Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
félisten
válasz FoxiestFox #18795 üzenetére
-
Razermazer
őstag
válasz stefanitsr #18793 üzenetére
Nanáhogy látom fent vagy discordon, hát én kb estefelé, vagy lehet egész nap, attól függ hogy mikor kelek. Általában délben szoktam
Fox: Nekem még ezen a fostos hd3000-en is bejött bár gondolkodott rajta eleget. Az invertory meg kifagyott és 505-ös hibával elszállt elsőre, azóta megjavult.
[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
félisten
Nnnna.. amitől tartottam, beigazolódott. Ugye írtam, hogy a klánképernyőt nálam nem rendereli a játék.
Hát, az inventory-t ugyanúgy oldották meg, szóval ahhoz sincs hozzáférésem.
Videó.Mókás, mert a minimum GPU a HD4650, az gyakorlatilag ugyanaz, mint az enyém, ugyanaz hozzá a legfrissebb driver is, tehát ha azon hibátlanul kéne renderelnie mindent, akkor ezen is... írtam egy ticketet minden szarral + a videóval, kíváncsi vagyok...
-
stefanitsr
senior tag
válasz Razermazer #18785 üzenetére
Én is benne vagyok ha aktuális lesz a dolog...
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
Razermazer
őstag
válasz FoxiestFox #18790 üzenetére
Aha fasza, vicc ez az egész játék pffff 0% nagyon jó, most reggel mondom frissen megyek tegnap fáradt voltam semmivel nem jobb csak rosszabb.
[ Szerkesztve ]
-
redzsi
senior tag
válasz Chabe89 #18789 üzenetére
Igen nekem is így rémlik. Ráadásul szuperkonténerekeben jönnek majd, cserébe nincs többé 250x akármilyen signal...
Az más kérdés hogy szerintem teljesen feleslegesek, sőt a legtöbb egyenesen ökörség. Pl. + 6-8 sec def. AA, a +20% AA lőtáv helyett? Talán a radar upgrade a concealment helyén működhet, de én inkább az álcát preferálom.#18780) FoxiestFox: kizárt!
(#18785) Razermazer: még mindig várom, de már reklamáltam.
(#18788) sith7: ezt én sem értem. Ezért sem foglalkoztam eddig eladáskor hogy stock hajót passzoljak el. Plusz a wot-ban ugyanitt lehet akciókor bevásárolni, na a wows-ban nem lehet.
-
félisten
válasz Razermazer #18785 üzenetére
Perpill jobb Belfasttal, mint én. Úgyhogy te leszel az asszisztens és torp pajzs
-
ooooobi
senior tag
válasz FoxiestFox #18772 üzenetére
Nem figyeltem a smileyt a végén, akkor viszont rejtély.
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
olivera88
veterán
Ja mi van az új upgradekkal? Mert nem érkeztek meg a frissítéssel
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
olivera88
veterán
-
olivera88
veterán
Na végre megjött az update. Eladom a raktárban mindjárt az alap hajótesteket stb és milliomos leszek. Most nyitottam ki 53 konténert is, lett belőle majd 2 milla kred összesen.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Kucsek
aktív tag
Mi a f... ma este??? előbújtak a hétvégi retardok???15 meccs 2 győzelem. jobb lenne ha egyedül rakna be 15 ellen, legalább hamar végeznék, nem kellene végigszenvedi.
Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
félisten
-
olivera88
veterán
Ajánlott és nem ajánlott hajók randkedre by Flamu.
[link]LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Razermazer
őstag
válasz FoxiestFox #18776 üzenetére
ennyi és vesztünk azt hittem lehozom erre mennek kamikazéba, azért látszik hogy mennyire aktívak minimál ponttal.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Razermazer #18775 üzenetére
Elvileg random ja. Csak mostanában valahogy mégis többnek érzem a kiegyensúlyozatlan csatákat,talán mert több a standard csata, talán mert még mindig nem tudnak normális MM algoritmust csinálni, passz.
-
Razermazer
őstag
válasz FoxiestFox #18774 üzenetére
Persze mert téged oda oszt a jó arányod miatt tudod random
-
félisten
válasz Razermazer #18773 üzenetére
Én a másik végén voltam ma, wr jó, de a meccsek unalmasak voltak, sebezni legtöbbször nem volt mit, mert vége lett a meccsnek.
-
Razermazer
őstag
válasz FoxiestFox #18772 üzenetére
Hát ez egy irdatlan fos ma. Elfogy a csapat másik fele és kész
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
ooooobi
senior tag
Azt most hagyjuk milyen iszonyat szar meccseim vannak, de olyat még nem láttam, mint az elöbb. Eleve nagyon sokáig töltötte a mapot, már ez gyanús volt, pedig általában elsök között bent vagyok, de a hajóm nem a kezdön állt magában, hanem kb a map közepén és már elfüstölve. Ez most mi? Hogy a búbánatba kerültem oda? Sajna nincs nincs replay, pedig ezt most megnézném.
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
ledgeri
nagyúr
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
törölt tag
válasz Razermazer #18762 üzenetére
A Top Gun hajófedélzeti jeleneteit az Enterprise-on forgatták. Elég könnyen felismerhető a szögletes szigetről. Emellett a szögfedélzeten is hátul van a lift, nem elől, mint a Forrestal-osztály hajóin (ami egy teljesen rossz konstrukciós megoldás volt), így a Ranger-en is.
A MiG-28-asok pedig F-5E Tiger II-k voltak, a 64th és 65th Agressor Squadronból.
[ Szerkesztve ]
-
stefanitsr
senior tag
válasz Razermazer #18762 üzenetére
A zene amikor bejön, ott nagyot üt a videó...
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
Razermazer
őstag
válasz stefanitsr #18760 üzenetére
És annak milyen fájó lehet aki a fél életét ezen töltötte, vágják darabokra, aztán olvasztják befelé. Méltóságteljesen úszik
Igen a top gun-ban is ő volt, ahogy az elején írják de rongyosra néztük azt a vidikazit és még el is hittük az f1-es ről hogy mig. Mindenki vadászpilóta szeretett volna lenni én is jelentkeztem hehe, sajna a gerincem miatt ami akkor derült(nem komoly problem de odafent lehet gond belőle) ki nem mehettem
Hát én azon mód vagyok hogy ezeket az analóg, félig digitális harceszközöket, nem kéne mind szétvágni, lehet hogy lesz rájuk szükség egyszer
Igaz hogy a harmadik világháborút úgyis bunkóval meg kőbaltával vívjuk[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
stefanitsr
senior tag
-
távcsőves
senior tag
válasz Razermazer #18755 üzenetére
Tablet (7" brutál gagyi felbontás) néztem. Meg azon gondolkodtam, megérne egy hét ajtócsapkodást a dolog.
-
dokee78
félisten
Ez érdekes,bár lehet csak nekem fura.
Bismarckkal leszedtem 45 repülőt,nem adta be a Clear Sky-t.
Most Bogue hordozóval 32 és megvan a Clear Sky. -
olivera88
veterán
Nem néz ki rosszul ez az új Orosz T10 es DD.
Az adatai:
Ship HP: 20900
Armour: 16-25 mm
Max Speed: 39.5 knots
Rudder Shift Time: 4.5 seconds
Turning Circle Radius: 720 m
Surface Detectability: 8.8 km
Air Detectability: 4.8 kmMain Battery
130mm/58 SM-2-1(3 x 2)
Range: 10.3 km
Reload Time: 5 seconds
Turret Rotation Speed: 10 sec/180°
Sigma: 2.0HE Ammo: 130mm HE-42
Damage: 1800
Initial velocity: 950m/s
Chance of fire: 8%AP Ammo: 130mm AP-42
Damage: 2600
Initial velocity: 950m/s
Penetration(5km/10km):150mm/91mmTorpedoes
533mm 53-49M(2 x 5)
Damage: 14600
Speed: 66 knots
Range: 8 km
Reload: 129 seconds
Detectability: 1.4 km533mm 53-49MI (2 x 5)
Damage: 14600
Speed: 65 knots
Range: 10 km
Reload: 129 seconds
Detectability: 1.3kmAA
130mm/58 SM-2-1(3 x 2)
5.2km range, 84 damage45mm SM-20 ZIF (4 x 4)
3.5km range, 82 damage25mm 4M-120 (2 x 4)
3.1km range, 17 damageA torpedok is használható sebességüek, de nem valami erősek.
Chabe Igen.
-
olivera88
veterán
Na mégse jött az update.
-
törölt tag
válasz Lipiea #18750 üzenetére
Végig spotolták az ellen vadászai. Nem tudott volna elbújni. Maximum meghosszabbítani az ellen repgépeinek a repülési idejét. Kérdés azzal nyertünk volna-e elég időt. Attól lett igazán szar, hogy az utolsó pillanatban szívtuk be. Ezen kívül tényleg nincs benne semmi különleges.
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #18748 üzenetére
Utolsó másodpercig úgy nézett ki, hogy nyerünk. Abban a másodpercben (esetleg eggyel korábban) égett le teljesen a megmaradt Zuiho-nk.
Mondjuk ha holnap jon a frissítés, akkor úgysem fogja tudni megnézni senki.
A következő csata viszont teljesen jó volt. Két kiegyenlített csapat, kellően izgalmas. Ráadásul mindenféle terv nélkül még egy Mission is besikerült, amiről azt hittem, hogy számomra esélytelen. Az utosó, a 2500 base XP viszont tényleg impossible számomra.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #18746 üzenetére
Ha van szar: [link]
-
félisten
-
törölt tag
Úgy látom a MM ma megint előre fixálja a meccseket. Az, hogy esetleg én szarul teljesítek, pontatlanul lövök, még beleférne. De, hogy az egész csapatban mindenki, míg a másik csapatnál 80% feletti a találati arány, és ennek megfelelően elfogy a csapat, mire 2-3 hajót kilövünk, az vicc. Egész nap ez volt ma.
-
ledgeri
nagyúr
Legutóbbi háttérkép.. mert aktuális világszinten... (valahol... biztosan...)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz FoxiestFox #18732 üzenetére
Azt hiszem így hívják az EUszerón nem is kapható zászlópakkokat... (bár nem.. megnéztem... de hogy pl külön van 13 papa papa 1140HUF-ért... hhaha)
-
Chabe89
addikt
válasz sh4d0w #18733 üzenetére
Abban nem tudok segíteni sajnos. A Bismarck secondary build nem hiszem, hogy jó arra a hajóra. Nézd meg az összefoglalóba linkelt videót, abban van scharnhorst build, az jó rá szerintem.
olivera88: Nem tudom feltűnt-e, hogy amcsi oldalról linkeltem. Ugyan úgy csütörtökön kapjuk, mint eddig.
[ Szerkesztve ]
-
Razermazer
őstag
válasz FoxiestFox #18738 üzenetére
Na nálam ilyen probléma nincsen, se camom, se zászlóm, amit kapok máris elhasználom és kész, hogy lenne tartalékba áhh dehogy. Így gyakorlatilag majdnem mindig hardcore-ban nyomom.
-
félisten
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #18736 üzenetére
Miért adnának camokat, elvégre annak még haszna is lenne. Már a fülemen folynak ki a zászlók. Van kb 3-4 féle, amit van is értelme használni, a többi csak digitális hulladék.
-
félisten
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #18732 üzenetére
Egy-egy zászló. A szinttől függően 5-10 fajtából. A Rank táblázat alatt az egy lenyíló.
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
válasz ledgeri #18730 üzenetére
Most látom csak az ázsia szerón lebontva, hogy miket is kapunk ranked teljesítésért:
r10 alatt a két javító-bónuszos rank-haladós rászlón kívül csak az új fogyókat... Na ez gáz.// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz Chabe89 #18729 üzenetére
Hmm... ocean t10 only... Ok szia... már nem szeretelek annyira, mint az elején mid tierben..
Bastion: kinyírva
"Adrenaline Rush" now works for the secondary battery ... ok akkor várhatóak újabb build ajánlások...
Mert Február 14..
[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
-
félisten
Csináltam ezt a küldetést, amihez 2500 base xp-t kell csinálni egy csatában, és túl is kell élni...
Desmo? Alakul, de nope...
.
.
.
.
Belfast? Naná! (650k nettó )Beültem capre, és csak jöttek sorban, azt se tudták, mi van. 10 perces csata volt. Undorító.
Mind első próbálkozás volt a mai nap.
[ Szerkesztve ]
-
Razermazer
őstag
válasz Chabe89 #18726 üzenetére
Hát némelyikhez még ahhoz is kevés vagyok, amikor nézem a lehetetlen küldit, hogy szedj össze 300k-t meg ilyenek, én átlagom ha nagyon jól megy is csak 134k nincs prémem talán úgy sikerült ez abszolválnom, hogy szorzóm még volt és a végén rammoltam valakit ha jól emlékszem , az eredmény a fontos nem az oda vezető út hehe.
Még a kampányok is csak félig vannak meg, némelyik olyan hogy pislogok hogy mit tetszik küzdünk derekasan.
Tegnap megcsónakáztattam a kis kék hölgyet mit mondjak durci jószág. Elfelejtem sajna hogy azért nem tank, így volt hogy hamar haltam. Ez olyan közepes, nagy távú gyújtogatós torpos istennyila. Viszont amikor campeltem vele csak néztek a dd-k hogy ki ez, bumm kettőt kiszedtem(azért az a 203mm-es ágyú dolgozik rendesen), csak egy tüzet gyújtottak lavíroztam tovább, a füstjükbe egy atago elbújt(bal oldalamon), hopp mondom hello rámentem szorosan, csak hogy annyi táv legyen, hogy élesíteni tudjam a torpokat ő nem tudta, pedig hallottam hogy kiengedte, bumm szia. Jobb oldalamon egy graf spee megjelent jobb oldali torpokat megkapta kampec, az övéit nem tudtam kikerülni annyira nem fékeztem le vagyis lassan és itt lett vége. 1 perc alatt 4 hajó és a csapattársak elbukták a meccset így van ez .Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Chabe89
addikt
válasz Razermazer #18725 üzenetére
Közben is vannak azért elég jó rewardok. Zászlókból is fel lehet cuccolni rendesen.
-
Razermazer
őstag
válasz Chabe89 #18706 üzenetére
Ez jó lesz mert hogy én nem veszek benne részt az tuti, legalábbis az első felén biztos márc 16-ig, abban a maradék pár napban van értelme nekikezdeni?. Mielőtt megkérdeznétek februárban se érek nagyon rá max este egy két körre szigorúan.
-
félisten
-
dokee78
félisten
Kezességre olyan a Belfast,min a Fiji?
Mert az Edinburgh elég fos,de a Fiji jó. -
stefanitsr
senior tag
válasz FoxiestFox #18715 üzenetére
Dehogy P2W a Belfast. Dehogy. Marhaság. (Mindenki addig vegye amíg nyom nélkül el nem tűnik a shopból)
[ Szerkesztve ]
-
Razermazer
őstag
válasz redzsi #18719 üzenetére
Hmmm meglett az jó!! mehetünk majd divben két belfast egy fiji valamit csak összehozunk. Miki megjött a fülessel együtt? mert úgy jobb lesz mint írogatni.
Nekem a leander-re kéne rágyúrni hogy legyen fiji de mivel van belfast, így annyira nem vonz majd meglesz egyszer. Torpjai meddig mennek el 5-6km? megnéztem 8km hát az korrekt[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz redzsi #18719 üzenetére
Az is "csak azért" mert azt csak warriorok szerzik be... VS pl atlanta...
-
redzsi
senior tag
Az általam próbáltak közül (összes nonpremium) a legjobb T7 cirkáló a játékban only ap ide vagy oda. Divben Belfastal nagyon jó párost alakítanak. (Mondjuk azzal mi nem? ) Átlagsebzésben csak a Flint előzi meg.
-
"...de azokkal még oli koromban játszottam..."
Ez de aljas
https://www.coreinfinity.tech
-
félisten
Amúgy, vajon mit tettem a játék ellen, hogy Atagoval lila pr mellett 43%-os wr-t enged?
Jelenleg az az a hajó, amit hiába jó, semmi értelme játszani, mert a botoknál is szarabb csapatokat fogok vele.
Ha pr szerint rendezem a hajóim, az Atago a második legjobb. Ha winrate szerint, csak 4 rosszabb van nála, de azokkal még oli koromban játszottam. Érthetetlen. -
félisten
válasz stefanitsr #18714 üzenetére
Te aztán keményen tolod a p2w-t. Én csak Belfastot hajtok majd.
-
stefanitsr
senior tag
válasz Chabe89 #18711 üzenetére
Hmm, Belfast, Blyska, Scharnhorst, Leningrad, Sims, saipan, atlanta, talán fiji meglehetne még, de ennyinek azért elégnek kellene lennie.
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz Razermazer #18707 üzenetére
-
Chabe89
addikt
válasz albandy #18705 üzenetére
Nem valószínű.
Más: Közebn megjött az EU-s hír is. Nálunk is pénteken startol a ranked!
[ Szerkesztve ]
-
Razermazer
őstag
válasz stefanitsr #18699 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek csak nekem 12-es kapitányom van benne amihez sajnos nincs kifejlesztve az általad említett ifhe ami nagyon nagy gond nekem. És még jó ideig várat magára 1 pontom van amit felhasználhatok, kell még 3, és 108000-et kell most per-pill a másodikhoz összeszedni. A többi megvan inkább a concealmentre raktam mint a if-he-re az elején, az is elég jó hogy a szájukba mehetek, csak repcsi és dd ne legyen a 8km-en belül ha van is akkor füst és fék, aztán mehet a tűzgyújtás.
De fox ért hozzá nagyon igazán
[ Szerkesztve ]
-
albandy
tag
A test szervert lelőtték?, tegnap éjjel nyertem egy Dunkerque-t , de nem tudtam játszani vele csak 2 menetet ....
hát nem győzött meg , ma már nem enged be ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest