Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
addikt
válasz Tothgera30 #27749 üzenetére
"Polo-ban, Ibiza-ban és I20-ban nem férek"
A magam 190 centijével évekig jártam Clio-val. Elfértem.Persze kényelmesebb a kompakt kategória
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
M_AND_Ms
addikt
válasz Tothgera30 #27754 üzenetére
De a méretéről igen
-
M_AND_Ms
addikt
Menj már el és nézz már körül egy Suzuki szalonba! Nézd meg az autókat és árakat. Aztán menj át más szalonokba ugyanígy. Várom a listádat, hol találtál nem normális autót, és hol vannak a legjobb ár-értékű kocsik!
-
M_AND_Ms
addikt
válasz Motion_Blur #28019 üzenetére
Mi volt az éve elején 4,1 metállal? Scross GL+ ? Sose volt annyi.
Tavaly december óta pörgök a Vitara és Scross témában. Egy-két kereskedő néha lement egy 100k-t az árakkal, de az Scross GL+ 1,0-as akciós 4,37-es árát sehol se tornázták le 4,1-re, pláne nem metállal.
Az Scross GL 1,0 volt 4 milla, a Vitara GL 1,6 pedig 3,9. De ezek ugye mind sima GL verziók és mind alapszínnelAki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
M_AND_Ms
addikt
válasz Kornel #28061 üzenetére
"a kakukktojás, a megane grandcoupe, normális felszereltséggel 1.6 benzinnel 4,7M körül lenne, de ez teljesen más kategória, mint az eddig felsoroltak, mind méretben, mind kényelemben, mind anyaghasználatban.
..és teljesen más kategória megbízhatóságban...egy alsóbb kategória.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
M_AND_Ms
addikt
válasz Kornel #28076 üzenetére
Nem kell elmenni gúnyosba! Fogadd el, hogy nekem ez a személyes tapasztalatom, így ez alapján ez a személyes véleményem. Márpedig, ide én csak a személyes véleményememet írom.
Először is te a garancia hosszával jössz, én meg a megbízhatósággal. A kettő nem ugyanaz, még akkor se ha közük van egymáshoz.
Mint írtam céges autókról volt szó, így ugye te sem gondolod, hogy a hibákról nyilvántartást vezettem. A tény, hogy sokat voltak szervizben és többször hagytak ott minket az úton. Engem személy szerint elektronikai hibák zavartak útközben: nem volt ablaktörlő, nem volt bal index (Budapesten igencsak kellemes), rendszeresen tömény gőz jött a szellőzőből, ha ment a klíma (Clio). Volt kollégám, akit kéthavi rendszerességgel hagyott ott az úton a Mégane
Ezen Renault-k előtt a főnökök levetett Mitsubishijeikkel járkáltunk, gond nélkül. Aztán váltottunk és tömény szívás jött. Ezek után nem tudok mást mondani.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
M_AND_Ms
addikt
válasz villifog #28288 üzenetére
Itt én nem látok ingyenes gumit, de az látszik, hogy ez egy gumikereskedés is egyben. Egyéni akcióban lehet, hogy adott ingyen kereket saját összeállításban a saját kontójára.
Amiről mi beszélünk az a Suzuki saját kerékakciója, gyári felni, gyári tpms, Yokohama gumi. Mindez, az összes kereskedőnél elérhető.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
M_AND_Ms
addikt
válasz villifog #28309 üzenetére
Hidd el nem kételkedem benne, de ez egyedi akció, a szalon sajátja. Nem lehet általánosítani.
Én sem mondom, hogy ingyen króm díszléc jár az autóhoz, pedig én kaptam.A tény hogy alapból a Suzukinál nem ingyenes télikerék akció volt az idén télen, hanem kedvezményes.
-
M_AND_Ms
addikt
válasz Motion_Blur #28375 üzenetére
Praktikus. Mi baj vele?
Nem tudom, azért mert valamivel még nem találkoztál, az nem feltétlenül rossz. Pont jó kis hely van a belső borítás és karosszéria között, hogy ilyesmiknek helyet biztosítsanak, mindenféle extra rögzítő készség nélkül.
Más gyártók is így oldják meg.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
M_AND_Ms
addikt
válasz Motion_Blur #28377 üzenetére
Miért nem? Egy fél tekerés is kiemelhető. Bármilyen más rögzítés (pl csavar, heveder) mennyivel lenne egyszerűbb? Mert valaki épp nem jön rá? Hát sajnálom szegényt, de megértem. Néha van, hogy leblokkol az agy és az egyértelmű megoldás nem jön. Megkérdezte, elmondtuk. Ennyi.
De te aztán tudod, hogy nem lehet kivenni akkor, amikor sohase láttál ilyet és úgy csodálkozol rá, mint az a bizonyos az új kapura, nemhogy valóban egyszer is próbáltad volna kivenni.
Szerintem, hagyjuk ezen emelő és rögzítésének véleményezését! A Világ nagy része vidáman el van vele.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
M_AND_Ms
addikt
válasz Kornel #28379 üzenetére
Nincs semmi árverés és semmi csoda
4,67 az akciós ára ennek a modellnek, ebből engedtek további szazezret. Erre majd jön a szín felár.
Azt tudd, hogy ez nem egy konkrét példány hirdetése, hanem egy általános Scross ajánlat. Nincs pl konkrét szín, a képek is több autót mutatnak.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
M_AND_Ms
addikt
válasz Kornel #28473 üzenetére
És a facelift előtti árban is metálos árat írtál?
De ugye, még mindig érzed, hogy az eredeti kijelentésed, miszerint scrossnál ennyi, meg annyi a turbo felára teljesen teoretikus, mert sose volt együtt, egyidőben ugyanaz a modell a kétféle motorral kapható.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
M_AND_Ms
addikt
válasz Kornel #28476 üzenetére
De Vitarában a turbós egy külön felszereltségi csomagban van. Megint csak torz az árak összehasonlítása.
Amúgy, teljesítményben és dinamikában az 1.6 kb az 1.0 turbó szintjén van. Így az scross 1.0 és 1.4 közötti ár vethető össze azonos felszereltségnél. Ez pedig Gl+ esetén 300ezer.[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
addikt
Az akciós feltételeket az nem tudja teljesíteni, aki nem akarja. A csereprogramba elég, ha papíron "beveszik" a saját, vagy közeli hozzátartozó autóját.
Az egész bohóckodás csak az EU miatt van, hogy ne mondhassák, más eu-s polgár diszkriminálva van, a magyarral szemben.[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
addikt
válasz Kornel #29018 üzenetére
Nem nagyon.
Alapból, maga a Mirrorlink rosszul van kitalálva és túl van szabályozva. Pl ha rákapcsolódik a fejegységre, akkor azon se rádió, se médialejátszó, minden csak a telefonról jöhet. Tehát mirrorlink navigációnál nincs zenehallgatás. A fejegység navigációjánál viszont minden más szólhat.
A Mirrorlink körülményes, mindig kábelezni kell, ráadásul meglehetősen instabil a kapcsolat, nagyon kábelérzékeny.
Kevés a Mirrorlink képes alkalmazás.
Félek, az Android Auto se lenne nagyon más.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
-
M_AND_Ms
addikt
válasz Kornel #29075 üzenetére
Simán tartható. A gyári számláló kevesebbet is mutat (kb 2-3 dl),ezért érdemes számolni is.
Nekem városi vegyesben 6,4 körül van. Az eddigi egyetlen hosszú úton (Csehország: autópálya, főút, hegyi út) pedig 5,8[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mini PC
- OLED TV topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...