-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
redzsi
senior tag
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #15192 üzenetére
Persze, mert nem elég idegesítő az a hulladék Kutuzov, kell belőle egy egész ág! Hát hogyne!
Komolyan ez a mai nap a legalja volt midennnek. Jók ezek a küldik, de annyi hülyét bevonz, hogy az embernek elmegy a kedve az egésztől. Nachi-t még behúzom valahogy aztán téli szünet. -
félisten
-
szilva01
őstag
válasz FoxiestFox #15192 üzenetére
De 25000dmg, 15km táv, 120 csomó. Különben minek fizettek az emberek?!?!
-
redzsi
senior tag
Bravó! Nekem ennyi sebzés kb 6-8 csata alatt jött össze vele.
-
félisten
-
redzsi
senior tag
válasz FoxiestFox #15190 üzenetére
Az. És ha majd jönnek a brit bb-k lesz vajon AP-jük, vagy azt csak a premium Hood kapja meg?
-
félisten
-
redzsi
senior tag
HMAS Perth érdekes smokescreen megoldással.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
Tegnap DDoS-t kapott a steam, lehet hogy nagyot annyira, hogy kontinentális hatása volt...
A takao-t meg nem értem..., vettem volna valamit, már bele is éltem magam...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
szilva01
őstag
Akkor meglesz az összes ARP hajó mégis. Részvétem Chabee!
-
félisten
-
dre11
csendes tag
válasz Razermazer #15177 üzenetére
Elvileg most ARP mission update volt, immár elég t8 hajókkal is menni a Takao-ért.
(Engem délben vesztes meccsből dobott ki) -
olivera88
veterán
válasz Razermazer #15177 üzenetére
Én jártam így tegnap este, de csak miután vége lett csatának, meg egyszer ranked indítása közbe, írta h karbantartás alatt van a szerver és átrak máshova.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Razermazer
őstag
Találkoztatok már olyannal, hogy játék közben kivágott vissza a kikötőbe? a hajót is szépen visszarakta pedig nyertünk volna. Tegnap este többször átrakott más szerverre, lehet hogy a main szerver karbtart alatt van.
Elveszett a stat is meg a replay mentés is, vagyis tegnap.Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
szilva01
őstag
válasz FoxiestFox #15172 üzenetére
Nem baj! Addig farmolom a rankedot, így a takao-n kívül mindegyik kényelmesen meglesz, és talán feljebb(lejjebb? ) is jutok a létrán.
-
félisten
-
szilva01
őstag
válasz FoxiestFox #15170 üzenetére
Jo-jo, de 1 tier kulonbseget enged divizioban.
-
félisten
-
szilva01
őstag
válasz FoxiestFox #15167 üzenetére
Tudod hogy az nyilvanvalo korlatok miatt nem erint.
-
félisten
-
szilva01
őstag
Szuk ora mulva lesz valaki?
-
félisten
-
félisten
-
dokee78
félisten
Ahhoz mit kell állítanom,hogy el legyenek mentve a meccsenkénti statok a későbbi vissza nézés céljából?
-
redzsi
senior tag
Ó hogy miért nincs bekapcsolva a replay!
Nem feltétlen maga a csata, persze az is max CA sebzésem, hanem az utolsó kill.
2cap az övék, pontokkal mennek. Nálunk egy Baltimore, Yamato, és én. Utolsó hajójuk egy Gearing repeszt az A cappért, max. távon (19km) ellövöm magam hátha talál, leesik a spot, 2mp múlva 1 találat 10.000dmg, detonation. Ekkora mázlit. -
Razermazer
őstag
No egész jók ezek az arpos manga csajos hajók, átállítottam a nyelvet is japánra egész élvezetes
Mr Tavaszi pedig Haruna avatarjával büszkélkedhetSic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #15147 üzenetére
Irígy pulyka.
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz szilva01 #15138 üzenetére
Hát ha engem, mint notórius anime hatert rá tudod arra venni, hogy azóta már vagy 5-6 másikat is megnéztem akkor képzelheted. Szerintem elég komoly és elgondolkodtató a történet. Vannak benne nyilván viccesebb részek amit egyesek gyerekesnek gondolhatnak, de összességében nekem kellemes csalódás volt.
-
Razermazer
őstag
Mentem egy könnyedet a furutakaval a papírhajóval, vesztettünk de szép menet volt részermől.
Most vagy az ellen csapat volt béna vagy én vagyok már gyakorlott. Főleg a kirov szívta meg én kikerültem volna a torpedot bőven volt rá ideje.
Itt a replay mert fun
[link]Ja igen és kérdés, három toronnyal valószínűleg elrontjuk a hajót igaz? a második fejlesztésnél ez a hajó igazán 6 toronnyal gyilkos és a 10km-es topjaival, de hát ha fejleszteni akarunk akkor muszáj lesz.
[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
szilva01
őstag
Egyébként főleg Herr Tavaszitól kérdezem, de a sorozat mennyire haJÓ? Van oyan mint az utolsó léghajlító, vagy a FMA Brotherhood? Mert ha igen és még hajós is, lehet meg is nézem.
-
Chabe89
addikt
válasz 77.PX_Drebil #15133 üzenetére
Csak Yokosuka kikötőben látod az ARP hajókat. Bal fent van egy kék kis horgony ikon ott tudsz váltani.
-
77.PX_Drebil
aktív tag
Bocs megint tudatlan vagyok...
Tegnap este meglepetésemre megkaptam az egyik ilyen színes (lila volt azt hiszem az egymillió HP re adta) mission jutalom hajót be is rakta a parkolóba. Már késő volt gondoltam ma megnézem mi az, de eltűnt. Ilyenkor mi van? Elő lehet szedni valahonnan vagy ilyesmi? Válaszotokat előre is köszi.
"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #15123 üzenetére
Én mindenkiből a legjobbat hozom ki!
-
félisten
-
redzsi
senior tag
válasz FoxiestFox #15119 üzenetére
Még jó ha már ezzel fordítottuk meg a csatát, és nyertünk éppen hogy. A végén kiszedtem volna az utolsó Gneisenaut, már indult volna a torpedó halottam is a cisszenést, de már nem tudta elhagyni a csövet a halacska. Ezt de utálom.
Na de akkor itt a következő csata, kedvenced a Mogami.
Tom solo cap x1.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #15114 üzenetére
Te már meg megint le vagy maradva. Melyik fórumot olvasod te.
1 csatát kell menni a zászlókért
1 nap prémium ha nyersz 10 csatát bármilyen DD vel
10 db type 6 camo ha összeszedsz 5000 base XP t.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
olivera88
veterán
Khm. Még nem mentem vele, majd most megyek.
Szépen lehet azért apritani a BB ket evvel az AP spammal. Az elébb Neptunnal 35 k t lőttem FDG nek. A full HP s Ibukit meg úgy szétkaptam, mint blöki lábtörlőt, és fele HP ha volt..
ricinus13 Hát ha nincs külön slot akkor hogy? Sehogy.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
redzsi
senior tag
válasz olivera88 #15095 üzenetére
Épp ez az, ezek túlságosan apró különbségek. Összekaparsz 250.000 xp-t hogy legyen egy torpedós Bismarckod? Ezen gondolatmeneten haladva akkor a T8 Gneisenau amcsi párja mi, North Carolina? T9 South Dakota, T10 Iowa.
(#15098) 77.PX_Drebil : sokszor volt már itt szó a realizmusról. Tényleg 20-30km-rről akarsz lövöldözni? Mennyi a találati arányod 25% körüli? Mennyi is volt a világháborúban kb 5%? Vagy még annyi sem. Kilősz több hajót egy csatában, életszerű? Nem. Stb... Ez árkád nem szimulátor játék.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz Chabe89 #15102 üzenetére
Ezzel tudnék vitatkozni, mert nem véletlenül találták ki a légi-felderítést,(pl. az US Army első repülőit is a tüzérség vette állományba) de ez a game nekem csak pasziánsz helyett van úgyhogy elengedem, és nem idegesítem magam vele.
"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)
-
félisten
-
dokee78
félisten
válasz FoxiestFox #15101 üzenetére
Ha otthon lennék megtenném.
Nem vagyok otthon,az Androidos kliensben nem mutat sem a Nicholas sem a Farragutnál.Kollégám mondta,hogy valamelyik esetén van dupla ágyú.
-
Chabe89
addikt
válasz 77.PX_Drebil #15098 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kutya topik
- Spórolós topik