Új hozzászólás Aktív témák
-
ett
aktív tag
-
ett
aktív tag
Pontosabban Magyarországon. Mert egyébként swiftnél is van, csak nekem azért nem tűnik fel, mert minden nap látom őket.
Nem is tudtam, hogy itthon nem lehet ilyen színt választani, csak most néztem utána, hogy te írtad ezt az egyedi színt, ami nekem ezért nem tűnt egyedinek.
[ Szerkesztve ]
Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
Ha az újabb fajta, amelyikben ilyen kis külön felnyitható rakesz van a csomitartó aljában, akkor abban már a jó anyagból van az oldalsó szösz. Legalábbis nekem ezt mondták...
ett: Nem a nedvesség önmagában a gond, hanem, hogy nedvességtartó az oldalsó kárpit. Nem tud kiszáradni soha. Ezért cserélik azt.
nofene
-
ett
aktív tag
Így van. Egyébként meg létezik 4x4-es swift. A szlovákoknál lehet is kapni. Vagyis tavaly még bent volt az árlistában, de hogy azt hol gyártják nem tudom. Azért nem tesznek a kardánalagútba alvázvédőt, mert melegítené a kipufogó és félnek hogy baja lesz.
De nem lesz semmi baja. Mondjuk oda nem sűrűn megy kavics, meg ilyesmi. Ellenben hátul a pótkerék legvégén igazán kikenhették volna, meg a lökhárító rögzítő fül hegesztésénél is. Csak spórolnak már mindenen.
Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
Rick4
félisten
-
-
Én nem látom olyan csúnyának a helyzetet, a Swift I -ben meg az ablak zörgött. De ebben is csak egy dolog van (egyenlőre), szerintem ennyi belefér. Párom céges autóit vezetgetem, Auris, Corolla, Focus. Nem jobb ott sem a helyzet. Különösen, amihez hozzányúltak itthon, nem gyári beépítés, na azok szétesnek, zörögnek egy éven belül.
ett: Hétvégén megvolt az ajtónyitó-határoló műanyagdarab zsírzása. Indul a tesztidőszak...
[ Szerkesztve ]
nofene
-
hossszú
őstag
A chip tuning helyett vehetsz bele sport betétszúrőt a gyári papir helyett, rengeteget javit a rugalmasságon és még hab a tortán kevesebbet is fogyaszt az autó.Az egyetlen hátránya időnként ki kell mosni majd újraolajozni.
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
ett
aktív tag
Részben egyetértek. De ha ott dolgoznál, másként vélekednél. Van kemény 56 másodperced, hogy megcsináld a melódat és nem csak két-három patentot kell berakni.
Nincs mit csodálkozni ezen. Nekem sem volt az egyik burkolat jól rögzítve, de kijavítottam.Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
Motion_Blur
félisten
Szia!
Nekem is egy picit balra áll. Ez igazából nem probléma, mert az autó nem húz semerre, jól vannak centírozva a kerekek. Én acélfelnivel + téli gumival vettem az autót, már akkor is ilyen volt, most az új felnivel/nyári gumival is ilyen.
(az autóm soha nem volt törve, se futómű elütve, semmi)
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Nekem jobbra áll, épp most gondolkozom, hogy elviszem egy futómű/kormányközép beállításra....
MOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
hossszú
őstag
Így emelkednek az árak? Kicsit sokallom a 31,5eFt-ot, én 3éve 20eFt-ot fizettem az 1 éves szervizért igaz nem tudom mit csináltak az autóval nem volt időm mellette lenni. Most már 4 éves a járgány igy nem hordom szakszervízbe az olajcserét egy ismerős autószerelő csinálta éppen egy hete, Ő Eneos 5W40es olajat öntött bele.
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Elég drágának tűnik, pláne hogy szűrőt se cseréltek :S Bár nem egy ökör ára egy új szűrő...
Az 1 éves és a 2 éves szervíz is 20 körül volt, mindkétszer vittem az általam vásárolt olajat (Mobile SyntS 5W40)
LD
MOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Helló,
Nem nehéz leszedni, 1-1 csavar a könyöklőnél és a kilincsnél, meg körben a szélénél patentok.
-
Latissimus Dorsi
senior tag
A "B" típusúnak benyomod a közepét akkor old, az "A" típusút pedig egyszerűen kihúzod (ezek nem is látszanak, a jelölt pontokon a kárpitot meghúzva viszonyleg könnyen kipattannak).
-
Ziccer
csendes tag
Egy szerelő mondta ,hogy késöbb nem lehet csak cserélni a vez.mű szíjat,bár nem suzukis volt.Nem emlékszem a szíj márkájára,de spanyol gyártmány volt.
Most volt cserélve a fék+tárcsa és az egyik lengéscsillapító alsó részén volt egy repedés.
Ezért most mindent szeretnék rendbehozni a kocsin,előre. -
Doze
aktív tag
Stabilizátor szilent gumi a ludas.... az nyiszog... főleg hűvös/hideg időben
A képen körrel jelöltem a helyüket, a nyilak pedig a stabilizátor pálcákat jelöltem, az pedig elég mély kopogós hangot ad ha ki van szopósodva... de csak egyenletlen úton.
Lengéscsillapítók vagy 160e mennek ki, de az is nagyon rossz úton. Ráadásul azt észreveszed mert elpattog mint a labda.
Kornelka: Ne offolj, a tiédben ugyan rossz volt, de pl az új swiftben meg sx4-ben is KYB van...
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Hat ha 250ert oda adja annyiért talán reális ez a Swift de ha ennyi hibája van akkor kitudja meg mik vannak ? Ezt megjavitod mind amit felsoroltál kb 40e es akkor meg nem beszéltünk arról amik nem derültek ki még. Ha ennyi gond van vele en nem vennem meg speciel de ez en vagyok. Keress 50-60al drágábban egy hibátlant. Vagy kevésbé hibasat. Enyémen mikor megvettem (igaz drágább volt meg legmagasabb felszereltség ,kintről jött ) kellett összesen egy gumiharangot , 2 külső osszekotot cserélni meg egy futóművet beállítani. Ezen kívül mas hibája nem volt. Illetve most csereltetek féket de ez ugye kopó.
Keress te is hasonlót v ha belefér a 250+javítás amit nem tudni mennyi ha lesznek meg hibák akkor vedd meg aztMeroly: sztem lehet (de nem tuti) viszont egyszerűbb akkor ket első ülést cserélni kb 10e Ft a kettő Fb csoportokba szoktak árulni ilyen bontogatos arcok sűrűn es pár ezer Ft szokott lenni egy ülés. Kicserélni meg otthon is kitudod.
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Doze
aktív tag
-
Mercutio_
félisten
Telefonon úgy nyiss, hogy elmennél megnézni, de ha a valóság eltér a hirdetésben szereplőtől ugye fizeti a benzint oda-vissza? Ha azt mondja igen jelezd, hogy a felvételt rögzítetted, továbbra is azt mondja indulhatsz megnézni?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRÁK:Orient Bambino II Bigsize, Seiko SNXF05, FANTASY könyvek, TÖMÖRFENYŐ komód és könyvespolcok, MOSÓGÉP, MOSOGATÓGÉP, MIKRÓ
-
roberto211
őstag
Most őszintén. 225ezerert mit vártal ráadásul egy 2000evjarat folotti swifttol? Normálisat nem találsz 350-400alatt amibe van is valami. 225ert max 95-97 gl t nézz. Abba talán találsz jót is ennyiért.
Vagy lehet enyémet is eladom ha valami jo ajánlatot teszel.
Ez garantáltan Fust es olaj mentes
2000/02 GLS ,1.0, minden szar van benne ami csak letezhetett anno stiftbe.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Itt voltál Érden es nem nézted meg a swiftem?
pont most hirdetem megint 350be oda adnám. 50el drágább de fillért nem kell ra költened.
Ő az : https://www.hasznaltauto.hu/auto/suzuki/swift/suzuki_swift_1.0_gls-8861051
Bocsi telorol vagyok most nem tudok linkelni.
Egyedül az a problem de meg nem zavaró hogy nálam is szinten Swift betegség ugye h a ajtó kicsit lóg de meg nem annyira vészes igy nem csereltettem zsanert illetve idővel majd hátsó fekpofakat kell valszeg de semmi komoly. Ha érdekel írj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tovább dúl a harc Hollywoodban az AI és a színészek között
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Tab M10 Plus (3. generáció) - érdemes belenézni
- DIGI Mobil
- Mobilinternet
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kis moduláris reaktorokkal kezelné az adatközpontok energiagondjait a Microsoft?
- Weblap készítés
- További aktív témák...
- Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas Formula One Team E.D. BONTATLAN és1db összeszerelt
- Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, garanciával!
- Gamer szék noblechairs HERO Fallout Vault Tec Edition PU Bőr BONTATLAN 24 hónap garancia
- 1ZPresso J-MAX S, Acaia Pearl S White, Lunar 2021 White, Black barista mérleg, bontatlan
- Nitro Concepts S300 gamer szék - Több színben, Számlával, Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest