Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
-
Raptus
tag
Tanácsotokat szeretném kérni, remélem tudtok segíteni.
Eljött az ideje, hogy régi Swiftemet egy újabbra (nem újra) cseréljem, de kissé tanácstalan vagyok, hogy mennyit is lehetne érte kérni (de főleg kapni).
Erről lenne szó:
993 ccm, sötétzöld metál, 1997 júliusi, jelenleg 59.000 km van benne (egyszer már átfordult, de nem kívánok hazudni a megtett kilóméterekről). Van rajta vonóhorog, benne riasztó és központi zár, könyöklő, kalaptartóban egy kifogástalan hangzású BLAUPUNKT hangszórópár. Folyamatosan vezetett szervízkönyves, lángolóan friss műszakival és zöldkártyával. Én vagyok a második tulajdonos. A szokásos sallangokat már nem is említem, úgy mint azt, hogy sosem cigiztünk benne (bár ez így is van), stb, stb.
Előre is köszi a segítséget... -
SzalaiG
addikt
-
chungee
addikt
Sziasztok!
Sürgősen kocsira lenne szükségem. Legolcsóbb Ignis információim szerint 2mila240ezer, ha vki tud ennél olcsóbban vhol kérem szóljon. Vagy ehhez hasonló kaliberű kocsi is lehet másik márkából nem gond ha olcsóbb. Részletre venném, szal úgy érdemes ha kezdőösszeget minnél több legyen? -
SzalaiG
addikt
Vílághódító új Suzuki: [link]
-
arpeen2
senior tag
14'' 4x100 ET38 jó az új swiftre ?
-
SzalaiG
addikt
Nagy móka mester az élet. Ma kaptam egy céges autót 10 napra, mert ügyeletes vagyok.
Vajon mit?
Egy ugyanolyan zöld egyhármas ötajtós swiftet mint ami a garázsomban áll. Csont olyan mint a sajátom.
Ez van. -
SzalaiG
addikt
Up!
-
SzalaiG
addikt
Van már info a Splash-ről?
-
arpeen2
senior tag
Swift2 gyári alufelni nincs vkinek eladó olcsón ? Ha igen, üzenjen legyenkedves !
-
Dyno
veterán
Hát nem tudom szerintem nem mert akárhányszor valahova bevitte apám szervízbe vagy bármi mindig várni kellett az alkatrészekre, merthogy egykét alkatrész nyomósan eltér mint a sima 1.6-nak.......meg amit észre vettünk hogy van egy 1.6-os Suzukija a Nővérem barátjának 6éves és egyszer mentünk le Balatonra és elöttük mentünk apám odalépett neki és ök nem bírtak jönni útánunk....jah és éppen tegnap este kérdeztem meg apámtól és azt mondta hogy amikor vettük azt mondták neki hogy 100darabot csináltak belőle. az akkori GTI Swift mit tudott?
-
Dyno
veterán
Sziasztok!
Jó látni, ennyien becsülék a Suzukit, nekünk is van egy 10éves még a régi Swift Sedan 1.6LS''amikor vettük ezt mondták montos típusnak,tudnilik egy hengerenkénti injektoros motor található benne'' 112LE,nem igazán eszik sokat, 6liter körüli. 300.000KM van benne komolyabb szervízen még nem volt a motor, igaz mostmár nem ártana neki hiszen eléggé sípol az injektor meg csattognak a szelepek.Valószínűleg ha megvan a jogsim én fogom megkapni az autót.Már nagyon várom.Végszó: Az én családom nagyon büszke rá, és nagyon szeretem azokat az embereket akiknek SEAT TOLEDO ''10Év körüli'' vagy SKODA FABIA van a tulajdonukban és szídják a Suzukit.Hát azért az új Swift minden extrával még mindig olcsóbbra jönn ki, mint az a rusnya Fabia, és szerintem egy sokkal jobb autót kapunk. -
tomesto
aktív tag
Két sebességes kisautó
Nekem is van -
SzalaiG
addikt
Új fogyasztási rekord: 5,3L/100KM!!! 470km-en 25l.
-
tomesto
aktív tag
Kicsit bejárattam az 1.3ax GLX-C-s sedan Zsuzsikánkat
Jó rég mentem vele...
Jó kis tütüke,jól fogyaszt...viszonylag jól is megy...a 8 szelepes erőmű
Sportszűrő számít valamit teljesítményben?