Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
addikt
Valaki tudja repedt szélvédőnél mizu van ha megfog a rendőr? Szombaton jön csak a kárfelmérő, addig muszáj vagyok járkálni vele, autópálya is lesz benne. Napról napra reped egyre jobban
Elfogja hinni hogy folyamatban van a téma vagy büntet?
-
dnelb
addikt
válasz
Sza_Sa #32002 üzenetére
Én már olyat is olvastam, hogy ezért akár forgalmit is elveheti...
Mondjuk így legalább nem a kipuffrendszerem miatt kell aggódni
Mondjuk ha nem robban az arcomba 100ig akkor mindegy is, gyorsabban most nem fogok menni emiatt..
Majd fbn lesznek a postok hogy csóró sportswift 100al megy az m3on, hahaha...[ Szerkesztve ]
-
dnelb
addikt
válasz
Kornel #32004 üzenetére
De amúgy tényleg nem értem mi bajod van vele..
Ha nem padlózod nincs is hangja, ha meg igen akkor kurvajó..
mi a gond ezzel
Idegesítő volt az alap rendszer, hogy annyiból állt ha nagyobb volt a fordulat akkor hangosabban búgott és ennyi. Lehetett volna alapból ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
Most láttam az üllőin egy szép kizashi-t, a nyirpalotan meg egy olyat mint az enyém
Mod: már az 5. az eladások között a lenézett Scross.: [link]
Lesz ez még dobogós helyezés is év végére.
[ Szerkesztve ]
-
-
tboldi
nagyúr
Az öblítési veszteség az az a levegőmennyiség, ami szelepösszenyitáskor kimegy a kipufogószelepen, nem vesz részt az égésben.
Ez a motoros topikból van, de a működési elvet tekintve ugyanaz.
-
tboldi
nagyúr
-
-
Sza_Sa
senior tag
Jó az a hang, nekem a hátsó dob van a Fiaton módosítva, közepes fordulatról visszaváltva szépen durrog. Egyébként csak mélyebb a hangja de alig hangosabb.
A belső szélvédő szendvics szekezet, a középső polimer réteg miatt nem kell aggódnod a berobbanástól
[ Szerkesztve ]
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Kornel
veterán
válasz
dedike #32021 üzenetére
Kellett a FL neki, most már a magán eladások között a 3. helyen áll.
Formája megosztóbb, de éppen ma nézték a parkolóban, hogy milyen szép.AMD: a fele nekem is hitel, de idén akár az egészet ki tudnánk fizetni, így nem nagyon zavar.
Annyi tartalék mindig lesz, amennyi a hitel rajta.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
-
Danex
addikt
válasz
AMD Power #32022 üzenetére
Addig amíg ésszel veszi fel az ember tényleg nem baj, de mindig legyen annyi tartalékban ,hogy ha véletlen munkanélküli lesz az ember legalább 3 hónapot gond nélkül kitudjon fizetni fizetés nélkül is.
Sajnos sokan vesznek fel úgy hitelt, hogy semmi tartalék nincs + semmit nem tud félrerakni pluszba, na az ilyen elég veszélyes tud lenni
-
AMD Power
titán
válasz
Kornel #32023 üzenetére
Persze! Ésszel használva nincs is ezzel semmi baj. De az emberek 80% mindent csinál, csak nem gondolkozik.
Nekem is nem rég a K&H felajánlott egy egyedi szabad felhasználású kölcsönt. Vicc kamattal. Lehet ,hogy abból veszem meg az autót és akkor nem kell hozzányúlnom a befektetett pénzemhez. Ha meg ne adj Isten gáz van akkor egyben betörlesztem nekik.Gergoke: Tudom. Csak sajnos ez emberek nagy részének nem való. Mert buták.
-
batai15
félisten
Meg mondom őszintén nekem jobban bejön a cross mint a vitara
-
blakey
félisten
válasz
batai15 #32030 üzenetére
Ezért van ilyen sok típus és márka, mindenkinek más, szubjektivítással nem lehet vitatkozni, neked ez, másnak az. Az, hogy melyik a jobb vagy rosszabb az már ugye más tényezőkön alapul.
"Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja
-
xmad
senior tag
Laufenn Téli gumikkal van tapasztalata valakinek?
-
Padre81
csendes tag
Kaptam választ a Suzukitól:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Illetékes ügyosztályunkkal egyeztetve tájékoztatjuk, hogy az 1.4 Boosterjet motorral szerelt gépjárművekhez az 5W-30 motorolajat ajánljuk a fokozott igénybevétel miatt.
Amennyiben eltérő motorolaj került a motorba, úgy kérjük cseréltesse le eredeti ECSTAR motorolajunkra.
Az ECSTAR motorolajat beszerezheti bármely hivatalos Suzuki márkaszervizünkben."
Válaszban kértem, hogy akkor a kedves szervízvezető úrnak is mondják ezt el, illetve kértem, hogy az egész levelezést kezeljék panaszként, mivel kettőből kétszer sikerült marhára túltölteni az olajat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- A Black Friday után a Cyber Monday alkalmából is szórták a pénzt az emberek
- Kormányos topik
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai, és egyéb olcsó órák topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó, egy csak kipróbált Govee RGBIC Wi-Fi Gaming Light Bars with Smart Controller led világítás!
- Fekete oldalfalú Jura Ena 5 automata kávéfőző
- Érintőgombos Jura C60 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Raktáron! ÚJ Type2 3x16A (11KW) 5m utcai töltőkábel elektromos autókhoz garanciával, Budapesten!
- BMW LED beltér világítás szett (E46, E90, E39, E60, F10)
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest