Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Cunaja
addikt
válasz kiskun968 #64329 üzenetére
Sziasztok!
Meg volt a teszt.
Jelentem, ahogy közeledtem a kereszteződéshez, egyből beadta, hogy csatlakoztassam a készüléket. Érdekes.
Kiszálltam a kocsiból, de semmit nem láttam ami zavarhatná. Egy térfigyelő kamera van a sarkon. Azonkivül semmi más.
A WiFi 36-os csatornán volt és 5Ghz-en.
Végig pásztáztam az összes csatornát az 5-ös sávban. Sehol nem csatlakozott. Az országkódott átraktam Ausztriára és így a 149-es csatornán kommunkikált.
Mentem még egy kört, aki látott, azt hitte szerintem, elgurult a gyógyszerem. Előtte a telefonommal forogtam össze-vissza.
Jelentem Ausztrián és 5Ghz-en, a 149-es csatornán, gond nélkül vette az akadályt. Melóig, folyamatos volt a kapcsolat és nem volt késés érintésben, sem a navigációban ( Waze).Az USB megosztást még nem néztem, szereznem kell egy elosztót.
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz kiskun968 #64327 üzenetére
Ha bemegyek a Polgármester Hivatal mellett balra a hídról és kijövök a Régi Fóti útra jobbra a benzinkút felé, az jó lesz?
10 perccel előbb indulok majd, hogy legyen időm keringeni.
Most néztem a Suzu árát. Ha mindent beszámolok, metál + átírás + biztosítás, 7 milla. Ez már durva. Mondjuk a 13millás S-Cross sem piskóta.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
-
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz kiskun968 #42422 üzenetére
Nekem is az 1.2-es K12C blokk van igaz nem Swift hanem Baleno, nálam ilyen 5,2 liter az átlag úgy hogy szintén sok városi rövid távot megyek (heti 10* 4 km).
Szerviznél mondjuk fura, nekem az első éves volt 21.000 Ft, nemrég a 2. éves meg 28.00 Ft. Igaz én egy kisebb vidéki szalonba járok, ahogy olvastam más csoportban Pesten jóval drágábban dolgoznak.Més que un club!
-
addikt
-
csaba1203
addikt
válasz kiskun968 #41218 üzenetére
Engem az egészben csak a hitegetés,ami bosszant.Ahányszor rákérdezek mindig tolódik az időpont és semmi konkrétumot nem tudok.
Ha májusban megmondták volna,hogy még két hónap csúszás lesz biztosan ráfizetek egy Vitarára és azt már használhatnám,mert kb annyi az átfutási ideje elméletileg. -
bigdigit
addikt
válasz kiskun968 #36724 üzenetére
Igen pesten + munkába járás napi 10km a 0-son is de megfigyeltem olyan 80-90-ig még ezalatt lenne a fogyi. Ugye folyamatos haladás mellett a hybrid nem sokat segít mert nincs visszatöltés. Bocsi annyit tévedtem,hogy 3 hete ment fel nyári szett és akkor véletlenül nulláztam átlagfogyit azóta ez a bc érték. Télivel hidegben 5 volt. Nyári még nem mért érték .
Egyébként másik hasonló swifttel sem találkoztam még mert kék szürke dual tone. Téli mért 5.1 volt.[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
válasz kiskun968 #35578 üzenetére
Zömmel napi ingázás csepel alsónémedi némi 0-ás. 100 fölött rendesen meg jön a hangja 2008-as swifthez képest. Pontosítok inkább nagyobb fordulaton mert ugye 50-nél már kéri az 5.-ket. A fék is erősen fog a régi után hála a hátsó tárcsáknak és valószínű a hybrid rendszernek köszönhetően van erő induláskor is.
-
pjen
félisten
-
-
blakey
titán
válasz kiskun968 #32959 üzenetére
Nem az, tényleg jobb lett, rádiónak jobb az érzékenysége, a rendszer gyorsabb, a navigáció is jobb. Szerintem is mindenben jobb lett. Nekem 850-es volt előtte.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz kiskun968 #31164 üzenetére
Szép gép, pont egy ugyanilyen állt a szalonban mikor elhoztam a Balenot. Mondtam is páromnak hogy ebben a színben jó is lenne neki a bakancs Swiftje utódjának.
Van egy szürke a szomszéd utcában de az a szín valahogy nagyon nem adja ennek a formának. De ilyen vörösben egész dögös.Més que un club!
-
tboldi
nagyúr
válasz kiskun968 #31141 üzenetére
Amikor új hozzászólást írsz, akkor itt betallózod a képet és rányomsz a feltöltésre.
Majd miután feltöltötte, az alábbi két gomb valamelyikével beszúrod a szövegbe attól függően, hogy rendes képként, vagy egy arra mutató linkként szeretnéd megosztani.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest