Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny198612
tag
Sziasztok,
Egy 2007-es 1,3-as benzines Swiftem van.
Mult heten menet kozben eldobta magat a sebessegmero, 0 km/h-val közelkedem és a kilometert sem szamolja. Tovabba az uzemanyagszint mutatoja is vandorutra indul ha uton vagyok, sebessegtol vagy fordulatszamtol fuggoen nagyjabol 10% és 55% között mutogat értéket, az igazság valahol 20% korul lehet most.Check engine az első 15 percben a problema utan villant fel, azota vilagit.
Futott már bele ilyesmibe valaki?
Szerelo ma fog ranezni, javitani most nincs ideje. Jelado vagy orahibara gyanakszik.
Milyen javitasi koltsegekkel realis szamolni? -
őstag
Hát én sajnos biztos nem mert elég ügyetlen vagyok Ha én csinálom ott patent épen nem marad. A hifi biztosan javítható valamennyit, eleve a hangszigetelés segítene rajta. De igazán jó fejegység hangszóró kombinációt még nem láttam sehol ajánlva. De általánosságban igazán jó hifihez jó gyári alapok vagy nagy szaktudás és jelentős anyagi ráfordítás szükséges.
De azt már a facebook csoportban is feszegettem hogy ez egy jó vállalkozás lenne. Pöpec hangszigetelés plusz reálisan kihozható legjobb hifi egyben egy helyen rádobva a tisztes hasznot. De aki hangszigetelt az nem érzett éppen kedvet hozzá újra ilyet csinálni De ha van már ilyen valahol én szívesen befizetnék rá.
-
őstag
válasz RockCNC #36787 üzenetére
Nekem van múlt augusztus óta. Szerintem ennyiért ennél jobb automata autót nem kapsz ebben améretben. A váltó és a motor nagyon jó. A hangszigetelés és a hifi elég vacak, de valamit valamiért.
És azért városban nem termeli a benzint (de ugye az enyém összkerekes mert csak úgy adták az automatát).
A következő árban amit vennék a 10 millás volvo xc40 automata (t4-es mocival) de annyi pénzem nincs
-
blakey
titán
válasz Gaben6600 #36789 üzenetére
Lehet, hogy megsérült a kártya vagy az olvasó. Ha gyári kártya akkor ott reklamálj ahol vetted. Názd meg, hogy máshol jó-e a kártya.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Gaben6600
újonc
Sziasztok!
Segítséget kérek. Suzuki Vitarám van. Amikor vásároltam kaptam a navigációhoz sd kártyát.
Eddig tökéletesen működött kb 35-40-szer használtam de most a következőt írja ki :"Nem kompatibilis verziójú adathordozó.
Először telepítse a fő szoftver aktuális verzióját."Hiába veszem ki az sd kártyát és teszem be újra a program el sem indul. Semmit nem buheráltam minden eredeti így kaptam.
1850.2-es szoftver van telepítve.
Lehet vele valamit kezdeni vagy inkább szerviz?
Előre is köszönöm. -
RockCNC
senior tag
Van itt vkinek automata váltós 1.4 Crossa? Mik a tapasztalatok?
-
tboldi
nagyúr
-
Padre81
csendes tag
válasz IreN!CuS #36774 üzenetére
Szerintem tuti nem nyúltál mellé. Most viszem majd 30.000-es szervízre az enyémet, egy évesen és egy hónaposan. A fogyasztás 6.6-ot mutat, ami valójában olyan 6.8-6.9 liter. A 30.000 km-ből kb 5000 km volt full autópálya, leginkább a "nagyokkal", a belső sávban haladva. El kell fogadni néhány olcsó megoldást meg zörgést az utastérben. Meg se fordult volna az eladása a fejemben ha nem ülhetnék vadiúj, céges Octaviába. Ja, és az olajat 10.000-enként cseréltettem én is, nem hagytam magam lebeszélni a szervíz által.
-
Motion_Blur
félisten
válasz IreN!CuS #36780 üzenetére
Fater pont azért vette meg még most mert pár hétig van már csak 1.6 szívó
Ma hívták hogy megjött a vas. És meg felhívtam a kereskedést hogy még véletlenül se tolják át gépi mosón, nem baj ha retkes az átadás előtt, majd mi szépen rendberakjuk. Ezt ajánlom Neked is, mert FB csoportba volt pár eset hogy mosokarcokkal adták át a gépet amit lehetett vinni polírra kapásból + volt olyan is amit a mosóból kiállva meghúztak és a tulaj átvette mert nem vette észre. Trailerezés okozta esetleges sérülések stb, úgy át kell nézni mintha használt aztót vennél.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
IreN!CuS
őstag
válasz Motion_Blur #36777 üzenetére
Köszi és Grat oda is!
Hát igen, azzal a motorral nem lesz gond ha megkapja azt a minimumot amit kér.
Amikor a szalonban voltam én is beleültem,tapogattam, átnéztem mindent de nekem nagyon nem jött be. Viszont külsőre tényleg pofás -főleg oldalról- megértem ha valaki vitarát veszAmúgy nem érte volna megvárni a szeptembert? Állítólag akkor jön a vitarának a facelift változata, viszont az 1.6 szívót kiveszik.
roti86: Köszi, GL+ természetesen GLX 5.1 - 5.2 körül lett volna az meg már nem fért bele.
Sza_Sa: Köszi Alapjaiban én csak és kizárólag feketében tudtam elképzelni aztán jött az asszony meg az ereje Amit még talán meg is oldottam volna de gyárleállás lesz és a feketére szept. végig várni kellett volna. Annyit meg nem ért
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
blakey
titán
válasz Motion_Blur #36777 üzenetére
Egy-két extrával fel lehet turbózni. Ennél sokkal gázabb belsőket is láttam.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Sza_Sa
senior tag
válasz IreN!CuS #36769 üzenetére
Gratulálok, használd egészséggel, jó autó, szintén ásványszürkében vettem,bár én inkább a középszürkét választottam volna, de a feleségemnek ez tetszett, akkor meg legyen. Nekem eddig bevált, bár most várok a jobb hátsó gátló cseréjére, kicsit odalett 17k km és másfél év alatt. Volt még egy klíma feltöltésem, kicsit keveset nyomtak bele a gyárban, aztán ennyi. Remélem sokáig marad is ennyi hiba.
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Motion_Blur
félisten
válasz roti86 #36776 üzenetére
1.4T S-Cross
4.699MEnnyiért GLX-et nem adnak
IreN!CuS: grat!
nálunk fater a múlt héten fizette be a gyöngyházfehér GL+ Vitarát, 4.2M + forgalomba helyezés
kívülről nagyon adja + az M16A ugye egy kincs, viszont belül iszonyat fapad - de fater igényeinek megfelel, napi 2x25km munkába járás közúton, ahogy fatert ismerem 5 literből simán eljár majd vele és örök élet +1nap autó lesz
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Sza_Sa
senior tag
válasz bigdigit #36768 üzenetére
Ha valaki beugrik eléd nem fog vészfékezni, szépen lemarad, az, hogy fékkel vagy csak gázelvétellel arra nem emlékszem. Viszont figyeli, hogy az új tárgy (autó) ami belépett az érzékelő elé, távolodik vagy közeledik. Ha távolodik tutira nem fékez, szépen megoldja.
Sőt olyat is tud, hogyha a beállított sebességgel nagyobb ívű kanyarban veretsz és ő azt gondolja sok lesz és kisodródhatsz, elveszi a gázt, majd ha kijöttél belőle visszagyorsít. Értelemszerűen kisebb, rövid kanyarnál nem tud megmenteni, leesel az ívről mire felfogja mi történik.
A féklámpa biztonsági okoból működik tempomat alatt is, ha nem gázelvétellel fékez felvillan."Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
IreN!CuS
őstag
válasz Padre81 #36770 üzenetére
Köszi. Elég sokat néztem, próbáltam 99% hogy nem nyúltam mellé. Persze majd 1-2 hónap/év múlva ténylegesen elválik.
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Iginotus
addikt
Sziasztok, 2007-es suzuki swift elkezdett sipolni mint mikor nyitva az ajtó, vagy rajta a vilkágítás..
Egyik sincs de folyton sipol amint rajta a gyújtás.
(Helyi szerviz megnézte azt mondta Ő nem tudja valami villamossági baja lesz. A géppel mikor a lámpát tesztelte elhalgatott a csipogás aztán visszajött ennyit tudott ö tenni.)Villany szerelőhöz kéne vinnem, van tippetek Budapesten (esetleg Érden?) hova érdemes ilyennel vinni?
SZerk: És mielőtt kérdeznétek a normál sipoloja sipol. Ami akkor is ha rajta hagyom a lámpát, vagy nyitva az ajtó... De ezeket ellenőriztük.
[ Szerkesztve ]
Plug and Pray... :)
-
IreN!CuS
őstag
Végreeeee a végére értem, május végén belépek én is a klubba egy ásványszürke 1.4T S-Cross-al.
4.699 volt az autó metállal és a két év garival. Ezen kívül még lesz egy üzembe helyezés azzal már nem tudtam mit kezdeni.
Szerintem elég korrekt lett a végeSmoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
bigdigit
addikt
Mivel nem használtam korábban tempomatot(nem is volt) kérdezném,hogy az adaptív tempomat hogyan viselkedik ha mondjuk eléggé nagy követési távolságot állítottam be ahhoz be tudjanak vágni elém és az előttem lévő autó közé?Fékez mint állat vagy finoman lemarad?Illetve ha a tempomat fékez kigyullad a féklámpa is?Mert egy ilyen nagyobb lassítás esetén nem ártana ezt jelezni hátrafelé is.
Kaptam 2db gyári visszahívást is az új swiftre.Egyik a startstop rendszer miatt mert lemerülhet az akkumulátor a másik az olajcsere visszajelző lámpa miatt mert már félidőben szólhat a csere miatt.
Időközben lett mért fogyi is a nyárigumikkal ecu 4.5 mért 4.7.
Swift 2018 1.2 Glx. -
benczeb
aktív tag
Sziasztok! Elso 2006-os gyartasu SX4-hez milyen ablaktorlo lapat ajanlott? A felhasznaloi konyv nincs nalam sajnos.
-
M_AND_Ms
veterán
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
S-Crossnál GL+ felszereltség esetén AUX csatlakozó van?
-
tm5
tag
SX4-be (2008-as 1.5 benzin) nem ajánlottabb az 5w-30-as olaj? Mintha korábban ez volt itt a javasolt...
(Csak azért kérdem, mert most megint mindenki a 0w-20-ast írja) -
Imy
veterán
A karosszériára 12 év átrozsdásodási garancia van, és oda van írva a szervizfüzetbe, hogy melyik hónapokban kell ellenőriztetni. Ha a kötelező szerviz az olajcsere miatt előre tolódik, akkor ebben az esetben külön el kell vinni?
-
Harkovz
aktív tag
válasz Siriusb #36747 üzenetére
Én 5 éve csak Eneost rakok az SX4-be,az előírt 0w-20-at.Semmi gond vele,135 ezer km. van a kocsiban,semmi fogyás a következő cseréig.Simán van olyan jó olaj mint bármelyik nagy márka csak nincs túlárazva.Az Ecstar isEneos ,csak csinált a Suzuki egy saját márkát,hogy legyen és drágábban lehessen adni.Ha valaki megnézi az Ecstar címkéjét a gyártó a Nippon Oil,akárcsak az Eneosnál.
-
yaneez
csendes tag
válasz SirKero #36741 üzenetére
Nyugodtan vedd meg, majd 8 éven át töltöttem a Szakáltól vett 0-20-as Eneos olajat a régi SX4-be. Tökéletesen tette a dolgát.
Mondjuk náluk mindig drágább volt egy kevéssel mint egyéb helyeken és a neten, de nem különösebben érdekelt. Ők a hivtatalos forgalmazók, úgyhogy elvileg sz@rt nem árulnak.[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
Minek lecserélni a váltóolajat?
-
M_AND_Ms
veterán
Egy ember egyszer átjött, mert nem volt náluk épp Eneos olaj - mivel elkapkodta a jónép. Azóta eltelt néhány év és a népmese kialakult, mely szerint mindenki átjárt a szomszédból, mert szar az Eneos olaj. Itt a mese vége. Így volt, igaz se volt. Aki nem hiszi, járjon utána!
[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
tboldi
nagyúr
válasz Siriusb #36750 üzenetére
Amit a gyártó a saját nevével árul (pl. Honda MTF-3). A Suzukinál szerintem most már Ecstarként kapható, azelőtt az is Suzuki néven futott emlékeim szerint.
[ Szerkesztve ]
-
okmaci
csendes tag
Egy lehetséges megoldás: A Szakáll metál alkalmazott mondjuk a cég által forgalmazott termékek kisker árából kap 20% dolgozói kedvezményt, így mondjuk egy 1000 Ft/l-es olajat 800-ért megkap. Ha viszont átsétál a Bárdihoz, elviszi a céges ügyfélkártyát akkor a Bárdinál meg kap 40% kedvezményt, azaz egy 1000 Ft/l-es olajat megkap 600-ért. Szerinted akkor melyiket fogja választani? Naná az olcsóbbat. Szerintem.
-
SirKero
őstag
Én az ilyen "megmondásokat" mindig feltétellel kezelem. Én is ezért érdeklődök
Aki cserélt már Vitarában melyiket vette / tették bele. A szervizkönyv 0W20-t ír de az ismerősök mind azt mondják,hogy inkább az 5W40-t tegyek bele. Még a boltos is azt mondta,hogy az 5W40 -et viszik hozzá a 0W20 csak azért tartja mert a szervizkönyv ezt írja és valaki ragaszkodik ehhez.
[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
blakey
titán
Nekem is most lesz 1 éves szerviz, de én nem viszek semmit, nem tudom, hogy megérné-e vagy sem. Meglátom, hogy miként dolgoznak, még soha nem voltam náluk szervizeltetni viszont csak akkor jár a 6 év ha oda viszem ahol vettem.
-
SirKero
őstag
Elkezdem össze szedni a cuccot az éves szervizhez és közben szóba elegyedtem a szomszédommal aki a Bárdi autónál melózott a múlt hétig. Szóba kerültek az olajak és rá is kérdeztem,hogy mi a véleménye az Eneos olajakról.
Röviden annyi,hogy elmondás szerint a mellettük lévő Szakál Metál boltból akik forgalmazzák hozzájuk jártak át a melósok a saját autóikba olajat venni mert amit ők árulnak azt nem rakják bele.
Ezek után meg merjem venni Még annyi,hogy szavahihető az ember nincs érdekében kamuzn főleg hogy már nem is dolgozik ott.[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
M_AND_Ms
veterán
válasz bigdigit #36739 üzenetére
Dehogynem tudja ellopni.
Bemész a teszkóba, zsebedben a kulcs. A sorban melléd áll egy vevővel, ami a vett jelet felerősíti. A kocsid mellett kint áll a másik, aki veszi a lopott jelet is nyitja az ajtódat és indít.
Ezután, amíg le nem állítja a motort az el van a kulcsod nélkül.[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
bigdigit
addikt
válasz tomi5244 #36738 üzenetére
Van benne de nem olyan mint a Teslakban. Ha elég közel vagy nyit magától. Hanem én a az ajtón lévő gombokat használom így a rádiójelet sem tudják lelopni csak ha mellettem áll az illető. Max 80cm. A másik oldalon sem nyílik ha ezen az oldalon van a kulcs. Csomagtartónak is van külön gombja. Egyébként 50 méter felett megy a táv jele kipróbáltam.
-
bigdigit
addikt
-
bszg@
tag
-
tboldi
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Motion_Blur #36727 üzenetére
Lehet, apóséknak a Baleno 1.2 GL is ennyit fogyaszt mert nem járnak sokat városban. Nekem ugyanez az autó csupa városi rövidtávval fogyaszt olyan 5,2 litert (nyáron).
Més que un club!
-
bigdigit
addikt
válasz kiskun968 #36724 üzenetére
Igen pesten + munkába járás napi 10km a 0-son is de megfigyeltem olyan 80-90-ig még ezalatt lenne a fogyi. Ugye folyamatos haladás mellett a hybrid nem sokat segít mert nincs visszatöltés. Bocsi annyit tévedtem,hogy 3 hete ment fel nyári szett és akkor véletlenül nulláztam átlagfogyit azóta ez a bc érték. Télivel hidegben 5 volt. Nyári még nem mért érték .
Egyébként másik hasonló swifttel sem találkoztam még mert kék szürke dual tone. Téli mért 5.1 volt.[ Szerkesztve ]
-
kiskun968
tag
Nekem 1.2 GL+ van. Föleg itt Budapesten használva sok rövid távval, időnként pályán s országúton is az
átlagfogyi 16 450 km 6.52 l/100 km. Nem papásan hajtva.Angyalföld a világ közepe***Samsung Galaxy S23 Ultra*** Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm ***Honda Civic E:HEV Elegance 2024 ***
-
bigdigit
addikt
Nekem 2017 Swift GLX 1.2 van majd 3 hónapja.
Először is leszögezném előtte 2008-as 1.3-as GLX Swiftem volt és ez a viszonyításom alapja.
140 felett még nem mentem vele de meglepően fickós még ott is de én se mennék gyorsabban vele.Előző swiftemhez képest egy élmény vele autózni.Mintha teljesen más kategória lenne igaz egy generációt kihagytam. Alul is van ereje nem kell pörgetve indulni le ne fulladjak.
Az már más kérdés eddig vagy tizen szólítottak le miatta milyen jól néz ki ecetera...
Padkákra érdemes figyelni de ez már előző swiftben is így volt.Az extrákról:
Sávtartót nem kapcsolom ki mert eleve szoktam indexelni így eddig csak egy helyen szokott nekem fals jelzést adni mert az útban pont úgy van repedés azt hiszi sávot váltok.
Ráfutás figyelmeztetés is jól működik az én vezetési stílusommal de másnál lehet idegesítő lesz.Ha dinamikusan érkezel rá egy álló sor végére bizony csipogni fog.
Adaptív tempomat szerintem nagyon jól működik.Jól tartja a távot bár még sose vágtak be elém akkor mi is lenne.Külön tetszik amint kiteszem az indexet mert gyorsabb vagyok a hátsónál már el is kezdi nyomni neki.A távolságtartás 3 fokozatban állítahtó de kikapcsolni szerintem nem lehet.
Automata távolsági fényszóró nekem még sose kapcsolt be mert nem jártam éjszaka olyan helyen ahol nincs valami közvilágítás és forgalom se.Átlagfogyim 2800km után 4.5l és pályán is 5 alatt marad.Városban simán a 4 lenne közelebb érdekes mód és ha megy a klima azt se érzem gyengítené érezhetően a motort.
[ Szerkesztve ]
-
domojko
senior tag
válasz Balázs1621 #36719 üzenetére
Dobj egy email címet. Átküldöm neked pdf-ben.
-
tboldi
nagyúr
válasz Balázs1621 #36719 üzenetére
Létezni biztosan létezik, valakinek csak megvan. Vagy Autodata, Vivid, és ehhez hasonló programokból is ki lehet nézni.
Én a Kauffertől szoktam vásárolni, de ott van még a Kovács Autó, Fékmester, Unix, Bárdi (utóbbi kettőhöz nem árt, ha van törzsvásárlói kártyája az embernek).
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
2005-ös Swifthez létezik szerelési útmutató? Hátsó teleszkópokat szeretnénk cserélni! Illetve nem tudtok jó webshopot ahol kapok hatsó porvédőket, mert a helyi autós boltokban nincs..
-
tboldi
nagyúr
válasz varsam #36714 üzenetére
Annyira nem ismerem a típust, de tudtommal nem szokott különösebb gond lenni velük. Típushibaként az ABS szeleptömb meghibásodása jellemző rá, mint a kor összes Suzukijára.
Ha ilyen keveset fut és sok a rövidtáv, akkor nem árt a sűrű olajcsere (váltóban is az előírtak szerint). Fékfolyadékot is kell 2-3 évente.
Egyébként vessetek egy pillantást a szedán verzióra is. Habár nem Red Dot Design Award-nyertes, de legalább japán gyártású, állítólag egy fokkal jobban össze vannak rakva a magyar 5 ajtósoknál.
szerk.: A tboy93 által említett Splash-t sem vetném, viszont azt csak az 1.2-es motorral, az egyliteres nagyon kevés.
szerk. 2: Vagy egy jó kis Honda Jazz-t.
[ Szerkesztve ]
-
varsam
őstag
Sziasztok,
párom édesanyja autót szeretne venni, és a szerelő ismerőse az SX4-et ajánlotta nagyon.
2008 körüli, 1.5 benzines példányokat kezdtük el nézni, 1,5milla környékén.Mire figyeljünk oda vásárlásnál, esetleges típushibák kívül-belül amit nagyon meg kell nézni?
Kis futásigényre kell az autó, évi kb 3-5ezer km max, kisebb távokra csak.
Ajánlott, jó autók ezek?Előtte egy C Corsa volt, 15 év alatt 75ezer km ment bele, de sajnos összetörték. Most egy kicsit nagyobb, magasabb és egy motorikusan és kaszniban is erősebb autót szeretnének.
-
tboldi
nagyúr
Az enyém is többet mutat, csak nem annyival.
Tudom, hogy van ilyen szabályozás, de érdekes módon a ténylegesen Japánban összerakott autók egész pontosak nagyobb sebességnél is. Az én Jazzemnek is J-vel kezdődik az alvázszáma, tehát Suzukában készült.
Az autós topikban is volt egyszer téma, emlékszem, Qru Subaru Imprezája és Skillet Mitsubishi Galant VR-4-e is egész pontosan mér, ezek is echte japánok.(#36713) Napfénysüti: Kivétel erősíti a szabályt?
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz Napfénysüti #36708 üzenetére
Nekem is olyan 142 körül szokott kiabálni,pályán a navi.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz Napfénysüti #36706 üzenetére
Mivel méred,hogy mennyivél mész?Nekem ha a km.óra 130 at mutat,navi szerint csak 115-120 között megyek.A navi a pontos.
-
tboldi
nagyúr
Üdv!
Nincs Swiftem, egy 2006-os Honda Jazz-t hajtok, és sajnos az ismerősi körömben sincs új Suzuki, de az első kettőre nagyjából tudok válaszolni.
- 11 (14-3) centis hasmagassággal én még soha nem akadtam fel, de a nagyobb fekvőrendőrökön óvatosan megyek át. 12 centit láttam a Swift-re vonatkozóan, szerintem nem lesz különösebb gond, ha odafigyelsz.
- Szerintem ne akarj egy kicsi szívóbenzinessel 150-nel menni. Egész egyszerűen nem erre való. Ha fontos a pálya, akkor inkább az egyliteres turbót válaszd, abban legalább van tartalék.(#36703) hundai: Amelyik befér az adott helyre. Nem törvényszerű, hogy az ugyanakkora kapacitású akkumulátorok fizikai mérete megegyezik.
[ Szerkesztve ]
-
hundai
aktív tag
Sziasztok!
2007-es swiftbe méretileg mekkora akkut lehet maximum tenni? Jelenleg 45Ah Varta black van, de ez már kicsinek bizonyult.
-Wake up Neo!
-
bszg@
tag
Sziasztok!
Első kérdésem Swift 2017 használókhoz: mennyire városálló ez a kis hasmagasságú autó?
1.2-es Swiftet használókhoz: autópályán 150-re állított tempomattal mennyire elviselhető? (Nem találtam olyan kereskedést, ahol lehetővé tették volna a próbát pályán.)
GLX-et használókhoz: ennek a felszereltségi szintnek az extrái mennyire használhatóak? Fényszórót hogy kapcsolgatja, távolságtartó tempomat milyen durván avatkozik be, használható-e távolságtartó nélkül, vészfék asszisztens és sávelhagyás jelző mennyire idegesítő? Nem sajnálnám a GLX felárát, csak akkor, ha ezeket mindíg ki kellene kapcsolnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest