Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Járókeret
senior tag
-
roberto211
őstag
Elbúcsúztam ma suzitól sajna
Ugye mondtam múltkor,hogy futóműtartó elkezdett rohadni és ez csak egyre rosszabb lenne, plusz a biztosító rámakart verni(alianz) 130ezres befizetést 8napon belül.. Bementem alkusz ismerőshöz kérdeztem mik a lehetőségeim mert 2 napja biztosítás nélkül mentem(tudom tudom sz@rszemét voltam, de csak városon belül)..
Azt mondja 2 lehetőség van..
Vagy keresek üzembentartóit és akkor újból lesz biztosításom. Vagy eladom , és adásvételivel lejelentem okmányba h eladtam innentől kezdve vége..
Gondolkodtam, bementem pár kereskedésbe, 200at adtak érte otthagytam Diósdon..
Nagyon sajnáltam szegényt , meg most kb 1 hónapig várhatólag verda nélkül leszek de ez van.. Túlélem valahogy..
A kiszemelt és ami nagy valószínűséggel lesz: Gastra 1.8 kintről..
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Kornel
veterán
válasz Motion_Blur #23541 üzenetére
Kene egy par info rola.
En is 2.2 8 gent tervezek venni.
Eddigi (megbizhato) infoim szerint amugy minosegben nincs kulonbseg a fl elott es utan, mivel folyamatosan javitottak a hibakat. -
Motion_Blur
félisten
válasz Kornel #23540 üzenetére
Persze, majd elkobozzuk
Egy ismerősömnek van 2.2 8gen fl, de nagyon messze lakik... szívesen kipróbálnék egyet hogy végérvényesen belepistuljak és még hitelbe is verjem magam...
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Kornel
veterán
válasz Motion_Blur #23538 üzenetére
Dizel hondaval mehetek meg talira?
-
máyköl
veterán
válasz Motion_Blur #23534 üzenetére
Azanyja, de gyönyörű!
-
Kornel
veterán
Jo jo, de ennyiert civic 9 gent veszek!
-
Kornel
veterán
válasz Motion_Blur #23534 üzenetére
3 ajtos, skip.
Ujan 4,3M kb.
5 ajtos 4,4M.
Volt ennel olcsobban is, kevesebb km-el.
Viszont pajzs kell bele, meg orzott parkolo, latod, hogy viszik... -
Motion_Blur
félisten
Ezt mondjuk 2.8-ban zokszó nélkül elhoznám...
2,5 éves autó és mínusz másfél milla... rendesen veszíti az árát.
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
nagyúr
válasz Járókeret #23532 üzenetére
Arra a 13-as felnire rakhatod a gyári 155/70r13 méretet vagy esetleg a kicsit szélesebb 165/65r13, 175/60r13, 175/65r13-at is. Barum, fulda, falken, hankook ami kicsit olcsóbb, de még jó gumik.
Azt nem mondtad mekkora motor van benne, az ezreshez nem igen raknék fel szélesebb gumit.
-
Járókeret
senior tag
sziasztok
lassan eljön a nyári gumi csere, viszont téli gumival vettem a kocsit és hát ez nekem még csak első, így nem nagyon vagyok jártas benne.
adott egy '99-es swift. azt már tudom,hogy gyárilag 13"-as felni való hozzá.
a kérdés az,hogy érdemes mindig a gyárit venni,vagy érdemes/lehetséges-e nagyobbat venni rá ?előre is köszi
-
hcs57
addikt
2003. évj. Swift Sedan, a kipufogó kezd hangosabb lenni, gondolom kilyukadt. A hátsó dob már volt cserélve, majd a csöve hegesztve.
Melyik utángyártott kipufogó a jó?
Debrecenben hova érdemes vinni?[ Szerkesztve ]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
blase993
újonc
Üdv!
1.0 suzuki swiftemen váltócsere volt, az autó áramtalanítva lett, amikor beindítom néha felvillan a check engine, az alapjárat pedig ingadozik... Viszont ami a legjobban idegesit, hogy elkezdett rettentően sokat enni az autó. Mi lehet hiba? Hogy orvosolható?
-
dnelb
veterán
válasz roberto211 #23514 üzenetére
Szerintem jobb lett, bár kicsit bmw-s.. De durva, a cikk első 7 sora oltás
-
máyköl
veterán
Borzasztóan lemásolták az új Volvo Xc szériát...
-
gerii
addikt
Uhh, az eddigi legalább csak bénán volt ronda, a mostani tényleg az lett. Mint egy kínai autó. Túl sok a domborítás, nem állnak össze egy egységes kompozícióvá. Az a hűtőrács nagyon bazári.
-
Kornel
veterán
válasz Motion_Blur #23519 üzenetére
jó ez...
japán japán -
Kornel
veterán
válasz Motion_Blur #23516 üzenetére
ez függ a használattól is...
nálam is olyan lenne, sőt még jobb...
de ugye sok egybites júzer van, aki csak üti vágja a vasat...
mondjuk inkább fizetek egy jobb állapotúért, mint egy szrt vegyek.
én nem igazán venném meg az 1.6 dízelt belőle, semmit sem lehet tudni a hosszú távú működéséről, ellenben a 2.2 CDTI az egyik legjobban sikerült dízel, már ha dízel lehet jó
cserében 6,1 liter a nagyátlaga a civic-ben a spritmonitor szerint...
benzinesnek meg 7,7 liter 1.8-as benzinessel.
azért nem kevés megtakarítás, évi 20k km-el számolva.
egyébként nézegettem még a gen9-eket is, de azok nem tetszenek, így gen8 FL jöhet csak szóba, a motor még kérdéses!
most nagyon a dízel felé hajlok. -
Motion_Blur
félisten
válasz Kornel #23515 üzenetére
Kár hogy használtban elérhető árban nincs még 1.6 i-DTEC. 4 liter alatt elvan.
Ha ha új Civicel vennék azt választanám
Vegyél egy 8gen Type-R-t, 3,5-ért és le van a gond. Az még a hitelt is megéri van egy teszt ahol valami 300k km van benne de belülről is olyan mint az új, alig hitték el a tesztelők is..
-
Kornel
veterán
válasz roberto211 #23513 üzenetére
azért ez csak részben igaz.
egy újabb suzukihoz legalább annyiba kerülnek az alkatrészek, mint egy hondához.
konkrétan egy civic gen8-hoz olcsóbb a fék, a kuplung, a lengőkar, st.b, mint a swift sporthoz, sőt kb. egy áron mennek a splash-el és az új swifttel.
persze nem régi swift árkategória, de már az új suzukik sem azok, úgyhogy ne abból indulj ki majd, hanem nézd meg a kiválasztott típus alkatrészárait...illetve egy suzuki koránt sem nyújt annyit, mint egy honda, de ugye nem is egy kategória, pl. civic vs. sx4 sedan...
sx4 max. arra jó, hogy A-ból B-be eljuss, honda azért már ad egy kis feelinget isami most jött be a képbe, ha 2.2 CDTI civic-et nézek, akkor az elvan 6 literrel, de megy is ha kell (8,4 sec 0-100), és nem egy problémás motor.
lehet elkrvulok, és dízel hondát nézek a végén -
roberto211
őstag
Kiszivárgott a facelift s-cross. Szerintem elég vagány lett bár kinek mi jön be ugye.
-
roberto211
őstag
válasz Kornel #23512 üzenetére
"-honda jó, meg minden, de amennyiért egy 7-8 éves civicet adnak (plusz első szervizek, gumi, stb."
Én pont ugyanígy vagyok.. Szeretem a hondát, nagyon jó autóknak tartom Őket főleg a civic és accord szériát DE! ugye itt van az amit te mondasz h eléggé magas szervizárak, alkatrészről nem is beszélve mert úgy hallottam utángyártottak nem mindig jók bele, meg ugye magasabb hype magasabb ár.
Mivel felvan tornázva magasra a márkaneve ezért nem kapod meg olcsóbban.. Én is pont ezért veszek inkább suzit.. Lehet h a honda kicsit minőségibb belteret csinál, kicsit dizájnosabb,csicsásabb, nagyobb a neve de suzukinak a sportmodelljei szerintem menettulajdonságban nem sokban marad le egy 1.8 sport civictől. De lehet hogy semennyire nem marad le. Másrészt meg én szeretem nagyon a suzikat is..
Neked kell eldönteni de szerintem maradj a suzukinál.. Lopást leszámítva láthatod a sporttal se volt sok gondod sőt.. Vegyél egy vitarat vagy balenot, esetleg sx4 sedant aztán megint levan tudva és megint vettél egy jó autót.. 3 közül vitarat vennék de ha nem marad most vitarara akkor s4 sedane..
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz dedike #23511 üzenetére
ááá nem tudom mit csináljak
egyszer ez kell, egyszer az.
-honda jó, meg minden, de amennyiért egy 7-8 éves civicet adnak (plusz első szervizek, gumi, srb.), annyiért kihozok egy balenot majd...
vagy rádobok egy kicsit, és ott a vitara/scross.
na de utcára meg sajnálom, még a civicet is... -
roberto211
őstag
Hat olyan sokat lassan 1,5ev alatt azert nem.
2 lengokar,2gombfej,fektarcsak +betetek,gumik,futomuallitasok,felnik,meh egy polir. A törést nem számolom ide mert az nem az autó hibája volt.
De ennek ellenere is azt mondom h valoban nem eri meg es inkabb gyujtok masikra. 2-3 evet igy ia ugy is elgurul csak mar nem nalam.
-
Hego
tag
válasz roberto211 #23506 üzenetére
Jajj, elég sokat költöttél már arra az autóra eddig is, nem? Számolod?
i5 3450, 2x8GB @1600mhz, 1050 Ti
-
Kornel
veterán
Lehet visszaterek...
Sx4 sedant letesztelem, aztan meglatjuk.
Maradna 1M-m a hondas projekt helyett... -
nagyúr
válasz roberto211 #23506 üzenetére
Pedig egy jo lakatosmunka ugye alvazvedelemmel es uregvedelemmel tobb lesz mint 100k. Realisan gondolkodva valoban nem eri meg ezt a penzt rakolteni sajnos. Az enyemre se erte meg, csak en ilyen f@sz vagyok Ha megjelent a rozsda, akar 1 ev alatt is csunya dolgok mehetnek vegbe...
-
roberto211
őstag
válasz máyköl #23505 üzenetére
Tudom h átmegy a vizsgan nem a vizsga miatt felek az a legkevesebb.
Csak az ideg h tudom h elkezdett itt ott rohadni jelen esetben az alváz es innentol kezdve van a visszaszámlálás h milyen gyorsan rohad szet alattam. Na ezt meg nem akarom megvárni.
100ezret meg nem akarok egy 300ezres autóra költeni.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz roberto211 #23503 üzenetére
Ha a küszöb tényleg nem rohad, át megy az a vizsgán, ha jó emberhez viszed...
-
roberto211
őstag
válasz tboy93 #23501 üzenetére
Szerintem is eladom az lesz a megoldas. Er max 300at a verda 80lenne minimum a jo munka tehat szerintem gyujtogetek meg kicsit azt elpasszolom.
Kornelka: Nagy a varázs de nem. Öregek mar a regi tdi k. Japan szívó lesz. Ignis/ignis sport ,civic 7g,corolla,nagy duzzogva talan meg Megane II kacsaseggu.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz roberto211 #23499 üzenetére
Add el. Jo lakatosmunka draga lesz, inkabb csereld le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- PR-Telecom
- Hobby rádiós topik
- Xbox Series X|S
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Google Pixel topik
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest