Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
-
őstag
válasz dReFiX #37481 üzenetére
Köszi. Akkor majd meglátjuk. Túl szép lenne hogy igaz legyen (kb. egyetlen turbós lenne amiről tudok szűrő nélkül szeptembertől), de ne legyen igazam. De az 1.4t automata kötelező allgrip nélkül egy jó lépés. Ráncfelvarott vitara felszereltségre listára lennék kíváncsi
-
r.levente75
addikt
válasz Motion_Blur #37492 üzenetére
Az is elég erős.
-
Motion_Blur
félisten
válasz r.levente75 #37491 üzenetére
Az az 5 liter inkább azért a 6 fele van közelebb
kb. 650 km a hatótáv vegyesben
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
r.levente75
addikt
válasz r.levente75 #37490 üzenetére
Meglett.
45l az elég durva egy 5l-es városon kívüli fogyasztás mellett. -
r.levente75
addikt
válasz Motion_Blur #37489 üzenetére
Köszi
Olvasgatom a kezelésit a tank méretére nem találok adatot. Mennyi lehet? Kb 40l-re tippelek. -
Motion_Blur
félisten
válasz r.levente75 #37488 üzenetére
Akkor benne van, jobb oldalon
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
r.levente75
addikt
válasz Motion_Blur #37486 üzenetére
Glx cd ac
-
őstag
válasz r.levente75 #37484 üzenetére
Van egy kapcsoló: ha nem világít, akkor vagy ki van kapcsolva, vagy kiégett
"... and I hope you have a great day!"
-
r.levente75
addikt
Nem volt még időm sajnos megnézni, de ma vettem este észre, hogy a csomagtartóban nincs világítás. Kiégett vagy ez nincs?
Swift 3 ajtós 2008-as. -
IreN!CuS
őstag
válasz dReFiX #37475 üzenetére
Azért az jó jel, hogy 3+7 év vagy 200k km garancia lesz a turbóra és a váltóra. Ezek szerint úgy számolnak, hogy megbízható. Ezek után sajnálom ,hogy nálam csak a 3+2 vagy 150k km volt mint opció.
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
dReFiX
senior tag
SX4 S-CROSS egységesen 150K-val emelkedik az ára. 3+7 év vagy 200k km garancia lesz a turbóra és a váltóra is ( MT AT ), felszereltségek maradnak, valamint lesz GL+ 2WD AT. 1.4 GL+ Vitara +560,000 [ ebben lesz majd pár extra is a régihez képest. ]
[ Szerkesztve ]
-
xmad
őstag
válasz Pintim.... #37470 üzenetére
nekem a rekord, mikor mentem a szlovák tátrába 840km 1 tankal. akkor jelzett a lámpa.
swift 1.2
-
Pintim....
tag
válasz szabonagyur #37471 üzenetére
500km autopalya es 100 vegyes
-
félisten
válasz Pintim.... #37470 üzenetére
600 km-n tolatva? Esetleg hegyről le vagy fel? Város vagy pálya?
-
Pintim....
tag
na vegul meglett az adat a fogyasztasomrol,ma tankoltam: 34 Litert evett 600km eren. Swift 1.2 2012 az jo?
-
pjen
félisten
válasz r.levente75 #37461 üzenetére
Felrakni valószínű fellehet,csak csalni fog a kilóméter óra.Az autómax honlapján van fen táblázat.Egyébként 3% ig nincs gond.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
-
r.levente75
addikt
2008-as swift acélfelnire egy 175/70 r14 téli gumit fel lehet szerelni?
-
-
Padre81
csendes tag
Sziasztok. Sikerült eladni az autót, viszont a téli gumikat nem vitte el a vevő. Érdekel valakit esetleg egy garnitúra egy szezonos Hankook Winter icept W320 gumi? Ezeket a gyári felnire szereltettem, szóval a méret 17-es, nem 16-os, mint a téli szettnél! 100 ezer forintra gondoltam, a szett új ára majdnem 150.000 volt. Gödön vannak, de Budapestre járok dolgozni, szóval ha útba esik akkor szívesen viszem.
[ Szerkesztve ]
-
tomi5244
őstag
válasz Motion_Blur #37456 üzenetére
A rendszáma sem rossz
-
bigdigit
addikt
-
dnelb
veterán
válasz tboldi #37453 üzenetére
Nem volt elajulva tőle, ahogy nézem pont az élményt ölte ki belőle a gyenge turbó motor.. ennyiből 4m körül 4 éves fiesta st, +300kbol 230 lovat stabilan tudja, aztán ennyi. Most mértük, 80-120s 2.8s.. 0-100 6.3s. Belső anyagok más világ. Nincs miről beszélni.
Én is ezen tiprodok mit vegyek majd később, golf gti vagy st. A villamos nem gyorsul eléggé d[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
(#37452) pjen: A gumigombok alatt, a kulcsházon belül.
---------------------------------------------
Más: Suzuki Swift Sport 1.4T teszt - Totalcar[ Szerkesztve ]
-
őstag
nálam ugyanez volt, a kapcsolón levő kis műanyag csúszott el [youtube] - nyilván akkor derült ki, amikor szétszedtem, visszaigazítva azóta is működik. A videó alapján lehet, hogy érdemes leragasztani, ha már szétszeded, én csak beigazítottam
[ Szerkesztve ]
"... and I hope you have a great day!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest