-
GAMEPOD.hu
1. Izgulni mindig jó.
2. Ha nem izgulsz eleget, nem is éltél.
3. Jobb ma egy izgulás, mint holnap egy sem.
4. Az izgulás függőséget okoz, de nem kell félni tőle.
5. Az együtt izgulás a legjobb.
6. Egyedül is lehet izgulni, de úgy nem olyan izgalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
Egy újabb este amikor nem tudok aludni csak a steam és az akciók járnak a fejemben. Na meg izgulás van nagyon. Akciót szélet akarok most.
#izgulok
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
válasz
SenorGrande #5978 üzenetére
Haverom is tolja több is nekem csak a sztori majd.
de jön a GTA 6 hamarosan na azt várom nagyon izgulok jöjjön minél hamarabb. Amúgy a cs2 tolom úgy mint te a GTA online játszók otthagyom majd később megint. Na jó van olyan órákra ott tagadom.
ja a GTA 6 Xbox ra fogom megvenni vagy megkapom családtól remelem.#izgulok
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Serpiko #5977 üzenetére
Persze, csak nem köt le. Fél óra, egy óra, és megunom. Pedig lenne miből választani.
GTA Onlineozni szoktam, de az inkább egy másodállás mint játék.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Serpiko
addikt
válasz
SenorGrande #5976 üzenetére
Nekem is van néha ilyen érzésem de aztán mindig kockulás lesz a vége. Nem baj örök kocka maradok már bele nyugodtan.
Azért csak jatszol valamivel néha.
#izgulokA titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
válasz
BomiBoogie #5974 üzenetére
Néha kicsit elszalad a játék idő. Olyan mintha időutazo lennék. Ma is ez volt csak reggel 08 órától 14 oraig
Plusz megy az izgulàs is keményen.
Szerintem mindenkivel van ilyen hogy sokat kockul.
#izgulok[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Megint itt vagyok csak a steamon és én eme késői órán izgulgatok alvás helyett
#izgulok
-
Serpiko
addikt
#izgulok tudom senkit nem érdekel de na. Lassan jön a következő szél a tavaszi. Vagy lesz előtte is?
-
Serpiko
addikt
Izgulgatni jó dolog csak nem értem miért. Lol késő van már ehhez amúgy. Befejesztem mert jön a banán aztán nem tudok hova írni.
-
Serpiko
addikt
Óvatosan a hibernálással mert lehet nem kelsz fel időben.
amúgy tényleg lehet tüntetni kéne a valve előtt. Leváltani Gabe bácsit és minden rendben lenne.
#izgulok mi lesz itt.
Ui: van pár felesleges cucc a raktárban Golden9 atadnam neked azt mehet felajanlasba. Vegyél fel jó?
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
most ébredtem fel egy nagyon hosszú izgulásból, volt azóta valami jó szél?
-
Serpiko
addikt
válasz
SenorGrande #5964 üzenetére
Nanà hogy izgulok illetve izhulunak eleget a kőkemény arcok itt a komoly szakmai toppikban.
#izgulok
-
SenorGrande
senior tag
Izgulok, hogy idén izgultok-e majd eleget!
BÚÉK! 🎉
[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Serpiko
addikt
BÚÉK !
Izgulosok és mindenki aki erre jár. Érzem jó év kész ez a steamonnal.
-
Serpiko
addikt
válasz
SenorGrande #5961 üzenetére
Értem köszi. Akkor minél előbb be kell szerezni. Azért egy kitűzőt össze kell szednem emlékbe. Legalább ennyi ha amit nem is vettem.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Serpiko #5960 üzenetére
Szerintem nem várható árcsökkenés, mert nem kerül fel nagy mennyiségben a piacra, de sokan akarnak kirakni 1-2 kitűzőt belőle. A vásár vége után pedig várhatóan felfelé fog menni az ár a kártyák érvényességi idejének végéig, mert nem lesz már utánpótlás.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Serpiko
addikt
Karácsonyi izgulásnál nincs is jobb teli has és a steamon
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden Izgulosnak!
-
Serpiko
addikt
Bumm szimulátor 5 euro lehet megveszem. Milyen gém tudósok róla valamit?
-
Serpiko
addikt
Most akkor hogy is van ez minden nap végig nézem listát add ilyen Bizz-bazt?
#izgulok
-
Serpiko
addikt
válasz
SenorGrande #5952 üzenetére
Mondjuk igaz amit írsz érthető. Így nincs más vagy vásárolni kell vagy megvenni a kártyát. Én egy sort biztos kirakok emlékbe. Vesztek valami jó gémet?
ja akinek van fölös kártyája jöhet.
#izgulokA titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Serpiko #5951 üzenetére
Megértem, hogy nem akarják "etetni" a tíz- meg százezres botaccount farmokat.
Nekem egyáltalán nem hiányzik. Akinek meg kell, megveszi marketről a kártyákat.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Serpiko
addikt
Nincs ingyen kártya mostantól ezt hogy gondoljak. Szemétség na. Mit gondoltok erről? Miért jó ez nekik?
Izgulok azért nagyon. Kártyát majd veszek piacon azt ennyi vagy van más megoldás vajon.
-
Serpiko
addikt
Itt a szél je erre vártunk egész nap na megyek erre vártunk egész évben. Végre itt van. Majd jelentkezem addigis jó izgulast.
-
Serpiko
addikt
Lassan indul a steamon szél kufogom bírni érzem addig epic szél csillapítja az izgulasom.
@#izgulok
-
Serpiko
addikt
-
Serpiko
addikt
Most mikor kezd a karácsonyi szél nem értem. A másik steamon szakmai topikban beszélnek vmit.
ennyire izgulok lol
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Izgulás nagy ON már csak 22 nap és itt a karácsony. Annyira várom már nem bírom ki addig amúgy 21.-én remelem már kezdődik a steamon a szél.
-
Serpiko
addikt
Őszi szél nem is tudom kicsit késve szerintem már tél van. Jó lesz ez karácsonyi szélig. #izgulok
-
Serpiko
addikt
válasz
BomiBoogie #5942 üzenetére
Ez a modi mostanában kap valami pár százalékos akciót azt megvan oldva a dolog. Most akkor mi lesz a Nintendo dologgal?
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Lassan itt a karácsonyi szél amúgy érzitek már... Nagyon várom már nem csak steam hanem egyéb platformon is lesz je.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Steamon BF kell nekem írok is Gabe bácsinak hátha csinál nekünk.
-
Serpiko
addikt
válasz
BomiBoogie #5936 üzenetére
Ja régen toĺtak ezt a kamu árat utána ment a bírság nekik. Nem érdekli őket belefèr nekik. Amúgy tényleg nincs konzol jó áron max egy monitort nézek de az sem fontos. Meg is van asszem -25 ezer lehet megveszem.
#izgulok
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Serpiko #5935 üzenetére
Vannak valami tenyleg jo akciok?
BF-nél sokszor látom, h beirnak valami fiktiv magas árat, amennyi sosem volt és akkor abból 50%. Pedig ez jogilag nem oké.De hogy mondjuk lényeges dolgok, pl. játékkonzolok nincsenek nagy akcióban. Szóval hiába várok PS5Pro 50% kedvezményre.
-
Serpiko
addikt
Kár hogy nincs BF akció steamon jó lenne pedig biztos lenne rá igény. Most izgulok ezen is illetve az emag mikor kezd végre. Kora reggel most meddig kell fent maradnom.
-
Serpiko
addikt
válasz
BomiBoogie #5933 üzenetére
Kíváncsi vagyok majd számolja be mi lett a történet vége. Ismerős érzés vele is van ilyen néha 14 nap az sok de vissza lehet küldeni ez nekem tetszik.
#izgulok
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Serpiko #5932 üzenetére
Igen, ez egy jó tanács, sőt, mindkettő az, köszi szépen!
Mindig úgy vagyok vele, hogy izgat, megveszem, de úgyis vissza lehet küldeni és akkor nem adok ki drága pénzt érte, de mégis csillapitom az izgalmat;
de ilyenkor mindig fennáll a veszélye, hogy mégsem küldöm vissza!!! -
Serpiko
addikt
válasz
BomiBoogie #5931 üzenetére
Switch 2 erről nem is tudtam. Ha kibirnám megvàrnám a helyedben az tuti. Várj egy kicsit 1 hetet ha akkor is érzed nagyon kell vedd meg ha nem akkor várj.
#izgulok
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Serpiko #5930 üzenetére
Köszi szépen!
Igazából a handheld miatt lenne érdekes, mert a pár exluziv cim miatt; szerintem jó az ötlet, mmint a handheld; tévére kötni ott vannak a nagy konzolok, de ez még kényelmesebb lehet, meg ha elutazik az ember valahova.Csak ugye itt is, ami már OLED, az meg drága, és jövőre meg jön a Switch 2.
Döntések döntések...
-
Serpiko
addikt
válasz
BomiBoogie #5929 üzenetére
Nintendo Switch nekem nincs, de ismerősnek akinek van azt mondja jó és szereti. Nem bánta meg azt mondta pont pár hete beszéltünk róla. Ja azt is mondta ha eladna valamit biztos nem ez lenne. Ajánlott vétel! Nekem Xbox "Sziriz" X van meg PC ennyi egyenlőre.
Lehet most nagy akciók alatt tudsz szerezni olcsón egyet.
Majd számolj be hogy döntöttél...#izgulok
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Nem tudok aludni annyira várom a karácsonyi szélt. Remelem idén végre összeszedik magukat és lesz valami új dolog mint régen.
-
Serpiko
addikt
-
Serpiko
addikt
Hellowin szél jöhetne már mikor lesz tudja valaki? Ki vagyok készülve teljesen
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Jövő feszt vegyètek vigyétek izgulok végre valami.
#izgulok
-
Golden9
veterán
A legközelebbi izgulnivaló.
Steam Next Fest October 2024 kicks off next week: play upcoming PC games for free!
#Izgulok[ Szeretkezve ]
-
Serpiko
addikt
Egyre tudok válaszolni a mentést mindig oda rakom amelyik meghajtón a játékok vannak nekem.
Egy próbát megérne az epic szakmai topikban is megkérdezni lehet ott van olyan tag aki tud segíteni.
-
melega
őstag
ANYI KÉRDÉSEM LENNE, HOGY A GTA SAN ANDREAS DEFINITIVE EDITION MENTÉSEIT A 20. KÜLDETÉSTŐL ELTÜNTEK PS 5 ÖN.
Kérdésem a következő hogy amit letöltöttem Epic storeban a GTA San Andreas definitive Edition annak hova rakja a mentéseit?
Néztem Felhasználó/Dokumentumok/RockstarGames/GTA San Anbdreas Definitive Edition de azon belül nem találom hova rakja a mentéseimet.
Az Epic games storeba egyáltalán hogyan működik a mentés?
Egyetlen fájlba menti?
-
Serpiko
addikt
válasz
BomiBoogie #5915 üzenetére
Azért köszi majd megszokom idő kell. Amuggy már sokkal jobb mint pár hete. Egy app lenne igazán jó. Izgulok ez miatt is.
-
Serpiko
addikt
válasz
BomiBoogie #5913 üzenetére
Feleségem AC függő összes részt kivite ezért én nagy ritkán farcry játszok legutóbbi 6, rész volt. Van hogy hónapokig be sincs kapcsolva a xbox.
PH telefonról tolok 80% ban úton vagyok nem gépközelben. Lesz valami változás vagyok még kell szokni ezt a nezetettt? Elég furcsa mèg. Tudom mindent meglehet szokni időkerdese.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
válasz
BomiBoogie #5911 üzenetére
2011.06.13 indult a tipikus jó rég izgulok itt. 1 hsz ott van minden infó plusz a kiemelt részben amit csináltál.
jó öreg ez a szakmai topik. Lol. Lassan 14 éves a tipik nem semmi.
Jól vagyok azért mert mindig kell izgulni és lehet is van akció mindig valahol.
Konzol nekünk is csere érett lett új xboxSx. Az új AC gém már elő van rendelve. Jöhetne már nagyon várjuk.
Xbox ultimate elofizu kéne na majd veszek itt apron.
Jo újra látni itt a topikban. Jó ki banánt kapok asszem az afinom lesz.
Ui: új logaut nem tetszik szár telefonon nézni. Mire kéne állítani hogy használható legyen? Vagy csak megkell szokni az új felületet?
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Serpiko #5910 üzenetére
Na én meg már átálltam teljesen konzolokra, most vettem egy PS5-öt az XSX mellé...
Sosem ismertem ezek az exluzívakat.
Az a jó, hogy a PS+ havi 6k, és abban sok benne van.Sale konzolon is mindig van, azért a Wishlist és az izgulás megmaradt.
Jól vagy Serpi?
Hány éves már ez a topik?
-
Serpiko
addikt
Izgulgatás on! Valaki kèr az izgulásból? Itt vagyok mèg egy darabig asszem.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Izgulok! Hol vannak a nagy szelek hiányoznak.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
válasz
BomiBoogie #5907 üzenetére
Erről beszéltünk korábban nyugdíjasként milyen jó lesz de örök élet kene hozza annyi játékunk van. Használni kene a csített IDDQD
Mondjuk érdekes lesz mindkettő pisi kaki vot másik leszünk nyugdíj mellett is kockulni fogunk. Nyomjuk a csét
#izgulok
Ui: jó újra látni erre téged.
-
Serpiko
addikt
Megy az izgulás ilyen későn is. Várom a következő szélt. Mennyire szerintem tudja mindenki. Vagy nem
#izgulok
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz
SenorGrande #5904 üzenetére
Vissza esett a piac. Pár nap múlva már csak 0.6 euro volt a kártya. Ha ez a na amire gondoltál. Mindegy eladó azt ennyi vot.
#izgulok
-
SenorGrande
senior tag
Na?
Na!– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Serpiko
addikt
válasz
SenorGrande #5902 üzenetére
Akkor rà kell menjek és el szelelek ez tetszik.
Amúgy maradt kártyám de érdekes felment az ára 0,12 körül megy most ilyen nem volt régen. Mi történt?
#izgulok[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Holnap megint hőség lesz pedig egy kis szél jó lenne. Jó messze a következő steamam szél.
#izgulok
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Delta Force (2024)
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- A tokok után a bele való
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- iPad topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest