015 után már max pár havonta egyszer, a covid lezárások után meg nem is emlékszem, hogy lettem volna. Különösebben nem volt vele bajom, de egyre inkább úgy voltam vele, hogy nem én vagyok a célközönség." a debreceni éjszakai élet mint olyan, már pár éve megszűnt " --- ebben sajnos igazad van. Ha valahol konkrét vonalat kellene meghúzni, akkor a második covid lezárás után tudnám meghúzni, akkor érezhetően nagyot hanyatlott az egész, ráadásul annyira, hogy azóta sem tért vissza a korábbi szintre. Ha egy picit jobban megnézzük az egész képet, akkor szép óvatosan 2014-től egy nagyon enyhén lefelé görbülő leejtőt lehet látni, ami aztán épp a második Covid lezárásnál vált át meredek sziklafalba. Azóta a Debreceni éjszakai élet árnyéka önmagának. Az ezt kiváltó okokat hosszan lehetne taglalni, annyit viszont megtudok írni, hogy egyrészt az embereknek kevesebb a pénzük, és elsőnek a szórakozásból vesznek vissza, másrészt átalakult a scene. A Covid alatt (különösen a második hosszabb lezárásnál) nagyon sokan rájöttek, hogy remek (titkos)házibulikat, zugivászatokat stb. lehet szervezni, és azt vettem észre, hogy van egy réteg aki inkább ebben maradt, ahelyett, hogy visszatérne a szórakozóhelyekre. És ha csak valaki nem ismerkedni akar az éjszakában, akkor már én is több érvet tudok felhozni a házibulik mellett, mint a szórakozóhelyek mellett. (írom mindezt úgy, hogy 2003 óta kijárok, és a most következő hétvégén is megyek).
-
ServerWorks
aktív tag
válasz lorcsi #166630 üzenetére
De, elbontják végre azt a romhalmazt a Csapón
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
válasz ServerWorks #166629 üzenetére
Nem ez volt a fejes tomié ?
Marmint a roncs bár[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
ServerWorks
aktív tag
válasz KROK640 #166628 üzenetére
Nem fog hiányozni, az egyik legótvarabb hely volt a városban - durván túlárazva, igazi húgytavas budival. Persze, ha azt nézzük, hogy erre van igény (lomtalanításból hozott bútorok, műanyag pohárba a vizezett pia)… egyébként a debreceni éjszakai élet mint olyan, már pár éve megszűnt létezni
-
Cs1csó
félisten
Sziasztok, most, hogy már a Roncsbár bezárt, van olyan hely ami kvázi "átvette" a helyét?
-
lorcsi
veterán
-
lorcsi
veterán
Van 3-4 csomag tena felnott pelenkank, L meret
Van esetleg olyan akit erdekelne ?eladó: vadi új soundcore motion+
-
Dan-szan
senior tag
válasz PLaci58 #166619 üzenetére
Most csináltam meg én is, sima volt valóban.
Az, hogy esetleg feltörik/ törhetik és az adatok kikerülnek ugyanmár kérem ez piti dolog (persze ideig óráig ez is tagadva lesz) ahogy mondod ha a honvédségi adatok sem számítanak akkor majd pont a polgároké számít, az övéké csak 4 évente de akkor nagyon.Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
PLaci58
addikt
válasz Aryes #166618 üzenetére
Ma reggel már simán ment. A karbantartás után már működik. Annyi volt, hogy belépésre egyböl elhajtott, hogy sikertelen azonosítás, de nem kért semmi belépési adatot. Szerintem a DÁP és külső azonosító programokat simán fel fogják törni és nagy gond lesz belőle amikor kiderül, hogy ellopták több százezer ember személyes adatait, bár ebben az országban ez nem gond, ahol honvédségi adatokat is feltörnek 😄
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
PLaci58
addikt
válasz Dan-szan #166613 üzenetére
Most kértem a +-t e-mailes kóddal. Sikeresnek tűnt, küldtek emailban kódot, bepötyögtem, beléptetett. Kaptam megerősítést emailben, hogy sikeresen igényeltem ügyfélkapu+ -t emailes azonosítással. Azóta sehogy se tudok belépni 😄. Azonosítási hiba. Mondjuk írják máshol, hogy karbantartás 01.14. 21:00 tól, 01.15. 01:00-ig.
[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Huawei Band 9 okoskarkötő eladó. Csak két napos, hibátlan állapotú. Nekem kicsit kényelmetlen. Ajándék One feltöltőkártyás SIM kártyával.
-
lappy
őstag
Debrecenben keresnék a fórumtársak között olyan személyt akinek aknás garázsa van kb egy 30 perces kis munkát kellene megoldanom
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
nagyúr
Köszi
-
Dan-szan
senior tag
-
paatrick
őstag
válasz Dan-szan #166611 üzenetére
Pedig reggel lehozták a híroldalak hogy mától már az is él, de én majd éjjel próbálom meg, most úgyis mindenki ott csüng rajta, meg a kormányablak is, azon se csodálkoznék ha összeomlana vagy lefagyna a túlterheléstől
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Dan-szan
senior tag
Mondhatni nem lepődtem meg , az emailes azonosítás nem élesedett ügyfélkapu ügyintézésnél....
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
7Sony7
addikt
Srácok, a kirándulás elmaradt, a szép kártyán lévő összeg nemsoká lejár. Mire lehetne értelmesen elkölteni? Az elfogadóhely-keresővel nem boldogulok.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Huawei Watch Gt 5Pro - Alza vásárlás - 2026.10.10-ig garanciális - Ajándék Huawei FreeBuds 5I
- Eladó Magnat Sounddeck 150 hangprojektor
- Dell 5480 Laptop 14" FHD/i5-7Gen/MS Office/DDR4 8Gb/256GB M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- PBZ77-M PRO alaplap plusz Intel i7-3770K proci plusz 2x8Gb DDR3 plusz GTX1060-6G egyben eladó
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win10 PRO - 3év garancia - MAGYAR
- Qilive Q5147 robotporszívó eladó, újszerű állapotban, keveset használt
- Tannoy 635 Rosewood Plus hangfalpár eladó!
- Pioneer DDJ-SB2 DJ controller/kontroller eladó, új állapotban
- AKAI Professional APC Key25 billentyűzet eladó, jó állapotban, keveset használt, szinte új.
- MSI GTX 1050 Ti 4GT Low Profile dobozában !