Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Path of Exile 2
- PlayStation 4
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
válasz Audience #70617 üzenetére
ezzel tisztában vagyok.... állt is a szervizben csereakksira várva pár éve drorvosnő Swiftje, na ő megvette a kocsit és 1-2-3-4kmre található rendelő-otthon-bolt háromszögben használta, se nem tudott merülni, de még inkább töltődni az anyósakku és szépen megdöglött.... 1-1,5M volt a javítás kb.
Az anyósakku így is úgy is használatban van, menet közben is.... szóval most, hogy az SS mennyit javít/ront rajta, az majd idővel kiderülSzóval ez a "megtartod" dolog sem igazán állja meg a helyét sajnos
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz Audience #70610 üzenetére
Suzukiéknál épp, hogy nem nyekteti a gyári "kisakkut" kivéve minden egyes olyan elinduláskor, mikor "manuálisan" leállítottad a technikát
én pl. taxizom vele és tök kényelmes, mikor megérkezünk üres+kézi aztán amíg rendezzük az utassal a dolgokat és váltunk pár szót, keresgél a táskájában stb. addig áll a moci én pedig miután kiszállt, kuplung és hajrá nekem tetszik ez a rendszer.... persze lehetne olyan, mint kollégám Toyotája, ami elindítja a motort és tölt a "nagyakkuba" és le is állítja, de sajnos ez még nem az a szint
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz KubanitoS #70397 üzenetére
igen lehet tudni, már 1 évvel ezelőtt eszmecsere közepette kibeszéltük a szalonvezetővel, hogy a Suzuki sajnos abba az irányba megy, hogy "terelje" a népeket az automata váltók irányába és ezt sajnos az 1.5-ös motorral tervezik a jövőben véghez vinni, így nagy csodára nem kell várni
-
zsolt19900
őstag
2004-es Ignisünkben is cserélni kellett. A nyákon elenged valami forrasztás az idővel sajnos.... egyszerűbb cserélni, mint javíttatni.
-
zsolt19900
őstag
válasz cherubion08 #70152 üzenetére
1000kmnél szerintem tök felesleges lecserélni az olajat, a megadott időintervallumok teljesen hibátlanok, amik a könyvben vannak
-
zsolt19900
őstag
válasz cherubion08 #69868 üzenetére
Én sem szeretnélek elkeseríteni, de még mindig ezek azok a típusok amiket "vesznek mint a cukrot" (kereskedők ill. statisztikák szerint nézve), így "joggal" állítja a kereskedő/értékesítő, az:
ennyiért nem kell, akkor ott a következő'
mondatot, így alku sajnos tényleg igen ritka dolog.... nagyon max. egy téli gumiszőnyeg garnitúra az ami nekem pl. belefért mind a Swift, mind az S-cross vásárlásakor
-
zsolt19900
őstag
válasz kistukesz #68842 üzenetére
attól függ milyen motoros, van ahol 20e a periódus
-
zsolt19900
őstag
válasz slett27 #67608 üzenetére
igen és valóban szokott lenni "típus" kontakthibája és ezt vagy megtalálják és javítják, vagy veszel egy bontott fejegységet, ahogy mi is tettünk annak idején....
létezik amúgy megoldás rá (mármint, ha pl. tennél be egy másik fajta fejegységet stb.), lehet ugyanis kapni olyan felső kijelző helyére kapható kijelzőt, amin vannak dedikált gombok és ezzel tudod állítani rádiófüggetlenül az időt.... viszont azt hiszem, az meg nem mutatja a fogyasztás, külsőhőmérséklet stb. adatok
-
zsolt19900
őstag
3x annyi kilométerrel, egyel gyengébb felszereltséggel és 2-3 évvel idősebb példányok TÖBBÉRT vannak fent, mint amennyiért vették Ősök az Scrosst
persze tudom, hogy most ez a trend.... de akkor is
-
zsolt19900
őstag
ezek az "ugyan olyan a vetítési képe" azzal nincsen semmi gond, csak maga mikor szembe jön a búra csak úgy süt, mivel jóval nagyobb fénnyel világít és az is bőven bőven elég, hogy vakítson sajnos
Én is próbálkoztam a Passatban még ezzel azzal, de végül teljesen kibékültem egy új DEPO/TYC lámpapárral+emelt fényerejű izzóval
Ilyesmi led/xenon stb. max. projektoros lámpatestekben lehet jó és/vagy olyan LEDről is hallottam/olvastam már, aminek olyan kis fényvezető/terelő lapocskája van, ami közel hasonló utat képez a fénynek, mint amit egy H4.... de ezek még mindig illegálisak és egy vagy bizonyos szögben ezeregy százalék, hogy bevakítanak, hiába mindenFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
micsoda cunamit indítanak el az olajtémák nem semmi
-
zsolt19900
őstag
én sem menetelek le most a garázsba, de nem emlékszem ilyesmi ajtócskára, szerintem nincs benne
-
zsolt19900
őstag
az első szélvédő fátyolosodásra szimplán az segít, ha valami "rossz pálinka" pl. cuccal átmossa az ember és utána letörli csíkmentesre
autókozmisom mesélte, hogy ő kifejezetten rossz pálinkával szoktam átkenni, mivel a kapható szerek (és vagy a normál alkohol) lebontja azt a védőréteget is, amit a gyár felvitt rá, és csak rosszabb lesz a helyzet
nekem pl. sikerült majd' 2 hónapig szépre megcsinálni és mivel rengeteg ember fordul meg a kocsiban és sokszor tele is vagyunk, így ezt jó eredménynek tartom, most látom már picit, hogy újra kellene pucolni.... persze hozzátéve, hogy kajáltam is benne néha, így annak a melege/gőze és rátelepedhetett + amit ugye ezzel a fenti eljárással kell eltávolítani, az a műszerfal műanyagából kipárolgó anyag
Illetve említett még egy olyasmi dolgot is, hogy ezekben a legújabb euronormás autókban van valami plusz kabinfilter is (és nem nem a pollenszűrőre gondol) amit nem igen szoktam említeni és az szokott akár rövid időn belül is eldugulni és ettől is előfordulhat a nagyobb mértékű fátyolozás párásodásFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
jóó azért azt tegyük hozzá, hogy ezek a nagykerek a boltokat hivatottak elsősorban kiszolgálni, de épp a fent említett okokból (sógorkomajóbarát kedvezmény) sajnos semmi forgalmunk nem volt pl. a mi kis boltunkban de hát ez van
persze jöttek-jöttek a területi képviselők érdeklődni, hogy mire fel ez a kicsi forgalom, mi pedig mondtuk nekik, hogy boldog boldogtalan kap kedvezményt nálatok nemde?! és mondta, hogy igen, de rajta vannak a visszaszorításán, ez már évekkel ezelőtt volt
-
zsolt19900
őstag
féktárcsaelfordulás?! éljen a tőcsavaros Swift
-
zsolt19900
őstag
válasz ncc1701 #63052 üzenetére
vagy így is mondhatjuk igen
én olyan "próbálkozásról" olvastam, hogy szélvédő jött és "megpróbálták" összehozni és szr lett a végeredményFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz 2ozzmexy #63049 üzenetére
de nem a mocskos az ablak/nem mocskod az ablakról van itt szó
ezen érzékelők kvázi légmentesen be vannak zárva a kis helyükre és egy belső takarítással vagy annak elmaradásával semmiféle ráhatása nincs az embernek a működésükre....
vegyük csak azt alapul, ha egy szélvédőcserét szakszerűtlenül ejtenek meg és csak egy "cseppnyi" levegő/kosz stb. kerül a szélvédő és az érzékelő közé, akkor (amely autókban van persze) nem fog működni pl. az esőérzékelős ablaktörlés
max. kívülről lehet rajta olyan bogárplaccs vagy ilyesmi (de ez is ritka), ami befolyásolja a működésétFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz szpeti40 #62940 üzenetére
elvileg a tankban van egy kis zsák, amit ugyan lehet külön kapni asszem' viszont szivattyústól együtt szokták árulni sajnos
ACKOJA Üzemanyag szivattyú (A70-09-0004) 1/1
pl erre keress rá a bárdiban és/vagy üzemanyagrendszer-üzemanyagszivattyú részlegen megtalálod
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz dethroner #62871 üzenetére
szerintem azért van ez, mert igaz, hogy oldalra is szépen terít, de nagyon éles határvonalat vág és még akkor sem szoktak nekem sem "villogni" mikor kanyarban a Mecsekben esetleg az automatika nem érzékeli a velem szemben közlekedőt és nem tompítja le a lámpát.... azzal viszont adtál egy ötletet, hogy picit feljebb tekertessem a szervizben (igen úgy osztottam szoroztam, hogy olajat ugyan én viszek, de márkaszervizes csere lesz, így ott majd tekertetek velük egy picit felfelé, mert néha én is azt mondom magamban, hogy világít "mint állat" de eléggé közelre)
-
zsolt19900
őstag
válasz hemaka #62724 üzenetére
először is köszi a tanácsot
a fenti linket olajat találtam (persze nem itt venném, nem ezen az áron), erre gondoltál te is akkor gondolom?
-
zsolt19900
őstag
különböző okokból kifolyólag nekem is megadatott a választás lehetősége, hogy milyen olaj is kerüljön a Swiftbe és nézelődtem 0w16osok terén, LM és Eneost találtam az Ecstar mellett.... a LM kifejezetten amcsi/ázsiai autókba lett kitalálva, nagyon gondolkodom rajta, mert a Passattal sem volt semmi problémám (igaz egy olajtól sosem tudhatom, hogy mi lett volna ha.... rossz), így szimpatikus a dolog, csak most elgondolkoztam picit az oldalakat látva, amiket megosztottatok tapasztalatokat
azt eddig is tudtam, hogy előszeretettel öntik bele a 16os helyett a 20ast, ezt megelőzve eleve 16ost kértem volna bele, de mivel se gari már az autóra se semmi, így az is kérdéses, hogy érdemes-e szakszervizbe vinni, de még mindig itt van a mérleg azon nyelve, hogy pár év múlva a vevőnek mennyit fog jelenteni az, hogy szakszervizbe lett szervizeltetve avagy sem
ui.: gari miatt pedig semmi pánik, csak be lett fogva az autó szexitaxinak [kép] és köszöni szépen jól vagyunkFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz szpeti40 #62481 üzenetére
amennyiben van/volt rajta az előző gazda által kgfb, úgy nyugodtan hozd el és otthon is megkalkulálhatod (vagy keress engem bizalommal, segítek szívesen )
-
zsolt19900
őstag
válasz katokacaj #62418 üzenetére
nem szeretnélek elkeseríteni, de az utolsó szegmensre reagálva: nem hiszem, hogy mostani kapható alkatrészekkel ekkora futásteljesítményre fogsz tudni tervezni, a "nem kell hozzányúlni addig" dologra gondolok
100e km-t nem igazán fog elmenni egyetlen mostani cserélt alkatrész sem sajnos
a többi megállapításod pedig helyes, nem csak 1-1 dolgot kellene javítani (cserélniük) a szerelőnek.... pl. ha rossz a tárcsa -melyen a szíj fut- akkor nem csak szíjat, hanem tárcsát is kellene pl. cserélni.... szóval, ha így állsz hozzá akkor nem fognak amatőrnek nézni szerintem
-
zsolt19900
őstag
válasz dobolan #62234 üzenetére
itt a szalonban várt egy cserés a sorára, drnő elfelejtette közölni, hogy mire is veszi a Swiftjét és az 1km oda és 1km vissza az otthona és a rendelője között sajnos nem tette jót az akkunak
-
zsolt19900
őstag
válasz venom8888 #62151 üzenetére
csak egy tipp: lehet, hogy kerékfordulatból veszi az abs jelet, és nem egyeznek az értékek a kerekeken, ergó más "kerékfordulási számot" jelzett a kompjuternek és ezért dobta be az abs hibát
nézd meg a guminyomásokat és menj vele, ha olyan a tárolt hiba eltűnik, ha nem akkor úgy is hibakódot kell olvasni/törölni (persze ha olyan a hibakód, akkor a hiba megszüntetése után )
-
zsolt19900
őstag
igen én tettem fel a Swiftes csoportba is (aki már látta ott a kérdést sorry)
Ugye kábellel, ha rá van dugva a telefonom és megy az AA és azon pedig a Waze, akkor "menet közben" -legyen az akár kis gurulás ill. nem behúzott kézifék- nem enged címet beírni az alkalmazás (tudom biztonságtechnikai dolog, mondjuk a kedvenceim közül meg enged választani.... na mindegy)
szóval van erre valami beállítás, hogy ezt "kiküszöböljem"? Munkám során fontos lesz, hogy tudjam használni ezt a funkciót, de sajnos még nem találtam meg a megoldást rá, pedig rémlik, hogy említette már valaki innen, hogy erre van kikapcsolási lehetőség
-
zsolt19900
őstag
válasz ViZo72 #62107 üzenetére
okés, én elsősorban azokra gondoltam, akik ötön tizen ezres futással ki-ki jelentik, hogy ez tökéletes ennek semmi hibája stb. stb.
mi pl. a cégessel a 2. évébe belépve léptük át a 150k-t na ott már kb. tudunk valamit mondani, hogy az most jó-e avagy sem.... ugye valakinek ez akár 10év is lehet, hogy elérje ezt a futásteljesítményt (és ez most nem nagyzolás vagy ilyesmi, csak néha ezeken fennakadok picit, hogy így meg úgy megbízható vegyed vegyed, csalóóóóóódásmentes kocsik ezek a Suzukik.... jam persze )
-
zsolt19900
őstag
válasz Qtya123 #62097 üzenetére
na épp ezért lépegettem ki sorba a Vitara és Scross csopikból
Ide elvitt, amoda elvitt, emezt teljesítette hiba nélkül, amazt teljesítette hiba nélkül, ennyi volt a számla, nekem meg annyi neked mié annyi?!?!?!!?!?
Jó értem én, tényleg komolyabb hiba mentesek ezek az autók -most más kérdés, hogy amennyi kilométert belepakol az "átlag" Suzuki használó, annyi idő alatt szomorú is lenne, ha valami nagyobb hiba kijönne rajtaígy hát mit is osztogassanak(sunk) meg? mindenkinek a sajátja a szép, akinek kék van, neki az, akinek fekete neki az, akinek fehér neki az
Aki cserélt rajta felnit neki az, aki fóliáztatta itt-ott-amott, neki az, és még sorolhatnám....kb. ez a hozzászólásom is felesleges és kijött belőlem kb. ez ilyen, de addig jó.... igazából full-full tapasztalatok, elhasználódás 150-200-300k kilométer múlva kellene, hogy legyenek.... viszont addigra már kb. 2. 3. 4. tulaja fogja koptatni kb. az autót !ha! meg is élik ezek a mai autók ezt a kort és futásteljesítményt
-
zsolt19900
őstag
válasz Viktoár #62088 üzenetére
én is csak ismételni tudok abs kocka és/vagy fékszervórendszert nézesd át, javíttasd meg
Mi az Ignist (2004esünk volt) Velence mellé vittük. Kb. egy délelőtt alatt tesznek be felújítottat és lesz rá gari, amennyiben igazoltan 2 évente cserélteted a fékfolyadékot, korrekt rendes cég.
Szembe szomszédunknak is előjött a dolog, de neki -sajnos- elintézték annyival egy közeli helyen, hogy "átmosták" a rendszert és azóta "nem esik be a pedál" és minden szuper.... szerintük.... Mi persze hiába mondtuk neki, hogy ez így nem lesz valami üzemszerű, de nem foglalkozott vele utána sajnos.... ezzel csak azt szeretném jelezni, hogy semmiképp se hagyd esetleg ennyiben, hogy "átmossák/öblítsék stb." mókát csináljanak, mert az ideig-óráig lesz megoldás.Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz Qtya123 #61978 üzenetére
akkor nekünk kettő van
ez amit feltettél pont arra a "lefelé hajló ívre" nem takar be semmit, amibe elég fontos lenne.... de hát kinek mi ugyeFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz mefistofeles #61719 üzenetére
jaja, jött már ki nekem hat fölött is, szó se róla
-
zsolt19900
őstag
Pécs-Kecsekemét-Kecskemét-Pécs tankolásos méréssel most jött ki 4,76 a Swiftre.... tempomat 105re (GPS szerint ugye kb. 100) és ahol kellett ott előztem is ill. mindig "pörgősen" gyorsítok fel.
Még mindig furi, hogy nincs mi megfújja a motort :'( de azért el lehet vele autókázni és ez a nagy előnye ennek a kis gyösznek
-
zsolt19900
őstag
válasz Czimby #61574 üzenetére
beépítési MAGASSÁG számít az elsőknél inkább, hogy rá tudd tenni a rácsot, hátra pedig "pici ovál" szükségeltetik.... igaz a miéknél vágtunk inkább kalaptartót akkoriban és fényévekkel jobb lett a helyzet
-
zsolt19900
őstag
válasz mefistofeles #61558 üzenetére
nekem hozott olajra azt mondták (igaz VW), hogy beleírják a füzetbe és ha motorporlémája lesz, ráfogják arra, hogy nem ő általuk eladott olaj volt benne
-
zsolt19900
őstag
válasz Mike Farrel #61517 üzenetére
mintha' én is valami ilyesmit mondtam vóna
-
zsolt19900
őstag
válasz Qtya123 #61418 üzenetére
sok panasz volt rájuk igen....
és igen, nincs hozzá kartámasz, vásárolhatsz 2 félét és beleteszik, mikor hozod el az autót, én pl. vettem bele, ennyit megérdemel, ez meg az én véleményem
-
zsolt19900
őstag
válasz Cunaja #61410 üzenetére
műszerfal-szélvédő közé felesleges a gumit betenned.... itt nincs olyan probléma, mint a vitya vagy scross esetében
a többi az szíved joga persze ízléseken nem vitatkozunk
-
zsolt19900
őstag
az is baj, hogy felmegyek alira és keresnék egy pár -akár normálisnak mondható kiegészítőt, aztán az ilyesmik miatt elveszik a sok-sok minden között a termék
-
zsolt19900
őstag
válasz Cunaja #61381 üzenetére
háát szerintem ne.... ne kekeckedjenek miatta. Meg azért nem is valami olcsó mulatság lehet és tényleg ha viszik, akkor olymindegy'
-
zsolt19900
őstag
válasz szabonagyur #61379 üzenetére
így van
+ nehogy azon akadjanak fent, hogy "külsérelmi" nyom van az autóalkatrészen, amit esetleg gariztatni szeretne
-
zsolt19900
őstag
válasz Cunaja #61106 üzenetére
Egy zónás automata klíma van benne
igaz picit érdekes számomra a működése, főleg egy VAG után, hisz ott belőttem 22 fokra (amit kb. szeretek) és teljesen jó volt, itt meg kb. a külső hő mínusz 4-5fok és akkor nem fúj olyan rohadás hideget, hogy odafagyok de hát ebben ilyen, már megszoktam és kész
-
zsolt19900
őstag
válasz Mike Farrel #60981 üzenetére
és ha nem vigyázol kb. az összes váltóolajat is kifolyatja, mert olyan frankón van méretezve az ut-s skf hozzá, hogy kicsípi a szimeringet
sajnos mi is így jártunk vele, kicseréltük, hogy legyen benne új.... picit szólt a régi stb. aztán jött valami kis daráló kalapáló hang, csere megint és még mindig, aztán szégurgik, hazahúz, összerak és szimering is csere mert kuka és megint könnyezik, hát megállapítottuk, hogy pont annyira más az skf becsúszójának a kiképzése, hogy nem ül fel rendesen + a szimeringnél is pont annyi van, hogy folyatni tud.... ment bele vissza a régi, mert azon az oldalon kvázi nem volt baja a réginek és minden happy volt
-
zsolt19900
őstag
válasz bod101 #60799 üzenetére
autósbótba tuti adnak én is adok szívesen, csak nem tudom merre éldegélsz
én is a Stabiluskát ajánlom, ha van benne gyárilag kinyitáskor "csillapítás" elvileg csak a drágábbak fogják tudni, a Stabilus biztos
-
zsolt19900
őstag
válasz tboldi #60720 üzenetére
tudom-tudom, meg a könnyű bódé
csak pl. a Passát után, amivel kb. 3.-ban ha kavirnyoltam a városban és úgy érezte jól magát
-
zsolt19900
őstag
válasz Cunaja #60698 üzenetére
én még mindig arról tudok nyilatkozni, hogy tankolástól tankolásig (igaz egy nagyon pici eltérés tuti van a számításban, mivel úgy tankolok, hogy kattanáson túl és km számláló nulláz, aztán pedig kattanásig megnézem ill. kattanáson túl is a beletankolt mennyiséget a km-hez viszonyítva) de 4,9-5,1 re jött ki eddig szinte mindig a fogyasztás.... és egyáltalán nem megyek vele nyugisan
OMV "sima" 95öst tankolok bele ill. ha eszembe jut teszek bele LiquiMoly üzemanyag adalékot
Értsd jól: pörgetem amikor kell, városban viszont kipróbáltam és 60nál simán elgurul 5.-ben (ami meglep, de mindegy) ill. pályán simán haladok a belsőben 144óra szerint és ezekkel a paraméterekkel ennyi a fogyasztás.... ja és persze a klíma átszellőztetést követően azonnal működésbe lép nálam, egészen addig amíg megállást megelőzően ki nem szellőztetem a rendszert.
-
zsolt19900
őstag
válasz villifog #60371 üzenetére
én azt nézném a helyedben, hogy melyikre van több gari mikor még régebbi autóm volt, sosem néztem az utolsó két cserénél a márkát, csak a garit
-
zsolt19900
őstag
amennyiben nem garis, akkor kb. bárki gyári lengőkart tudok hozni kb. fele ennyiért, a munkahengerről ne is beszéljünk, hogy mennyiért tudom hozni neked.... és most gyáriról beszélek természetesen
és nem tudom, hogy honnan vették, de nincs külön ára a jobb/bal oldalinak
-
zsolt19900
őstag
szerintem még postázással együtt is kedvezőbbre jönnél ki, max. ha úgy van beszéljünk privátban
-
zsolt19900
őstag
nem tudom ezeket hol nézted, vagy ki találta neked
persze nem tudom helyileg merre vagy, de bőven bőven tudok neked olcsóbban hozni a cikkszámok alapján
vagy ebben az árban már szerelés iköltség is benne van?
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
na, akkor erre ránézek ha Swiftnél is játszik.... mindig az "agyamra megy"
-
zsolt19900
őstag
nekem is tő" 5literre beállt a Swift a mindennapok során.... 1x volt mikor télikerékkel voltam még és picit "hosszabb" volt a táv, 4.8
Aztán, ha "lövöm" neki 144óra szerint értve (pl. Siófok-Bp), akkor 5,1-2re is "felszalad" a kutyafáját és persze ez klímával és 2 személlyel, szóval semmi okom panaszra
A "beállt" 5literes fogyit is úgy kell elképzelni, hogy azért van pörgetve, hisz valahogy kell alkotnom vele valamit a Passat után
-
zsolt19900
őstag
nekem is előfordul, hogy ha ülésen tartom a telefont és nem éri a klimatizált levegő, akkor rekt lesz....
ilyen esetekre teljesen jó a Swift italtartó rekesze, ahol éri a szellő és nincs ilyen probléma
-
zsolt19900
őstag
én is megvettem, de már fél éve itt van a dobozában
A tükörbehajtással viszont vannak fenntartásaim, mert nem lesz "gombspecifikus" sajnos télen nyáron behajtogatja, ami ugye télen felfagyva lehet veszélyes.... megoldható persze: nem dugja rá az ember azt a kábelt
-
zsolt19900
őstag
válasz dethroner #59072 üzenetére
mikor mentem a kocsiért, pont állt egy az udvarukban ilyesmi hibával és 800k-t mondott a szalonvezető ill. hogy maaaaaaaaaaaaajd megjön dzsápánból és addig is karácsonyfás a műszerfala a doktornéninek sajnos elfelejtette úgy használni, ahogy kell.... "csak" rendelő-otthon-bolt háromszöget zárt be vele, így pár kmeren sajnos nem tudott merülni/töltődni az akku és ebbe purcant bele
-
zsolt19900
őstag
én is nagyerőkkel' jövök olvasni a sokhászet' erre megy ismét a hitvita, ízlésekről és igényekről
de hát valami legalább felpezsdítette kicsiny közösségünket
borzasztóan érzem magam ezek után a családban 2 X-es Suzukival a garázsban
-
zsolt19900
őstag
válasz hódmaci #58384 üzenetére
szia
igen szokott vele probléma lenni, sajnos fetek vagy ellenállásoknál elenged a forrasztás stb. és kb. "tk"-s a dolog
mi egy másik fejegységet vettünk bele akkoriban, csak figyelj rá, hogy kóddal együtt árulják, vagy tudd keresni/kérni a megfelelő helyen
-
zsolt19900
őstag
válasz Qtya123 #58311 üzenetére
szerintem az a (mostsokannemfognakszeretni) dogma végett is lehet, mert a Swift szííííííívóóóóóóóó a Baleno pedig turbós motoros
azt pedig, hogy miért van ilyen árban Baleno, csak azt tudom mondani, hogy menjél vegyed mert pár napig szoktak fent lenni ezek ilyen áron
-
zsolt19900
őstag
-
zsolt19900
őstag
válasz Qtya123 #58306 üzenetére
[link]
[link]
nem pont pont ez, de pl Baleno? vadásszatok, hát ha beesik valami jó ajánlatTágas, kényelmes autónak mondják és van is egypár fórumtársnak, ha jól rémlik nekem
a második a linken modernségét nézve jobb ajánlatok az általad linkelt Swift és Sxekkel szemben
Persze, ha fontos a magasabb építés pl. akkor Sx nem kérdés[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz szabonagyur #58139 üzenetére
a GLX nem egyelő a nyitható tetővel.... az plusz extra
a hitvitát arra értettem, amit megannyi helyen látok a fórumokon, csoportokban: "hlye" aki X-est vesz, mert bőőőőőőőőőőőőőőven elég a Plusszos is és ezek sajnos folyton előforduló és fel-feljövő gondolatok sok embernél
-
zsolt19900
őstag
válasz szabonagyur #58136 üzenetére
ez mindig is hitvita lesz
ha valakinek az X-es kell, akkor azt fogja venni/várni rá
Swiftnél azért beleböngészve a listába 1-1 dolognál kikerekedett a szemem pl.: PLusszosban "csak" fel-le állítható a kormány vagy nincsenek magassugárzók a tükörháromszögben.... persze apróságok, de hát na
többi modellnél pedig, ha valakinek kell az X, hát akkor azt fog venni
-
zsolt19900
őstag
válasz peestike #58014 üzenetére
fb csoportban vannak fent megoldások
teljes értékű kerék úgy fér be, ha "megemeled" az egész alsó részt úgy, hogy: kipakolod a defektjavítós cuccosos tartót, helyére beteszel egy kereket és vele egy szintbe köré vágsz eps/xps anyagból "tartót" és arra ráteszel egy méretre vágott és szövettel beburkolt osb lapot
így a csomagtartó alja picit megemelkedikviszont másképp nem fér el
-
zsolt19900
őstag
válasz Janusz001 #58003 üzenetére
nekem Swiftnél/"egyel"korábbi Scrossnál "sima" tempomat üzemben -még akkor is mikor az "akkuvisszatöltéses" lassulással lassít- működteti a féklámpát.... el is gondolkoztam, hogy furcsán nézhetek ki néha-néha mikor olyan lejtőn megyek, hogy piciket kell belelassítania de hát ez van
Írjátok sokan a panorámatetőt: az nálunk azért esett ki, mert konkrétan akkora fejteret elvesz a hátsó sorból, hogy nem tudott sem Én sem Édesapám magunk mögé beülni hátra anélkül, hogy ne kelljen a fejünket elhajtva tartani picit meglepett a dolog.... pedig akkoriban én nagyon rajta voltam, hogy legyen pancsitető
-
zsolt19900
őstag
mikor szervizen voltam, felajánlotta a szalonvezető, hogy vigyem el egy karikára az 1.5ös Vitarát.... pont náluk volt pár napot
Azt említette -és tényleg így is van- hogy elég sok tesztből kimaradt, hogy bizonyos pedálállásig full elektromosan végig lehet haladni 1-1 út közbeni településen, így már picit máshogy fest az, hogy mennyire vagy mennyire nem "zöld"
Plusz hozzátette, hogy amennyiben butáskodna a váltó motor hajtáslánc, úgy a kormány mögötti fülekkel váltsam el nyugodtan előbb, mint ahogy azt az autó tenné, így a "bőgetés" is elmarad
Megfogadva a tanácsokat, valóban működőképes a dolog
Persze hozzátette, hogy az ára horror a mostanihoz képest (és nem az alap áremelésekre gondolt még akkor), viszont azt is hozzátette, hogy a Suzuki is elkezdi ezekkel a modellekkel először az automata, majd a hibrid/elektromos hajtáslánc felé "terelni" a vásárlókat, ezért is van most az, hogy automatákat tolják inkább kifelé magukból
Én is kételkedtem és ráncoltam a szemöldököm, viszont mindennapi közlekedésre (amire valljuk be az 1.4T előtti időkben vették a Suzukit a népek) teljesen megfelelő a mostani 1.5hibrid is.Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz Yiggdrasil #57957 üzenetére
jaja azt tudom, hogy nem kívánnak beszámítani ilyesféle kocsikat
max. nézelődj pár évesek között, amiket beszámítottak, igaz arra nincs pref. program, de normális lízingkonstrukciót tudnak rá adni, ha minden igaz
-
zsolt19900
őstag
válasz Yiggdrasil #57911 üzenetére
vagy ha úgy áll a spájz otthon -ebbe ne érts turkálási szándékot- de ha teljes nyugalmat és megbízhatóságot szeretnél, egy normális lízingkonstrukcióval hozz el egy új autót ezzel a beszállóval és kész
-
zsolt19900
őstag
válasz simonjoe #57742 üzenetére
én nem akarok semmilyen alkatrészárust bántani, de a sztárlájn és a német és a prémum egy mondatban szereplejen megmosolyogtattak na
trw és meylet találtam szinonimában hozzá, ha épp van készleten
ill gsp-t találtam még 12kért darabját, féltengelycsuklókba stb. be nekem nem volt velük bajom, szóval futóműben jó lehet az is, mint nevesebb budget márka
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz mefistofeles #57666 üzenetére
ne nekem mond, hanem nekik
mondtam én, hogy érdekes lesz.... "megfogja" engedni az autó természetesen egy "rányomással" a pedálra, hogy gyorsabban menj, de a cikk végén azért érdekes az a mondat is: "akusztikai figyelmeztetésen is gondolkodtak" MINDEN egyes sebességtúllépés esetén.... mert nincs elég görcsös ember az utakon.... minden egyes alkalommal csippanna.... persze ezt elvetették.
Lesz itt érdekes világ, amihez kelleni fog persze a megfelelő infrastruktúra is, ami ugye nagyon sok helyen még nincs, mint ahogy fentebb is írva van, felfestés hiánya és/vagy nem érzékeli/tudja a rendszer, hogy a kereszteződés is felold bizonyos korlátozásokat stb.Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
és a legnagyobb "poén" hogy egy cikk arról szólt, hogy "már működik annyira megbízhatóan" hogy kötelezővé fogják tenni és kvázi e szerint fog szabályozódni az autók sebessége
én még azért elgondolkoznék rajta, jóóóóóó sokáig
-
zsolt19900
őstag
válasz bigdigit #57656 üzenetére
elégedett vagy?
10s sem volt megkeresni
én sem értem különben az összes fb stb. csoport is tele van ilyen és ennél jóval egyszerűbben kereshető/megválaszolható kérdésre.... mégis inkább fogja a jónép' bekérdezi?!
és igen.... szintén fennakad azon, ha jön egy olyan válasz rá, hogy: miért nem kerestél rá?! hisz teljesen igaz
-
zsolt19900
őstag
légzsák kikapcs/bekapcs érzékelés stb.
az sem jobb ám, ha "azt hiszi az autó, hogy be vagy kötve" és azért engedi robbanni a lufit
ritka szép lesz az ember mosolya és agyába száll az orrcsontja
az sem egy élettelösszeegyeztethető dolog
persze, ha a kérdező hozzátette volna, hogy "sokat megyek egy zárt magánterületen" gyár stb. parkolóban vagy mittudom én és oda nem szeretne csatolni, akkor teljesen más lenne a leányzó fekvése
-
zsolt19900
őstag
válasz tatararpad #57500 üzenetére
én is inkább azt mondom, hogy a gari megmaradás végett
CASCO-t nem igazán szokta érinteni
-
zsolt19900
őstag
gondolod kalkulálok neked szívesen biztit, csak egyeztessünk privátban ha még épp nincs alkuszod
-
zsolt19900
őstag
válasz tboldi #57393 üzenetére
persze, ezekben van kis kényelmi megoldás, nem hiába drágaszágosszágoszok
Én is tettem még a Passat motorháztető nyitó teleszkóp helyére JP-t, hát mikor nyitottam majd' elrepült az autóFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz tboldi #57311 üzenetére
persze, mert aztán magában a tavalyi és előtti motorpalettával is rengeteget fogyasztottak és rengeteg káros anyag került ki a környezetbe belőlük.... gondolom....
én sem értem, de megfogadtam: amin változtatni nem tudok, azon nem mérgelődömFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz tboldi #57292 üzenetére
igen eleve egy mondhatni jól bevált turbós hajtásról áttérni erre, na ez siralomház
-
zsolt19900
őstag
válasz Memmaao #57287 üzenetére
még a végén pár új Vityát megfogunk itt némelyikünk Swiftjével
Na jó persze csak poén, de azért siralomház egy ekkora bódéba ilyen hajtásláncFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
csak tudod a magyarnak mi a gyóóó: magas legyen, lássál ki, könnyű legyen ki-beszállni és néha a halastóhoz vagy a "telekre" is ki lehessen menni veleje
meg hát olyan magasztos na' ha magasabban csücsülsz.... igaz ezt én is díjazom a Crossban, ezt nem tagadom
a Swiftben már éreztetik velem a "komplexusokat" hiába megyek ugyan úgy, mint a "nagyobb" autókkal 105-110 tempomattal, csakazaértismegelőz de hát erre számítottam, ez nem gáz
-
zsolt19900
őstag
válasz KubanitoS #57210 üzenetére
kistoyotát én is átszámoltam magamnak, sajnos amiket tud a GLX Swift, azokkal felextrázva elég borsos lett volna a Yaris.... pedig nekem bejött volna, csak olyan dolgok hiányoztak (ill. plusz olyan felesleges dolog is volt benne -igen ez már személyes pref-) ami végett mégis a Suzuki lett
de akár egy 2es mazdát is elkezdek felextrázni ott van, hogy 7misi (persze ebből nem tudom mennyi lenne a kedvesség, azt még meg kellene nézni)
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz mefistofeles #57184 üzenetére
azok a hirdetések nem mindig validak
volt, hogy fel-fel került 1-1 X es Swift, mikor keresgéltem.... hívtam is hogy "pár hete még azt mondtátok azonnal szóltok, ha lesz" ja hát igen szólunk-szólunk, de az nem is valódi hirdetés ami a használtautón van, azt már eladtuk ja mondom jóóóó.... aztán még hónapokig fent volt az "eladtuk" autó
az pl. azért "ragadt" fent, mert volt egy 6000km-t futott példányuk, így rögtön betudták ajánlani azt az új helyett
persze a saját oldalukon fent volt ez is és az is, aztán akkor jött a döbbenet, mikor mondtam nekik, hogy a saját oldalatokon mindkettő fent van.... igen fent?! mondom fent! jaj hát elnézést
-
zsolt19900
őstag
válasz mefistofeles #57179 üzenetére
me' ha már még 1 embertő' hallod aki mellett ugyan azt a cipőt végigjártam szinte, akko így má jó?
-
zsolt19900
őstag
válasz mefistofeles #57175 üzenetére
tegyük fel, hogy 250es euróárfolyamon van egy Swift "foglalásod" 5misire
most ha hip hop felmegy 1 éve alatt az ercsi 500ra, az az kerülni fog a Swift 10misibe, akkor azt ugyannemfogjáklenyelniés hát ahogy most ingadozik (vagy nevezzük úgy, hogy mászik felfelé?!) az árfolyam, azért szépen szépen azt nem fogják benyelni
meg persze hozzátartozik az is, hogy mikor ott jártunk a kerben, 30-40db előjegyzés volt pl.: Scrossra.... 2hetente nyitnak nekik "kaput" hogy foglaljanak és az országba foglalhat a 20-25kereskedés ÖSSZESEN 100 autót, ha jól emlékszem
szóval jah' most hiány is van, meg árfolyamok is mozognak, így hát vagy aláírja az ember és besorakozik a 30-40 (gondolom azóta már nőtt ez a szám is) ember mögé, vagy amit még felajánlanak, hogy választhatsz nagyobb felszereltségi szintet vagy manuális helyett automatát vagy 2 kerekes helyett 4est
-
zsolt19900
őstag
nekem oszt' hiába mondjátok
biztosan aláírnátok ill. van más, persze van és jelenleg ott is ezek a feltételek vannak kb szóval azért is kezdtem úgy, hogy sajnos
mivel sajnos ez a helyzet most
nagymértékű árfolyammozgást stb. miért nyelne be a kereskedő pl.? lefoglalsz egy autót, amire fél vagy 1 évet kell várni, ott abban lehetséges akár 3-4 áremelés is pl. csak negyedévente beszéljünk róla 100-150-200+++ az 4x?
szóval azért a mai helyzetben ez a valóság
-
zsolt19900
őstag
válasz mefistofeles #57164 üzenetére
sajnos mondták már nekem is, hogy nincs ilyesmire lehetőségük ill. pontosan így van, ahogy fentebb írták, hogy már eleve a Suzuki is belefoglalja a szerződésbe, hogy el kell fogadd bármennyi áremelés is lesz, mire itt a kocsi
-
zsolt19900
őstag
nekem is csippan, ha pl. járó motornál "eltávolodom" tőle.... aztán visszaülök és megnyugszik a lelke
-
zsolt19900
őstag
válasz Janusz001 #57023 üzenetére
megpróbálok én is pár szót segíteni, szóval:
1. eset: szemle, utószemle és kiajánlanak neked egy összeget, elfogadod kész pasz
2. eset: beviszed egy javítóműhelybe, szemle/utószemle és 1:1ben NEM feltételen gyári alkatrészekkel és technológiával megjavítják az autót, pénzt stb. nem látsz, csak a kész autót és ezek után kérhetsz értékcsökkenés végett pénzt a biztosítótól
3. eset: GYÁRI technológiával javítást kérsz, ami a mostani alkatrészárak+alkatrész beszerzések mellett eltarthat akár fél! igen fél évig is, mire minden megjön hozzá és megjavítják, de ez az eset már -nagyonszerintem- GTKra jönne ki (ilyenkor szokott ugye az előfordulni, hogy "kéred-kéred" a kárszakértőt, hogy ne vegye totálkárra, te megszeretnéd javítani, de ugye akkor mondják, hogy ez nem mise....) és a lényeg a lényeg, hogy akkor viszont ilyen korú autónál (ha olyan volt a bizti -akár a CASCOD is már bejátszhat- hogy pl. avulásmentes a térítés stb. stb. és itt most térjünk el attól, hogy vétlenek voltatok) akkor volt egy újkori érték (és most térjünk el persze attól is, hogy azon az újkori értéken jelenleg nem kapsz meg egy ilyen autót, még talán egy ilyen futással rendelkező ilyen időset sem) szóval, van egy újkori érték és azt 1:1ben megkapod a biztosítótól (vagy ha pl. CASCOdra jobban kijön, akkor biztosítódtól). Az, hogy a bizti már milyen saját roncsbörzére stb-re teszi fel a roncsot és kinek hogyan adja el, az már neked max. egy aláírásba kerül, hogy xy megvette, vagy elárverezheti vagy ilyesmiSajnos jelenleg mindenképp "rosszabbul" fogsz kijönni, mert ilyen típus kvázi nem kapható és ugye "nyerészkedni" nem lehet egyik biztosításon sem, szóval a mostani azonos felszereltségű 0km-es autóra "persze" hogy rá kell fizess, de akkor ha úgy nézzük, lesz egy teljesen új autód, egy 7500at (tudom-tudom nem nagy szám ne érts félre) futott autóval szemben.
kb. ezek a lehetőségek, mivel elég sok elem sérült (+elég drágák+amiket még nem is látni innen és csak bontás utáni utószemlén fog rájuk fény derülni) így kb. ezzel kalkulálj
-
zsolt19900
őstag
effektíve meleg időben pl. a Crossunk gyöngyházkékmetál színe pedig azt csinálja, hogy ha nem mosdatom ki a mosás végén minden zeg-zugát tiszta vízzel, akkor szépen cseppekben rászárad az elvileg cseppmentesen száradó mosónak a leöblítő vize.... megtörtént eset: lemostam, vígan hazajöttem, garázs és másnap törölgethettük plusz tisztítószerrel és mikroszálassal az egész autót, mert minden egyes része vízkőcseppes volt
hozzátéve ráadásul, hogy van rajta egy komolyabb 3M-es többrétegű védőréteg, ami pl. a vizet is könnyebben pergeti
Szóval a lényeg: mosás után van, hogy 2x végig kell menjek (tetejétől aljáig, de gondolom ez tiszta) és akkor lesz cseppmentes
furi picit, hisz volt munkahelyemen vagy 3-4-5 féle autó és egyik sem száradt így, pedig ugyan ott mostam őket mindig
-
zsolt19900
őstag
válasz Napfénysüti #56910 üzenetére
Swift és Ignis az import vonal jelenleg japp
-
zsolt19900
őstag
válasz mefistofeles #56895 üzenetére
én is asszerettem' volna, de hát
aztán mikor megkaptuk teszthétvégére a bordót az is a szívem csücske lett, assevót'
mindegy, amúgy helyi kollégával már csereberéltünk fotókat és láttam is élőben előtte és megbarátkoztam/megtetszett és az ezelőtti autóm is szürke/ezüst volt, szóval ja
-
zsolt19900
őstag
köszönöm srácok
a színnel kapcsolatosan nem az enyém az érdem, kb. Merkúr időszak van/lesz: ezt tudjuk adni GLXben, szóval kell vagy nem?! na hát a színt az élet választotta
-
zsolt19900
őstag
válasz dethroner #56792 üzenetére
akkor az 500ast (ill a 800ast is, de az nekem most nem lényeges) ilyen jól be tudod lőni szöget illetően, jól látom?
én attól tartottam -most, hogy eszembe jutott- hogy a kialakítása végett nem tudom esetleg belőni úgy, hogy jó legyen és látsszon benne a lényeg
nekem ezelőtt mindenhovaállíthatós példány volt, de ha így lehet feltenni a Swiftben, az jó
-
zsolt19900
őstag
válasz tboldi #56786 üzenetére
persze valahogy én is megszeretném oldani, és nekem tényleg elégséges a gyújtásos téma kb. úgy is egész nap mozogni fog az autó, magára nem igazán fogom hagyni
itthon garázsban áll, parkolókban pedig úgy is a pusztulatba szoktam parkolni mindig a bevásárlóknál (aztán persze mire kiérek richtig odaáll valaki mellém de sebaj)
-
zsolt19900
őstag
válasz simonjoe #56782 üzenetére
igen csakhogy épp itt ment az eszmecsere, hogy valamikor nem érzékel jól és meríti az akkut, akár még a határérték alá is
tboldi: picit csifti csefti bekötésnek gondoltam, de jó lesz
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz dethroner #56772 üzenetére
jó, hogy mondtad én pedig 800asakat nézegettem, de akkor elégséges lesz az 500as is
picit "félek" a dologtól, elrejtegetni eldugdosni az előző autómban elől volt egy és az áramellátással sem volt baj, a fejegységemen 2db usb csati volt hátul, hát arról ment....most viszont nem szeretnék hw kitet a kocsiba, lehet hogy "parasztba" megoldom műszerfal mögött láttam olyan megoldást, hogy oda tesznek egy utólagos szivargyújtó aljzatot és abba bele a kamera kábelét, aztán gyújtáspozitív lesz.... nekem annyi elég is szerintem
-
zsolt19900
őstag
válasz MaxxDamage #56701 üzenetére
burgatshow: ááá oksi, na hát ha van ilyen "védelem" az más persze
Maxx: rendi, én nem erre a forrásra gondoltam
-
zsolt19900
őstag
válasz Gyöször #56696 üzenetére
azon gondolkozom, hogy még senki sem próbáltam -nagyonnemlegálisnembeszélünkróla- forrásból cserélgetni a térképfájlokat?
Látom fb hirdetésben is az egyik fószer hirdetését, hogy árulgatja stb. de gondolom aki jártas benne (igaz nem néztem meg még gépen, hogy milyen a mappafelépítése stb.) és olyan mint egy mezei "navi" Igo-ja, akkor simán régi térképfájlok töröl és újak feltesz nem?
-
zsolt19900
őstag
-
zsolt19900
őstag
válasz focvis #56662 üzenetére
váltóolajt mi ledobáltuk a "régebbi" Ignisünkbe mindig 45-60k-ként, Castrolt tettünk bele aranysárga dobozos Syntrans FE 75W 1L hajtóműolaj ezt ni' hogy ez jó-e a mostani Ignisbe az jó kérdés, de akár jó is lehet
Amennyiben olyan a leeresztője a váltónak, mint a réginek akkor egy 3/8ados racsniskulcs befogadó fejével lazítható, ha ez nincs akkor az fejtörést tud okozni sokszor, mert akkora imbusz nincs mindig kéznél.... mi fentről belógattunk egy csövecskét a "túlfolyóba" és amint ott kijött, akkor telinek találtuk.
Sokan ide meg oda döntögetik és/vagy a rüki kapcsolónál öntik fel, hogy "kapjon minden fokozat kenést" de embere válogatjaFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asszociációs játék. :)
- Revolut
- Külpolitika
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva