Hirdetés
- Elite: Dangerous
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 4
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
Mióta a politikusok meglovagolják ezt a környezetvédelem dolgot, azóta el is van fuserálva...
Milyen érdekes hogy a konténerszállítóhajón nincsen részecske szűrő...vagy a kőolajfűtésű erőműveken. De kandallót 57-et is berakhatok a lakásomba és senki sem ellenőrzi hogy mit dobálok bele... (és nem csak én hanem ez mindenkire igaz!)
Tudod ez úgy működik, hogyha ma feltalálná valaki (hiszen #maradjotthon, tehát ráér) hogyan lehet fingással üzemeltetni a gázkazánt, holnapra mindenkinek a se**én lesz gázóra, holnaputánra el lesz fogadva a törvény az adózásáról, harmadnapra jönni fog rá a környezetvédelmi adó.
Úgyhogy kicsit úgy érzem, hogy ez egy plusz pénzforrás nekik és már régen nem a tisztább levegőről szól az egész...
A vírus sok dolgot át fog írni, de még élünk és nem lettünk kevesebben sem a bolygón (legalábbis nem számottevően), szóval én inkább a további szigorításokra tippelek, nem arra hogy leállítja/felfüggeszti az emissziós bírságot. És nekem ez még mindig fából vaskarika, amíg látom az utakon (nem csak itthon) a füstölő Golf3 TD-ket vagy a többi olyan 20+éves technikát, amik kb hallomásból sem ismerik a környzetvédelmet."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
Ármester
Itt az eddig történt áremelésről beszélt, ami a hibridek megjelenésével jött (5M-s alapár), és az lett kompenzálva nagyjából az extrákkal. (kvázi a régi GL+-ből lett GL, majdnem)
A cikk pedig egy újabb áremelésről szól szerintem.[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Tigerclaw
nagyúr
Az még jobb lenne, ha közvetlenül a Suzukitől kapnák. Ha jól tudom a saját márkájuk az Ecstar. Viszont a helyi tényező még mindig megvan, vagyis a Suzuki kereskedés vagy szerviz tulaja, vezetője, vagy egy szerelő még mindig kicserélheti.
Van pár ilyen eseteket taglaló cikk. Ott pl. azt javasolják, hogy meg kell jelölni alkoholos filctollal a cserélendő szűrőket (olaj, levegő, pollen) valami nem látható helyen a csere előtt, hogy kiderüljön ténylegesen volt-e csere. Az olajnál ez nem megoldható.
Ezért lenne tisztább a helyzet, ha egy bontatlan 4 literes olajat levenne a polcról és azt raknák bele előtte, nem pedig valami másik helyiségben cserpálnák hordóból, vagy másik flakonból.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
domojko
senior tag
Ha nem veszed ki a kulcsot akkor nem fog bekattanni a kormányzár, de egyébként sem szerpentinen kell gyakorolni ezt a műveletet. Ha egyenes útszakaszon leállítod az autót majd visszaindítod, az égvilágon semmi bajod sem lesz.
Természetesen ezzel nem azt szerettem volna sugallni hogy ezt menet közben kell csinálni.
Az a biztonságosabb ha félreállva csináljuk.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
A hangszórók szuperek (már amennyire az lehet egy 10 centis hangszóró egy műanyag gödörben a műszerfal tetején), de szerintem a régi Clarion CD1500R fej jobban passzolt hozzájuk. Az új Pioneer egységgel mintha fokozódott volna a dobozhang.
Viszont apum szerint szebben szól így, meg erősebb a rádióvétel (és tényleg), úgyhogy marad. Végül is, ő használja az autót nap mint nap.
[ Szerkesztve ]
-
Mike Farrel
tag
Nekem ugyan ez volt, 250K kilométer után jött elő, mind a két toronycsapágy kuka volt. Nyugodtan mehetsz vele így is, csak figyelj oda, hogy finoman vedd a kanyarokat, hogy minél kevesebb terhelést kapjon a torony.
Steam: MiKe // Origin: Mikeka20 // Uplay: Mikeka20 // SC: Mikeka20
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest