Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Holnap megyek be egy szalonba és lerakom az előleget (200K ) egy Suzuki Swift GLX-re.
Az igényelt színben nincsen az országban.
Esetleg, kell valamire különösen odafigyelni a szerződés megkötésekor?
Azért ide írtam és nem az autós topikba, gondolom, ti jobban jártasok vagytok a Suzuki szalonok eljárásaiban.
a válaszokat.
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz
mefistofeles #56547 üzenetére
Ez lett volna az egyik fő dolgom. Most leszedtem a SWIFT japán kiegészítő prospektusát a gyártó oldaláról. Abban többféle fejegység van, ami gyárilag kérhető az autóba.
Ráfogok kérdezni természetesen.zsolt19900: Ásványszürke metál. Fehér a mostani, a feketén, túl hamar látszódik minden. Csicsa színt nem akartam és ezüstöt sem ( világos szürke), maradt a feketéhez közelebb eső szín.
Nincs semmi készlet, csak bordó és sárga. Japánban fogják gyártani megrendelésre. A GLX-verziókat, amúgy sem gyártanak sorozatba, csak 1-2 darabot, a többit rendelésre.
Megkérdeztem az új Swift 2022-kiadást is, de azt mondták, hogy biztos drágább lesz mint a mostani, ( ami már így is csillagászati 5,4milla a CVT 5.9) és talán a 4-dik negyed évben lesz belőle valami.
szerk:
Ebben az ár szegmensben, nem találtam megfelelő autót. Rövid távon megyek melóba, így a Turbóst messziről kerültem. A többi vagy nem tetszik, vagy ugyanezekkel az esztrákkal, 1 millával több. Marad a swift. Ignis-t akartunk, de abba nem lehet az összes extrát kérni.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz
tboldi #56549 üzenetére
Tudom jól, ezért írtam, hogy megkérdezem. Sőt az indiai gyártás egy hulladék, pl. a légzsákokkal is spórolnak.
mefistofeles: Nem sürgős, mert május 31-ig le van kötve a pénzünk. Azt mondták, minimum 4-5 hónap, de lehet, hogy csak szeptember. Azért kell most megrendelni, hogy addigra megérkezzen. Ezt a világot éljük. Lassan veszek gépkocsinyeremény betétkönyvet, hogy talán, 5-év múlva legyen autó.
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz
zsolt19900 #56552 üzenetére
Látod, jó szín.
Neked mennyi időt mondtak? Esetleg a negyedév végén. A hajó két hónap, az nekem pont jó lesz[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz
mefistofeles #56551 üzenetére
Sziasztok!
Szia!
Azt mondták, minimum május vége.
Ez a legjobb eset
A fejegység Bosch lesz.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Olvasgattam itt a fórumban nyest ügyben és látom, rendesen van panasz.
Nálunk itthon és melóban is rengeteg a nyest. Szerencsére a mostani autónkat még megkímélték, de a tetején már többször mászkáltak. Az egyiket az sem zavarta, hogy ott voltam 5 méterre és nyugodtan átgázolt az autó tetején.
Most, hogy várjuk az új autót, nem szeretném, ha valamikor is nyest lenne a közelében. Néztem nyestriasztókat, de kérdés melyiket lenne érdemes venni? Van itt valakinek tapasztalata, ötlete?
Ezért kérdezem, csak részlet.
§ 2 A garancia tartalma és kizárások
c) állatok (nyestharapás is),[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz
zsolt19900 #56886 üzenetére
Az ugyanilyen enyém, még lemeztekercs formátumban van, valamelyik raktárban.
Majd ha hívnak, hogy legyártották, jelezni fogom.
Nekem tetszik nagyon.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz
AMD Power #56903 üzenetére
Azt még elfelejtettem írni, hogy a mi cégünk szállítja a Suzukikat.
Amikor az enyém megérkezik Európába, onnantól nyomon fogom tudni követni, minden méterét.
Az én feladatom azt is ellenőrizni, hogy a Suzukik ne essenek le a vonatról, illetve egyéb autók.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz
AMD Power #56906 üzenetére
Sajnos nem, mert minden egye információ üzleti titok.
Azt sem lehet elmondani, mikor indul egy Suzuki vonat, pedig ebben nincs semmi rendkívüli.
Ha itthon készülne a Swift, végig nézhetném a gyártását.Sajnos, nem itthon készül. Mondjuk akkor nem is lenne 5.410.000.
-
Cunaja
addikt
válasz
Napfénysüti #56910 üzenetére
Igen.
-
Cunaja
addikt
válasz
zhali1 #56901 üzenetére
Egy példa.
Itt meg a gyár. 00:34-nél, ahogy a Swiftem most áll. Lemeztekercs.
Meglehet nézni is a gyártást.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz
blakey #56945 üzenetére
Ezt jól leírtad.
Kérdés:
A havat mivel lehet letakaritani, hogy ne karcolja a fényezést? Az összeg nem számít, mert a polírozás többe kerül. Mit kell venni?
A mostani 29-éves Astrámnak már mindegy, de az új Suzunak ami dettó úgy fog kinézni mint Zsolt19900 kolléga képén, már nem lesz mindegy. Gépi mosodába nem fog menni a kicsike. Itt van mellettünk egy érintés mentes mosó.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz
csaba1203 #56953 üzenetére
Ezt nézd meg, ez magyar mosó és a barátaink mutatják be, tanácsokkal.
Azért nem szabad neki nyomni, nem véletlen a 30cm, de ha 20-25-ről mosod, még akkor se fogja leszedni.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz
Moleman #56957 üzenetére
Igen.
Itt egy oldal ami segít a mosásban, ezt végig olvastam.Ez mindenkinek szól. Visszahívások! Érdemes olvasgatni Google barátunk segítségével.
-
Cunaja
addikt
válasz
2ozzmexy #56971 üzenetére
Ami termék vagy hasonló elven működő bemutató a Youtubon, 95%-ban szponzorált.
Lehet is hinni nekik, meg nem is. A legtöbb Youtuber, igazán nem is tesztel semmit, hanem egy megadott szöveget mond el. Meg lehet nézni, de fenntartásokkal. Az a hiteles, ha egy User tesz fel valamit. A képi megjelenítések minőségi megítélése, meg majdnem, hogy felejtős, mert a YouTube mindent átkonvertál, illetve esetleg javított minöség is lehet.
Na de visszatérve a mosáshoz.
"Tovább is van, mondjam még!?"
Igen, de ha gondolod privátban is nyomhatsz nekem erről mindent. Lakótelepi lakás a miénk, a parkoló tele fával és madárkával. Sajnos néha elkerülhetetlen a fa alá parkolás. Na ezután már jön is a guano. Van itt minden. A denevértől kezdve a bagolyig, itt minden megfordul és a gravitáció miatt, ezek mind lefelé végzik a dolgukat a parkoló autókra. Az astránál azt alkalmaztam, hogy rádobtam egy papírzsepit és befújtam Clin ablaktisztitóval. 5-perc után felázott és letöröltem. Ugye ez új autónál, nem biztosan célravezető megoldás karcolás nélkül.
Szóval ha ide nem, jöhet privibe.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz
2ozzmexy #56974 üzenetére
Annyi ezzel a gond, hogy nálunk a mosóba nem vihetsz semmit magaddal.
1.xxl-hab
2. magasnyomású mosás
3. finommosó kefe
4.tisztavízes öblítés
5. forró viasz
6. cseppmentesen száradó fényező öblítés.
Ha ezzel végeztél, akkor porszívózhatsz, előtte szoktam. Azután menj a dolgodra.
Nincs vegyszerezés, mert nem bevizsgált vegyszereket használhatsz, ami környezetkárosító is lehet. . Nincs simogatás, hogy száraz legyen, mert feltartod a sort és sorolhatnám. Vagyis nincs cicoma. Ha onnan kijössz, olyan forgalmas az út, hogy fél perc múlva már száll por az autóra és onnantól már akár karcolhatod is.
Ilyenkor nagy előny egy kertesház udvara.
Mindig anyámnál mostam, de elköltözött. Most azon gondolkozunk, hogy veszünk valami nagy nyomású mosót melóba és majd ott, műszak után lemossuk. Többen járnak autóval.
Ott lenne idő vegyszerezni és cicomázni. Csak napközben nem szabad, mert oda tűz a nap.
Hazafelé a Könyves Kálmán úton, csili-vili lenne.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
Ilyen a menő ember. Nagyon jól csinálja, minek is egy utánfutó, amikor a csomagtartóban is elvihető.
-
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Fentebb kérdeztem, hogyan kell kiméletesen letakarítani a havat a kocsi tetejéről. Milyen eszközzel, hogy ne sérüljön a fényezés.
Itt a megoldás, tuti nem sérül, illetve a hó se marad rajta.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz
AMD Power #56900 üzenetére
Egy kis autós vonatocska.
Igaz nem Suzu, kicsit drágább.
Van köztük becsomagolt is. A lényeg ugyanaz, a tengeri levegő.
Nekem csak egynek az ára kellene, mert egy ilyet fenntartani is horror.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz
mefistofeles #57146 üzenetére
Már annak is örülnék, ha szagolhatnám a Swiftet, de még mindig lemeztekercs. Minél később jön, annál jobban fogom várni. Milyen érdekes gondolat.
Ha a kecskeméti csodából ingyen kapnék egyet, azt se tudnám fenntartani. Kötelező szerviz, nem annyiba kerül, mint a Suzukinál. Viszont, térkövet hordani jó lenne.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz
csaba1203 #57160 üzenetére
Igen, nekünk is azt mondták, minimum június, de inkább augusztus lesz belőle.
Azért jó lenne június, mert akkor már klímával ülhetnék a 35 fokos dugóban nyáron. Az astrába, néha még fűtenem is kell, mert marhára nem szereti az araszolást. 30-éves lenne jövőre, ez már nem mai technika. 484K kilométer van benne.Ahogy jön a Suzu, megy, is nyugdíjba.
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz
mefistofeles #57179 üzenetére
Igen!
Annyi van benne, hogy ha több mint 5%-ot emelkedik az ára, akkor elállhatok a vásárlástól, mindenfajta kötelezetség nélkül. Ilyenkor az előleg is visszajár. Sajnos ahogy Zsolt is írja, közben emelkedik az ára. Jelenleg mi júniúsig, egy 150 ezres tételt kalkuláltunk be, mert Suzuéknál, mindig 150-nel megy az ára. Január; március; október az emelések ideje. Ha nem fogadod el az emelkedést és nem emelkedett több mint 5%-al, akkor ugrott az előleg. Mivel csak 150-nel emelkedik egy rendelés alatt, nem fog 5%-al ugrani. Jól ki van ez találva.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz
mefistofeles #57182 üzenetére
Sajnos most már mindenhol így van.
-
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Itt az örökös drágulás eredménye.
Azért vegyük figyelembe, hogy az embereknek igényeik vannak, illetve bérböl és fizetésből élünk legtöbben itt a fórumon. Nem vagyunk Hilton családtagok, se politikusok, se a milliárdos emberkék csemetéje.
Egyszóval, "kuporgatjuk a pénzünket" és próbálunk autót venni. Eddig a Suzu egész jó vétel volt, vagy még most is az.
Most ne a Vitarát és az Scross-t nézzük, a többi fentebbi kategóriát direkt nem említem.
Ha a várt GLX metál swiftet vesszük figyelembe, hozzáadva már a márciusi 150K-t, akkor 5.560.000. Ezzel a felszereléssel, nem turbós motorral, ugyanekkora belsötér mérettel és 4 hengerrel, írjon már valaki egy márkát, ilyen összegben. Ne legyen 6 Milla és mindennek megfeleljen. Várom az ajánlatokat. Ja és még vegyük figyelembe a garanciát, ( +7 -év) illetve az éves szerviz díjakat. Ha valaki tud megfelelőt, ne fogja vissza magát. A fogyasztást is tessék figyelni.
Szerk.
Zárszoként, most ugye F-Astrám van, nevetséges, az új Astra ára, turbós kivitele és fogyasztása. A többi márka is folyamatosan drágul.
Ne kelljen már a turbós mindig figyelnem.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz
KubanitoS #57205 üzenetére
3 henger. A kollégának pont Yaris van 3 hengerrel, hát, lehet érezni. Ha már valami nem tetszik, nem adok érte pénzt. A forma se tetszik.
Reménykedem benne, hogy mire átalakul lemeztelercsböl és átveszem a kulcsokat, nem fog tovább drágulni. Ha eléri a 6 millát, nem veszem meg.
Moleman: Már megírták a Mazda hibáját és amúgy is 6,4 Milla lenne ami megfelelő. Még mindig a Suzuki a nyerő.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz
mefistofeles #57220 üzenetére
Az enyém még 5.410, de szerintem idő kérdése.
Ha hozzáadom a megélt, akkor ott van.
Viszont, erre szerzödtem.
Az alapár lesz márciusban 5,560 metál nélkül.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz
mefistofeles #57230 üzenetére
-
Cunaja
addikt
Nagyon jó árak.
Ügyesen leírták, mert az automata Swift, kevesebbe kerül, mint a manuál.
Ezek szerint az automatát akarják nyomni?
Nem, csak elbarmolták az árakat. Nem tudom a Vitaránál is így van, de az oldalon amit linkeltél, direkt megnéztem a swiftet. Emelkedett az ár, 70.000-ret. viszont nem 600.000-ret, ahogy írják.
Ja, meg nem lett olcsóbb a CVT.
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
Beszéltem a kereskedéssel és nem emelik a mi árunkat.
A szerződés szerinti ár marad.
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz
dethroner #57286 üzenetére
Szia!
Az eredeti cikkszámát tudom.
Vezető oldali: AB31 (38350-52R00) 500mm
Utasoldali: AB1K(38350-72M10)475mm
Hátsó: AADN(38350-74P00)250mm
Természetesen megrendelhető akár japánból is, ha gondolod.
Itthon ezeket teszik fel a szervízben.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz
dethroner #57337 üzenetére
Te kérted az eredetit.
Aki autót akar most venni, annak egy kis kikapcsolódás.
Lassan itt tartunk most is.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Kikapcsolódás Japánból!
Legjobb fülhallgatóval nézni.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz
tboldi #57517 üzenetére
Kicsit más, de nem "all".
Viszont az ára kint, 8 milla a GLX automata.( Japán ár )
Lassan 10 milla alatt nem lesz Swift-sem.Ha így haladunk.
Amúgy nekem jobban tetszik, amit rendeltünk, de még semmi hír róla. Az új, úgy néz ki, mint egy elhízott Swift.
Remélem a mostani hírek miatt, nem drágul meg jobban.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz
Memmaao #57522 üzenetére
1-óra múlva leszek gép közelben és megfogom keresni, hogy a tömzsi kinézetén kívűl, mi változott. A belső része, szerintem jobb a mostaninak, vagyis nekem legalábbis jobban tetszik. Az elhízott külsö sem jön be. Az ára meg olyan, hogy tuti nem azt venném meg annyi pénzért. A nézők is úgy örülnek, mint ha átszámítva 3 Milla lenne az ára és nem 8.
dReFiX : Nem 2022-es modellt rendeltünk. A 2022-es esetleg az utolsó negyedévben jelenhet meg az EU piacokon, de a chip hiány miatt, csúszhat is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Cunaja
addikt
válasz
dethroner #43293 üzenetére
Jól néz ki!
Mikor jön már a miénk? Még vagy 4 hónap.
Nagyon jó megfigyelőnek kell lenni,, ha valami változást akarunk látni.
Ezt igazán akkor fogjuk megtudni, hogy mi változott, ha az EU-piacra is megjelenik.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz
tboldi #57562 üzenetére
Tökéletesen igazatok van.
Egy tanulságos eset és direkt nem teszem off-ba.
A biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztető hang jelzés egy biztonsági funkció, hogy kapcsold be az övet, ha életben akarsz maradni.
Jelenleg, már írtam többször, egy 29-éves Astránk van, ami nem csipog, de mégis mindig bekötjük magunkat.
Volt egy balesetünk, amikor 100Km/ó-val belénk jöttek. Az anyámat a biztonsági öv fogta meg. Igen, kirepült volna a francba és halott lenne. Így sem úszta meg maradandó sérülés nélkül, de mai napig él és virul. A biztonsági öv eltörte a bordáját, ami átszúrta a tüdejét. Élet és halál között volt egy hónapig a Honvédban. Ha nem oda kerül, lehet már nem élne. Megmentették, és most viseli a következményeket Szerencsére, azon kívűl nincs baja, hogy néha vért köp 26-év után is.
Elnézést, hogy ilyen drasztikusan írtam le, de ha valaki még az olvasás után sem köti be magát, annak teljesen mindegy mit írunk. A kollégám az index hangját kötötte ki, mert az is zavarja. Valahol pedig ez is biztonsági funkció, mert talán nem öklelnek fel minket, ha kanyarodunk. Tudjuk, hogy indexelünk. Egyszóval mindent kikapcsolhatunk, ki lehet kötni a biztonsági dolgokat és lesz egy 29-éves autónk.
Alig várom már, hogy a Swift megjöjjön, mert lesznek biztonsági funkció hegyek.
Bocsi a hosszú szöveg miatt.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Ha márAMD Power kolléga megemlítette a benzint a jelenlegi helyzet alapján, akkor nekem is lenne egy kérdésem.
Most mondták a híradóban, hogy egy új autó ára, legalább 1 millával is több lehet.
Ez vonatkozik ránk is???
Ugye már január elején leraktuk az előleget és beszerzés alatt van egy szerződött ár szerint.
Ha ránk is vonatkozik, akkor falnak rohanok.Szerkesztve:
tboldi #57681: Csütörtökön megyünk a szalonba, akkor kiderül.
Gondoltam hátha tudjátok.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz
szabonagyur #57687 üzenetére
Eddig ugyanaz. Viszont a legutóbbi emelésnél sem változott az ára. Azt direkt megkérdeztem . Azt mondták, hogy szerződött ár van. Remélem így is marad, a szöveg ellenére, vagy esetleg csak keveset drágul.
Csütörtökön kiderül minden. Mivel megyünk be, ezért nem akarok levelezni.
Egyszóval ha az autó a szerződött árhoz képest 1 millával drágább lesz, akkor nem biztos, hogy sokan vesznek, autót idén. Ezáltal a piac bukni fog, mert csak az vásárol, akinek mindegy. Aki meg leszerződött mint én, a sporolt pénzecskémmel, nem fog tudni megengedni magának plusz 1 millát, vagyis elállok.
Szerk:
Benzin:
Tavaly voltunk nyaralni, ott már akkor 2 euro(365/EURO) volt 1-liter benzin. Ugyanúgy közlekedtünk.
A tömegközlekedési díj is változni fog drasztikusan és így sokan maradnak az autóban.
Az árak, már most horror szintet képviselnek, de kb. fél év múlva, az ájulás szélén leszünk ha egy üzletbe betérünk.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz
dReFiX #57710 üzenetére
Egyenlőre semmi nincs, de csütörtökön kiderül minden, ha válaszol a kereskedő. Most írtam neki email-t.
A szerződésen csak rendelési számom van, meg, hogy 2022-es évjárat.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Voltunk a szalonban, de olyan pechesek vagyunk, hogy az ügyintézőnk továbbképzésen van. Semmit nem tudtunk meg, mert a másik kolléga, nem lát bele az ügyfelek adataiba.
Ha már ott voltunk, elmentünk egy tesztvezetésre is.
Áremelkedésről nem mondtak semmit, mert jelenleg nem tudják, mennyit emel majd a Suzuki.
Egyszóval voltunk is ügyet intézni meg nem is.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz
szabonagyur #57736 üzenetére
Nincs Face-m, meg modell sem érdekel már, csak annyit akartam volna megtudni, hol áll a rendelésünk.
-
Cunaja
addikt
válasz
mefistofeles #57739 üzenetére
Júniust mondtak, de lehet augusztus is. Szerintem utóbbi, valószínűbb.
Amíg nem jön be az EU-ba, nem tudok róla semmit.
Majd megkérdezem a kereskedőt, a gyártásáról.
Gyártás után 4-hónap, a kulcs átadás.
Ma mentünk vele és még mindig csodálkozom, hogy egy 2017-es Ford Fókuszhoz viszonyítva, mennyire tágasabb belül. Kényelmesen elférek benne a 180cm és 100kilómmal. A fókuszban, bezárva érzem magam. Az F-Astrámat nem említettem, de az is kényelmetlenebb. Sokkal jobb a Swift ülés dinamikája.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz
mefistofeles #57747 üzenetére
Van infó.
Jelenleg még nincs legyártva, de folyamatban már. 56 perc egy autót legyártani, mit jelent, hogy folyamatban van? Ez is érdekes. A Mercinél 52-perc.
Az áremelkedésről nem tudnak, viszont a kulcsátadásig emelkedhet az ára.
Ma már viszonylag egy gyártó se vállal árgaranciát.
Kapásból rá is számoltam fél millát, mert annyi a 10%.
Mivel 3-4-hónap a kulcs, ezért már július előtt, nem lesz semmi.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DIGI Mobil
- Mobilinternet
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kis moduláris reaktorokkal kezelné az adatközpontok energiagondjait a Microsoft?
- Weblap készítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Cyberpunk 2077
- Bemutatta az Apple az iPhone 15 telefonokat és két új órát
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas Formula One Team E.D. BONTATLAN és1db összeszerelt
- LiitoKala Lii - 402 akkumulátor töltő
- Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, garanciával!
- Eladó BMW 318i E36 kabrió-ból maradt bőr ülések és vászontető!
- Nitro Concepts S300 gamer szék - Több színben, Számlával, Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest