Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
veterán
válasz arpeen2 #4204 üzenetére
Hasznaltnal nincs nagy kul. ja igazad van.Nekem pl amikor vettem a traktort 100K-val lett volna tobb a klima.Mivel nem birom,bevorosodik a szemem,fejfajas,folyok minden letezo lukambol,ha csak 10 percre beulok egy klimas helysegbe,igy en nem rakattam bele.
Szoval nem mindenkinek eri meg.Szvsz...Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Enemy
aktív tag
szia!
no valamit evvel kapcsolatban hallottak a szüleim is...
Minden autós dolgukat én intézek és mivel náluk is van egy ilyen igy felemeltem a telefont.
A szervízben jelezték hogy swiftet újat nem hívnak vissza, a kézifék gond ha jól értettem ignis probléma volt.„Ragaszkodni a dühödhöz pont olyan, mintha mérget innál, és azt várnád, hogy a másik haljon meg tőle.” (Buddha)
-
Enemy
aktív tag
Swift ..
Akinek eddig kgst szörnye volt az most egy ilyen autó megvételének is örül.. örül ha ki tudja fizetni.
Nekem is swift van .. Nagyon meg vagyok vele elégedve!!! szeretem. Mellesleg minden típusnál van visszahívás.. Toyota ..mazda..stb söt még a mercinél is...
De lehet lenézni.. Föleg akkor ha tellik jobbra.. Mercivel én is lenézném a trabantost!!„Ragaszkodni a dühödhöz pont olyan, mintha mérget innál, és azt várnád, hogy a másik haljon meg tőle.” (Buddha)
-
SzalaiG
addikt
4 Lemez felnit vennék Swift I-hez.
-
koob
senior tag
mekkora akkut érdemes berakni? zárlatok és egyéb nyalánkságok elkerülése végett, mert van vmi típushiba régi Swift-eknél elektronikai szempontból
Elsõ lökhárító (alsó rész)
Elsõ lökhárító (felsõ rész) -t mennyiért lehet beszerezni ('98)?
[Szerkesztve] -
Raptus
tag
Köszönöm a segítséget a 4197-re
Még olyat sem láttam, aki ilyet látott...
-
koob
senior tag
válasz Sh@dowMAN007 #4227 üzenetére
felsőkategóriás árakkal
-
SzalaiG
addikt
Legyünk optimisták! Remélhetőleg az ára is jó lesz!
-
mark75
senior tag
kb 1honapig vezetem egy ignist mert szervizben volt az enyém,össze törtem.
hát valami iszonyat szar auto ez az ignis.lomha,szervos de kurv@ nehéz alászedni,az auto egy csaj ismerösömé,fél éves,de a válto nagy sza.
az 1-et meg a 3-mat alig veszi.sokat fogyaszt stb.
(nem hiába mondják magyar NIVÁNAK) -
as_Rock
őstag
SX4 sedan 4milláért [link]
Most amikor a klímás Fiat Linea, Renault Megane, és talán még a Cee'd is 2,99milla"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
-
D.Zsolti
csendes tag
Sziasztok!
Van vkinek swift II -e amiben mp3 lejátszó van már? kis segítség kellene!
köszi -
as_Rock
őstag
válasz Mecy_Lacee #4237 üzenetére
Nem akarok borúlátó lenni, de nem jósolok nagy sikert neki ennyiért
Eddig erre - és talán még a swift sedanra - vártam/várok, ha az is ilyen drága lesz a következő kocsi nem suzi lesz sajnos"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
-
Slax
senior tag
Ezzel vitatkoznék. Lomha? Nem 2000-nél kell elváltani. Ha nehéz alászedni, nézesse meg, mert valami nem stimmel, nekem 2 és negyednél már koppan. A váltót is érdemes megnézni, az enyémben két ujjal lehet váltani (viszont a rükvercnél igazat adok, nem veszi elsőre). A fogyasztással viszont egyetértek, ha pörgetem, 4-5000 körüli elváltások, akkor 9-11 liter. Ja igen, és nem megy el ott ahol a Niva. Tapasztalat.
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
-
as_Rock
őstag
-
as_Rock
őstag
válasz fokukac #4243 üzenetére
Lehet, de lassan a sedan-ok csereérettek lesznek, és a többség azért vett azt nem sima swiftet, mert az kicsi volt neki, most pedig nincs értelmes alternatíva márkán belül, így leendő ügyfeleket veszítenek.
Persze, ha ez a szegmens nem jelent komoly bevételt, érthető, hogy nem foglalkoznak vele..."Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
-
tildy
nagyúr
válasz fokukac #4241 üzenetére
LEhet eladja csak nem biztos, hogy külföldön.
Horvátországi nyaralásunkkor, mikor suzukit láttunk, mind magyar rendszámú volt. (Lehet volt egy két kivétel, de swiftben csak magyar rendszámosat láttunk
Asrock: annyiélért már tényleg sok. PEdig nem néz ki rosszul az sx4 sedan, de van jobb alternatíva, ha már sedant akar az ember, pl. 3 milláért van már kia rio sedan is, 3.3ért meg már cerato ."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
SzalaiG
addikt
Splash-ről info v kép?
-
nagyúr
úgy bírom, amikor kötekedsz.
1, itt a sajtóközlemény a statisztikával, tessék : 2007 első félévében a termelés 86%-a ment exportra, ami 100 ezer darabot jelent, és ez szétoszlik Európában.
2, azt pedig különösen nagyon kedvelem, amikor a saját szubjektív tapasztalataidat vetíted ki a világra... jó, hogy voltál a horvátországban, de az nem a világ. képzeld, én meg még oslo-ban is láttam norvég rendszámú buzukit, sx-et, swift-et, de még ignist is. szóval azért, mert Te még nem láttál külföldi rendszámú suzukit, még lehetnek, nem gondolod?
3, ez nem a koreai csodaautók topicja, bár tudom, hogy te a beépített marketingesük vagy, én életemben nem vennek pl. kia rio sedant. bocs
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
tildy
nagyúr
válasz fokukac #4247 üzenetére
Mi van veled, bolondgombát ettél? H kötekszem, akkor nem úgy teszem, mint az előző postomban
Aki itt kötekedik, az egyes egyedül te vagy, nézd csak meg a postodat
(2-re és 3ra: azért nézd meg mennyi fut belőlük bármerre európában: sehol nem fogsz olyan nagy arányban találni, mitn itthon. ÉS azért bocsi, hogy merem megjegyezni, hogy az sx4 sedan piszokdrága, és van sokkal olcsóbban is sedan aéternatíva )
ÓÓhh bocsánat mertem a nagy suzuki topikban lehúzni az sx4 árát! Óhh kötekedtem ... Hahaha"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
- OPTIDESK - Állítható Magasságú Elektromos Asztal (Garanciális)
- Honda Accord - 2009/04. havi - 2.2 dízel - 150LE magyarországi - 265 ezer km, 2025/02.-ig műszaki
- De'Longhi Dedica EC 685.BK Kávéfőző
- Eladó Osram Xenarc D3S Night Breaker Laser Next. gen+220% Duo Box
- Csúcsminőségű biztonsági kültéri okoskamera félár alatt// ingyen foxpost
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen