Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imilenni
addikt
válasz FoxiestFox #10699 üzenetére
WoT-ban nálam dettó ez van.
1hét prém 1 hét nélküle, így azért feltűnikPress "F" to pay respects.
-
félisten
-
mcwolf79
veterán
válasz FoxiestFox #10697 üzenetére
Nem akarok megbántani senkit (de fogok) ,de ez már a balfaxok végső mentsvára, mikor erre próbálja fogni a bénaságát, hogy azért szopatja az MM, mert nincs prémfiókja
Tudom, van RNG, van mikor semmit sem ad be (nekem sem, pedig jobbára prémfiókkal játszok), de azért az túlzás, hogy mindig a rendszerben keresünk önigazolást a saját balfaxságunkra.[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
félisten
-
sith7
félisten
válasz FoxiestFox #10693 üzenetére
Hidd el , ez csak a véletlen műve, semmi köze hozzá, hogy van prémed, vagy nincs ...
mcwolf79
köszi a megerősítést[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
sith7
félisten
válasz FoxiestFox #10691 üzenetére
én is tapasztalatokról beszélek ... ugyanaz a cég, ugyanaz a játék, csak tankok vannak benne
akkor viszont hajrá, fizessetek be 1 évre előre, és akkor csak jó csatákat fogtok vívni ...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ricinus13
senior tag
A wothoz nem konyítok, arról nem nyilatkozom. Én nem arról beszélek hogy hirtelen folyamatosan meghalok meg soha semmit nem találok el, hanem kis nüansznyi dolgokról amit azért észre vesz az ember még ha óriási hatással nincs is a játékra. Persze elhiszem lehet hogy nem így van de nekem akkor is ez jön le.
Ugyanakkor az is lehet hogy mivel prémmel nem vesztek annyi creditet így picit máshogy játszom, nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz ricinus13 #10688 üzenetére
Értem, csak már sokan mondták ezt itt is, wot fórumban is, és ez így ahogy van, orbitális baromság - már bocsánat a kifejezésért
kb. 2 évig fix előfizetője voltam a wot -nak, és így sem lett szuper unicum statom, pedig a fentiek alapján annak kellett volna lenni ... nekem is volt jó napom rossz napom, tökmindegy mennyit fizettem be, illetve ismerek nem egy olyan embert, aki egy fillért nem költött a wot -ra, az össze prémtankja event - ből lett meg, és mégis 2000 wn8 környékén mozog
-
-
stefanitsr
senior tag
válasz Chris0321 #10684 üzenetére
No igen,
Néha az az érzésem, hogy ez a játék sokkal inkább arról szól, hogy hosszabban a gép elé kössön mint a wot.
A rombolók genyák:
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
Chris0321
addikt
válasz stefanitsr #10682 üzenetére
Az igaz, de ha bekapcsolod a gyorsított képzést a wot-ban akkor az egész a legénységre megy és lehet kicsit gyorsabban képezni, itt viszont csak gyűlik az xp ami a hajón fog maradni mert átváltani nem fogom pénzért.
-
Imilenni
addikt
válasz stefanitsr #10682 üzenetére
Mi arról beszélünk, hogy eldöntheted hogy vagy gyűjtöd, vagy rögtön a legénység kapja azt is
Press "F" to pay respects.
-
stefanitsr
senior tag
válasz Chris0321 #10681 üzenetére
Az elit tankokon gyűjtött szabad XP-t a wotban is csak goldért tudod váltani, ahogy én emlékszem.
[ Szerkesztve ]
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
ledgeri
nagyúr
válasz Imilenni #10677 üzenetére
Ha egy hajón már kifejlesztettél mindent, akkor az elitté válik, és a rajta gyűjtött XP konvertálható Doubloonért (Az aranyszínű tallérért, amit lehet nyerti de többségében vevendő)
szabad XP-vé, így ha valami nem megy azt így ugorhatod...Érdemes rákattintani az értékekre a bal felső sarokban, egy két infó tisztább lehet.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Imilenni
addikt
Ezt az RNG-t énis érzem. Tegnap semmit sem tudtam lőni, mostmeg szinte pillanatok alatt szétszedtem valami cirkálót, hogy tök véletlen Citadellát lőttem neki....eddig azt se tudtam miaz de most megint sikerült meglőnöm na mindegy.
Azt szeretném kérdezni, hogy a nem "normális" hajókkal, pl az Arkansas Beta-val, gyűlik a TP de ugye semmire sem tudom elhasználni..vagy mégis?? Mire lehetne ?Press "F" to pay respects.
-
-
bandiras2
senior tag
válasz bandiras2 #10486 üzenetére
Igazolva látom korábbi megállapításomat, hogy komolyan megberhelték az "RNG"-t és az MM-et.
Langley vs langley.
Fullos pimpelt vadászgépek, VS valamilyen vadászok. Mindez baráti cirkáló felett, catapult fighter támogatással.
Mit gondoltok kinek a gépei mentek a víz alá?
Nem csak a langley-vel, egész nap ez van. Tegnap, tegnapelőtt szintén.
Ma:10/8 esetben a csapatomat lemészárolták. enemy általában 3-4, egyszer 6 hajót veszített.
A maradék kettőt csak azért nyertük meg, mert vagy nem jutottam ellenség közelébe és nem csináltam semmit, vagy kicsaptak az elején ammorack.
Nem magyarázza meg nekem senki hogy nem piszkálják az "RNG"-t, mert vérpistikének sikerélményre van szüksége, különben nem pumpolja tovább apuka pénztárcáját. Korábban jókat mentem szakaszban is, most szakaszban is ugyanez van.
- 5 ből 5 salvó úgy esik az oldalát mutató omaha KÖRÉ(fele elé, fele mögé), hogy 1 se találja el, pedig 10% alatt van. Végre eltalálja 1 db gránát, túléli. Nem csak én lőttem. csak tőlem kapott 5 salvót.
- DD belémlő, 1 db gránát talál, kigyújt. oltom. Megint lő, 1 db talál, égek. 1 percre rá detonált a kongo. szart se csináltam, győztünk.
stb stb...[ Szerkesztve ]
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
ledgeri
nagyúr
-
mcwolf79
veterán
válasz Imilenni #10668 üzenetére
Ha megindul a lemming-vonat,akkor nincs mese: fel kell rá szállni. Nem érdemes elmenni egyedül a másik irányba. Ha meg agyhalott a csapat akkor arra kell törekedni, hogy minél több sebzést ossz ki,és minél több ellenséget süllyessz el. Ez sajnos "csapatjátékon" alapuló kompetitív multiplayer játék, ha hülyékkel dob össze nincs mit csinálni.
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Az előző kérdésemre köszönöm mindenkinek a választ!!
Most azt szeretném kérdezni hogy mi a jó taktika? Valahogy mindíg egyedül maradok egy csomó enemy ellen, pedig direkt megyek az objektek felé..csak valahogy mindíg elfogy a csapat mellőlem.
Mit kéne ilyenkor tenni? Vissza vonulni?
Sajnos sokszor van itt is, hogy egy irányba megy mindenki (T4), még zárt bétában azért nem volt ilyen, hogy elhullik a csapat úgy ahogy van
Nem tagadom, borzalmasan játszom. Próbálok fejlődni, az útmutatásotok alapján, de elég nehéz :/Press "F" to pay respects.
-
mcwolf79
veterán
-
félisten
-
-
Chabe89
addikt
válasz stefanitsr #10660 üzenetére
Persze, de van National Voice Pack is és abból, ha csak a japán kell könnyeben ki lehet szedni. Arról nem is beszélve, hogy felülírja az összes ARP hangot és csak telepíteni kell, semmi szarakodás.
-
Chabe89
addikt
- In patch 0.5.8, German BB's will be made available to supertesters, and thus, players will be able to see these ships in battles and examine their models in port.
- German BB's particularity will be higher survivability (more HP, better torpedo belts, higher fire resistance). EDIT. On the other hand, they won't have torpedoes (as some players thought they would), their guns will have worse ballistics and be of smaller caliber (similar to Tirpitz).
- Gneisenau will be equipped with 380 mm guns.
- Regarding the questions asked about Admiral Graf Spee (which were first asked in the European Q&A), JamesWhite refused to give any details.
- It is hard to say anything about the Geman CV line. However, there will certainly be a premium German CV (tier 8). No release date though.
- Atlanta is a bit too difficult to play for below average players, but good players can achieve excellent results with her (better than with the standard ships). Thus it is planned to buff her, but so as she won't be overpowered in good hands. They still don't really know how they will achieve that though.
- South Dakota and Hood are planned to be implemented in the game, however, work hasn't yet started on them, they aren't even modeled.
- If Indianapolis happens to not break balance, they will certainly add radar to other tier 6-7 cruisers. -
Chabe89
addikt
Mivel az ARP Kongou is meg kapja a saját hangját 0.5.7-ben így SEA-n újra meg lehet majd szerezni aki lemaradt volna róla (reméljük EU is kap hasonló lehetőséget).
Más: Turkáltam egy kicsit a fájlokban megint. Ha Iona hangjától agyfaszt kaptatok, akkor Ashigarát jobb, ha lenémítjátok majd.
-
stefanitsr
senior tag
válasz olivera88 #10655 üzenetére
Ezt találtam:
"During Cyclones, radar and hydroacoustic search will no longer be limited to an 8km maximum spotting/rendering range."
Tehát a radar/hydro működhet nagyobb távra is mint 8km, (amennyiben az adott cucc tudná ezt a távot, nekem nincs olyan hajóm ami messzebbre látna hydróval mint ~3,5 km)
-
olivera88
veterán
The Hydroacoustic Search and Surveillance Radar consumables will now work at the maximum corresponding distance, even during cyclone weather conditions
Ez mit jelent? Nem igazán értem.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
ledgeri
nagyúr
Akkor szerverzavar volt...
Éppen nyerő szériámban indul egy csata, oszanám az észt, hogy ki merre, erre a kikötőben megint... mennem kellett, de azért ment egy WGcheck, és vlami hiányzott+ ment egy support ticket, hátha találnak valamit!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ddt500hu
veterán
válasz olivera88 #10651 üzenetére
Neked mindenre van válaszod.
Ma az első csatám super unicum értékelést kapott, utána Yamato-val beszoptam egy Shimakaze salvo-t és meghaltam 44 000dmg-el.
Utána viszont lőttem a Tirpitz-el meg a Montana-val 110-130k-t így a vége...super unicum lett.Ui. A célom: 60% WR, 2000PR, 75 000 átlagsebzés.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz ddt500hu #10639 üzenetére
Tegnap az utsó 10 csatám great értékelést kapott. Aztán este jött egy rossz széria, 4 semmit éro csataval, 2 x torpedóba mentem, aztán szigetnek mentem és szétszedett két Udaloi az utolsó csatában még arra mentem h meglegyen az 5 dd kill a missionhoz és bementem a sűrűjébe h meglegyen közbe meg szét lőttek.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
CHaooSS
őstag
más is tapasztalt olyan hibát, hogy a repair nem működik? mert ez a 2. alkalom, hogy süllyedek megnyomom a javítást elhasználja, de semmi... erre elsüllyedek -.-
[ Szerkesztve ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
Skyhunter
őstag
Wows eu login szerver lehalt?
-
-
ledgeri
nagyúr
Most élmény volt a ranked, olyanokat mentünk, hogy juj (délelőtt kell kezdeni a játszását)
Ott kezdődőtt, hogy egy firstsalvo-onto-firstspot nagato lövédem 4 citadellát adott 2-3 nap nem játék után, ez megadta a hangulatot,
utána meg jöttek olyanok, hogy az egész csapatból csak akkor halt meg valaki, amikor már csak ketten voltak az ellennél...
haladtam is rendesen, persze nem volt mind nyertes csata, de csak 2x vesztettem csillagot, hála annak aki ezt beiktatta... (és tényleg a DD-knek kedvez ez a rendszer... )// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ddt500hu
veterán
Köszi! Nagyon jól lehet húzni vele az átlagsebzést. Mióta kaptak defensive AA-t azóta kevesebb rush-al próbálkoznak és még kevesebb eredményes.
Szóval simán végig lehet élni vele a csatát ami instant 100k dmg ha nem túl rövid a csata. -
Chabe89
addikt
"Update 0.5.7 has been postponed by one week to address the collective tester and general player feedback. The full reasoning behind this decision will be found on the forums, when it is ready.
The new date is set for 23 June and the update will be applied on the servers from 05:30 CEST until 07:30 CEST (UTC+2) during which the game server will be offline." -
Chabe89
addikt
válasz stefanitsr #10637 üzenetére
Hát ez az!
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #10635 üzenetére
Szerintem ezt a mozdulatot még Núbiában is kinevették.
-
félisten
-
mcwolf79
veterán
Egyébként csak nekem tűnik úgy,hogy nagyon megfogyatkoztak a CV-k
-
olivera88
veterán
North+Ciklon+ Benson =
Jobb lett volna ha megvárom még egész közel jön a Mogami és akkor torpedozom meg de most már hiába. Az első 5 torp elment Amagira, második túrát meg túl korán lőttem ki a Mogamira.
55 % Eddig a Winratem Bensonnal.[ Szerkesztve ]
-
stefanitsr
senior tag
válasz ooooobi #10629 üzenetére
Aslain modpack részei, a színes lista a kiírt max sebesség miatt hasznos, pontosabban saccolható vele a célpont elé tartás távolsága. Hogy pontosan mit kell az installerben beixelni ezekhez azt passzolom. Az utóbbit is, mivel valami más hozadéka lehet amit bekapcsoltam.
[ Szerkesztve ]
-
ooooobi
senior tag
Végre egy értelmes kör Murmanskal, kár hogy döntetlen lett a vége. De legalább nem kaptunk ki Hátrányból sikerült feljnni. Kezdöként ennek is örülök
stefanitsr: Ez a kétoldali szines hajólista melyik mod? Meg a kis térképen mi az a vonalas kör a kiválaszottt ellenfél hajón?
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
Chris0321
addikt
válasz Imilenni #10626 üzenetére
Én így használom: Rombolók: csak HE, Cirkálók: rombolók és csatahajók ellen HE, cirkálók ellen AP, Csatahajók: csak AP, nagy ritkán ha romboló ellen kell harcolnom és nem tudom kikapni sortűzből és nincs aki segítsen akkor a második sortűz már HE.
A légvédelem mindig be van kapcsolva de van egy hatótávja amin belül működik és kis tierben nem igazán hatékony. Ha bal ctrl-re nyomsz akkor megjelenik a cursor és azzal ki tudsz jelölni elsődleges célpontot a légvédelemnek és a másodlagos tüzérségnek is. -
mcwolf79
veterán
válasz Imilenni #10626 üzenetére
[Ha még kezdő vagya WoWS-ban érdemes ezt olvasgatni] Sok mindent lehet ebből megtudni.
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Tudnátok segíteni pár kérdés megválasztásában?
Először is, mikor kell AP-t használni?
Egyes hajó típusok miben jók? A jelölésekből tisztán levehető ugye bár hogy melyik mire jobb (mármint arra gondolok h van a WoT-nál hogy LT, med, HT, és ugyebár itt is nagyon hasonló jelölések vannak)
Az AA-két hogy lehet üzembe helyezni? Vagy alapból bevan kapcsolva?
Mert mentem párat, és semmi sem lőtte a repülőket tőlem :/Press "F" to pay respects.
-
-
stefanitsr
senior tag
válasz FoxiestFox #10612 üzenetére
Saipan megvan, de nem egyszerű vele. Érdemesebb inkább kihúzni valamelyik CV ágat, és lentről kezdeni a CV stílussal való ismerkedést.
-
Chabe89
addikt
válasz stefanitsr #10618 üzenetére
Szintén. Ezért is mondtam tegnap, hogy nem nagyon húzzátok a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
stefanitsr
senior tag
válasz ledgeri #10614 üzenetére
Nekem ez volt az első gondolatom, olyan nincs hogy egy 2,300 forintos hajót, 1 miska kreditet és hét prém napot csak úgy kapok, úgyhogy tuti system error, de nyomjunk már rá, hogy tuti rákerüljön az accra a cucc, mert ha már egyszer prémium hajót/tankot az accodra raknak akkor nem igazán lehet igazságosan elvenni (ha csomagban kaptad akkor a csomag többi része is marad), mert a vele szerzett kereset nem követhető le tisztán, a rárakott felszerelés nem vehető le tisztán és így tovább.
Ahogy megláttam a levelet, kattkattkattkatt, bevált, örül.
-
ledgeri
nagyúr
Ja hogy a bónusz-kiküldés system error volt, és vissza lett vonva a beváltás... OK, elnézést, hogy reménykedtem, és terveztem egy picit...
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #10612 üzenetére
Na meg ez a rendszer, hogy aki a legtöbb XP-t szerzi a vesztes csapatban az nem veszít csillagot. Haguroval toltam közel 100k sebzést, 2 kill, base reset stb, de elvesztem a csillagot, mert a Mahan behúz két bázist, de azon kívül szart se csinál és több xp-t kap, mint én.
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #10609 üzenetére
Annyival jobb, hogy ebben a tierben nem érződik annyira a p2w. Előző szezonban gusztustalan volt, hogy az emberek csak Atagoval, Derpitzel, Kutuzovval, Lo Yang-gal és egyéb prémium szarokkal játszottak. Agyhalottak ugyan úgy vannak, de ez már csak ilyen. Azt az egyet nem értem, hogy ezek az "agyhalottak', hogy a francba jutnak el r10+-ba. Sok Saipanos idióta te...fingjuk sincs mi az, hogy CV, de azért megveszi.
-
CHaooSS
őstag
70-80% lose az elmúlt két napban..
[ Szerkesztve ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
félisten
-
CHaooSS
őstag
válasz Máté94 #10606 üzenetére
esküszöm battlestation pacific-el játszani 1000x jobb volt.. WT-vel meg az a baj, hogy a sok wotos átment oda aztán sírtak és ez lett belőle..
[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
megint megettek a rombolók mert a kurva anyjukat nem látom 4km-ről.. ugyan az a baj ezzel is mint a wot-al, hogy rohadtul nem látsz senkit, hanem ezek a rohadt álcaértékek vannak meg spot távolság..
-
olivera88
veterán
válasz olivera88 #10599 üzenetére
Na most bepótoltam az előző bakit.
Nekem jött egy több HP s Blyska, közel dupla annyi volt mint nekem, gondolta majd könnyű falat lesz a low HP s Benson, hát tévedett, úgy szétszedtem mint a blöki lábtörlőt.
Ha még tovább tartott volna a csata egy 2-3 percel akkor még jobb lett volna.[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Kikőtő hely szokott itt akciós lenni?
Nem értem ebben miért nem tudnak olyan akciókat csinálni, mint a WOT-ban Az ott lévőkhöz képest az itteni akciók elég vérszegényekIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest