-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
ricinus13
senior tag
Elméletileg ma lejár az NDA a brit cirkákon, érdemes nézni a streameket.
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #14493 üzenetére
Hát 160 000-t így is lőttem, de kb. az első kilőtt hajónkkal el is vesztettük a csatát. + A kedves Iowa-nk épp most érezte úgy, hogy rammollnia kell 50k hp-val a 3 helyen égő 20k hp-s Kurfürst-öt.
-
félisten
-
Razermazer
őstag
válasz FoxiestFox #14489 üzenetére
Aha okés, Vigilance jöhet szerintem aztán concealment expert, demolition expert.
Köszi ricinus[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
ricinus13
senior tag
válasz Razermazer #14488 üzenetére
Amit linkeltél az régi is meg szar is. Ami jó az BoS, EM, Vigilance/SI, DE, CE.
-
félisten
válasz Razermazer #14488 üzenetére
Jack of all trades-t fel ne tedd.
Meg ez a cikk ősréginek tűnik[ Szerkesztve ]
-
Razermazer
őstag
Sziasztok
Tanácsot kérnék kuma kapitány fejlesztéshez mit kell kifejleszteni japán cirkáló ágnál, ha majdnem ugyanaz mint a német akkor nagyjából tudom(fel van már húzva maxra, ez a radar ez valami eszméletlen jó. Viszont ugye a japán cirkálók papír cirkálók 6 tierig, égnek meg minden.
Ez így nagyjából helytálló[link]
De jöhet bári jó tanács, ez a kuma egy fun hajó, kicsit nehéz volt megszokni, hogy olyan mint egy rakéta de oszt rendesen ahogy írtátok, oldalát nem kell mutogatni, ha ez megvan el sem találják.[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
vogelzsig
újonc
Asztali gép, nvidia gtx 750, 8Gb ram; i3 2100 -t proceszort cseréltem i5 2300-ra.
High, 1680x1050, A minimum FPS-ek valóban növekedtek, mint ahogy vártam is, illetve amikor belemész a csata sűrűjébe, nem ugrál akkorákat az fps, mint korábban pl. 60-75-ről leesett olykor 20 körülre, most ez a leesés olyan 30-40 körülre történik. Eddig is a gtx 750 volt, ami 100% ki volt hajtva, nem pedig az i3-as, így nagy várakozásaim nem voltak, de azt a minimális befektetést amivel járt a proc csere, tudom ajánlani annak, aki megteheti, valószínű más játék is meghálálja, nem csak ez. Azt azért hangsúlyoznám, nem ugrásszerű vagy éles váltás i3hoz képest ennél a videokártyánál, de érzetre kicsit simul a játékmenet vele.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Aki akar látni egy modern USA DD-t.
Harmadszor is rakétatámadás indítottak Jemen területéről az amerikai tengerészet Vörös-tengeren járőröző rombolójára, és ezúttal sem okoztak kárt a hadihajóban.
[link]LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
sith7
félisten
válasz FoxiestFox #14483 üzenetére
Nálam minden játék első indítás után úgy kezdődik, hogy settings, all music off
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #14481 üzenetére
De sok bajod van.
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #14479 üzenetére
Mert mi bajod vele?
-
félisten
Mit kell kitörölni ebből a fostartályból, hogy a csata végi "zenét" ne játssza le?
[ Szerkesztve ]
-
távcsőves
senior tag
válasz FoxiestFox #14477 üzenetére
Igen, ez jó lenne. Statpadder a statpadderel. Álom!
@szilva01: Dehogyis. Minden ami téged megnyugtat az jó. Reportolj, vitáz, amit csak akarsz, de hasznosan játsz és nem önző módra.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
távcsőves
senior tag
válasz FoxiestFox #14474 üzenetére
Ha ez nyugtat, továbbra is tedd ezt. Ha egy csatában 8-an nyomnak rád és mindkét csapatból, nos akkor lehet chat bant kapsz 24 órára. Amúgy semmi hatása.
-
félisten
-
-
ddt500hu
veterán
válasz olivera88 #14467 üzenetére
Azokkal nem éppen mostanában játszottam. Gondolom az én játéktudásom is javul.
1781 a PR-em, de a 21 napos 2014, a 7 napos meg 2260. Az Iowa-nál jó ha 1500-as voltam, az Izumo meg egy okádék hajó amit át is ugrottam.
De a 3 közül messze a német a legjobb. Simán megállja a helyét tier 10-ben.
Gyanítom, hogy Kurzfürst-el nem leszek ilyen jó.Innentől kezdve csak a Zao-val fogsz menni? Statpadder noob.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz olivera88 #14467 üzenetére
Na még egy ZAO. Fu beteg ez a hajó, Montana 15 km rol kapott egy 8 K s salvot dupla tüzzel.
Foglaltam is és mégis minúszos kör lett. Aztán sürgősen máshol akadt dolga a Montinak.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
olivera88
veterán
Egy átlagos ZAO kör.
A D re mentem h majd foglalok hátha nem jön arra senki, hát jött egy túlbuzgó Bismarck elsőnek, mögötte lemaradta egy NC és Desmo. Hát az Bismarck aztán rendesen megbánta mert teljesen leégettem majdnem. Első salvobol kapott majd 7 k t tűzzel, azt eloltotta gyors majd kapott egy 5 k t tűzzel. aztán kapott egy dupla tüzet is kevés dmg vel.(#14459) ddt500hu Mert Iowaval meg Izumoval közelében se vagy.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
sith7
félisten
Próbálgatom a tesztszervert, ez a Farragut ez egy undorító hajó
-
félisten
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
Friedrich der Große 14 legmagasabb átlagsebzés.
-
dokee78
félisten
válasz szilva01 #14454 üzenetére
Nagyon csúnyán szidom a többieket sajnos,de a többi multis játékban is,ha nem megy.
Ma 10-ből 8 veszteség volt.
Most volt 5-ből 5.olivera88 Régebbi farmosokkal sem játszottam többet.
Csak amíg újdonság volt.
Ritkán BF4 és ETS2 megy.
Ez a WoWs nagyon bejön,főleg ha jobb lennék. -
olivera88
veterán
-
dokee78
félisten
Lehet itt bármelyik hajó típus szar vagyok minddel.
Csak a trágár beszédben vagyok jó.
Valahogy ki lehet kapcsolni,hogy ne tudjak a chatbe írni? -
szilva01
őstag
válasz FoxiestFox #14450 üzenetére
Inkább gyere játszani ahelyett hogy ilyen horror filmeket nézel.
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #14450 üzenetére
És még lesz Concealment System Modification 1 is
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #14448 üzenetére
Nyugi szar a páncélja, nagyokat fog kapni majd.
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
válasz FoxiestFox #14368 üzenetére
iChase ment egy 5 perc krakent, ahol ő szedte ki az összes DD-t... jó lesz, elég lesz... mondjuk a chapayevet szeretem majdnem ugyan ez...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
szilva01
őstag
válasz FoxiestFox #14443 üzenetére
Persze, tudom. De az anyázás amíg rájöttem hogyan kell őket kreditért venni...
-
félisten
-
szilva01
őstag
válasz FoxiestFox #14435 üzenetére
adtak 30000 dublont... Azért is megérte abból venni a prémium elfogyaszthatókat, mert rendes pénzért sosem tenném...
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz FoxiestFox #14437 üzenetére
Mint olivera88 is írta, olyan raktár féle hely ahonnan el is adhatod az éppen nem használt vagy már felesleges felszereléseket vagymodulokat. A wotban van bolt és depo is, mivel elég sokat használtam innen mindkettőt hiányolom. A wotban azt csináltam, hogy ha el akartam adni egy tankot akkor minden kifejlesztett cuccot levettem róla és stock állapotban adtam el. Ott voltak olyan fejlesztések amik tankonként egyediek voltak, a lánc és a torony és a többi az ágyú, a rádió és a motor lehet, hogy felhasználható volt másik tankon is és így kreditet lehetett spórolni plusz xp-t is mivel ha az egyik tankon kifejlesztetted akkor azt az összes többi tankon is fel lett oldva. Nem tudom tudsz-e róla, de jelenleg a wowsban ha eladsz egy hajót akkor az összes modult eladja automatikusan féláron még akkor is ha te nem szeretnéd mert mondjuk később vissza akarod vásárolni a hajót csak most kredithiány miatt adod el így plusz kreditedbe fog kerülni ha visszaveszed és nem te döntheted el mit mikor adsz el. Általában nincs rá szükség de néha nagyon jól jönne mint a bolt is ahol lehetne venni akciós felszereléseket és fogyóeszközöket mint a wotban ahol felszerelés akcióban be lehet vásárolni az olyan felszerelésekből is amihez még nincs tankod de tudod, hogy nemsokára ki lesz fejlesztve és így olcsóbban fel tudod szerelni amikor megveszed és annyit vehetsz a felszerelésekből amennyit akarsz vagy amennyire kredited van míg itt a wowsban csak a meglévő hajóidra vehetsz felszerelést.
Chabe89: Akkor biztos valamit félreolvastam.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
olivera88
veterán
-
olivera88
veterán
-
félisten
-
félisten
-
sith7
félisten
válasz FoxiestFox #14432 üzenetére
csodás
-
szilva01
őstag
válasz FoxiestFox #14432 üzenetére
én free xp konvertálásra is használtam meg minden prémium consumable-re meg prémium camo meg tökömtuggya...
-
félisten
-
sith7
félisten
Miért van tesztszerveren 30.000 arany, ha nem lehet prémhajót kipróbálni ?
-
Chris0321
addikt
válasz olivera88 #14428 üzenetére
Nem úgy van, hogy csak egyszer kapsz értük zászlót per nap? Ha jól emlékszem oda is van írva ha ráviszed az egeret a csatajelentésben a kapott éremre.
Ha már Chabe89 megelőzött a válasszal ne legyen felesleges ez a hozzászólás így feltennék egy kérdést. Nem úgy volt, hogy az előző frissítéssel bekerül a játékban a depo?
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Másnál is előfordult már h nem kapta meg zászlót az éremért? Tegnap kétszer kaptam meg a witherert, de zászló egyszer se jött érte azt hiszem. És nem az első eset már.. Vagy ha első megjön az éremért, de szerzek még egy ilyen érmet aznap akkor a második nem jön meg.
[ Szerkesztve ]
-
szilva01
őstag
Minél több freexp-m van, annál fájóbb szívvel (és kevesebbet) költök belőle...
-
olivera88
veterán
Ezen az animáción dolgoznak jelenleg. [link] Gondolom torpedo találatnál lesz majd ilyen
(#14416) ddt500hu
[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
válasz dokee78 #14419 üzenetére
Igen, de azzal csak magát a meccset tudod visszanézni, a battle reportot nem. Azt csak úgy tudod, ha csinálsz róla screent, így a kettő együtt minden igényedet kielégíti remélhetőleg.
Replay-hez vagy tölts le az Aslaint és keresd ki a listából vagy manuálisan keresd meg a preferences.xml fájlban az alábbi sort:
</scriptsPreferences>
<consoleHistory />
</root>és a </scriptsPreferences> elé másold be ezt:
<isReplayEnabled> true </isReplayEnabled>
<ReplayCameraUpdate> 30 </ReplayCameraUpdate>a végén így kell kinéznie:
<isReplayEnabled> true </isReplayEnabled>
<ReplayCameraUpdate> 30 </ReplayCameraUpdate>
</scriptsPreferences>
<consoleHistory />
</root>[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
válasz dokee78 #14417 üzenetére
Max, ha csináltál róla replayt vagy screent és mondjuk feltöltöd ide.
-
dokee78
félisten
Áttértem az USA DD ágra,kár,hogy rövidebb a torpedó hatótávjuk.
Régebbi meccsek statjait vissza lehet nézni valahol? -
szilva01
őstag
válasz FoxiestFox #14414 üzenetére
Egyszer belevitt a csábító rosszba, de egyébként ügyes volt. A random csapattársaknál én voltam a rosszabb. Egyébként t6-8-ba toltuk, semmi komoly.
-
félisten
-
szilva01
őstag
Játszottam most este párat oliverával. Tiszteletére legyen mondva, nem borult ki a játékomon, vagy csak nem mutatta ki...
[ Szerkesztve ]
-
szilva01
őstag
-
olivera88
veterán
válasz ddt500hu #14409 üzenetére
Hát az jó kevés 142 hittel. Cirkálók meg rombolók ellen jó leginkább meg ha sok tüzet csinál.
NVIDIA userek használja valaki Geforce Experience játékoptimalizációját De nem is működik itt nálam, azt írja beállítások nem kérhetők le.
Ideje már frissítenem az NVIDIA drivert is mert csak a 368.81 es verzió van nálam.[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Hát ma nem sporoltak a ciklonokkal, a ZAO s csatámnál volt a 4 ik v 5 ik ciklon, nem is tudom már. De jól sikerült szerencsére. A ciklon előtt sikerült gyorsan összelőni 77 k-t , aztán még csata vége előtt pár perccel elment a ciklon szerencsére és lehetett folytatni a csatát. A Kurfüstnek szerencséje volt, mert pont centike állt meg tőle a torpedo salvom, csak 1 találat kapott. Még vesztességél se zártam, minimális haszon lett.
(#14401) szilva01 Hát ez vicces MM.
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
válasz Razermazer #14404 üzenetére
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest