Hirdetés
-
GAMEPOD
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
veterán
válasz
olivera88 #21896 üzenetére
Eddig sem sok sebzést sikerült kiosztani a másodlagosokkal kiváncsi vagyok mennyire fog lecsökkeni. A Tirpitz-be és a Bismarck-ba van erre képzett kapitányom de még csak a pontosságot jelentő kapitányi képzést kapták meg a hatótávnövelést nem csak a hajót szereltem fel arra. A hatótáv buff-ot mikor fogják megkapni?
RareParrot: Rájöhetnének már ezek az oroszok, hogy a magyar világnyelv és lefordíthatnák végre a játékot és a híreket is. Egyébként köszönöm, átnézem majd a listát.
redzsi: Remélem nem rontanak sokat a dolgokon, nagyon remélem nem megy el ez a játék is olyan irányba mint a wot amivel már azt sem tudom mikor játszottam mert bevezették az új fizikában azt, hogy fel lehet borulni a tankokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Samsung Z Fold5 12GB/1TB, Újszerű, Független, 1 év garanciával!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest