Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doze
aktív tag
válasz anonymus89 #11998 üzenetére
Szerintem valeo vagy würth márkák közül válassz. Lehet kapni fillèrekèrt is. Az kb 1 tèl
-
Kornel
veterán
válasz anonymus89 #11998 üzenetére
mennyiért adjátok el?
-
anonymus89
addikt
Köszi ezeket nézegettem én is már nagyon sok autókán láttam ilyet akkor biztos nem lehet rossz.
Fater vett anno rá 1 éve gondolom a boltban már ott állt v. 5 éve felrakjuk mondanom sem kell nem hajlik rá a szélvédőre.kornelka: menni lehet vele de nem eladó egyelőre Neked hogy muzsikál a szplaty?
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Kornel
veterán
válasz anonymus89 #12005 üzenetére
jól, kivéve a 2 első rúgótörést (gyártási hiba, magyar beszállító, illetve az előző tulaj által gondosan széttaposott kuplungszerkezetet, de ez inkább csak idegesítő)
viszont hiába nyomom neki, vegyesben akkor is elvagyok 5,5-ből, ami nyugodt tempóban 5 alá megy.
szóval eddig a rúgón kívül semmi olyan, amit ne terveztem volna be, persze mindent lecseréltem, amit kell kopót, a csereperiódus előtt, mert az ártani nem árt -
anonymus89
addikt
válasz Kornel #12006 üzenetére
Akkor továbbra is jól muzsikál, női sofőr volt előtte?
Fogyasztással nincs gond akkor mostanában hol tankolsz?
Azért van csak ennyi km benne mert munkahelyre nem autóval járunk, télen szinte nincs is elővéve valamint itt a városban egyszerűen nem tudok annyit menni vele, hogy a km csak úgy pörögjön.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Kornel
veterán
válasz anonymus89 #12007 üzenetére
női tulaj, kemény 60k km alatt kinyírta...
ha még egy évig nálam marad, akkor cserélem, ha nem, akkor meg nem kínlódok vele, megmondom, hogy minden ok, ennyi baja van, piaci ár -50k az ára, ennyi.
csak az a baj, nem tudom, mit kellene majd venni helyette.. -
Kornel
veterán
válasz Mercutio_ #12009 üzenetére
ha én tolom is, akkor úgy használom, hogy semmi baja se lenne.
110k-t nyomtam bele az ezres swiftbe, szó szerint kinyomtam a szemét, mert most tök mind1 volt, hogy 6,5 gázt eszik, vagy esetleg elmegy 6-al is, de a kuplung tökéletes volt utána is, lehet azt ésszel is használni.
de a kövezkező kocsim tuti automata lesz, lexus is200-on filózok, majdnem egy az egybe meglenne, igaz "kicsit' idősebb lenne(#12010) anonymus89 : az a baj, valószínű lesznek hosszabb utak is esetenként, oda meg nagy kocsi kell. sport jó, de nem nagy. szóval valami sedan/kombi kéne, dízel jó lenne fogyasztás miatt, de nem vagyok elég bátor hozzá
[ Szerkesztve ]
-
Doze
aktív tag
válasz Kornel #12011 üzenetére
Nem tom nekem is a Lexus vagy Honda lenne.... ha nem lenne hitel, meg frank nekem ilyen 3-4-5 éves Accordok amire hajlandó lennék pénzt kiadni.
Csak 1 nagy baj van. Alsó-közép kategóriás autót szinte lehetetlen eladni normális áron. Fillérekért meg ugye nem biztos jó üzlet elpasszolni az autót, aztán veszel egy dögöt ami nem is biztos hogy normálisan működik.
Ilyen 200-300-400ezres autók jól forognak. Csak aki középosztálybeli és nem full fapad(agyonhasznált BMW) kéne hanem mondjuk valami közepes felszereltséggel megbízható járgány. No hát abból van kevés. A pénzes embickéknek meg nem Sx4 kell...
Mikor az Ignist hirdettük 5 évesen 80e Km-rel, akkor is jöttek ilyen elszállt emberkék (nem cserélnénk e el 191ezret futott Opel Astra F-re 55Le). Mondtam neki nem... erre még rátett egy lapáttal hogy ráfizet még 200eFt-t Hát komolyan mondom
Akkor mikor az Aprilia AF-1 125 motoromat hirdettem... Senkinek nem kell egészben motor, rendszámmal (átírás, vagyonszerzési adó stb) Ilyen e-maileket kaptam: "Cső! nekem a blokkból kéne a főtengely".... Aztán végén a váz+blokk páros ment el 110eFt-ért.. A maradék alkatrész most is ott áll halomban..
-
Kornel
veterán
ez jogos... legalábbis olyan részben, hogy ha újan vetted, annyit biztos nem kapsz érte, mint amennyit te gondolsz érte. viszont én használtan vettem a splash-t, ha nagyon akarnám, akkor 1,2-ért tuti elmenne, és akkor buktam 150k-t egy év alatt, kb. ez is van betervezve... ha meg megmarad még, akkor is tudom, hogy van még "értéke"... honda nekem is kéne
de egy ilyenben gondolkozok most, ez elmegy max. 10 literrel, ha nem városban használod, megbízható, és kényelmes.[ Szerkesztve ]
-
Doze
aktív tag
válasz Kornel #12013 üzenetére
Mondjuk szerintem egy benzinmotornak sok 190.000 Km... jó mondjuk megveszed kérdés meddig akarod használni, stb.. Ehhez azért meg kéne hallgatni a motorját. ... meg ugye kérdés hogy használták. Lehet jó a motorja csak 1000km alatt 1 liter olaj kell bele...
No de ha ez bexarik.... komplett splash árát ráköltöd
Meg hol van az átíratás stb... ez az autó kb 2 milla
Itt lehet számolgatni kalkulátor
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
azért ez a sorhatos toyota motor elég megbízható, kb. 500k-t elmegy gond nélkül, és ez igaz az autó többi részére is, itt egy a lényeg, hogy ne legyen tekerve.
én egy 200k-t futott modern dízeltől sokkal jobban tartok, mint egy szívóbenzintől.
egyébként nem itthon lenne megvéve, de ez még tényleg a jövő zenéje, valószínű csak jövőre lesz lecserélve, mivel fél évig mindenhol gond nélkül lehet használni a magyar rendszámos autót is. -
B-Man072
tag
Ha esetleg valaki régiswift-hez keres fékbetéteket, van nálam 4 vadonat új eladó (LPR)
◄► [Termékeim: http://href.hu/x/kmee] ◄► [Megbízhatóságom: http://href.hu/x/kmeg] ◄► [Telefonon gyorsabban elérsz 9h-19h] ◄►
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz Davidof92 #11856 üzenetére
Tudom, egy hónapos hozzászólásra nem szokás válaszolni, de legalább most találtam választ a hétvégi "anomáliára"
525 km alatt tankoltam 24 liter benzint. 1,3-as 1998-as Swift Van, alig 360.000 km-rel Végig 80-90-es tempó, 2 személlyel. Azt hittem a benzin szintjelző romlott el, mert 350 km-nél még több mint félig volt a tank.Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
AMD Power
titán
válasz Szakbarbár #12017 üzenetére
Az szép... tojást raktál a gázpedál alá?
-
mdk01
addikt
válasz Szakbarbár #12017 üzenetére
Végig 80-90-es tempó........
Már bocs, de ezt meg is érdemled, ha csak azért csináltad hogy beírhasd, vagy spóroljál 1-2000,- -ot.
-
nagyúr
válasz Szakbarbár #12020 üzenetére
90-es táblánál minimum 100-on áljon a sebbeségmérő, hogy valós 90 legyen
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Doze
aktív tag
válasz Dluinet #12021 üzenetére
Jaja... gps is megerősíti ezt az állítást. Pályán meg kicsivel 140 fölött megyek 130 cal... azt bÌrom mèg mikor valami csotrogánnyal vagiznak hogy eeeezzzz 200 fölött megy... ja gyárilag jön mondjuk 16 colos kerèkkel, de neki meg van rajta 14 colos alu felni...
Egyèbkènt ok hogy a gps azt mutatja. De rácsatlakozva a motordiagnosztikára is pontos adatokat közöl. Egydül az óra csal direktben...
-
AMD Power
titán
válasz Szakbarbár #12020 üzenetére
Autóúton a 90-100km/h tempó teljesen jó.
-
Mercutio_
félisten
Akkor eszerint az utak melletti sebességkijelzők is csalnak?
Mert amikor az 52-t mutat nálunk az óra is 50 körül mozog emlékeim szerintEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Szakbarbár
aktív tag
Úgy tudom gyárilag minden órának +10%-kal kell többet mutatnia, mint a valós sebesség. Mondjuk az MZ-n 50-es sebességnél 30 és 70 között lengedezik a mutató . A megtett km számlálóban már nincs benne ez az eltérés ugye?
Mercutio_, szerintem azok pontosak, mert a bicikli órához képest legfeljebb 1-2 km/h eltérés volt.
[ Szerkesztve ]
Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
Motion_Blur
félisten
2006-os évjáratú Swiftbe keresek olyan első üléseket aminek jobb az oldaltartásuk. Azonos évjáratú Sport kivitel ülési mennyiben mások, vannak esetleg tapasztalatok?
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
t1
addikt
válasz Motion_Blur #12028 üzenetére
Nagyon mások, azok frankó ülések, fűthetőek légzsákosak is szerintem érdemes lenne rá beruházni, ajtókárpittal hátsóöléssel együtt is lehet kapni
-
Kornel
veterán
válasz Motion_Blur #12032 üzenetére
cseréld le inkább egy swift sportra, nem kérnek már sokat értük
-
Kornel
veterán
lehet eladom az enyém, aztán veszek egy ilyet
-
Kornel
veterán
-
xmad
senior tag
ez az autó amit néztem. látom mostmár 400 helyett volt 350 mostmár 300 ér árulják.
mi a véleményetek róla? baleno
ennek volt felújitott váltója, a motorban, főtengely csapágy, hajtókarcsapágy, gyűrűk, tömitések cserélve. szép hangja is van a motornak..
de második fokozatban mikor vissza vittem a kocsit és lassan motorfékkel gurultam dadogott.rángatott. de más fokozatban ezt nem vettem észre.
egy gond van csak a balenoval a bölcső rohadás ami a lengőkarokat tartja, és egy új bölcső bárdiba 74 ezer. alánéztem nekem igazából a képen láthato a bölcsőtől hossz irányban hátramenő lemez szúrta ki a szemem hogy iszonyat rozsdás.. ami a lengőkarokat tartja ez nem annyira.. talán csak felületi.. nememlékszem annyira már de az nemvolt annyira rozsdás mint azon a lemezen.
véleményem szerint ami az autón cserés most, azok a gumik, kirepedezettek, kopottak, a féktárcsák vállasak, a kipufogó dob is lassan kezdi megadni magát, a hövédő lemez az már porlad rajta. a szerelőt az osztálytársam volt aki csinálta a motort, váltót. azt mondta 4 évet állt a kocsi egy garázsban mikor megvették.
véleményetek?
-
Mercutio_
félisten
Számold össze még mennyit kellene rákölteni és akkor hol áll meg a kocsi, aztán nézd mg, hogy annyiért mit kapnál helyette esetleg olvasd el a totalcar-os balenós cikkeket, blogbejegyzéseket is.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
xmad
senior tag
válasz Mercutio_ #12044 üzenetére
köszi a fék, kipufogó dob, cromaxba 32 ezer lenne összesen.
a bölcsőt viszont csak a bárdiban láttam eddig. 74 ér :S az már 100.. + a gumik 140-150 + az átirás, de az ugye minden autónál van.. szóval kb 450 körül lenne, de akkor új bölcsővel ami 10 évet elmegy megint..
más autók közül a honda civic tetszik még
-
t1
addikt
válasz Motion_Blur #12032 üzenetére
PÜ ment
-
xmad
senior tag
ma kicserélték a hidrotőkét. vissza a gyárira.. szebb lett a kocsi hangja. DE! kettesben ha kicsit oda lépek neki elkezd rángatni. a többi fokozatnál ez nem jelentkezik.
a másik, szar a szelepfedéltömités engedi az olajat. holnap veszek egy másikat, azt szerintem én is kitudom cserélni. kell hozzá tömitőpaszta is? vagy simán felteszem azt a gumi tömitést, csavarok meghúz és ennyi?
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #12005 üzenetére
No bevált az új ablaktörlő lapát köszönöm az ajánlatokat!
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SSD kibeszélő
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Egérpad topik
- Itt az új LOGOUT!
- Logout.hu észrevételek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen