-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Köszönöm hogy aggódsz!
Elvitt a hév, és kb szabadság ja. Annyira nem volt kimerítő csak a pl rankedek utáni állapotok, de az agybaj nélkül (elégedett voltam még így is). A Leander tetszett annyira, hogy érdemeljen egy camo-t, nem "elsőnaposra" terveztem, de akadt időm így meglett... cél elérve, pihi van. (Tirpitz-em meg nincs, így alapból a végiég nem akadt volna motíváció, az extra graf camo meg nem ad semmit, és 1000 dubi...)
(#17770) vaki NZXT CAM nagy izgalmamban elfelejtettem leszedni (egyébként vicces, hogy annyira overlay, hogy a WOWS szigetei kitakarják)
(#17778) FoxiestFox Megerősitem! Egy Fiji 1v1-et vesztettem ellene de vele kb 2-3. sorban kell maradni, meg most megy is rá a fókusz.
(#17794) redzsi Mi lesz még itt....
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Dell Precision 5520 Gamer és Tervezői LAPTOP I7-7820HQ/ 16GB RAM / NVIDIA 4GB GDDR5
- Yaber Buffalo Pro U6 projektor Új ( bontott csomagolású)
- T14 Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- I5 6400 Processzor eladó 3db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest