-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Köszönöm hogy aggódsz!
Elvitt a hév, és kb szabadság ja. Annyira nem volt kimerítő csak a pl rankedek utáni állapotok, de az agybaj nélkül (elégedett voltam még így is). A Leander tetszett annyira, hogy érdemeljen egy camo-t, nem "elsőnaposra" terveztem, de akadt időm így meglett... cél elérve, pihi van. (Tirpitz-em meg nincs, így alapból a végiég nem akadt volna motíváció, az extra graf camo meg nem ad semmit, és 1000 dubi...)
(#17770) vaki NZXT CAM nagy izgalmamban elfelejtettem leszedni (egyébként vicces, hogy annyira overlay, hogy a WOWS szigetei kitakarják)
(#17778) FoxiestFox Megerősitem! Egy Fiji 1v1-et vesztettem ellene de vele kb 2-3. sorban kell maradni, meg most megy is rá a fókusz.
(#17794) redzsi Mi lesz még itt....
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Chabe89
addikt
válasz Razermazer #17798 üzenetére
Lenne, ha nem minden kompetitív megmozdulás T8-ban zajlana. Rankedet most hagyjuk, azt nem sorolnám ide.
-
Razermazer
őstag
Lesz olyan valaha hogy három shiny és három gneise megy egy csapatból divisióban? lehet ez lenne a klán? ott lehet hat hajóval menni egyszerre mint anno teamcsatában?
Mert akkor szétszednénk mindent ami siklik a vízen nem mélyültem bele ebbe, ti öreg rókák jobban tudjátok ezt hogy van. Ez eléggé overpower lenne.Egyébként így vagyok én is a shinyval meg gneise-vel, hogy ha szar volt mással velük vigasztalom magam még szar kör esetén is jól hoznak. A következő beszerzés valamikor nyáron egy tirpitz lesz az biztos, de ez csak terv ,sok víz lefolyik még a dunán addig.
Fox: Enyémet se nézd mert és sem megyek vele, egyedül annyira nem buli az is párban jó egymásnak segítve a füstölésben radarozva leégetve mindent.
Tegnap egy Izumot égettem le shiny-val teljes életről 0-ig, persze hogy feldobott 9-10-be ott lavíroztam az óriások között .
[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
félisten
-
sith7
félisten
válasz FoxiestFox #17795 üzenetére
aha ,... akkor már értem a Belfast - os köreidet ...
-
félisten
-
redzsi
senior tag
válasz Chabe89 #17791 üzenetére
- Survivability Expert is now at Tier 3 and provides 350 HP per tier, not 400
- Fire preventation now prevents -10% fire preventation and is now a Tier 4 skill. You still get 3 fires max.
- Inertia Fuse for HE shells now reduces fire chance by 3% (was 6%) and penetration bonus is now 30% (was 25%)(#17793) olivera88: Van mikor igen!
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #17792 üzenetére
Ja mert a prémeknek mindent bead ugye?
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
válasz sh4d0w #17788 üzenetére
~66k az átlagom vele, 14k-val a szerverátlag fölött, nem véletlen volt a kedvencem sokáig. Kb akkor kezdett elszaródni, mikor meglett a Bismarck, és a GK megvétele óta gyakorlatilag semmit sem ad. Fura.
Akivel szakaszoztam benne, láthatta, miket mentem vele korábban. Az volt a yolo hajóm, és meghálálta.
Bismarck nálam elejétől végéig pocsék volt. Tavinak vagy 20k-val magasabb átlaga van vele, mint nekem. Mindenféle játékstílust kipróbáltam vele, egyikkel sem ment. Azért cinkes, mert valahogy olyan sejtésem van, hogyha lenne Tirpitzem, az adná... -
Chabe89
addikt
-
Mcray
senior tag
válasz sh4d0w #17788 üzenetére
Ezek ellenére, még mindig a Gnei és most már a Scharn is az én két "go to" hajóm, ha épp agyf*szt kapok, mert akkor is jót harcolok velük, ha meghalok pl tegnap Scharnnal:
C ponton hatalmas füst. Volt benne egy Belfast, egy Sims és egy Gnei és talán egy Hatsu.
Volt velem egy Belfast Divizióban, amit azonnal kiszedtek, mert megpróbált kifordulni. Volt mögöttem közvetlen két Kongo, egy Leander és egy Budyony. Kifordulni nem tudtam mert végig sikeresen kerülgettem a torpedo falakat, de már égtem 3 helyen és a torpedók csak jöttek.
Képletesen fogalmazva, lehúztam a fejem és fejjel berongyoltam. Mindhármat megöltem mire egy torpedó velem is végzett. Ekkor volt 72500 sebzésem. Utána egyenként végignéztem ahogy a csapatom többi tagja úgy hal meg, hogy nem sebez semmit...egy Hatsutól amit kb 2500 Hp-n hagytak a másodlagosaim...
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Érdekes, amiket a Gnei-ről írtok. Nekem messze a legjobb hajóm, ami a statjaimból is lejön. Persze azzal egyetértek, hogy távolra irgalmatlan szórással lő.
https://www.coreinfinity.tech
-
félisten
válasz Razermazer #17786 üzenetére
Én az említett esetben az orrom előtt hajókázó GS-nek nem tudtam okozni semmit főágyúkkal.
Ezt mondom, hogy nálam nagyon elromlott a Gnei... régen ahogy közeledtem, úgy adta jobban, most közelre is mellélő, de ha talál, akkor is nevetségeset sebez. -
Razermazer
őstag
válasz FoxiestFox #17784 üzenetére
Ezt tanúsíthatom csak közelről jó a gneise, messziről elbaszták nagyon
-
félisten
-
Mcray
senior tag
Nem tartom magam rossz játékosnak, de találkoztam olyan Graffal, hogy Gneis és Scharnnal nem tudtam eltalálni, csak hébe-hóba és az sem sebzett semmit...Ők közben AP és HE-vel vegyesen lecsipegettek és leégettek. Ez bennem pont azt a képet erősítette, hogy szögelve, segget rázva, nagyon jó kis hajó az még BB-k ellen is. Akik meg hagyják, hogy cicit kapjanak, azok Budyony-val, Aobával,stb is hagyják.
[ Szerkesztve ]
-
Rém
tag
válasz FoxiestFox #17780 üzenetére
Van ahol fordítva van de a lehetőség legalább megvan hogy ki lehessen hagyni
-
félisten
-
Rém
tag
Én mentem a Gaffal pár kört már. Ágyúi a szintjén nagyon jók, bármire ami szembejön veszélyesek, cirkálókat bármikor bárhonnan, rombolók ellen van szonár, torpedók királyok, viszont csatahajók még szemből vagy hátulról is citadellát lőnek neki, mert rohadt nagy. A kreditet nagyon jól hozza. És a karácsonyi küldetéssel elég sok ágból ki lehet hagyni a néhol szenvedős alsóbb tiereket.
-
félisten
-
Mcray
senior tag
Tegnap meglett a Graf. Első csata tier 8. Csapatunk azonnal meghalt. Adtam pár puszit a Bismarck oldalába 11.5 kilóméterről a test és a felépítmény közé. Stabilan 9 ezreket sebzett. 4 ilyen után én is meghaltam.
Remélem, hogy ez nem véletlen volt csak, és stabilan hozza majd ezt a pontosságot, sebzést.
-
félisten
-
Mcray
senior tag
válasz FoxiestFox #17773 üzenetére
Ezt találtam:
"The Convoy Campaign will start in Europe on 2 January (00:01 UTC) and will last until 18 January (23:59 UTC)""Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
félisten
Meddig lehet megcsinálni a konvojos Graf Spee-s izéket? A héten?
-
Mcray
senior tag
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy mi van akkor, ha Nincs Tirpitzünk, és megcsináljuk a hozzá tartozó Santa Convoy küldetést?
-
vaki
aktív tag
Hú de jól összeszedett infó oldalatok van Nem akar valaki ilyet csinálni a WoWp-hez is véletlenül?
ledgeri: az az FPS+hőfok+memkijelző progi micsoda?
[ Szerkesztve ]
A felhasználóbarát felhasználó
-
ledgeri
nagyúr
válasz olivera88 #17762 üzenetére
De KB kiégés határán vagyok.
Napomat tökéletesen leírja ez a kép:
[kép] [kép] [kép] (de ezért kaptam két +-t az jól esett..
Nem ekkora arányokkal de ha vesztettünk, akkor én voltam a top-on a csapatból 8/10 arányban, maradék 2-3., egyszer félidőtájt rénéztem, és 20%-os winrate körül voltam akkor 10 csata után.
Ha a random lemming train elindult akkor az ott már vesztes a csata ha velük mentem, ha nem. Persze sokszor -amíg a többiek még töltöttek addig én akár BB-vel is már szépen haladva persze megkaptam a fókuszt, amiből visszafordulva csak azt látom, hogy mindenki mögöttem, és a túloldalon senki... Ha meg pl én a másik irányba mentem, akkor megesett, hogy egy újvonalas t7-es IJN DD-vel egy német DD-t és egy Mogamit egymagam tartottam fel, amikor meg a DD-t végre elitéztem (8-10 perc spot játék) addig oda megjött egy atlanta is szépen, míg a többiek vonatként lehaltak... még az ellenfélnek is feltűnt hogy mit kínlódnak velem.
53 game tegnap hajnal 1 óta úgy, hogy még aludtam is... sok volt
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
olivera88
veterán
Ez a Graf Spee nagyon jól adja a pénzt.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Laurh
aktív tag
Játszik valaki Mac-en? Én azon tolom a game-et és 20-30 fps között ugrálok, de viszont akadást semmit nem veszek észre. Van aki játszik alacsonyabb fps számon? Remélem később ebből nem lesz hátrányom.
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
félisten
válasz FoxiestFox #17757 üzenetére
Mindent befoglaltam, az egyiket kétszer is, a másik Bensonon kívül sajnos senki nem volt hajlandó játszani
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #17757 üzenetére
Csak egy kill? Jó nagy amőba voltál!
-
félisten
-
félisten
-
Chabe89
addikt
-
ledgeri
nagyúr
válasz FoxiestFox #17733 üzenetére
Ja, azt kéne (serious..)
-
válasz Razermazer #17748 üzenetére
Nehany napja en is irtam egy ilyen tortenetet egy New Mex-rol, de azzal nem ertek egyet, hogy nem mindennapos dolog egy meccs megforditasa. Az elmult napokban is tobbszor voltam reszese ilyen utkozeteknek hol az egyik, hol a masik oldalon. Neha egy onallo kamikaze tudja ezt megtenni, maskor nagyon komoly, osszehangolt flanket igenyel.
-
dokee78
félisten
válasz Razermazer #17748 üzenetére
Hát ez jó volt.
Amőbákkal.Jobban bele gondolva tényleg azok.
-
Razermazer
őstag
válasz sh4d0w #17741 üzenetére
Na azért ez nem mindennap van így ahogy írod hogy sikerül fordítani, én sem azt mondtam csak annyit hogy kb.
Néhány nappal ezelőtt gyakorlatilag bevonultak egy sarokba, és egy elfoglalt bázist tartottak végig, míg én pár hős társaságában meghalva de szépet játszva, irtottam az ellent. A felét leszedtük 5 hajót a maradék 5 végzett az amőbákkal. Mind jelentve lett elfogyott az 1 napra kiosztható büntim hehe .
A legjobb egy tirpitz volt jó távol a csatától végighajózta a pálya szélét, nem lőtt semmire nem zavarta az ellent, csak a vizet fodrozta maga körül(ez biztos egy Mango volt). Pedig nem dobott fel 9-10-be ennyi.DDt500hu: erre nem is gondoltam én is ezt fogom tenni, majd ha lesz sok akkor nyitogatom, amennyit vagyok max kettő jön össze egy nap. Az elején nekem is volt bőven szuper, most már egyre ritkább.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Nagy ökörség ez a konténer dolog is.
Legalább több eséllyel adna supert,ha megszerzed mindhármat.
De semmi.
Így nem érdemes kifarmolni a 3-dikat,főleg úgy,hogy agyhalottak vannak fenn.Meglett a Bismark voltak 100k dmg-s csatáim,ma vagy 20k az átlagom vele.
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #17743 üzenetére
Persze. Én a szuperkonténert csak hírből ismerem. Meg se tudom mondani mikor volt utoljára.
[ Szerkesztve ]
-
Mcray
senior tag
válasz FoxiestFox #17735 üzenetére
Jé, benne vagyok a "TV"-ben
-
félisten
-
válasz gabyka #17721 üzenetére
Egy valasz:
Nekem ugyan 15-os a laptopom, Skylake i7, integralt HD530, ezen high reszletesseggel jatszom HD felbontasban.
razermazer: nem dol el a csata elejen minden. En is forditottam mar meg abszolut vesztes csatat Nurnberggel csatahajok ellen - az egyiket kitorpedoztam, a masikat leegettem. Persze en sem eltem tul, de a masodik BB pusztulasakor fordult at a szamlalo, ami elotte mar nekik mutatott 920 korul.
-
sith7
félisten
Nekem is tegnap adott ilyet, így most már csak 600 db van belőle ... a 4. ilyen konténerem volt
-
félisten
-
Chris0321
addikt
válasz FoxiestFox #17737 üzenetére
Nem tudom mi alapján választja ki, hogy kinek mit ad de engem nagyon nem szeret.
-
félisten
-
Chris0321
addikt
Neked legalább ad szuper konténert, én már arra sem emlékszem mikor találkoztam vele utoljára. De legalább zászlóm van bőven.
-
félisten
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
válasz ledgeri #17731 üzenetére
Na már utcsó körön (2 pin kell a GF-hez) 14-15k megvan mindkettőből... Segített egy-két 7k Xp-s kör. Bizmarkon, Amaigin meglett a 15. kapitánypont, öröm és bodottá!
-
ledgeri
nagyúr
válasz gabyka #17725 üzenetére
Ha ennél komolyabb játék nem lesz/cél maxon, akkor 1060 az overkill, ha nem vagy MSAA-buzi, 1050 vígan -ha üzemidő is kéne játék alatt, vagy ha lesz AMD-s megfelelő..
Ha úgy jösz ki, akkor talán "kicsi, könnyű" mellé egy monitor, és nem is görnyedsz, munkához meg két felületed van! Ha meg nem sűrgős (fél év is belefér) az új dolgok bejelentése-érkezése miatti áresés, vagy új dolgok miatt én várnék, de most: csakis friss szériát!
(#17726) FoxiestFox ...vagy drága pl razer plade.
(#17727) gabyka Hmm... Ha munkához nem lesz használva, akkor inkább 1050, de akár az iGP is elég lehet, de erről nem nyilatkoznék -próba hijján..
Ja és 2 napon belül Graf spee rohamra lehet számítani, 1-től nyíllik az utcsó küldi!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz olivera88 #17729 üzenetére
Végig több csatahajó célpontom volt, számos salvo kiment, ennyi talált. Ami talál is, használhatatlan.
Ezzel szerintem csesztek valamit, mert egyáltalán nem ilyen volt. Ahogy közeledtem, úgy pontosodott, úgy sebzett nagyobbakat. Semmit nem tud, amit pár hónapja tudott nálam. -
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #17728 üzenetére
A 18 hit nem vmi sok. Én tegnap voltam vele 2-3 kört, nem volt gond vele. Csatánként általában mindig van 4-5 0 dmg pen, az elébb voltam Amagival. az is ontotta őket.
-
félisten
Keresd a hibát. Végig úgy játszottam, ahogy ezzel kell - capre be, push, DD-k szétkergetve, torpedók wasdolva, tüzelés csak broadside cirkálókra, csatahajókra. Az eredmény látható. A legsiralmasabb volt, mikor két salvot toltam bele az orrom előtt közlekedő Graf Spee oldalába, vízvonalra, előbb a közepén, majd az első ágyúi alatt, mindkettő overpeneket hozott, ahogy gyakorlatilag minden más találatom is. A 3 db pen 0 dmg pen volt, a többi sebzést a másodlagosok okozták.
Kurvára csalódott vagyok. -
gabyka
aktív tag
válasz FoxiestFox #17726 üzenetére
Szvsz erősen "ágyúval verébre" kategória semmi mással nem játszom...ezzel is ritkábban mostanában, ezért gondoltam, tán elég egy integrált, lehet egyszerűbb lehűteni is...
...számít sokszor, hogy hová pakoljam a szerszámok, batyuk közt...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz gabyka #17725 üzenetére
Évi 25 költözésre én egy 17"-es DTR-t javasolnék, valamelyik erősebb gamer, vagy business kategóriából. Nem lehet egyszerre kecske is, és káposzta is, tehát egy noti vagy kicsi lesz, vagy erős.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Én azt ajánlom, hogy mindet vidd egyszerre, és párhuzamosan, mert így a szinteket is tanulod, viszont azt is, hogy milyen a túloldalon lenni... Ha valahol beadsz egy nagyot, látod, hogy azzal hol is lehet nagyot kapni. Ha pl rombolóózol megtudod, hogy BB-ként mire figyelj stb. És ha majd ott jársz ne riadj vissza a CV-zéstől, de ha nem is igazán tetszik maradj az alap cv-knél, de 100 csata után alkoss véleményt csak!
És igen, youtube, twich ezerrel, még akár játék nélkül is!
(#17721) gabyka proci szinte mindegy, GPU-ból meg ne csak a mobilokat vedd számításba, mivel megannyi PC-vs-mobil összevetés van, még jobban lépben lehet lenni úgy!
Mennyit szánsz rá, mennyire újat akarsz?
[ Szerkesztve ]
-
Razermazer
őstag
válasz olivera88 #17711 üzenetére
Jah és azt úgy hívják hogy nem mmo Hát ez bátor kijelentés volt amikor azt szoktad mondani hogy most megyek 1 percre majd jövök mert most ki kell pihenni az agyhalottakat
Kb egyébként a csata elején eldől minden, ezért szoktam én is várni mint te, hogy ki merre ellenfél hol tornyosul össze és ha az amőbák is netán arra indulnak ahol a vihar lesz, akkor lehet nyerő is a meccs. Csak egy kicsit tudjanak célozni már nem reménytelen, egyébként habzik a víz mintha a béres kalcium pezsgőtabletta lenne benne.
Gabyka: én továbbra is üzleti vonalat javasolnék(dell) nem gamert de sajna újabban már mind vékony és visítós lesz, ehhez hozzá kell szokni ezt tolják ez van.
Harmadik, negyedik generációs dell precik még okésak(M4700,M4800) fém ház, kétkörös hűtés procinak külön és dedikált kártyának is külön. Sajnos ezek 15"-ak 14"-ben nincsen nagyon alternatíva, vagy átszoksz vagy megalkuszol 14-ben az xps-ek talán még vállalhatóak, de ott nincs külön hűtési kör visítás garantált.[ Szerkesztve ]
-
gabyka
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni azoktól akik laptoppal tolják.
Ki milyen konfigot, felbontást és részletességet használ?
Kellene vennem egy hordozós gépet ami max ezt az egy játékot futtaná néhanap. Max. 12"-14" között gondolkodom. Ajánlottak nekem egy ux303-as zenbookot de a throttling és a sivító venti nem jön be
Egy i7-es x230-at használtam egy ideig, az meglepően jól bírta, de ennél kicsit újabb gépet szeretnék viszont nincs összehasonlítási alapom az újabb és 'U'-s procikkal kapcsolatban. Gondolom a fejlettebb integrált vidkarik bőven elbírják a játékot, nem?
Előre is köszi -
félisten
Ne hallgass a núbokra, Gordon. Jellemzően a kezdők beszélnének le a játékról. Addig, míg nincs benne néhány ezer csatád, és nem ismersz minden osztályt és az alapvető játékmechanikát eléggé, több a frusztráció, mint a fun, ez igaz.
Még én is egy óvatos ajánlást tudnék mondani mellé, pedig én megvetem ezeket a p2p és p2w mmo hülyeségeket (tankost is ezért nem kezdtem el, de a hajókat túlzottan kedvelem), túl sok idő, túl sok pénz ugorhat bele, ami kontroll nélkül totál leépítheti az embert.
Játszogass, nézz sok Youtube-ot (linkek az összefoglalóban), ismerd meg, mi való neked, és jó lesz ez.[ Szerkesztve ]
-
Laurh
aktív tag
-
Chabe89
addikt
-
BR-Steel
tag
Nem kell izgulni a wot-ban több agyhalott játékos van mind itt. Kinek melyik hajóosztály jön be az változó ezt ki kell tapasztalnia.Ez olyan nyugis játék, itt nem 3 perces csaták vannak. Én jobban élvezem ezt a játékot most a tankoknál, pedig ott közel 20 K csatát toltam le. A lényeg élvezd a játékot a többi nem számít.
[ Szerkesztve ]
-
Laurh
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, még ilyen topikban sem jártam ahol egy játékról le akarják beszélni az embert...
Az RNG-hez hozzászoktam már a wotban el kell fogadni nincs mit tenni.Az építő jellegű hozzászólásokat/tanácsokat köszönöm.
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
Dewri
aktív tag
válasz Razermazer #17710 üzenetére
Mai eredmény: szakaszban 9 bukta, 4 győzelem... "Legjobb" kör: prémiummal, zászlóval, festéssel 600valahány xp-s tier7 Nagatoval, természetesen tier8-9 ellenfelek ellen. És ezzel a fos eredménnyel lettem ÖTÖDIK a csapatban!!!!!!!!! Tier9 kör!!!!!!!! Az ilyenek annyira motiválnak és meghozzák a kedvet...az UNINSTALLHOZ!!!!!!!!!
Mondjuk szemben is félisten volt a tier9 Iowa...
-
olivera88
veterán
válasz Razermazer #17710 üzenetére
Olyannal kell játszani amire kevésbe van kihatással az RNG. Most lesz egy éve h játszok és nem utáltam meg most se.
Macskassy Ez elég összetett kérdés. Meg kell próbálni minden hajó osztályt és kiderül melyik ami neked leginkább bejön. Én cirkálókkal kezdtem, a Német ágon, de aztán átpártoltam csatahajókra mert nagyon törékeny voltak a cirkálok nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Razermazer
őstag
Szia
Hát nehéz lesz az út szerintem is maradj a tankoknál azt már biztos kiismerted. Én cirka fél éve kezdtem bele, és az elején még érdekes izgalmas volt, már nem az, a sok poi, poi és rngjesus apránként megutáltatja a játékot az emberrel.
Jó lenne a klán rendszer, hogy mindenki a képességeinek megfelelő klánban és ellenfelekkel játsszon, elkerülvén a kacsavadászatot, defeat hegyeket. Aztán lehessen tovább feljebb lépni, ha a statisztikád javul.
Türelem kell végtelen, napi szinten nem szabad csak limitált mennyiségi csatát tolni, kell a megállj mert ráunsz meg szétvered a billentyűzetet monitort annyit meg nem ér.
Addiktív nagyon, ne legyen az
Ha ez nem szegte kedved a WOT-ban akkor itt sem lesz gondod, a német bb ágat ajánlanám, már 4-es és 5-ös tireben is klassz hajók vannak.
Én például most szokok szépen lefele, egyre kevesebbet vagyok, és jó is így, amikor néha benézek és megyek egy két kört az épp elég, agyhalottakkal nehéz is együtt játszani. Megoldás ha van egy két haver akikkel divben tolod, úgy még a vesztés sem olyan gáz, mert jót röhögtök az egészen, ha meg nyertek(ritka lesz) akkor extra süti.
Ennyit dióhéjban[ Szerkesztve ]
-
-
Laurh
aktív tag
válasz DaGuardian #17706 üzenetére
Botok ellen játszok, igyekszem kiismerni a játékot, szerencsére a wot-ban is egész szépen mentek a dolgok.
Kár, hogy érdemi választ nem kaptam.
-
Laurh
aktív tag
Sziasztok,
Egy ideje már wot-ozok viszont kacsingatok a hajó felé is. Melyik ágon érdemes elindulni ami kezdőknek is ajánlott? (picit bolondbiztos)
Köszönöm előre is a választ.
-
olivera88
veterán
Jó kis videót rakott össze a WG.
[link][ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
Lószar az a Moskva. Persze van, hogy OP de amikor 9 citadellát kapott 1 salvoból a Zao-tól akkor minden volt csak OP nem. A 18,1km-es alap camo-ról nem is beszélve. 1,5km-ről messzebbről látni mint a Bismarck-ot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Ukrajnai háború
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hisense LCD és LED TV-k
- Digitális Állampolgárság Program
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest