Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
-
Thome
veterán
Úgy látom mindenki vált most. Én jelen pillanatban kiszálltam a Suzuki tulajdonosok közül.
-
blakey
titán
válasz Kornel #29091 üzenetére
Nem arra van ez a kocsi, arra ott a Ferrari , eleinte egy picit fura lesz, de majd néhány 100-1000 km utám már talán jó lesz.
#29092) Krisztián
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Kornel #29089 üzenetére
Vitara GL+ 1.6 2WD, piros-fekete + néhány extra.
Gratulálok az új verdádhoz.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Na srácok, hosszú évek után újra lesz egy Suzukim. Ha minden igaz jövő héten veszem át. A "kiegészítők" már mind megvannak csak az autó kell. Remélem nem lesz vele gond. Rengeteget olvastam itt is meg az indexen is, talán még túl sokat is, most próbálom kiheverni a dolgokat és várom az autót.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
kunberci
senior tag
Sziasztok.
Ma beraktuk a Swift-be (2010-16) a légrugókat. Az autó az én véleményem szerint sokkal stabilabb lett. Akit érdekel, vagy gondolkodik légrugó beszerelésén, annak privátban szívesen küldök fényképet.[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Kornel #29075 üzenetére
Simán tartható. A gyári számláló kevesebbet is mutat (kb 2-3 dl),ezért érdemes számolni is.
Nekem városi vegyesben 6,4 körül van. Az eddigi egyetlen hosszú úton (Csehország: autópálya, főút, hegyi út) pedig 5,8[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
-
tboldi
nagyúr
válasz Tom1939 #29078 üzenetére
Elvileg pont az a jó, ha minél hamarabb eléred a sebességet.
Én is elég intenzíven szoktam gyorsítani, a legutóbbi eredményem a Jazz-zel 5,78 lett, amit nem mondanék rossznak. Ez 559 km (1 hónap) átlaga, amiből kb. 240 autópálya 130-cal (ilyenkor kerek 4000-et pörög a főtengely), a maradék meg város 5-6 km-es szakaszokban, egyik sem a legideálisabb helyzet fogyasztás szempontjából.szerk.: A motorféket is előszeretettel használom, az is segít lejjebb fogni a fogyit.
Kornel: Neked meg gratula előre is! Majd jöhet a 40+ HD kép!
[ Szerkesztve ]
-
-
Kornel
veterán
Akarok majd egy első olajcseret, utána pedig 10k km-enkent.
Mikor legyen az első?
1000-es szerviznel, vagy inkább 2000 vagy 3000 km után?Én 3000 km-re szavaznek, utána pedig 13-23-33 etc.
-
Tarill
őstag
-
air
nagyúr
válasz Tarill #29064 üzenetére
Sygic-re gondolsz?
Szokott lenni akció, $20 a teljes Európa, $25 a közlekedési adatokkal kiegészített verzió.
Most éppen fut megint akció 16-ig.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Tarill
őstag
Nem fogsz kapni semmi értesítést max bemész és kéred hogy frissítsék meg neked, am ja igazából elég szar a programok támogatottsága, de nincs új suzukim annyira nem vágom mit tudnak pontosan... Egy térkép tutira megy, megkeresem majd a nevét, de az is 1 hétig ingyenes aztán 20k körül meg kell venni
-
Kornel
veterán
válasz dReFiX #29055 üzenetére
Mikor jön ki?
Illetve gondolom az csak gyáriban lesz.
80k? Azt sokallom érte.Android autorol valami infó?
4,7+100k forgalomba helyezés.
Esztergomban van, hétfőn lekéri helybe, februárban rendelt kettőt ebből a színből, az egyiket már eladta, de még ott volt a telephelyén, az a legszebb szerintem, megéri a 2 hét -
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
Kék GL+ megrendelve.
-
Danex
addikt
-
addikt
Ebbe a kaszniba sokkal hamarabb tudok elképzelni egy ezres motort. Bár azért az 1,4-gyel lenne ez az igazi...
Jó szerencsét!
-
Kornel
veterán
Nagyon kellene ez az Android auto bele.
Ha nem, akkor telefont kell cserélnem, sajnálnam a xiaomit. -
tboldi
nagyúr
Esti nézegetnivaló.
-
negroo
aktív tag
-
tboldi
nagyúr
Megvolt a mai Suzuki-látogatás, kb. 5 perc alatt végeztem:
1. Új Swift csak szalonban tapogatható formában van még, tesztautó nincs.
2. Kiderült, hogy az egyik gumiban szálszakadás van, úgyhogy maradtak fent a télik.Apum meg most az én Jazzemmel ment el dolgozni, kíváncsi leszek, hogy milyennek találja.
[ Szerkesztve ]
-
dReFiX
senior tag
válasz Kicsirics77 #29029 üzenetére
Ha nem volt fent akkor az a jobbik eset.
-
addikt
-
Kicsirics77
veterán
válasz dReFiX #29028 üzenetére
Egyelőre nem lett lebontva semmi szóval nemtudom mekkorát kapot a horog mivel maga a horog nem volt fent,egyelőre csak annyit csináltak,hogy zárható legyen az autó rendesen.Majd a pótszemlén derül ki mit kell még majd cserélni.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
dReFiX
senior tag
válasz Kicsirics77 #29027 üzenetére
Ha horgos volt és akkorát kapott ott csunyabb dolgok is lesznek ha olyan szögben jött.
-
Kicsirics77
veterán
válasz Zoleee83 #29025 üzenetére
Hát sajnos igen mert a csomagtér ajtót cserélni kell egy az egyben,a hátfalat meg még nem tudják mert nem látták még burkolat nélkül,a vonóhorogról meg ne is beszéljünk.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Zoleee83
addikt
válasz Kicsirics77 #29021 üzenetére
Uhh, akkor volt pár dolog ami sérült, remélem mihamarabb rendben lesz az autód.
Új Swiftre: Na az király! Ezek szerint abban is elférnék a 198 centimmel, a "kettes"-ben is jól elvagyok, még ütközésig sincs tolva a sínen az ülés. Aki meg mögém akar ülni így járt, nem nagyon foglalkoztat.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
addikt
válasz Kicsirics77 #29021 üzenetére
Nem azzal szokott lenni a baj. Magad mögé visszaülve nem próbáltad? Az az izgalmasabb kis autók esetén.
Jó szerencsét!
-
Kicsirics77
veterán
válasz dReFiX #28941 üzenetére
elsődleges szemle eddig 400k amit megállapított és mindent cserélnek, pótszemle lesz majd mert ugye nem lett lebontva a hátulja.
tegnep ültem az új swiftben is, az én 192 cm-el elől elférek.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Kornel #29018 üzenetére
Nem nagyon.
Alapból, maga a Mirrorlink rosszul van kitalálva és túl van szabályozva. Pl ha rákapcsolódik a fejegységre, akkor azon se rádió, se médialejátszó, minden csak a telefonról jöhet. Tehát mirrorlink navigációnál nincs zenehallgatás. A fejegység navigációjánál viszont minden más szólhat.
A Mirrorlink körülményes, mindig kábelezni kell, ráadásul meglehetősen instabil a kapcsolat, nagyon kábelérzékeny.
Kevés a Mirrorlink képes alkalmazás.
Félek, az Android Auto se lenne nagyon más.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Kornel
veterán
Ok, köszi srácok.
Akkor meghekkelni se lehet.Navi mennyi külön, illetve van rá okosság?
-
Kornel
veterán
Suzuki fejegysegre a Xiaomi telefonomat tudom "tükrözni"?
-
a_tesz
Korrektor
válasz Motion_Blur #29002 üzenetére
Tyű, hát ezen a légy elcsúszik, olyan komoly lett
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Kornel
veterán
válasz Motion_Blur #29002 üzenetére
Very nice.
-
Kornel
veterán
válasz Motion_Blur #29000 üzenetére
eladtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés