Hirdetés
- EAFC 25
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 4
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
-
2ozzmexy
senior tag
Neked is lehet, lehet a rendszamod yanna ha még nem foglalt, csak fizess az egyedi rendszamert sok sok illetéket...
A BPI és BPO is létezik még, csak sokba kerülne tovább vinni őket, ezért a Bkk lemondott róluk.
Ha kivonattad a régi autódat mert leadtad a bontoban akkor annak a rendszamat is atviheted az újra csak fizess... A difi az h rendőrök és a honvédség autói külön kasztba tartoznak mert kormany szervek, de a tűzoltók meg a mentők már nem,elobbiek mentesulnek az illeték fizetés alól.."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
blakey
titán
-
NoRb1k4
csendes tag
Termosztát kicserélve. Sajnos nem oldotta meg.
Odb olvasóval végig néztem a hőmérsékletet, míg jöttünk haza folyamat ment a venti volt hogy felment 104 fokra is a víz hőmérséklete. Hazaértünk megnéztem felső cső forró alsó hideg. Üresben megjárattam kicsit a motrot 3700as fordulaton 84 fokrol indulva addig míg be nem kapcsolt a venti, ez kb 1,5 perc lehetett. 97 fokon kapcsolt a venti 88on kapcsolt ki. Ezután megnéztem a csöveket és mindkettő meleg volt.
Vizpumpát levettük ha már ott vagyunk tökéletes állapotban van.
Ha dugulás lenne akkor gondolom soha nem fordulna benne meg a víz.
Akkor mi lehet? -
BigBlackDog
veterán
-
negroo
aktív tag
Köszönöm a biztatást, de mikor szerelöhöz viszem és a vizsgán jön elő. Ez szerintem nem szülinap, hanem hanyagság szerelö részéről. Érdekes 20 év alatt mennyi vizsgán esik át és senkinek nem tünt fel, de simán át ment. Biztos vagyok benne, hogy nem az elmúlt 2 évben korodált el. És amügy itt üneplik a szülinaposokat. szülinaposok
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
-
Kornel
veterán
A legtöbb szerelő szrik rá, a cserés tarcsara is azt mondja elment volna még egy betétet...
Persze ugye betétet egyszerűbb cserélni, mint tárcsát.Krisztian: 100k alatt már a tárcsa is cserés lesz...
Nekem a splashbe nem bírt 90k-t se.
Persze más még azt is fent hagyta volna, de féken nem spórolunk.[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
Köszi, akkor az lesz. Jelenleg csak kb full csöndben hallom, jobb oldalról. Jövőhéten úgyis mentem volna szervizbe, kizárt, hogy így hagyom bármit is mondanak Szervizkönyv alapján valahol 50 körül volt cserélve, azóta gondolom nem, belement még 100, 163nál meg úgyis cserélni akartam.. na mindegy
-
lacy027
tag
Erre viszont rögtön jön válasz. Nem akarok én veszekedni, csak nem hiszem el, hogy az itt lévő sok emberből egy sem cserélt önállóan vezérlést, hogy meg tudja válaszolni, hogy hogyan kell állnia egy szíjfeszítő lapnak. Link (Vagy lehet, nem is itt olvastam, hogy nem nagy dolog kicserélni a vezérlést, így természetes, ha nem tudja senki.) Kicseréltem egy Gates szíjra, tökéletes lett, nem túl laza, nem túl szoros. A szerelők által feltett Dayco szíjak (generátor és vezérműszíj) kb. ipari hulladék kategória. Bár elfogadhatóak lettek volna, ha nem vettem volna tudomást a melegen nyöszörgő vezérmű és a hidegen visító generátorszíjról.
-
biker
nagyúr
Elég nagy hülyeség.
Üresben a motort a befecskendezett üzemanyag tartja mozgásban, nem is kevés, óránként 1-1,2l akár
Sebességben gurulva pedig igen, van kis motorfék hatás, de sokkal kevesebb üzemanyagot fecskendez be, jellemzően 0,2-0,5l/óraIgen, 4x annyit elgurulsz, de közben 2x annyit fogyaszt az autó. akkor sokat nyertél?
Mondjuk AT esetén még jobb, mert motorfék sincs pont annyi benyát ad csak a rendszerhez ne lassuljon túlElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
addikt
-
Angry Rabbit
tag
Hát igen. Jó lenne,de igazából mindkét motort megnézném, hogy mi lehet a különbség.
Apropó: valakinek van tapasztalata a Sok A-s kereskedéssel? Náluk találtam egy 2013-asat 1.6-os motorral. Többen óvaintettek tőlük, bár mindnek csak elmondásokból van tapasztalata. Érdekelne esetleg innen vett valaki tőlük autót?Szimplán kütyü mániás vagyok.
-
Jadro
veterán
Egy körön már túlvagyok, a központi zár adta meg magát kb tavaly ilyenkor. Mivel a kábelek nagy része sértetlen volt, ezért hosszában felvágtam a gumit és le tudtam szedni, így meg lehetett foltozni a szakadt vezetékeket. De nagyon kicsi így is a hely és rövidek a kábelek, szóval nőgyógyászati szakvizsga nem árt hozzá. Most viszont ugyanez a hiba egy ideje, ma meg már az ablaktörlő sem ment.
Első körben még egyébként a gumicső is megtört és a kerékdobnál csöpögött ki a víz. Ot lett gyanús a dolog és akkor vettem észre, hogy a központi zár nem is zárja a csomagtartót. Ki tudja mióta nyitva is hagytam valószínűleg.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest