Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- EAFC 25
- GTA VI
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Bestbuy játékok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Mecy_Lacee #41814 üzenetére
Ok, de hibás volt a riasztó, vagy nem volt kompatibilis, vagy hibásan szerelték be....esetleg látszólag minden ok, de a Suzuki oldalán van érthetetlen hiba? Milyen tipusú riasztó?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz Mecy_Lacee #39074 üzenetére
Sziasztok!
Így július végére csak sikerült a problémát megoldani.
Még március közepén az utólag beszerelt riasztót (2005-ben, az autó vásrlásakor történt) kiszerelése oldotta meg a rejtélyes leállásokat, el nem indúlásokat.
A titokra Galamb Roland segített rájönni, amiért örök hálám neki az önzetlen segítségért. Remélem maradhat, s Roland se haragszik meg.Az autó azóta tökéletes, a szokványos műszaki vizsgát is sikeresen teljesítette áprilisban.
Csak ennyit szerettem volna, hogy megmaradjon az utókor számára.
Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem....
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz Mecy_Lacee #39082 üzenetére
Elvileg megvan a hiba: hibás lambdaszonda. Csere abszolválva.
Remélem ez volt. Mondjuk a check engine visszajelző nem világít 80 km óta...
Majd kiderül.Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem....
-
pjen
félisten
válasz Mecy_Lacee #39080 üzenetére
Hengersor út?Egyszer voltam ott,igaz évekkel ezelőtt,de nem volt panaszom.
-
dnelb
veterán
gyújtás, ecu, traffó, generátor, pumpa, immo bármi lehet, nem itt fogjuk kitalalni
-
rbalint88
addikt
szerviz, azonnal. de minimum egy hibatároló olvasás. hibakód nélkül semmire se megyünk így.
-
X Factor
addikt
-
Davidof92
senior tag
válasz Mecy_Lacee #7540 üzenetére
Értem, köszönöm! képek jöhetnek
-
Davidof92
senior tag
válasz Mecy_Lacee #7536 üzenetére
milyet használsz? mennyivel javult a zenei élmény? nincs kicsit olyan dübögős hangja? mármint hogy elüt hogy külön láda felel a mélyért
-
xmad
őstag
válasz Mecy_Lacee #7486 üzenetére
anyám ezres suzukija is kb annyit megy. 5 litert eszik
szép kis túra amúgy
amíg anyámék nyaraltak egy hét alatt raktam a suzukijába 1200km-t
tegnap vezettem az új splash-t.. kényelmes autó.. jó úttartása van..de a gyorsulása nem valami fejletépő.. meg ültem a 2011-es swiftbe.. na az nagyon durva már olyan érzésem volt a műszerfaltól mintha Audiba ülnék.. nagyon brutál.. ha olyan kocsim lenne akkor egy szavam se lenne
most a teherautó jogsin gondolkozok.. szívesen mennék fuvarozni..
azt nemtudjátok hogyha munkát akarok vállalni akkor kötelező megcsinálni a GKI képesítést?
[ Szerkesztve ]
-
Davidof92
senior tag
apám vezet, bent 5.ikben 1500-al bent nincs világítás(ez is fogyaszt), kint is van hogy 80-al megy csak. Mondjuk én is vezettem meg anyám is, mi kicsit jobban nyomjuk. Az 1.5 dci 101 lovas scenicünk a nagy kasztnit meg az 1400 kilót elviszi 5-5.5 liter gázolajjal. Mi lenne ha 1.4 HDi 206-osunk volna Régebbi citroen AX 1.4 dízelek 3! liter gázolajjal eljártak. igazi elnyűhetetlen technika, szívódízel mechanikus adagolóval.
-
Vesztor87
senior tag
Kereszteméknek is volt Swiftjük, 1,0-ás 3 hengeres mocival. Neki a saját csúcs 4,1 volt, teljesen átlagos vezető, papás stílusban vezet.... Ha valaki jól kezeli csodákat tud tenni. Persze ez vidék, kis várossal fűszerezve. Itt a Szüleim Ignise is megelégedett bejáratósan 5,3 literrel
-
hossszú
őstag
Az enyém is kb. ennyit fogyaszt, 650-700km között szoktam tankolni, 2006-os 1,3-as.
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
Motion_Blur
félisten
válasz Mecy_Lacee #7172 üzenetére
Nekem 25K-ért csinálták meg (kb. 1 éve).
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
senior tag
válasz Mecy_Lacee #6956 üzenetére
Köszönöm a véleményeket!
Az ALTO-hoz esetleg nincs jó szavatok?
Fogyasztása kevesebb, mint a Swift-é, városban előnyösebb a kisebb méret... vagy felejtős? -
SzalaiG
addikt
válasz Mecy_Lacee #6956 üzenetére
Jó az ár is. Nagyon szép és tényleg keveset futott kocsi.
-
addikt
válasz Mecy_Lacee #5976 üzenetére
Igazán tesztelhetnék ilyen szempontból is. Illetve egyszerűen csak életszerű helyzetekben kellene kipróbálni mielőtt piacra kerül....
nofene
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz Mecy_Lacee #5951 üzenetére
Felhúzva is zörög. Ha kitámasztom a könyökömmel akkor megszűnik a zaj.
MOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
Criton
veterán
válasz Mecy_Lacee #5951 üzenetére
az első ablak, főleg a vezető oldali ha teljesen le van húzva, zörög nálam is, meg kell szokni
-
addikt
válasz Mecy_Lacee #5932 üzenetére
Lehetséges... Már most csak arra kell figyelnem, hogy az én gyerekeim ne legyenek nagyon "mások".
Autóhoz: Szinte új Swift II. A jobb hátsó ajtó veszettül nyekeregni kezdett. Ránéztem, hát látom, hogy az a kis fekete határoló rúd tele van finom porral. Csak nem tudom eldönteni, hogy az külső forrásból származik, avagy kezdi ledarálni magát ott valami...
Remélem csak por, bár a többi tiszta volt, csak ez az egy ilyen.
Valakinek volt már hasonló jelenség?nofene
-
hossszú
őstag
válasz Mecy_Lacee #5907 üzenetére
Köszi a segitséget , időközben találtam számomra árban és kivitelben megfelelő tetőcsomagtartót.
DE! A csomagtartó rögzitési pontja az kritikán aluli. Először el sem tudtam képzelni hogyan kell rögziteni a csomagtartót de a szerelési útmutató felvilágositott.
A tetőn lévő szigetelő gumit egy rövid szakaszon le kell feszegetni, ez alatt található a rögzitési pont. Ennél sz@rabb megoldással még nem találkoztam.„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
addikt
válasz Mecy_Lacee #5776 üzenetére
Igen, ugyanarról beszélünk. Remélem az egy hónapos autót nem kell fényezni...
Kicsit sokat használtam manapság az átalakítgatások miatt, így egy hónap alatt 600Km ugrott bele.nofene
-
hossszú
őstag
válasz Mecy_Lacee #5769 üzenetére
Ma én is megkaptam a levelet a Magyar Suzuki Szerviz osztályától, hétfőn felhivom a szervizt csinálják meg a javitást az autón mivel úgy is náluk van kasznizni.
-
addikt
válasz Mecy_Lacee #5704 üzenetére
Hát olyan izé, bigyó, autó szerű dolog...
as_Rock: Osztán Te meg mit keresnél ott hátul? Asszony vezet, nagy gyerek meg elöl?
De mondom, erősen attól függ ki ül elöl, mennyire fekszik el.nofene
-
MODERÁTOR
válasz Mecy_Lacee #5688 üzenetére
Pfff...
Lehet, másikat kellene vennem? Ezer forint alatt volt a mostani. Mondjuk, mikor az első "nyikordulást" meghallottam, elhatároztam, hogy inkább költök rá többet legközelebb.
Köszi az infót, kicsit még kínzom magam a hangjával, aztán, mikor már elviselhetetlen lesz, lecserélem egy szuper minőségi darabra.
Xiaomi 13T
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz Mecy_Lacee #5675 üzenetére
S került bele könyöklő is!
Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem....
-
addikt
válasz Mecy_Lacee #5490 üzenetére
A tank jelzéseiben nem hiszek több 100.000Km után sem. Illetve több 10% lehet simán a tévedés. Szigorúan csak azt hiszem el, hogy két teli tankolás között mennyi Km-t mentem. És még abban is lehet néhány% hiba.
De tényleg a legjobb az lenne, ha autó kijelezné egy tetszőleges Km nullázás óta az átlagot...nofene
-
addikt
válasz Mecy_Lacee #5479 üzenetére
Tökéletes leszel.
A lábam nem "nehéz", sőt urasan, korán váltogatva, motorféket használva járok. Ellenben szinte csak városi autó lesz. Dugót nem lát majd, viszont napi kb. 12Km a szokásos menet vagy öt indítózással (reggel indulás, délután vissza oviba, majd isibe, majd közértbe, végül haza). Mindez nem tesz jót a fogyasztásnak, különösen télen.
Akkor a Te számaidból kiindulva inkább 7-8 literre számíthatok, télen talán még több is.És mi a véleményed úgy általában a régi-új Swift cseréjéről. Mire számíthatok?
Esetleg egy használt Ignis, mint alternatíva?
Köszi!nofene
-
ett
aktív tag
válasz Mecy_Lacee #5435 üzenetére
Okés, köszi. Néztem az Allianzot én is, mert a mocim ott van biztosítva, majd elmegyek, aztán kérdezősködök kicsit.
Más: Már kemény 2400 km van a gépben. A városi fogyasztás már picit lejjebb ment, de még nem az igazi. Majd kialakul. Mostmár azért néha megküldöm a gépet egy pillanatra, nehogy ellustuljon.Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
ett
aktív tag
válasz Mecy_Lacee #5419 üzenetére
Én is lemérem már, hogy mennyit megyek el egy teletankkal, bár nekem tuti nem lesz 690 km. Igaz az enyémben még 2000 km sincs, úgyhogy a fogyasztásom sem állt még be.
Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
Tomics
addikt
válasz Mecy_Lacee #5053 üzenetére
és ez mit változtat azon a tényen, hogy a másfél éves swift rozsdásodik?
Nem vagyok suzuki ellenes, a családban is ignis van, előtte swift I., mindkettővel meg voltam/vagyok elégedve. strapabíró jószágok
de ez a bejegyzés...[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Dare2Live
félisten
válasz Mecy_Lacee #4986 üzenetére
Amikor absz nemértenek hozzá csak már akkor is ha hazudnak akkor jönnek elő az ilyen dolgok...
Legalább levonhatja mindenki a konzekvenciát a forum ezen oszlopos tagjairol.Olyan ez mint a 241ekmet futott vezérmüszíj ami után én úgy döntöttem nem olvasom tovább a hszt és nem reagálok rá. (Illetve lehet tulaj azthitte szíj van a gékocsijában és nem lánc ebben az esetben meg azt se tudja miröl beszél, vagy végülis lehet elírta... kitudja....)
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Thunder78
őstag
-
bod101
aktív tag
válasz Mecy_Lacee #4432 üzenetére
Sajna fényképek nem készültek. Nem volt nálam fényképezőgép . De igaz amit mondtam sok-sok szép új Agila és Splash van Esztergomban .
1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
benczeb
aktív tag
válasz Mecy_Lacee #4330 üzenetére
sziasztok,
meglátogattam hétfőn a szervízt. garanciában cseréltek 4 db csavart. gondolom, ez tartja az ülést. szóval 2 napja nem lötyög. majd meglátjuk, h hosszú távon mi lesz vele.
ilyen drága a további szervízelés? nagyon rosszul hangzik. valaki foglalja már össze, hogy mire lehet számítani. a 15 ezresem volt asszem 30e.
b
-
divot
veterán
válasz Mecy_Lacee #4335 üzenetére
Mert nem volt utángyártott, az autóra sürgősen szükségem volt, így kénytelen voltam mindenre rábólintani.
Egyébként minden ilyenkor cserélendőt cseréltek a pollenszűrőtől a motorolajon át a sebváltóolajig, plusz a teljes fékcsere, illetve a zöldkártya.
-
RAM
őstag
-
hossszú
őstag
válasz Mecy_Lacee #4253 üzenetére
Első benyomás alapján marad a Swift, már több mint egy éves de még mindig nem untam meg
-
ett
aktív tag
válasz Mecy_Lacee #4256 üzenetére
Szerintem meg nem nagy szám. De biztos vinni fogják, mert elvileg a swift alá akarják picit árazni.
Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
SzalaiG
addikt
Tetszik.
-
SzalaiG
addikt
Köszi!
-
as_Rock
őstag
válasz Mecy_Lacee #4237 üzenetére
Nem akarok borúlátó lenni, de nem jósolok nagy sikert neki ennyiért
Eddig erre - és talán még a swift sedanra - vártam/várok, ha az is ilyen drága lesz a következő kocsi nem suzi lesz sajnos"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
-
netmesterke
aktív tag
válasz Mecy_Lacee #4081 üzenetére
Meghajtják őket Esztergomban?
-
Ijk
nagyúr
válasz Mecy_Lacee #4009 üzenetére
És mekkora fér be? 13-as, vagy 16-os is elfér?
Fejegységet hogy lehet cserélni? Gondolom lehet venni középkonzolt méregdrágán.
Jó hogy még meg sincsen a kocsi és már azt tervezem hogy cserélem ki a hifit. Ha meglesz persze úgysem ez lesz az első dolgom, ráér még...
[Szerkesztve]/人◕ ‿‿ ◕人\
-
donhere
tag
válasz Mecy_Lacee #3838 üzenetére
köszi
[Szerkesztve]Magyarország jobb pozícióba került a korrupciós listán, bár ez nem volt olcsó.
-
ovw
tag
válasz Mecy_Lacee #3260 üzenetére
És Neked ezzel a ''technikával'' mennyi megy le a torkán városban?
''Jog és fegyver az állam tartópillérei'' - Justinianus
-
divot
veterán
válasz Mecy_Lacee #3222 üzenetére
Mi is árpilisiak vagyunk, és 26300-nál tartunk.
-
divot
veterán
válasz Mecy_Lacee #3214 üzenetére
Nem cseréled le a kerekeket 15-ösre? Mert azzal néz ki igazán jól a kicsike.
Egyébként nagyon fenem a fogam egy jó kis nyílt napon az új Swift Sportra. Ugyan csak 125 LE, amire elsőre azt mondtam, hogy kevés, de elképesztően kiegyensúlyozták a nyomatékgörbéjét, és szinten állandóan leadja a maximumot. Szóval ez tényleg nagyon-nagyon mehet... -
SzalaiG
addikt
válasz Mecy_Lacee #3214 üzenetére
Bitang jól néz ki a sötétítés.
Így biztonságos a hátsó ülés... -
ovw
tag
válasz Mecy_Lacee #3182 üzenetére
köszi a választ, reméltem, hogy hamarabb meglesz, de akkor ezek szerint nem valószínű.
No mindegy, ez van.''Jog és fegyver az állam tartópillérei'' - Justinianus
-
Slax
senior tag
válasz Mecy_Lacee #3169 üzenetére
Dehogy kellett. Nállam 20-30 percig tartott, átnéztek néhány csavart (eggyiket sem kellett a nyomatékkulcsal húzni), elment a szerelő vele egy kört, kiolvasták a fedélzeti adatait (hibabejegyzés nuku), folyadékszintek, ablaktörlők, sötöbö. Az énSwiftem-ről mindig elfelejtkezem, én Ignises vagyok.
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
SzalaiG
addikt
válasz Mecy_Lacee #3172 üzenetére
Megbízható és olcsó. Nem láttam még olyat, h állna az út szélén, motorháztető nyítva és szerelnék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest