-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Én is karácsony előtti akcióra várok.
Ez lenne a sorrend,de csak egyet akarok venni.
Bár nem valószínű,hogy 12.000-ről 7.000-re leáraznák.Atago
Belfast
Mikhail Kutozov
Warspite -
Razermazer
őstag
válasz FoxiestFox #16598 üzenetére
Warspite néha bebüntetett mikor találkoztam vele scharnhival kemény kis hajó, és erős lövegei vannak. Tisztes távolból kell puhítani, aztán utcu rá közelről .
Engem is igazán megajándékozhatna valaki, egy szép prém hajóval jó lesz nekem a dunqerkue is 3k-ért karácsonykor, rendes gyerek vagyok .[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
félisten
-
sith7
félisten
Ha választani kellene, akkor Warspite vs Dunkerque ?
-
sith7
félisten
Szerintetek karácsonykor lesz nagyobb leárazás a tier 6 - osokra, mint a mostani akcióban ?
-
félisten
válasz Razermazer #16593 üzenetére
Az nem hajóxp-t turbóz, hanem kapitányt Nekem is elfogyott sajnos. Eshetne kukában.
-
Razermazer
őstag
válasz FoxiestFox #16592 üzenetére
Sajna volt 4-5 darab de elment a bismarck megszerzésére, nem gond megoldjuk.
Most úgyis csak vele megyek mert tetszik, csak a küldik miatt fogok más hajótípussal is menni. Viszont nyitogatásból van bőven smoke screenem és radarom, így nem kell annyit költeni arra.
Ezzel összeszedem azt a pénzt amit a bb-k elvisznek ha nem többet, érzésem szerint ha belejövök akkor többet, téged látva brutál.Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
félisten
válasz Razermazer #16591 üzenetére
Zsír. Akkor lesz igazán jó, amikor meglesz a concealmentes kapitányod. Remélem, van sok dragon zászlód.
-
Razermazer
őstag
No holnap 7-8 felé leszek és lehet egy hármas belfast égetést és gyilkolást csinálni, az a hajó büntet, két kört mentem vele ma bemelegítésnek, annyi sebzéssel és lovettával mint más hajóval soha.
Kell is menni vele mert a kapitányt fejleszteni kell ezerrel. megérte a pénzét.Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
félisten
válasz #65675776 #16587 üzenetére
Két jó CV játékosnál nagyobb carry potenciál nincs semmiben. Nagyon OP-k voltak.. főleg feljebb...
Azért ahhoz képest, hogy péntek este van, kifejezetten elégedett vagyok... jól játszható meccseket fogtunk szinte végig.
Más. Basszus már majdnem rászántam magam a re-re-Mogami-vételre, de csak elmegy a kedvem újra és újra
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #16586 üzenetére
És miért lett letiltva ez a lehetőség? Mert csapatjátékot igényelt?
A Fuso-sok egyébként félnek a NM-tól? Most csata végére egyedül maradtam a csapatból, ellenoldalon két Fuso és egy Nürnberg volt. A két Fuso meg sem próbált rámlőni, mind a kettő egyenesen ütközőpályára állt. Az egyiket kiszedtem, a másikat levittem 10k környékére, de nem tudtam elkerülni az ütközést. 34k HP-m volt, a tatomat találta el (valahol az utolsó 2-3 m-en) természetesen ettől már felrobban egy csatahajó. Összességében az ellen három Fuso-jának mindegyike az én lelkemen szárad. Legalábbis a frag az enyém lett mindegyik esetében.
Egyébként korábban tévedtem. Le lehet vinni -5°-ra az ágyúkat. De csak külső nézetből, periszkópból nem engedi. Érdekes "újítás", értelmét nem látom.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #16583 üzenetére
Azért látszik a kettőnk közötti különbség.
Akkor lenne egyébként jó ha a csapat ismerete után lehetne eldönteni, hogy melyik fedélzetet használod. Mert ugye ha van egy másik Bogue is a csapatban, akkor néha vicces dolgok történnek. Pl két tisztán légvédelmi CVW, ami kb csak dísznek jó, vagy két támadó beállítású, de akkor meg nem tudod légifedezettel ellátni őket. Két Bogue ellentétes fedélzettel pont jó div lenne, esetleg egy CL melléjük némi screen-nek.
De aztán beleért a kezem a bilibe.
-
félisten
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #16581 üzenetére
A Bogue egy érdekes jószág. Okádék a CVW elosztása, viszont a repülőgépei T5-ön a legjobbak. Nekem is azzal a legjobba a statom minden hajó közül. Szerverátlag felett vagyok vele. Utóbbi viszont azt is mutatja, hogy a többség légvédelmi kiépítésben használja.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Tudjátok mi mókás? Hogy Bogue-ban magasabb átlagsebzésem van, mint Montanában.
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz ddt500hu #16574 üzenetére
Hát nem árt fejleszteni a légvédelmet Kurfürstön mert még egy Lexington is kifog a 94 es légvedelmen. Az előző csatába Midway úgy szedett szét h egyetlen gépét szedtem le csupán.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
olivera88
veterán
Na training room bekapcsolva álladóra. Miért olyan nehéz betenni hivatalosan ha csak egyetlen szavat kell átírni hozzá.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
ricinus13
senior tag
A hétvégi majmok alatt olyat értek hogy megbeszéljük hogy akkor BC erre a Benson elmegy A-hoz egyedül és azonnal meghal mert egy Moskva van ott, amikor kérdőre vonjuk akkor csak annyit mond hogy őt nem érekli ki mit mond...
A kampányban meg sehol nem tartok, még az első Missiont tolom és csak 6 pinem van, sok volt mostanában a ZH, nem volt időm ezzel foglalkozni sajnos, de remélem egy hét múlva ilyenkor már meglesz.
-
ricinus13
senior tag
Van az úgy hogy az RNG jól kibasz veled. Nekem most volt egy ezzel a döggel, Hipper 4,5km-re fordul hogy ledobja a torpokat, én meg nyál csorgatva várom full salvoval, erre sikerül 4 overpen, 2 pen, 15k dmg és kiszed engem. Mondjuk pont a fenti kör után volt szóval lehet szóltak hogy mostmár elég lesz az RNG-ből.
-
sith7
félisten
válasz FoxiestFox #16555 üzenetére
Remélem
ddt500hu
A játék és a stat mindentudója , köszönöm , hogy megnézted, én itt nem tudtam volnaNC - vel is volt ? ... nem is rémlik
ricinus13
Van még hova fejlődnöm bőven
Tirpitz - el 129k a max - omTegnap olyanok voltak, a nemlétező hajam téptem
Tirpitz vs Cleveland, gyönyörűen mutatja az oldalát, 11 km, vízvonal, salvo .... 1 sebzett, 1160 -at
Még saját magamat is sikerült alulmúlnom, pedig az már nem semmi
Mondjuk este fáradt is voltam rendesen, az egyik meccs előtt, amíg visszaszámolt 30 - ról el is bólintottam, arra ébredtem , hogy fikázzák az AFK - t ... mondom melyik az ? -
félisten
-
félisten
-
-
ricinus13
senior tag
A sebzés annyira nem extra viszont jó kis kör volt. 150k-t az utsó 5 percben szedtem össze, egy Montit úgy szét kaptam mint a szél, sajna dev strike-ot nem kaptam érte de reload nélkül full HP-ról kiszállt, 6 citet kapott a drágám. Volt egy kis 1v3 is a végén.
Replay ha valakit érdekel a vége, az eleje semmi különös.
[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
Néha keményen meg kell dolgozni a győzelemért. Tudom ez harmatos sebzés T10-ben, de nem is ez volt itt a lényeg. Persze a végén megint én voltam a "kis pöcsű csíter" aki ezt aimbottal próbálja meg kompenzálni.
-
Mcray
senior tag
válasz Chabe89 #16549 üzenetére
Köszönöm, ez alapján meg is találtam a listát. Pardon, nem nyitottam le az összefoglalót.
Most látom csak a nevek alapján, hogy FoxiestFox-szal már játszottunk együtt egy csomót és elég jók is voltunk együtt
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Chabe89
addikt
Minden második Q&A-ban megkérdezik ezt és mindig azt mondták, hogy nem lesz ilyen. XP/Credit meg pláne.
Nem kicsit járnának jól a tankosok."Más: Itt is van lista, hogy kinek mi a játékban a neve?
Nekem: das_booty"Ezt most még beírom, de világosan odaírtam, hogy privátba kérem a neveket!
[ Szerkesztve ]
-
Mcray
senior tag
Feleségemmel megnéztük az Úszó Erődöt, ha már hallottam, hogy lesz Missouri a játékban
(Nekem 5 év Wot és Free XP nem használás után volt 1 mill free XP-m. Egyszer használtam kb 200 000-ret belőle, hogy megkapjam az Angol Tier 8-as Tankot prémiumnak. Most egy kicsit pipa vagyok, hogy Wargayming nem vonta össze az accountokat ahogy hazudták, hogy fogják...)
Feleségem gyors volt és azonnal jelezte, hogy ha két évig megint nem lát mert kib***ott pixel hajót akarok szerezni akkor, elválik. Ha megtudja, hogy fizettem érte, akkor is...
Más: Itt is van lista, hogy kinek mi a játékban a neve?
Nekem: das_booty
[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #16546 üzenetére
Ez inkább csak low és high tier-ben van így. Mid tier-ben hajnalban is simán összehoz egy legalább 8v8 meccset.
Egyébként a 0.5.15 óta nem lehet negatív emelkedésre beállítani ágyúkat? Most is úgy jártam egy csatában, hogy az 1 km-re levő Gneisenaunak maximum az árboc tetejét tudtam eltalálni, mert nem engedte lentebb vinni a csöveket. Szóval nemhogy negatív emelkedést nem tudtam beállítani, de mégcsak +5°-ot sem.
Colorado detto. Kb azonos a felépítése, mint a NM-nak, mégsem tudok csak az árboc tetejére célozni 2 km-en belül.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #16542 üzenetére
Már a Kurfürstel is alacsonyabb az átlaga mint nekem a Bismarck-kal.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #16540 üzenetére
Nekem kedvenc. Csak az ágyui lehetnének erősebb kicsit. Az FDG meg a Kurfürst már túl nagy, és nem olyan fürgék.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
válasz FoxiestFox #16530 üzenetére
Kb semmit nem veszek, ami amerikai
Gnei után milyen a Bismarck?
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
Razermazer
őstag
Mégsem megy ma srácok, majd hétvégén és akkor is vasárnap. Talán a sok amőbát végre felgyújthatom
-
olivera88
veterán
Elfelejtettem rá írni bocsi. Sajna van, de én se tudom minek. .. Hogy több hajó legyen a kikötőbe . Ranked miatt szereztem mert nem akartam költeni egy T6 os BB re..
Az ágyúi nem rosszak, erősebbek mint Scharnhorsté, jobban adja citet BB k ellen. A pancélja nagyon gyatra, nem igen ajánlatos mutogatni az oldalad vele mert egy kettő szétcsapnak, még szemből kaphatsz citet ha találkozol 380 mm vagy 406 mm es ágyúkkal rendelkező hajókkal. Arra nem tudok mit mondani h mennyi kreditet hoz, mivel nem használtam kb ranked óta. Én nem igazán ajánlanám ezt hajót, kezdőknek meg főleg.
Inkább Scharnhorst ha hasonló stílusú hajót akar.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Dewri
aktív tag
válasz Razermazer #16509 üzenetére
-
ledgeri
nagyúr
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #16528 üzenetére
Hahha. Nagyon rendes vagy. Álló hajó, vízvonalon hajótest közepesre célozva kb. Én arról nem tehetek h nem adott be többet.
-
félisten
-
Na, új rekord, 6 cit egy körben... Csak sajna nem tudtam életben maradni 2 mp-cel a vége előtt...
https://www.coreinfinity.tech
-
félisten
-
olivera88
veterán
-
félisten
-
Lalllerrr
tag
válasz FoxiestFox #16523 üzenetére
Tolhattunk volna egy gnei-scharn kombót is délután...
-
félisten
-
Lalllerrr
tag
Köszönöm mindenkinek!
Chabe89: szép kör volt! Látszik, hogy milyen jól szerepeltem a másik oldalon.
-
félisten
-
félisten
-
olivera88
veterán
Én már triplát is lőttem FDG nek Tirpitzel. [link] A hajó középére céloztam kb.
Ricinus Hát nem teljesen egyforma páncél modelljük, de az az 5 mm különbség az elhanyagolható, Bismarck oldalának pácélvastasága 320 és 245 mm , a Tirpitznél meg ez 315 és 240 mm.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
Itt olvastam, legalsó hsz.
Na mindegy, nem akarok indulatokat gerjeszteni, csak tisztázni akartam, hogy mennyire egyértelmű ez a citadella dolog a Tirpitz - nek, mint pl. a Pensacola - nak
-
Razermazer
őstag
Én tegnapelőtt Yamatonak lőttem 3 km-ről orrán át bismarck-al 1 darab citet, aztán úgy megsértődött hogy szétszaggatott . Nem sok élet ment le róla, fél élete volt de alig ment le belőle, ez a cit is véletlen esemény szerintem, orr részre lőttem oldalról 45-fokban átment valószínű a zárfal páncélon.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #16503 üzenetére
Ez nem teljesen igaz azért. Nagy ritkán de van h beadja. Tegnap pl FDG vel lőttem neki közelröl vÍzvonalon, rankedbe még Tirpitzel lőttem Tirpitznek vÍzvonalon.
[ Szerkesztve ]
-
77.PX_Drebil
aktív tag
Amilyen szórása van pl a Coloradónak örülök ha két lövedéknél több eltalálja az ellent, egyszer tudtam egy sorozatból hét találatot elérni, majdnem magam alá piszkítottam örömömben.
"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)
-
sith7
félisten
válasz FoxiestFox #16503 üzenetére
azt vettem észre ... , próbálom mindig kicsit feljebb, de akkor még feljebb kell próbálkozni
-
félisten
-
sith7
félisten
válasz ricinus13 #16500 üzenetére
Elolvastam ismét, a Tirpitz - nek szokott többször lőni, Bismarcknak nem, a tier 9 -esnek meg Yamato -val lőtte ... ez utóbbi annyira nem is érdekel, hanem a Tirpitz, mert azzal sokat találkozom
Nekem is van, és volt, hogy amikor eltaláltak, akkor kiírta "Heavy Damage", és brutálisan lement a hp, abból gondolom, akkor kaptam citadellát
szerk.:
hajótest és a fedélzet közötti vonalra lőj,
én még a vízvonalnál tartok ...[ Szerkesztve ]
-
félisten
Ha messze van, és mutatja az oldalát, a hajótest és a fedélzet közötti vonalra lőj, ez a legjobb esélyed rá. De ezt már mondtuk sokszor. Tuti módszer nincs rá, ez a lényegük.
Ennek ellenére ~20k-s salvokat lehet derpitzbe is lőni cit nélkül, csak sima ap penekkel. Többi német sem kivétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M3 MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 M3 8CPU/10GPU 8GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar billentyűzet Deák
- BONTATLAN Új Ipad 2022 10th Minden szín 1 év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest