Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
effektíve meleg időben pl. a Crossunk gyöngyházkékmetál színe pedig azt csinálja, hogy ha nem mosdatom ki a mosás végén minden zeg-zugát tiszta vízzel, akkor szépen cseppekben rászárad az elvileg cseppmentesen száradó mosónak a leöblítő vize.... megtörtént eset: lemostam, vígan hazajöttem, garázs és másnap törölgethettük plusz tisztítószerrel és mikroszálassal az egész autót, mert minden egyes része vízkőcseppes volt
hozzátéve ráadásul, hogy van rajta egy komolyabb 3M-es többrétegű védőréteg, ami pl. a vizet is könnyebben pergeti
Szóval a lényeg: mosás után van, hogy 2x végig kell menjek (tetejétől aljáig, de gondolom ez tiszta) és akkor lesz cseppmentes
furi picit, hisz volt munkahelyemen vagy 3-4-5 féle autó és egyik sem száradt így, pedig ugyan ott mostam őket mindig
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Path of Exile 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest