Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
divot
veterán
válasz Latissimus Dorsi #4601 üzenetére
Nem, sőt.
Talán emlékeztek, hogy rendesen megtörtem szegényt: kétmillió volt a javítása. Plusz megkarcolták a motorháztetőt kér helyen, ennek ellenére 1850000-be beszámolták. Az ezeröcsit pedig 2990000-ért ideadták. -
Latissimus Dorsi
senior tag
-
divot
veterán
válasz Latissimus Dorsi #4604 üzenetére
Egyrészt, másrészt meg a Mazda 3800000...
És ezekben az új Swiftekben már benne van az MP3 és az automata klíma is. Az a vicc, hogy most szuperakciósan az ezerötös, automata klímás olcsóbb, mint anno az egyhármasunk.
-
divot
veterán
Na, kipróbáltam a Splash-t, igaz, csak egy órácskát tölthettünk együtt.
A legmagasabb felszereltséggel, 1.2 GS, a reklám-kék színében.Mindenki megnézte, az emberek mosolyogtak, szóval igencsak pozitív az autó aurája. Nekem szemből, oldalról és hátulról is tetszik, és a belsővel sincs gond, mert kedves a nagy sebességmérő és a külön kis gombóc fordulatszámmérő is. A hely bőséges, furcsa, de nagyobbnak tűnik, mint a Swift, nyilván azért, mert sokkal magasabban ül benne az ember, néha olyan szinten láttam el a forgalom fölött, hogy úgy éreztem, mint ha egy kisteherautóban ülnék. Ez városi autónál abszolút pozitívum. Az ülés egyébként kényelmes, és a vezető pozíciót is tökéletesen be lehet állítani.
Ami nem tetszett, hogy a fedélzeti computer gombját (ami az átlagfogyasztást, és a maradék benzinnel megtehető út hosszát tudja) a műszerfalon, a kormány mögött kell böködni. Menet közben életveszélyes. Ugyancsak negatívum, hogy a csomagtartónak nem csak a mérete kicsi, hanem az alakja se szerencsés: egy komolyabb utazótáskával is meggyűlhet a baj. Persze városi autóról van szó, de akkor is, ennél azért pakolhatóbbnak kellene lennie.
A legnagyobb negatívum számomra, hogy mennyire nem megy: 1050 kg-ra jut 86 lóerő, és az 1.2 motor ugye nem a nyomatékáról híres, ráadásul valami hyperkorszerű elektronikus gázpedált rakta bele, így aztán kész életveszély volt így elsőre egy-két előzési kísérlet. Bizonyára ki lehet jobban tapasztalni, de amikor 70-nél visszaraktam harmadikba, és rohadtul nem történt semmi, de tényleg semmi, akkor egy kicsit elcsodálkoztam.
Szóval a Splash városi, női autó, akinek nincs pénze Mini-re, annak tökéletesen megéri, bár én inkább vállalnék több hitelt, és vennék egy Fiat 500-t.
-
ett
aktív tag
Nekem még mindig nem tetszik. Én inkább ülök alacsonyabban, nem teherautózok. Persze városban ez előny. A belseje sem tetszik, nem tudok kényelmes pozíciót felvenni, az ülést mindig teljesen hátratolom, mert nem szeretem ha nem fér el a lábam, olyankor mindig ki akarom rúgni a padlólemezt. És így már igen bajosan férek el magam mögött, pedig 176 cm magas vagyok, ami átlagos.
A swift szerintem sokkal jobb, az 1,5-ösöd menni fog ezek után mint a golyó. Bár egyébként is jól megy.Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
ett
aktív tag
válasz Khelben #4612 üzenetére
Én se azt vennék, ha lenne pénzem. De közlekedésre megfelel, elvisz bárhova, megbízható és ha hülyének néznek, nekem még tetszik is. Sőt, ha lenne sok lóvém, akkoris tartanék egyet második autónak. Kis városi szaladgáálósnak. Mármint a swiftről beszélek most éppen, mert a splash egy rakás f*s szerintem. Nem minőségre, hanem szerintem nem olyan jó mint ahogy reklámozzák. Meg hogy 5 ember elfér benne, ez vicc. Én beverem a lábam magam mögött, csak nehezen férek be. De ha azt akarnám, hogy megnézzenek, akkor én se suzukit vennék persze.
Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
I_Am
veterán
[ Szerkesztve ]
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
tildy
nagyúr
PEdig élőben jópofa a splash. Láttam már tengerkékben, ezerszer szebb mitn a swift. Mitöbb, talán el is fogadnám, pedig ez a forma nem szokott megfogni.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
ett
aktív tag
Kinek mi tetszik. Nincs két egyforma ember. Szerencsére. Nekem akkorsem tetszik. Ja, swift is van tengerkékben. Legalábbis a gyárban van, meg abban a mit tudom én milyen zöldben is.
[ Szerkesztve ]
Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
Bubu79
addikt
Üdv Topiklakók
A minap volt szerencsém kipróbálni egy régi swiftet - '97-es, 1 literes gép volt.
Meglepett. Nem kicsit. Bevallom, fényévekkel rosszabbra számítottam - persze előítéletek alapján...Az egyliteres motort alaposan alábecsültem látatlanban, de be kellett látnom, hogy egészen szépen el lehet közlekedni vele. 90-100-as tempónál ( városon kívül persze ) egészen jól érezte magát a gép - persze nem egy dragster, de normális közlekedésre teljesen alkalmas jószág
Egy BMW-s
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
-
tildy
nagyúr
ÖÖÖ ez sértés vagy sértés?
Nem tudom, nem olyan bumburnyák az egész, sokkal szebb vonalai vannak, meg oldalról az ablak is szép."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Integra
titán
na ez érdekes dolog
a mazda2 élőben elég sivár, lehet, hogy a merketing miatt, nagyok voltak az elvárások, aztán mikor élőben láttam, háááát..
a kis szuzi ellenben élőben is pofásabb elsőre, valahogy játékosabb, nem akar többet mutatni mint amit tud. ellenben a mazda2-vel. szerintem....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Bzzz
senior tag
sziasztok!
AZ lenne a kérdésem hogy vettem egy Ignist és Zselés akksi volt benne, ez miben jobb mint a hagyományos, mennyi évet birnak, mennyi be kerül a cseréjük és észre lehet venni ha gyengül már az akksi, vagy 1* csak leáll és újat kell bele venni??''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
Grillo
senior tag
Splash törésteszt:
-
Latissimus Dorsi
senior tag
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Nem tudja véletlenül egy benfentes, hogy a splasben található napszemcsi tartó okosság, megvásárolható-e külön? Nem utolsó sorban kompatibilis-e a swiftII kapaszkodójával?
[ Szerkesztve ]
MOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
SzalaiG
addikt
Hy!
Ma megnéztem a Splash-t. Már látni az utakon is, de én elmentem egy kereskedésbe.
Nem is lenne rossz, ha kb 25cm-rel hosszabb lenne. Egyszerűen nincs csomagtere.
Egyébbként nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bánj finoman a Pixel 9 Pro Folddal!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Netfone
- MSI MPG Carbon alaplapok Z890 és X870E vezérlőhidakkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Synology NAS
- Nintendo Switch