Hirdetés
- PlayStation 5
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Baldur's Gate 3
- GTA VI
- Előzetes élménybeszámolókon a Witchfire
- Elden Ring
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- World of Tanks - MMO
- Kiszivárgott némi játékmenet részlet az új Crazy Taxi és Shinobi játékokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Na, ha minden igaz akkor szerdán tudok menni az új kocsiért (Swift II).
Limitált modell, még a színe is, a plusz légzsákokon és a kulcs nélküli indításon kívül minden benne van ami a GS-ben, igazság szerint az egyik szalon autót hozom el.
Már alig várom.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
hossszú
őstag
Swift ll-re keresek tetőcsomagtartót, mit ajánlanátok, esetleg, ha valakinek lenne használt eladó az is érdekelne.
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
hcs57
őstag
Suzuki Swift Sedan 2003-as modell. a klimából kellemetlen szag jön ... hogyan tudom "szagtalanítani", magyarán hol kell gombátlanítani és hogyan férek hozzá?
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
ett
aktív tag
Pontosabban Magyarországon. Mert egyébként swiftnél is van, csak nekem azért nem tűnik fel, mert minden nap látom őket. Nem is tudtam, hogy itthon nem lehet ilyen színt választani, csak most néztem utána, hogy te írtad ezt az egyedi színt, ami nekem ezért nem tűnt egyedinek.
[ Szerkesztve ]
Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
addikt
Megkaptam a behívómat a Swift II csomagtérbeázós hibával... Nem arról volt szó, hogy az újabb példányokat nem is érinti?
Ráadásul Budaőrsre kell mennem. Ha csak hétköznap lehet vinni, egy nap szabi.nofene
-
ett
aktív tag
Elviheted azt bármelyik kereskedésbe, nem egyedi esetről van szó. Megmondod, hogy mi a szitu, de te csak ide tudsz eljönni, aztán kész. Én se fogok visszajönni Debrecenbe vele csak ezért.
Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
hossszú
őstag
válasz Mecy_Lacee #5907 üzenetére
Köszi a segitséget , időközben találtam számomra árban és kivitelben megfelelő tetőcsomagtartót.
DE! A csomagtartó rögzitési pontja az kritikán aluli. Először el sem tudtam képzelni hogyan kell rögziteni a csomagtartót de a szerelési útmutató felvilágositott.
A tetőn lévő szigetelő gumit egy rövid szakaszon le kell feszegetni, ez alatt található a rögzitési pont. Ennél sz@rabb megoldással még nem találkoztam.„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
cellpeti
veterán
Sziasztok!
Nekem van egy 93as Suzuki Swift 1,3-asom. Hol lehetne beméretni,hogy mennyit eszik?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
hossszú
őstag
válasz philoxenia #5921 üzenetére
No ennek az áráért azért lehet kapni egy pár liter benzint.
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
trassher
addikt
-
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
Régóta olvaslak titeket.Egy két dolgot gondoltam megosztok veletek
Adott 2haverom akik ugyanabban az időben kaptak Swift2-őt ez 2007nov.
Nem kímélik a verdát az biztos.Majd hozok képeket is.
Annyi a lényeg kék,fehér szín. A kék 33ekm volt benne és nem volt kötelező szervizekbe,volt hogy légszűrő nélkül járkált a gyerek,sőt még olyan is,hogy direkt szűrő lyukas volt mindeggy,mennyünk a földútra porba vele se benzin se olajszűrő nem volt cserélve és ami a legjobb,hogy se OLAJ, gyári olajjal tette meg a 33ekm-t most kb45lehet az autóba,mostanság csak utántöltöget de azt is ilyen VIPcar vagy milyen olajjal.
Odavágta valahol az olajteknőt,folyt belőle az olaj,ill a féltengelynél is,bár azt rosszul tették neki vissza,de kalapáccsal visszaütögette Ebben az autóban az 5. váltó!!!!!!! van ugyanis a 2mindíg eltűnik,barátunk sok visza2 illetve kézifékes kanyart csinál vagy hátramenetben ütközésig eltekert kormánnyal előre hátra, sokat gyorsul vele, hátragurul kb 20al aztán 1padló.Nem kíméli, és ezek után mondja valaki hogy nem bírja ill. xar a suzuki.A fehéren csak motorcsere volt 2ekmnél egyszarűen megállt menet közbe, és ugrott a vezérlés motorban minden cserés volt gariba elintézték.
A kék szuzka még kapott a parkolóban 40el 1patkát, küszöb enyhén behorpadt az ajtóig ment mindkét oldalon a gyári lemezfelnik széle majdhogynem a 4csavarig behajlott,de a futóműnek semmi baja.
Nincs autóm,1eü vizsgám van a jogsiig,de én 1új autót amin 8év hitel van nem vágnék galyra így,ezért is xarul esik amikor látom mit művel vele,de ez már nem az én dolgom.[ Szerkesztve ]
-
Jamby18
senior tag
válasz zsolt1129 #5928 üzenetére
Igen,igen úgy ahogy mondod ők törlesztik,csak nem tudom már mit mert se motorikusan sem kaszni se sehogy sem ér semmit már rajta,a féltengely meg már kattog ennyi évesen szal no comment ennyi dolog közt kifelejtettem, úgy ahogy a sárvédők belső fala is rohad már na meg a végighúzott küszöb is,a sárvédő mondjuk azért mer felvereti a kavicsokat azok meg leverik az alvázvédelmet.
-
addikt
válasz Mecy_Lacee #5932 üzenetére
Lehetséges... Már most csak arra kell figyelnem, hogy az én gyerekeim ne legyenek nagyon "mások".
Autóhoz: Szinte új Swift II. A jobb hátsó ajtó veszettül nyekeregni kezdett. Ránéztem, hát látom, hogy az a kis fekete határoló rúd tele van finom porral. Csak nem tudom eldönteni, hogy az külső forrásból származik, avagy kezdi ledarálni magát ott valami...
Remélem csak por, bár a többi tiszta volt, csak ez az egy ilyen.
Valakinek volt már hasonló jelenség?nofene
-
ett
aktív tag
-
addikt
No ezt elmesélem, okuljatok:
Kaptam ugye a csomagtérbeázós garis behívót a Swift II -ről. Valamilyen oknál fogva a Peugeot Gablini nevű helyről, de mindenféle hatóságra hivatkozva, egész hihető volt. Én inkább elmentem egy Csepeli Suzuki szervizbe. Mutatom a papírt, valami olyasmi a válasz, hogy "ühüm"... Nézzük az autót, azt mondja a fószer, hogy ez már az újabb fajta ebben javították a csomagtér borítását. Azért kivettünk bolhákat a jellemző helyrő, de azok is jól festettek.
Akkor menjünk vissza hallom a fószert és mutat egy rendes Suzukis behívót. Hát nekem másmilyen volt. A Suzukitól már alvázszám szerint jön a papír és csak annak, akinek cserélni kellene a kérdéses borítást.
Ezek után elmesélte, hogy a nyavajás Gablini csak úgy kikérte a hivatalból az összes Suzuki tulajt és a garis problémára hivatkozva boldog-boldogtalannak küldözget leveleket és próbálja odacsalogatni őket.
Baromira ideges lettem volna, ha ez miatt szabira megyek és elautókázom Budaőrsre... be kéne perelni az ilyet.nofene
-
Tigi
őstag
A csomagtartó kárpit cserére gondolsz?
Ha igen akkor elmondom, hogy faternak is visszahívták és ki is cserélték, de az még rosszabb volt mint az eredeti (megjegyzem, hogy az eredetinek nem volt semmi baja) így másodszor is be ment cserélni.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
-
ett
aktív tag
Így van. De a visszahívás is arról szól, hogy amikor fel van nyitva az 5. ajtó, akkor ázik be a cucc, és amiatt rohad. Nem a kárpit miatt, mert az úgyis megszárad előbb-utóbb. Hanem azért mert ott nincs alatta levédve rendesen a kasztni. Én legalábbis így tudom a dolgot.
-
addikt
Ha az újabb fajta, amelyikben ilyen kis külön felnyitható rakesz van a csomitartó aljában, akkor abban már a jó anyagból van az oldalsó szösz. Legalábbis nekem ezt mondták...
ett: Nem a nedvesség önmagában a gond, hanem, hogy nedvességtartó az oldalsó kárpit. Nem tud kiszáradni soha. Ezért cserélik azt.
nofene
-
Tigi
őstag
Tegnap beépítettük tesóm Swift II-jébe az utángyártott ködlámpát és akkor láttuk, hogy van egy kis rész az első kerekek mögötti fenéklemezen amit le kell kezelni mert elkezdett rozsdásodni.
Nem értem, hogy miért nem tudják az egész kocsi alját le alvázvédőzni.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
zibibá
csendes tag
A Swift II csomagterének rozsdásodásánál, az a probléma, hogy az egyik kárpit lefogató bolha a gerenda mellet rögzíti a lemezhez a kárpitot.
Csak ide fel tudja verni a vizet a jobb hátsó kerék és a bolha mellett beázik a csomagtartó.
Ha jól megfigyelitek a bolha kivétele után ki lehet látni az autóból.
Visszahíváskor kifújják az autók csomagtartójának enyhén festett részét, mivel csak meg van hintve festékkel gyárilag.
Suzuki szervízből tudom. -
Latissimus Dorsi
senior tag
Sziasztok!
Néhány hete észrevettem, hogy a vezető oldali első ajtó üvege zörög.
Egyedi eset, vagy másnál is előfordul?
Esetleg valami egyszerű megoldás a zaj megszüntetésére?2007-es swift glx a "bűnös"
LD
MOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bődületesen nagy piaci rést talált az emberi leleményesség
- Politika
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- PlayStation 5
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen