Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
válasz
Kakaduku #26885 üzenetére
Hááát attól függ hány gyerek.. Ha 1 akkor bőven elég a vitara is, de az scrossnak ilyen "családiasabb" a feelingje tehát ha családi autónak kell akkor tuti scrosst választanám. 1.6 szívó esetleg 1.4 t-vel.. Azt h milyenek a turbomtorok következtetni lehet a suzuki erősségébőll ugye(megbízhatóság) de nem tudni egyelőre.. Szerintem nem lesz velük probléma.. 1.6 se lomha csak pörgetni kell, igen mert kevés a Nm.. De nem lomha az , ha nyomja az ember viszont akkor eszik is.
Tehát +1 scross.. A te célod, A te döntésed!.....
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Kornel
veterán
válasz
Kakaduku #27468 üzenetére
Semmi köze a a keycaros turbo motoroknak a boosterjethez.
De ezt már egyszer elmondtam.
Én is bízok benne, hogy jó lesz a boosterjet, mert nekem is tervben van pár éven belül az scross, de ezt így jelenleg kijelenteni, hogy nem lesz vele gond, elég bátor, és főleg nem túl megalapozott dolog. -
a_tesz
Korrektor
válasz
Kakaduku #27476 üzenetére
A kokszosodásra: a működési elvéből következően kokszosodni fog sajnos, mivel közvetlen befecskendezéses a motor, az EGR viszont még bőven a szívócsőbe van visszavezetve, a befecskendező előtt, ezért nem lesz meg a benzinpermet jótékony mosóhatása, ami ezeket a lerakódásokat megakadályozná. És ez nem szubjektív vélemény, hanem sajnos ezzel jár. Ezzel együtt én nem félnék tőle, csak bele kell számítani az üzemeltetési költségbe a tisztítást...
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Harkovz
aktív tag
válasz
Kakaduku #27468 üzenetére
+1
Annyit tennék hozzá,hogy ha lesz is vele gond később mondjuk 100 ezer km.után akkor is javítható,lehet lesz egy kis költség,de akkor is jobban megéri mint a Vitara.Lehet arra is elmenne annyi pénz,csak nem a motorra.Az S--Cross minősége és tágassága megéri!Városba az 1.0 is elég,jobb a fogyasztása is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kornel
veterán
válasz
Kakaduku #34474 üzenetére
Van benne, 50 km-t elmegy onnan, de nem ajánlatos, mert a magasnyomású üzemanyag rendszer károsodhat az alacsony üzemanyag szinttől.
Ablak nem mozog, csak ha félig le van húzva, sem teljesen felhúzva, sem teljesen leemgedve nem zörög!
Ellenben az enyémbe most ment be szigetelés (hang és rezgés), nálam most ha jól néztem már félig leengedve sem mozog, valószínű megtámasztja egy kicsit a CTK Standard lap
Műszerfal ma zörgött kicsit, arra még rafekszek, az ablakra fújó csatorna műanyag eleme lehet a ludas, páran vékony szivaccsal egyszerűen megoldottak.
-
Danex
addikt
válasz
Kakaduku #34482 üzenetére
Az a baj, hogy 90/100-nál olyan kicsi a veszteséghője a motornak alig akar megmoccanni a hőmérő (1.0L).
Direkt figyeltem, hogy ha olyan irányba megyek ki a városból ahol sok a kiemelt zebra és feszt fékeznem kell, 50->20->50 akkor ezen a távon legalább a 2. egységig felmelegszik, a szokványos végig 50-nel részen, meg éppen, hogy megcsípi az első vastagot.
Utána is főleg csak a 50->95-nél mozdul meg a mutató látványosabban.
-
anonymus89
addikt
válasz
Kakaduku #34474 üzenetére
Sajnos ismerősöm is panaszkodott sokat mikor beszéltem vele csak ezt hallottam, hogy kattogás innen csörgés onnan jön. Folyamatosan viszi vissza a szervizbe és kéri oldják meg ezt a zajt okozó tényezőt és iktassák ki végleg. Nem igazán találják sokszor a hiba forrását vagy "nem akarnak foglalkozni vele kellőképp."
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Kornel
veterán
válasz
Kakaduku #35066 üzenetére
Miskolcon most (és régen voltam Kazincbarcikan is) a Szabónál korrektek voltak.
Nyilván ez nem Pest.Ennek ellenére egy dobozból beletöltött olajcserét bárhol meg lehet csinálni, ha ott állsz felettük.
Én következő alkalommal - ami nincs is messze, ~2000 km - Székesfehérvárra megyek, róluk sok jót hallottam, és beszéltem ott dolgozóval is, így ide ütemezek mindent, amit meg akarok nézetni.
-
kunberci
aktív tag
válasz
Kakaduku #36287 üzenetére
És akkor még azt sem tudod, hogy milyen olajat, meg szűrőt tett bele. A szervizek simán beleöntik a ( lukoil és társaik) hordós nem gyári olajat. Legalább kiírja, hogy milyen olajat önt bele. Gyári olajszűrőt tett bele? Én csak az egy hónapos ellenőrzésre vittem aztán befe. Otthon cserélem az olajat, meg a szűrőket.
Ja és a garanciajeggyel szoktam törölgetni a se.....t. Szervizbe meg akkor viszem, ha valami elromlik rajta.[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Kakaduku #36287 üzenetére
Nem akarok okoskodni (főleg h már OFF-ba vagyok itt), de SOHA nem szabad az autót szem elől téveszteni egy ilyen szervizelésnél. Én visszamennék, perrel vagy média nyilvánossággal fenyegetőznék amig újra ki- és le nem cserélnek mindent, a szemed láttára. Bele fognak menni...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
kunberci
aktív tag
válasz
Kakaduku #36299 üzenetére
Számomra nincs jelentősége. Másfél évnél tartok kevés kilóméterrel. Kíváncsi lennék, hogy kinek, és mit cseréltek a Suzukin a három év alatt, akinek már annyi idős az autója?
Az simán bunkóság, hogy nem cseréli ki a szűrőt. Az, hogy utángyártottat tesz bele a gyári helyett, azt még talán elnézném, de sok ezer a különbség a gyári, és az utángyártott között is.[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Kakaduku #36318 üzenetére
vegyel egy ujat barmelyik autosboltban es tedd be magad. Az a tuti. Es nezz masik szervizt
Rakerestem. Tenyleg lehet, hogy hasznalt.
Mas. Havernak lassan lejar a Cerkan a gari es egyik suzuki szervizzel sem elegedett (nem vagyok meglepve).
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest