Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kornel

veterán

Na akkor egy kis mai körút után pár észrevétel.
    -Baleno kilőve, szint alatti minden tekintetben.
    -Vitara nálam nem nyerő.
    -Scross nekem tetszik, asszony szerint nem kényelmes, tény, hogy a magas üléspozíció elég buszossá teszi, egyébként ár-érték arány bajnok.
    -Kia OFF, új Rio kicsi, de a Ceed se sokkal nagyobb, és nagyon furcsák a prémiumnak látszani akaró összkép, ami valójában mégse az. Amúgy meg drága is.
    -Tipo kilőve, nagyon gagyesz, szerintem a suzuki minőségi érzetét sem éri el, hiába puhábbak az anyagok, előre látszik, hogy a fele le fog kopni mindenhol, nekem amúgy se volt ergonomikus.
    -Honda Jazz 1.3 középső felszereltséggel, 4,2M, metállal, ülésfűtéssel, a navi plusz 200 lenne. Egyébként összképre ez volt a legjobb, bár egy fél számmal lentebb focizik méretben, mint az Scross, de elől és az első üléseken ebből semmit sem érezni, egyedül a bőr kormány hiánya lehet zavaró, kérdés megszoknám-e. Ez fent maradt a listán, valamikor megpróbálok egy tesztkört menni, hogy mennyire lennék vele forgalmi akadály.
    -És a lista végére a kakukktojás, a megane grandcoupe, normális felszereltséggel 1.6 benzinnel 4,7M körül lenne, de ez teljesen más kategória, mint az eddig felsoroltak, mind méretben, mind kényelemben, mind anyaghasználatban.

Valószínű kivárok év végéig, nem sürget a tatár, autóm van, jön megy, fél év alatt az ára se fog sokat esni, és addig nézelődök még. Ami biztos, hogy a Jazzt és a Megane-t kipróbálom, de valószínű az ezres Scross-t is.

Harkovz: nekem ilyen van négyévszakosban, apollo allnac 4G all season 225/45 r17, 140 pacival is jön, megy, megáll, esőben nem a legjobb a fékútja, ennyit tudok felhozni az enyémre negatívumként, nyáron meg meglátjuk...
    télen kerestem egy jó meredek havas lejtőt, és felmentem poénból, hogy mit mutat, sikerült, még itt vagyok :D

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés