Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolt19900

őstag

effektíve meleg időben pl. a Crossunk gyöngyházkékmetál színe pedig azt csinálja, hogy ha nem mosdatom ki a mosás végén minden zeg-zugát tiszta vízzel, akkor szépen cseppekben rászárad az elvileg cseppmentesen száradó mosónak a leöblítő vize.... megtörtént eset: lemostam, vígan hazajöttem, garázs és másnap törölgethettük plusz tisztítószerrel és mikroszálassal az egész autót, mert minden egyes része vízkőcseppes volt :)

hozzátéve ráadásul, hogy van rajta egy komolyabb 3M-es többrétegű védőréteg, ami pl. a vizet is könnyebben pergeti

Szóval a lényeg: mosás után van, hogy 2x végig kell menjek (tetejétől aljáig, de gondolom ez tiszta) és akkor lesz cseppmentes

furi picit, hisz volt munkahelyemen vagy 3-4-5 féle autó és egyik sem száradt így, pedig ugyan ott mostam őket mindig

Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés