Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
blakey
félisten
válasz
laca891 #41042 üzenetére
Be lehet bemenni (de annyira nem izgat a dolog, megbízom bennük), sok a kocsiállás, nyított így jól lehet látni, hogy mikor és mit csinálnak. Kannás olaj volt, flakonost nem töltenek hacsak nem kéred viszont úgy nem jár a 6 év garancia.
"Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja
-
blakey
félisten
-
M_AND_Ms
addikt
válasz
laca891 #41285 üzenetére
"nem feltétlenül kell roncsolni."
Roncsolásról egy szót sem írtam. Az én megoldásom teljesen roncsolásmentes - még vezetéket se kell hozzá vágni, vagy blankolni.
A biztosíték tábláról bármit levenni egy kisebb nőgyógyászati jellegű műtét kell. Ahhoz, hogy a biztosítékokra csak rá tudjak pillantani fejjel lefelé kell "beülni" a kocsiba, csak úgy megy. Ott bármit manipulálni szinte lehetetlen. Pláne, akinek nagyobb keze van, mint egy óvodásnak. Nekem ehhez nem volt kedvem. Persze, ha szakműhelyben vittem volna én is onnét vetettem le volna.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
csaba1203
addikt
válasz
laca891 #41386 üzenetére
Igen van náluk láttam ma de olyan színekben,hogy falra másztam tőlük.
Hála isten a szerződésben előleg szerepel én emlékeztem rosszul tehát bármikor módosíthatom.
Holnap bemegyek és ha megint elkezdenek ködösíteni,akkor vagy pénz vissza vagy Vitara.
Attól félek arra is várni kell majd a szín miatt -
csaba1203
addikt
válasz
laca891 #41389 üzenetére
Ha lesz mindenképp a GL+ lesz.
Nálam az autóbeszámítás is nyom a latba majd de megpróbálok mást is belealkudni.
Ha viszont azt mondják,hogy tényleg itt lesz 2 hét múlva tutira az Ignis azt kivárom bár a türelmem mostanra elfogyott.
Jobban örülnék annak az 1.2-es szívó motornak de nem félek az 1000-es turbó-tól sem. -
-
myckie2
őstag
válasz
laca891 #41500 üzenetére
Nekem meg azt mondták, hogy kötelező az olajcsere 1000-nél, mert ha nem cseréltetem és később elromlik akkor az én hibám, ami nonszensz. Hazudnak, ahogy tudnak, ahogyan már írtam (persze én cseréltettem olajat, mert tudtam, hogy ha ellent mondok nekik, akkor a későbbiekben szívatnak meg és 100km-el nincs kedvem arrébb cipelni az autót vidéken szervizre), ha garanciához kötelező lenne, akkor le lenne írva, de nincs. Ezen kívül az adott szalon minden áron azt az autót akarja rád sózni, amit már berendeltek, vagy nekik készleten van hazugságok árán is. Ezért van, hogy adott színű autóra azt mondják, hogy már nem lehet kapni, meg, hogy Swiftet és Ignist sem lehet már Japánból rendelni.
[ Szerkesztve ]
-
eami
addikt
válasz
laca891 #41500 üzenetére
no offense de kötöttem egy szerződést a vásárlással. nem. tudom másnak hogy van de nekem a 3+7 év garira van egy 2 oldalas A4 lap amit alá véstem én és az eladó. az abban leirt feltételek alapján nem kell az 1000 km átvizsgálás.
(csak azért jegyeztem meg ezt korábban mert már találkoztam olyannal akinek nem ment az értelmező olvasás. 2019es feltételek között nincs 1000 km... alapból... ha esetleg a szalon adott még valamit és változott a feltétel, az más tészta).
-
zsolt19900
őstag
válasz
laca891 #41695 üzenetére
az sajnos elmaradt
és kenguru99
feltétlenül meg lesz csinálva.... hétfőn már kapunk is visszahívást a pixelesektől, hogy mikor mehetünk
sajnos most jött elő.... cseréltem féket otthon és épp "vasaltam" volna be, csak így nem igazán jött össze.... de majd ha meglesz a felújítás
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
kisza25
félisten
válasz
laca891 #41950 üzenetére
megkapta az 1.0 és 1.33-as turbo motorokat
nem tudom az 1,6 pontos fogyasztását, de a suzukinál többet fogyaszt, a suzukik nagyon jól fogyasztanak, az 1.2 szívó is, meg az 1.0t és 1.4t is
a baleno azért is került nálam célkeresztbe, mert nagyon szimpi volt a fogyasztása, kipróbáltam, nekem tetszett is, de páromon láttam, hogy neki nagyon nem, mivel családi autónak vettem, nem akartam családi vitát, így nem az lett, meg nem volt sokkal nagyobb, mint az i20
ez lett volna, csak szólnom kellett volna, hogy megyek és már papírozták volna.
kép
kép[ Szerkesztve ]
# A józan ész nem ajándék, hanem büntetés, mert meg kell küzdened azokkal, akik nem rendelkeznek vele. #
-
kisza25
félisten
válasz
laca891 #41953 üzenetére
Na ez volt a másik bajom vele, hogy alacsony és heti szinten megyek földúton (120 mm )
Meg van gyerek, meg egy évben 2x költözünk nyaraltatás miatt.
Az i20- ba a babakocsi megtöltötte, a csomagtartót, a balenoé is csak egy picit nagyobb. A tipoba az 160*80-as gyerekágyat beraktam. I20- ba 140 cm volt a max és gondolom balenoban se sokkal több a hely hosszában.
Szóval nálam sok szempontnak meg kellett felelnie az új autónak. A tipo igazi mindenes, kicsit tartottam tőle, de most elégedetten használom.
Van kötődésem suzukihoz, mert faternek volt 3db swift egymás után szalonból. Sose volt velük semmi baj (kivéve egyet totalkárra törtünk). Vezettem is mindegyiket.# A józan ész nem ajándék, hanem büntetés, mert meg kell küzdened azokkal, akik nem rendelkeznek vele. #
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
laca891 #41975 üzenetére
Hetekig gondolkodtam az egészen és nekem a Baleno jött ki az igényeimhez és pénztárcámhoz legközelebb. Ráadásul egyben fizetem ki, szóval az a 300e különbség is sokat számít.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
sagesz93
addikt
válasz
laca891 #42003 üzenetére
Az tuti, most jártuk meg horvátországot vele, KRK sziget, kb~1000km-es trip volt, nagyjából 50 litert etettem meg vele, a kocsi 4,6-ot írt átlagnak
a szigeten lájtos 50-70 km/h, oda-vissza persze pálya 110-140 között, hazafelé inkább 140..
persze klíma végig és egyébként ebben a tartományban az autóhoz képest hihetlen milyen jól megindul, abszolút nem kell rettegni attól, hogy mire megelőzök valakit a belsőbe feltartok bárkit it)
[ Szerkesztve ]
-
-
ncc1701
veterán
válasz
laca891 #43306 üzenetére
Sok a városon kívüli forgalom, illetve ha balra dugót látok, akkor jobbra megyek.
Amúgy meg kb megyek városban a forgalommal, m0 ilyen 100 körül, kényelmesen. Ha beállok a kamionok 90 körüli tempójára, akkor kb 3.5 litert eszik a vas. Nyilván nem parkettázom neki, mert minek hamarabb érni a piroshoz?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
laca891 #43465 üzenetére
Pl 5000-ért pecsét a szervizkönyvbe. Bár azt az embert később kirúgták. Munkafelvevő meg jattnál simán lenyúlta a szerelőknek küldött jattot. Bár itt ugye csak a saját kollégáival volt k*cs*g nem az ügyféllel. Mondjuk ott más összegek repkedtek mint egy Suzuki szervizben (volt pl motorcsere 7,2M—ért!).
Més que un club!
-
-
dethroner
veterán
válasz
laca891 #43548 üzenetére
Én is simán bevállaltam volna a kínai ennyiért, ha megjött volna
De amit linkeltél az szerintem nem Continental. Ott a leírásban, gyárival megegyező termék. Ott van mellette a gyári, de az már 18 rugó. Egyik ismerősöm suzuki márkaszervizben dolgozik, és délután felhívtam hogy érdeklődjek TPMS árak felől. Azt mondta nem olyan régen nézte 18-20 körül voltak, vegyek inkább webshopból, mert ők csak hivatalos gyári alkatrészt tudnak rendelni, aminél találok olcsóbbat.
[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN - Ford tolatókamera + 4-LED fény, dyn trajectory
- Eladó BMW 318i E36 kabrió-ból maradt bőr ülések és vászontető!
- Gamer szék noblechairs HERO Fallout Vault Tec Edition PU Bőr BONTATLAN 24 hónap garancia
- Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, gyári tartozékaival
- Újból elérhető Nitro Concepts S300 székek több színben.
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest