Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Ha valakit érdekel egy S-Cross írjon rám nyugodtan!
Jó szerencsét!
-
addikt
Az első két évben szerviz, aztán mindegy. Persze átlagos magyar használatot, és max. 6 éves csereperiódust alapul véve. 20 éves tapasztalattal a hátam mögött nyugodtan mondhatom, hogy Suzuki nem romlik el, ha a kötelező minimumot megkapja. (Természetesen újan vásárolt autóról beszélek.) A kötelező szervizek meg pont ezért is kerülnek sokba...
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz BigBlackDog #37278 üzenetére
Lövésem sincs, ezeréves (így tökélyre fejlesztett) 1,6-os, 102 lovas benzines gépjármú...
...a Suzukim az továbbra is az 1,6-os S-Cross, de az egyik céges is ugyanaz Vitarában.
(#37280) dReFiX :
Most faszányosan megvigasztaltad...
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz E.Kaufmann #37271 üzenetére
Úgy tűnik... Nem Suzuki, hanem egy európai gyártó termékét a mai napon novemberi átadással vállalták...
Nem, semmi extra, egy (két) mezei furgonról van szó.
(#37274) mirci18 :
Előbb írtam a hozzászólást, mint ahogy végigolvastam a topikot...
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
-
addikt
válasz Kornel #34702 üzenetére
Na. Olvasd el még egyszer, amit írtam! Aztán rájössz, hogy ugyanazt mondjuk mind a ketten, csak a szemközti oldalról...
Te megmondod ő mit csináljon, én meg azt mondtam, hogy így én nem vállalnám. Ennyi.
A stílusodon meg csiszoljál, mert azzal, hogy vagdalkozol és megpróbálsz mást hülyének beállítani, attól az még nem lesz az.
(#34701) Krisztián:
Sajnos rosszak a példáid, mert azokat sorolod, akik valóban úgy dolgoznak, ahogyan azt az ügyfél kéri. De neked is csak azt mondhatom, amit Kornelnak, te is ugyanazt mondod, amit én. Csak a nézőpont más...
Jó szerencsét!
-
addikt
-
addikt
Mi lenne, ha csinálnátok négy évszakos gumival telefon- törésteszteket, különböző olajokkal locsolgatva közben őket?
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz Sza_Sa #32480 üzenetére
Jájjj! Akkor miért oda viszed/viszitek?
Vagy nekem van hatalmas szerencsém, nekem az iparosokkal nincs problémám, mindig találok megfelelő szakit, igaz el szoktam fogadni az árakat, amit mondanak. Úgy vettem észre különben, hogy kérdezni kell őket miután elmondtam, hogy mit szeretnék, mert sokszor van egy ötletük, ami azért be szokott jönni.
(Nekem is mondták már, hogy tíz év múlva jó kezdő leszek... , meg én is szoktam kérdezni, hogy miért nem minden embert én csináltam? )
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz Sza_Sa #32476 üzenetére
Ne haragudj meg, de miért kell mindenkiről azt feltételezni, hogy nem ért a szakmájához?
Te mit éreznél, ha látatlanban azt mondanák, hogy kontár vagy a szakmádban?
Mi lenne a világgal, ha mindenki mindent saját maga akarna megcsinálni, mert aki erre hivatott az béna?
Jó szerencsét!
-
addikt
Nekünk az S-Cross nem elég két gyerekkel, pedig plafonig szokták pakolni. Igaz ebből három nő...
Jó szerencsét!
-
addikt
Mi lenne, ha sikerülne visszatérni a topik témájához, és nem telefosni az egészet a gumis témával?
Mindenki tegyen azt a kocsijára, amit akar/szíve/pénztárcája/bárki diktál, itt meg beszélgessen/vagy ne az eredeti témáról...
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz Kornel #31391 üzenetére
Ez semmivel nem több a Versonál...
...és belülről hiába a legjobb, akkor sincs minőségérzetre sehol. S véletlenül sem vagyok a Suzuki ellen, hiszen leírtam már néhányszor, hogy ez már hanyadik, s azt is, hogy sorjában a swiftől mindegyik sokkal jobb volt az előzőnél, és Ebből következik, hogy az boosterjet is a sima szívótól.
Gyere, nézd meg, ha erre jársz!
(De utána ne hivatkozz rám, ha az újabb autócsere miatt b@szogatni fognak...)
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz Kornel #31385 üzenetére
Ha azt nézem, hogy az utóbbi időben az összes Toyotát "rendberakták" kívülről, akár kifutó is lehet, de ezt így nem jelentette ki senki. Sőt, a 6.1-ben benne volt a váltózár+riasztó kombó is...
Meg volt valami flottakedvezmény is, s persze nem kellett csak az üzembe helyezésért, meg a rendszámért fizetni hatvenegykétezret pluszba.
Pont olyan egyébként, mint a második hirdetésben lévő.
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz yaneez #31382 üzenetére
Van szerencsém hosszabb időt eltölteni egy Verso 1.8 Active Trenddel. Ami így néhány nap vegyes (Toyota és Suzuki) használat után elmondható, az az, hogy a földön van az állam, és még mindig keresem...
Ég és föld a két autó. Mindkettő közepes felszereltséget képvisel ugye (a kettő nagyban fedi egymást, mikor átadta a kereskedő tiszta Suzuki feelingem volt), de a Cross egy ócska, igénytelen fapad a Versohoz képest. Nem csak kívülről, de belülről is. A felár pedig kb. 1,3 millió... (4,8 és 6.1)
Ha megtehetem, három év múlva nem Suzukit fogok venni...
Mondjuk egy biztos: a Verso jóval többet fog kérni kaját, ha 8-ból megáll, büszke leszek magamra (mondjuk ezt nem nekem kell tankolnom)...
Jó szerencsét!
-
addikt
Küldjétek azt a matricát, kirakom én. S még választhattok is, hogy S-Crossra vagy Vitarára legyen ragasztva...
Jó szerencsét!
-
addikt
Mondjuk suzuki motort meg pláne nem könnyű...
Olaj téma.
Mindig márkaszervizbe vittem az autóim, aztán ők meg megcsinálták. Még gondolat szintjén sem merült fel bennem sosem, hogy nem tudnák azt, hogy milyen olaj való a motorba.
Ha nekem lenne szervizem (persze nincs és nem is lesz) úgy hajtanám el az okoskodó, mindent jobban tudó "ügyfeleket", hogy többet soha eszükbe sem jutnék, és mindenki boldog lenne...
Jó szerencsét!
-
addikt
Mit össze nem szüttyögtök. Ezelőtt 19 évvel is a következő kútig volt elég az üzemanyag az autóban, viszont eddig akár hol vettem (Dorog, Tatabánya, Komárom (innen 3x)) az új kocsit, mindig telelökték ablakmosóval, kérni sem kellett.
Bár így visszagondolva, ez utóbbi lehet, hogy a vonóhoroghoz volt ajándék....
(Azt még én sem próbáltam, hogy világító lámpával meddig megy még... )Jó szerencsét!
-
addikt
válasz M_AND_Ms #30126 üzenetére
És van rajta légterelő? És tönkrement tőle az ablakemelőd?
(Ha esetleg nem tudnék árnyákban parkolni,
akkor addig megyek míg nem sikerül, akkor kicsit lehúzva hagyom az ablakokat. Mind a négyet. Ha meg meleg van, akkor még álló helyzetben, nyitott ajtókkal átszellőztetem az utasteret.Szóval, klímás autóban
bőven vantalálható indok az elektromos ablakra. Is.A sorompót meg cseréltessétek ki, elavult az a technika....
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz blakey #30120 üzenetére
A Vitara decemberben lesz két éves. Kutya baja az ablakemelőnek.
(Csak tudnám minek használni az ablakemelőt egy légkondis autóban. Én az enyémhez hónapokig nem nyúlok, legfeljebb azt az egy centit használom fel-le, mikor nagyobb sebességnél nem akarom, hogy hangos legyen.)
Jó szerencsét!
-
addikt
-
addikt
Ha így folytatjátok nem állok jót magamért!
Gonosz egy brigád....
Jó szerencsét!
-
addikt
A régi Crossnak autópályán óra szerinti 140-nél (gps:130) a 6,3 jó? (Tatabánya-Miskolc, a nulláson át)
Jó szerencsét!
-
addikt
Az S-Crossokat is visszahívták az üléshuzat miatt. Nem nyílt ki miatta az oldal légzsák....
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
addikt
Ebbe a kaszniba sokkal hamarabb tudok elképzelni egy ezres motort. Bár azért az 1,4-gyel lenne ez az igazi...
Jó szerencsét!
-
addikt
-
addikt
válasz Kicsirics77 #29021 üzenetére
Nem azzal szokott lenni a baj. Magad mögé visszaülve nem próbáltad? Az az izgalmasabb kis autók esetén.
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz Kornel #28817 üzenetére
Ráadásul a tatai "csak" GL+...
Huh, ne is mondd, a padkákat kerülöm nagy ívben, mióta alufelnim van... ...mondjuk nincs is összekaristolva.
(Azt mondtam már, hogy mosóban még nem volt, csak kézzel cucáltam meg törölgettem szárazra eddig? Akinek mondtam, mind hülyének nézett: vigyázz csak rá, majd a következő gazdája örül neki...
Ami mindig felidegesít, hogy vásárláskor a parkolóban a mellette állók nem mindig vigyáznak rá. Hogy akarva vagy akaratlanul nem tudom, de én igyekszem vigyázni mások autójára (meg persze ezzel együtt a sajátomra is...), itthon meg egyből állok be a garázsba vele.
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz M_AND_Ms #28813 üzenetére
Elveim vannak. Amíg fegyverrel nem kényszerítenek, nem fogom kipróbálni egyik márka majdnem ezres csodáját sem...
(Ezekre a motorokra csak a gyártókra kényszerített kibocsátási baromságok miatt van szükség, ésszerűség sosem magyarázta, és nem is fogja.)
De az 1.4... na az érdekel...
Jó szerencsét!
-
addikt
-
-
addikt
válasz Zoleee83 #28748 üzenetére
Az 1.6 szívó is igen jó esélyekkel indul az éhezőbajnokságon. Elmegyek én vele 4,2-3 literrel... igaz ekkor mozgó forgalmi akadály vagyok ) ld. még IFA)...
De ha az ember fia/lánya betartja a sebességhatárokat, akkor is megáll 5-5,5-ből.
Nekem senki ne mondja, hogy a turbós motor kevesebbet fog enni.
Jó szerencsét!
-
-
addikt
Hááát... a jelenlegi választékot tekintve, az én igényeimet figyelembe véve, továbbra is a Cross.
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz Miertvansote #28167 üzenetére
Természetesen ki lehet használni az utolsó cseppig. Ha ezt szeretnéd vigyél magaddal egy kannában plusz nyálat. JA! Meg egy vontatókötelet. Mert ha a tank alján esetleg van szutyok, s az bekerül a pumpába vagy esetleg tovább, akkor úgyis vontatni kell....
Szóval én nem javasolnám.
Egyébként az a fogyi igen tetszetősnek tűnik. Bár sem a stílusodat, sem az utat, sem a forgalmat nem ismerjük, ez akkor is jó. (Én is elmegyek a Crossal 4,5-lel, de akkor mozgó forgalmi akadály vagyok...)
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz M_AND_Ms #28072 üzenetére
Új autó.
Nem tudom mennyit megy Kornél egy évben. Legyen 30 ezer. Ez négy-öt év alatt 120-150. Tovább úgysem tartja meg, erre most leteszem a nagyesküt...
Addig meg nem lehet baja egy új autónak, legyen az bármi. (Májusban lesz 19 éve, hogy Suzukim van, mielőtt leszedtek a tíz körmömről.)
Jó szerencsét!
-
addikt
-
addikt
válasz Kornel #28024 üzenetére
Ma néztem. 1,4 GL+
Igazán változás nincs a mostanihoz képest benne, csupán a rádió helyetti képernyő meg a sebváltó gombja. Viszont kívülről sokkal jobb lett. Kipróbálni nem tudtam, mert nem volt bent a tesztautó. Meg aztán elcsábulni sem akarok most.
Ott állt a Vitara meg ez egymás után. Ég és föld a két autó, bár a Vitara szürke volt emez meg a barnássárga. (Nem tudom a hivatalos nevét). Egyébként ha jól értettem, annak még nem volt gazdája.Igen, azt lehet mondani, hogy 4,8-ért már mást veszek. De nem ezzel a felszereltséggel, az is biztos.
Jó, most már befogom. Úgyis elmész, megnézed, kipróbálod őket, aztán te döntöd el mit akarsz, nem mi.Más.
Néztem az Ignist, kívül-belül. Na az egy rossz vicc... Abban biztosan nem marad egyben a térde senkinek egy balesetnél. Olyannak tűnt, mint amit összelegóztak.... és még kicsi is.
Jó szerencsét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple notebookok
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest