Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #12598 üzenetére
6-7-nek szoktam kipipálni.
-
félisten
-
mcwolf79
veterán
válasz FoxiestFox #12596 üzenetére
Minden ágyú be van töltve. Induláskor direkt kipróbáltam, hogy nyomom az AP-t hogy váltson, de semmi.
Vagy csak azután szabad megnyomni,miután teljesen betöltött? Tehát ha pl. nyomok egy 1-est a HE-re, elkezdi betölteni,és ha ilyenkor nyomok 2-est akkor nem működik? Csak ha már be van töltve teljesen?Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
félisten
-
mcwolf79
veterán
Áruljátok már el, hogy ez az Expert loader hogy működik?!?
Mert ráraktam a Mogami/Atago kaptányára (azokkal sűrűn váltom a lőszertípust), és qrvára nem mindig működik Direkt megvárom míg az előző teljesen betölt ,aztán váltok, de ugyanaz a reload time :-( Csak néha csökken,de még nem jöttem rá a szisztémájára.[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
olivera88
veterán
Na, ez jó hír. Multicluster Support in World of Warships!
Tehát megbízhatóbb lesz a rendszerűk és rugalmasabb.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
ricinus13
senior tag
válasz CHaooSS #12589 üzenetére
Akkor valamit nem jól csinálsz. Nekem szinte mindig segítenek, elmagyarázom a helyzetet, megkérem szépen és ha tényleg segít megy a compliment is. Az ő érdekük is hogy életben maradjak és ez a tudtukra is adom, plusz azt hogy én szívesen követem őket amerre akarnak menni csak ha kell akkor nyomja meg azt a bizonyos gombot.
-
Saccco
nagyúr
Úgy néz ki lassan elkészülnek a War Thunder-ék is
Naval Battles in War Thunder: Closed Beta test - later this year!
szerk.: Még mindig nem regisztráltam WoWs-ba.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
CHaooSS
őstag
válasz ricinus13 #12587 üzenetére
"Az esetek 90%-ban segítőkészek ha szépen kéred." Nem tudom milyen álomszerveren vagy, de mutasd már meg nekem.
80%-ban leszarnak.. még spotolni sem hajlandóak sokszor
[ Szerkesztve ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
ricinus13
senior tag
-
olivera88
veterán
válasz ddt500hu #12580 üzenetére
Egész jó csataim/csatáink vannak mostanság általában mikor nincs ilyen sz*r felállállás.
Menjel te Tirpitzel mikor Haku vagy Midway van az ellenfélnél ráadásul meg tele is van DD vel. Ha noob a cv akkor oké...
Na még ne is beszéljünk arról h tele vannak a csata mostanság 0 dmg s penetrationnal..LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
CHaooSS
őstag
válasz mcwolf79 #12584 üzenetére
kapott egy szép nerfet azóta nem valami jók a 155-ös ágyúk..
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
-
mcwolf79
veterán
Kérdés:
Mogami-n melyik ágyút érdemes használni? A 155-öst vagy a 203-ast?Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
CHaooSS
őstag
válasz ddt500hu #12580 üzenetére
Most nem elég, hogy veszítettünk még sebezni is alig tudtunk... amagit kezdtem el üldözni egy amagival, óó mondom menekül akkor kapja majd szépen mert seggébe hatalmasakat lehet ereszteni erre kb 5 salvo után 17k dmg jött össsze.. majd amikor meghalt elfordulok és egy colo 20 ezret belevert a seggembe elsőre.. hát anyáztam rendesen.. utána meg volt közelharc ( 5-7km) sajnos nem önszántamból mert amagi borzalmas közelre hát igen.. nagyjából 70%-a mellément..
60-80k átlagosan pedig megvan az amagival amikor nem szopat, de most 35-40k 11 csata után ami szánalomA zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
ddt500hu
veterán
válasz olivera88 #12579 üzenetére
Ez aztán a hozzáállás.
Pontosan ezért maradsz noob örökre.
Talán lőttél volna 60-70 000 a Tirpitzzel ami már nem Bad szint.
Arról nem beszélve, hogy minek mész Tirpitzel ha nem farmolsz vele semmit? Az pont az a hajó amivel a vesztes csatában is az utolsó pillanatig harcolni kell. Nem azon gondolkozni, hogy veszítünk hanem azon, hogy: "Jaj csak nehogy 80 00dmg kevesebbet sebezzek!" -
olivera88
veterán
válasz ddt500hu #12577 üzenetére
Azt hittem már elvesztél. Hát nem, de minek lövessen szét magam ha magam ha senki nem hajlandó semmire? Attól nem leszünk elöbbre, ha én aktív vagyok a többiek meg nem.
Az első csata még tűrhetőe volt majd 70 k val, utsó kettőben meg összesen jó ha volt 30 k. Pff[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Chris0321
addikt
válasz Chabe89 #12572 üzenetére
Nagyszerű, köszönöm. Elég furcsán fogalmazott a google fordító de akkor csak jól értettem. Azzal a cirkálóval amiből kiindul a csatahajó ág összeszedtem a rá való xp-t még amikor elindultam azon az ágon, de a wottal ellentétben itt nem látszik, azt gondolom fel tudom használni a nélkül, hogy vissza kellene vennem a cirkálót?
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #12573 üzenetére
Hát ahogy szokott 1 héttel PT után, Hétfőig tart a PT, Csütörtökön meg jön a patch.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
olivera88
veterán
Az ilyen szar csaták után mint ami az utsó kettő volt megtudom érteni dying_start miért hagyott fel a t9-10 el.
Divbe mentünk 3 an, én Tirpitzel , Midway túloldalon, + 5 DD, 2x Shima, Benson, Tashkent, Loyang.
Semmi foglalás vagy valami, elvesztettük mint a huzat , csapat több mint fele elhullott, a túloldalon meg 3 an csak.
Aztán a másik csata, én megint Tirpitzel, túloldalon Midway, megint 5 DD, Kagero, Shima, Fletcher, Udaloi, Loyang. Az ellenfél megint befoglalt gyorsan, nálunk semmi próbálkozás szinte és elhullott a csapat fel, el is vesztettük gyorsan ezt is.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Mikor fog élesedni az új peccs?
-
félisten
-
Chris0321
addikt
Jól értelmezem ezt a cikket, hogy a német csatahajók a következő 0.5.10-es frissítéssel jönnek?
-
félisten
válasz stefanitsr #12566 üzenetére
Igen.. torpedokat nem szereti.. 3 Iso torp az orromba, es hello van. Viszont nagyon fugg attol, hogyan kap el a torp... volt meccs, amin 3x1-et bekaptam a hajo kozepe es hatso resze fele (CV torpokat), es nem volt flood...
Illetve nagyon jol dodge-ol... Clemsonokat rendszereset kiszopatom a vilagbol... jon yolo, forditja be a hajot, megkuldom AP-val, fele hp-ja hello, tudom hogy jonnek a torpok, satu, kanyar, es nagyon jol lassul a hajo, ilyen esetekben gyak 0 torpot szoktam enni Eddigre persze a szinten egesz jo masodlagosok legomboltak szerencsetlenrol a maradek hp-ja egy reszet, ha nem mindet, 1-2 pottyintes es bye. Kb olyan fun kis BB, mint amilyen fun a Kami a maga helyen. Nagyon jo vasar volt, ugy tunik.[ Szerkesztve ]
-
stefanitsr
senior tag
válasz FoxiestFox #12565 üzenetére
DD-ket, CV-ket, torpedókat annyira nem szereti, de nem rossz kis taliga. Egy kicsit egy -1 tornyos alap fusora emlékeztet, ami azért jóval mozgékonyabb (~27,5 csomó sebesség).
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
félisten
-
stefanitsr
senior tag
válasz ricinus13 #12559 üzenetére
Nekem fordított az arány... Vicces mód, amikor kutuzov, atlanta, vagy texas van alattam, akkor kevésbé hajlamos cv-t tenni az mm, de mikor valamelyik dd akkor van úgy hogy kettő is van belőle.
És valamiért az utóbbi időben ügyesen ráállnak a cv kapitányok a dd-k spotolására vadászokkal, legalábbis szinte mindig rám szállnak, ha egyszer megtalálnak.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
félisten
-
ricinus13
senior tag
-
félisten
Nálatok sem megy a statos oldal? Most nem tudom, mekkora ma a wowspenisem.
-
Chabe89
addikt
Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ha valakit ennyire felkúr ez a játék akkor minek erőlteti.
-
bandiras2
senior tag
válasz FoxiestFox #12557 üzenetére
Túl soxor fordult elő, hogy bementem a sűrűbe, osztom az acélt, köpöm a torpot, arat a halál, égek, lőnek rám, kerülöm a torpokat like a boss, vagy éppen facehuggolnék 2 csatahajót cirkával (THIS IS SPARTA); és egyszer csak derült égből SKILLED ONE, és kicsap 1/3 HP ról, mert ő olyan ügyes. Persze a csata végén egyik sem olyan bátor, úgy kell őket felkutatni. Bosszantó hogy ezek a férgek gyakran túlélik a csapatukat, és cap, vagy pontok megmentik a seggüket.
Hát most vége a jóvilágnak. Megjöteeem![ Szerkesztve ]
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
félisten
-
bandiras2
senior tag
válasz mcwolf79 #12547 üzenetére
Én pont az ilyen BRAVE and SKILLED clicker hiding HERO-k miatt kezdtem el CV-zni. Bogue, légifölényre húzva, minden ami megvehető rá, capt skillekkel. Fogom a pályát, az ellen bogue csapásmérőn van, ki se tudott jönni a cirkái mögül
Legutolsóként végzett pontokkal , mikor kilőtték lefarmoltam a maradék gépeit, mert végre nem tudta elhúzni előlem őket. Sajnos nem lehet 3 vadászom, így a divebomber rajjal a rombolókat zaklatom. %HP miatt kifejezetten jól hoz.
Ismét élvezem a játékot, mikor látom, hogy a csírának majd szét durran a feje, hogy nem tudja s**gbe b***ni a szerencsétlen BB-t vagy CA-t mikor az épp 3 másik hajóval harcol egyszerre(bekuz he is the ultimate skilled one vagy mi, és ő tud, és megteheti a pálya másik végéből, mert olyan bátor). A csapat őrangyalaként tiszta az ég a játékosok felett, a csíráknak esélye sincs amíg én élek!A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
félisten
Már most imádom.. annyira fun kis BB... és úgy tűnik, elég troll páncélja is van.. Texas nagyon pattogott rólam végig, mikor az orrom mutattam.. a felépítmény pedig jelképes, azt nem nagyon tudják lőni. 88k a legjobb eddig, de lesz ez még jobb is, szerintem.
Egyetlen hibája a lőtáv, de hát T4, ne várjon csodát az ember. -
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #12544 üzenetére
Gyere velünk szakaszozni, akkor nem fog.
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #12549 üzenetére
Azt tudod, hogy Texas-ra 50% akció volt hétvégén és az Ishizuchi árából kb. meg is tudtad volna venni.
-
félisten
-
félisten
-
sith7
félisten
válasz FoxiestFox #12544 üzenetére
Montana bosszúja
-
félisten
-
stefanitsr
senior tag
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #12535 üzenetére
Nem baj, kifizeti helyettünk a havidíjat.
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #12531 üzenetére
Mi vagyok én, UNICEF?
-
félisten
-
mcwolf79
veterán
Úgy látom az amcsi DD-k olyanok ,mint a WOT-ban az amcsi light-ok:könnyen elpukkananak "ammo rack" találatkor.
2 nap alatt mind a Mahan, mind a Sims-et vezetve legalább 4-szer elpuikkantottak full HP-ről Detonation-nelIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
félisten
-
olivera88
veterán
Notser Scharnhorst videója is megjött. [link]
Sztem tutira jönni fog a héten.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
olivera88
veterán
WTF?
Hát akkor nem lesz kipróbálva.
Ja és mindenhol ez van T9-10 ben.[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz ricinus13 #12526 üzenetére
Jah semmi , én olvastam félre.
"That’s all for the public test for 0.5.10, but there's more! German fleet reinforcements are coming. Eight battleships are waiting to be released in the upcoming version in their full splendour. Stay tuned!"
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ricinus13
senior tag
válasz FoxiestFox #12521 üzenetére
Annyiból mindenképp hogy nem tudja a Yamato szemből overmatch-elni. De ugye mint tudjuk a 460mm-es nippon acél 1000000-szor hajtogatott lövedék mindent átvisz.
Ha meg a Yama az oldalát mutogatja ahhoz elég egy Hindenburg vagy Moskva hogy szétkapja. Szerintem lesz esélye, legalábbis jóval több mint a Montana-nak.
[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #12521 üzenetére
Yamato ellen csak a tűznek van esélye.
-
félisten
-
ricinus13
senior tag
Q. Regarding the new high tier German BB's, doesn't it bother you that Friedrich der Große has 84'300 HP and Großer Kurfürst only has 3700 more HP (88'000)?
A. We plan to increase it to 105k. It is not necessary to discuss the combat capabilities of unreleased ships.
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #12510 üzenetére
Nem is kell. Meghagyod és ugyanúgy frissül mint a live. De ha olvastad amit írtam fentebb akkor tudod h nem kell újra tölteni mindig.
Igen van.[ Szerkesztve ]
-
jani04
aktív tag
Próbálkoztam biz'isten,de ez egy ugyanolyan ótvar game mint a másik.Valahol irigylem azokat akik ebben örömüket lelik.(Nem mindenben irigylem őket.)
-
CHaooSS
őstag
válasz FoxiestFox #12510 üzenetére
signals, 1nap prém meg camo, szerintem megéri ezért pár kört nyomni
-
félisten
Most lesz valami, a normál fiókot érintő bónusz, ha PT-zik az ember? Nekem sok kedvem nincs letölteni az egészet ismét.
-
-
CHaooSS
őstag
Azzal is kezdhetnének valamit, hogy 5-7km-en ne legyen 200-300m-es szórás
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Töltöm le az új patchet PT re, csak 726 mb. Ez jó kevés.
-
-
nvidias 7 nap premium, 2000 doubloon es 100 "on ship consumable flags" er valamit warshipes korokben? Illetve ha esetleg valaki halado user, tobb ilyet lehet aktivalni egy accounton?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
ricinus13
senior tag
válasz olivera88 #12500 üzenetére
Mert már vannak visszajelzések olyanoktól akik jó játékosok és tényleg játszottak vele nem csak ránéztek és leszarozták. Én speciel azt mondtam hogy várjuk ki a végét majd élesben kiderül hogy milyen lesz.
dying_star: Ezzel jár a freemium játék, valamiből pénzt kell csinálni. De egyébként pl ott a Flint, ahhoz ingyen is hozzá lehetett jutni, és tuti lesz még.
BB torpedókról meg még régen azt mondták hogy csak premium hajókon lesznek, úgy látszik annyira gyenge lett a Gneisenau hogy ezzel kivételt tettek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- SSD kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest