Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Após szeretne 2002-es ezres swiftjébe jobb minőségű hangfalakat a gyárinál.
Mi a teendő, merre induljunk el? Hol lehet ezt beszerezni, ki tudja beszerelni?
A meglévő autórádiót is cserélni kell?köszi
Impossible is nothing
-
-
Tomics
addikt
1 kattanásig.
Szalonban azt mondták első utam a kútra vezessen. Elkerekedett a szemem amikor megállt a számláló, de hát ez van, ennyi benyával jön ki a gyárból.Én se tankoltam azóta ennyit bele, a max 39-40 liter körül volt (ilyenkor a jelzéstől kb 40-50km-t tettem még meg, nem tiltásig pörgetve)
Ha a jelzés után tankolok akkor 37-38 liter megy bele[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
Sajna az újak még problémásabbak
PH! addikt since 2004
-
-
Danex
addikt
Stonic elég jól néz ki szerintem, viszont ugyanolyan felszereltséggel 5 250 000-be kerül,
mint egy SCross 4 290 000-ért...Automata nem is opció nála, hát így nem hiszem, hogy Vitara ellen konkurens lehet.
-
gatto_
senior tag
Egy 2011-es Swift-em van.
Következő problémával szembesültem ma. Tankoltam, lenulláztam az átlag fogyasztás mérőt, és a kilométer számlálót. Nos, azóta meghülyült. A pillanatnyi fogyasztás mérő pont az ellenkezőjét mutatja mint amit kéne és ezáltal az átlag fogyasztás mérő is. Azaz ha nyomok egy zsíros gázt akkor mutat 3-4 litert, kis gázon 15-öt, motorféken pedig 30-at. Eddig ez pont fordítva volt. Többször újraindítottam a kocsit, újra lenulláztam a műszert de nem javult meg.
Tapasztalt már valaki ilyesmit? Még az aksi saru levételére gondoltam, hátha segít. Valami ötlet? -
dnelb
veterán
Nincs konkrét elkepzeles, messze van még, 2 ev legalább egyelőre imádom az sst, de tudom hogy elfog múlni 1x és ramjon a váltás ingere d
200 lo körüli benzinturbo, nagy hanggal golf gti pl szimpi, annak is fog esni az ára még addig.
legjobb lenne egy turbo erre, 1.5m a szett, ha nem ebben az országban élnénk ahol üldözik ezt, simán bevallalnam aztán 5 évig legalább nyugodtan lehetnék.[ Szerkesztve ]
-
Harkovz
aktív tag
Na elkopott a gyári fékem.SX4,133 ezer km.Valószínű maradok a TRW-nél csak még nem tudom,hogy csak betét vagy tárcsa csere is legyen.
-
tboldi
nagyúr
válasz Harkovz #34044 üzenetére
Én cseréltem mindent, bár én maximalista vagyok. Még a hátsókat is, pedig azokat nem lett volna muszáj.
Összes tárcsa és betét Zimmermann lett, 51k volt a Kauffernél (Honda Jazz-re). Elégedett vagyok velük, qrvára fognak, méghozzá csendben.A Brembót passzolnám, az olcsóbbakról sok rosszat hallani.
[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
Féknél nem a Textar az isten?
-
Harkovz
aktív tag
Órákig nézegettem már az árakat.A betét mindenképp valami jó lesz,zimmer ,textar vagy trw lesz ezek 13 körül vannak.Tárcsából lehet valami közép kategória mert lehet úgy lenne érdemes cserélni akkor már.Nipparts,Delphi,ezekről jókat olvasni 6-8 ezer/db.Szerintetek jó összeállítás így?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen